Kaip suprantu, plyteliu dydzio PROSTO programeleje negalima keisti?
JOMATO ir kitos,
QUOTE(Egle 22 @ 2008 04 26, 11:19)
Emrata, tavo vonia, labai labai...
Ir neperkrauta, ir spalvos grazios! O dar tos mozaikines plyteles... Tik klausyk, kriaukle jums ne per maza? Bent jau tokia nediduke atrodo
Mes kaip tik baiginejam tvarkyti vonia. O balda issirinkau klasikini, siaip jau gal ir griozdiska. Tik ilgos kriaukles man reikia
Vaikams labai patinka joje zaisti. O dar muilai 2 tipu, dantu sepetukai... Geriausias sprendimas, butu buves marmuras. Bet kainuoja jis gana nemazai 
Mes kaip tik baiginejam tvarkyti vonia. O balda issirinkau klasikini, siaip jau gal ir griozdiska. Tik ilgos kriaukles man reikia
dekui
Na del vaiku tai gal ir protinga mintis daryti pailga vonia
Papildyta:
QUOTE(vasara77 @ 2008 04 26, 19:06)
Labai grazus, mano skonio vonios kambarys
Man labai idomu, kur pirkot plyteles sienoms (labai grazios) ? 

Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2008 04 26, 18:07)
Na konkreciai tokio nemaciau prekyboje, bet palyginus su panasiais suma prasideda nuo 2000-3000 lt
QUOTE(Egle 22 @ 2008 04 26, 14:19)
Emrata, tavo vonia, labai labai...
Ir neperkrauta, ir spalvos grazios! O dar tos mozaikines plyteles... Tik klausyk, kriaukle jums ne per maza? Bent jau tokia nediduke atrodo
Vaikams labai patinka joje zaisti. O dar muilai 2 tipu, dantu sepetukai... Geriausias sprendimas, butu buves marmuras. Bet kainuoja jis gana nemazai 
As taip supratau, kad jau uzsisakei kriauklyte su baldais? Va butent mane taip pat domina ilga (apie 1 m.) ir gili kriaukle, kad butu galima normaliai galva issiplauti ir prausimosi priemones (nors minimaliai) susideti. Bet jei ta kriaukle normalesnes firmos (pvz. Laufen), tai jau patikekit ir kainuoja (2500 lt.) O kur dar baldeliai firminiai. Tai as taip seksiu Emratos pavyzdziu. Bandysiu prie tokios kriaukles darytis baldelius. Manau tureciau neprasauti.
O kur tu pirkai savo kriaukle?
Mergaites, gal kas turite pisuara su dangciu. Kokie atsiliepimai? Zinau, kad pas mus populiaresni bide, bet mes nusprendem detis pisauara (seimoje 3 vyrukai, tai jau dabar bute tik spek valyti klozeta
emratos vonia tai
dar cia kas tai klause del programeles kaip butu galima vizualiai susideti paziureti kaip su mano skoniu bus bet atsakymo tai lyg niekas ir neparase ar tokios nera
na zinokit as jau cia jums ramybes neduosiu
mano MB viska daro asvo rankom tik plyteliu nekloja
QUOTE(RenataC @ 2008 04 27, 16:36)
As taip supratau, kad jau uzsisakei kriauklyte su baldais? Va butent mane taip pat domina ilga (apie 1 m.) ir gili kriaukle, kad butu galima normaliai galva issiplauti ir prausimosi priemones (nors minimaliai) susideti. Bet jei ta kriaukle normalesnes firmos (pvz. Laufen), tai jau patikekit ir kainuoja (2500 lt.) O kur dar baldeliai firminiai. Tai as taip seksiu Emratos pavyzdziu. Bandysiu prie tokios kriaukles darytis baldelius. Manau tureciau neprasauti.
As irgi galvojau, kad teks daytis baldelius, bet butu reikeje tris men laukti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 04 27, 19:12)
as siaubingai nenoriu vonios dusa su padeklu nera kaip daryti nes standartas eina nuo 80-90cm o mums viena siena max 70 tai bandau vyra ikalbeti kad pastatytu sienele bet as noriu is tokiu stikliniu blokeliu
ar kaip cia jaspavadinus
ir tuomet is baltijos brastos reiktu tik duris uzsisakyti o kas liecia tavezima viska veza i visur nes uzsakysi pas ju atstovus ar net tuose paciuose senukuose
na pas mus panasi situacija, yra dusas, kuris turetu apsiklijuoti pusapvalia forma stikliniais blokeliais ir nedejom jokio duso padeklo, tiesiog nusipirkom trapa, i kuri vanduo subegs, plius dar reikes stikliniu duru. Tik dabar neapsisprendziu su tais blokeliais, nes kai paskaiciavau kaina
QUOTE(AUSRONE @ 2008 04 27, 20:05)
man vien tik stikliniu blokeliu iseina uz 2600 lt, o kur dar darbas ir klijai
gal kam teko dometis, ar gamina kas nors lenkta grudinta stikla? gal kas kokius kontaktus zinote 
O kas cia per stikliniai blokeliai?kaip jie atrodo?
na pas mus panasi situacija, yra dusas, kuris turetu apsiklijuoti pusapvalia forma stikliniais blokeliais ir nedejom jokio duso padeklo, tiesiog nusipirkom trapa, i kuri vanduo subegs, plius dar reikes stikliniu duru. Tik dabar neapsisprendziu su tais blokeliais, nes kai paskaiciavau kaina
gal kam teko dometis, ar gamina kas nors lenkta grudinta stikla? gal kas kokius kontaktus zinote 
mačiau RESTOJ tokį sprendimą ,su lenktu stiklu:
http://www.viskasvon...ex/product/3634
čia yra visa sistema iš 3-jų sienučių, bet galima pirkti ir atskirai, po vieną dalį. Ta lenktoji kainuoja čia 1185Lt. Man 'gyvai' tai labai patiko
ogo nieko sau sumele isina
QUOTE(mamaudra @ 2008 04 27, 20:53)
na net nzn kaip cia protingai paaiskinti is stiklo tokie kvadratiniai blokiukai na man jioe dar is tarybiniu laiku asocijuojasi darydavo ale gal ligoninese pertvaras tokias Ausrone gal geriau paaiskintu as tai kaip tai senuku laikrastuke maciau tik kaina buvo ale akcijos metu 6.60vienas vnt
O kur tu pirkai savo kriaukle?
Mergaites, gal kas turite pisuara su dangciu. Kokie atsiliepimai? Zinau, kad pas mus populiaresni bide, bet mes nusprendem detis pisauara (seimoje 3 vyrukai, tai jau dabar bute tik spek valyti klozeta
).
[/quote]
Ne Lietuvoj pirkau. Ebay maciau kazka panasaus i mano vonios balda: http://cgi.ebay.it/M...1QQcmdZViewItem
Oi, kol vyresnelis augo, bide jam pisuara atstojo. Dabar nebenoriu jokio bide
O Italijoj kainos, gali taip nustebint... Uzklausiau kiek kainuoja rinkinys vonios kambariui: klozetui sepetys, ranklsuosciams pakabint, tualetiniu popieriui, dar viena kita smulkmena... Nieko ypatingo, tik is juodos gelezies. 500 uzsiprase
Gerai kad ne visur taip...
Butu Lietuvoj IKEA, ten daug smulkmenu imanoma rasti uz gera kaina, visai gera kokybe.
[/quote]
Ne Lietuvoj pirkau. Ebay maciau kazka panasaus i mano vonios balda: http://cgi.ebay.it/M...1QQcmdZViewItem
Oi, kol vyresnelis augo, bide jam pisuara atstojo. Dabar nebenoriu jokio bide
O Italijoj kainos, gali taip nustebint... Uzklausiau kiek kainuoja rinkinys vonios kambariui: klozetui sepetys, ranklsuosciams pakabint, tualetiniu popieriui, dar viena kita smulkmena... Nieko ypatingo, tik is juodos gelezies. 500 uzsiprase
Butu Lietuvoj IKEA, ten daug smulkmenu imanoma rasti uz gera kaina, visai gera kokybe.
QUOTE(Viktorijag @ 2008 04 27, 17:12)
emratos vonia tai
noriu paklausti pas tave dusas be padeklo
as siaubingai nenoriu vonios dusa su padeklu nera kaip daryti nes standartas eina nuo 80-90cm o mums viena siena max 70 tai bandau vyra ikalbeti kad pastatytu sienele bet as noriu is tokiu stikliniu blokeliu
ar kaip cia jaspavadinus
ir tuomet is baltijos brastos reiktu tik duris uzsisakyti o kas liecia tavezima viska veza i visur nes uzsakysi pas ju atstovus ar net tuose paciuose senukuose
mes nedejom jokio padeklo tiesiog kai vedinejo santechnika teko iskelti grindis, ta prasme daryti paaukstinima. gavosi kaip padeklas tik is mozaikiniu plyteliu
Emrata, o kokios pas jus duše mozaikinės plytelės?