Emrata, labai grazi vonia

mes irgi pasirinkom paradyz plyteles ir labai esu patenkinta, dejom Bambus serijos, tokias ryskias salotines tu kreminiu ir tamsiai rudu atspalviu plyteles, sakyciau ir kaina ju labai gera palyginus su italiskom

kai jau sustatys santechnka reiks pafotkint
QUOTE(RenataC @ 2008 04 27, 16:36)
As taip supratau, kad jau uzsisakei kriauklyte su baldais? Va butent mane taip pat domina ilga (apie 1 m.)
ir gili kriaukle, kad butu galima normaliai galva issiplauti ir prausimosi priemones (nors minimaliai) susideti. Bet jei ta kriaukle normalesnes firmos (pvz. Laufen), tai jau patikekit ir kainuoja (2500 lt.) O kur dar baldeliai firminiai. Tai as taip seksiu Emratos pavyzdziu. Bandysiu prie tokios kriaukles darytis baldelius. Manau tureciau neprasauti.
As irgi galvojau, kad teks daytis baldelius, bet butu reikeje tris men laukti

tai Murestoj užsisakeme praustuvą su spintele 80 cm ilgio ( toks stalvirsinis praustuvas) plius dar 80x55 veidrodis su mediniu remeliu ir dvi lentyneles, tai gavosi 1800 lt

Kazkokie ispaniski vonios baldai, pavadinimo nepamenu

kai atvaziuos baldeliai butinai parasysiu pavadinima

ir dar man patiko tai, kad labai didelis spalvu pasirinkimas, beje vieninteliame ju kataloge radome praustuva 35 cm gylio
QUOTE(Viktorijag @ 2008 04 27, 19:12)
as siaubingai nenoriu vonios dusa su padeklu nera kaip daryti nes standartas eina nuo 80-90cm o mums viena siena max 70 tai bandau vyra ikalbeti kad pastatytu sienele bet as noriu is tokiu stikliniu blokeliu

ar kaip cia jaspavadinus

ir tuomet is baltijos brastos reiktu tik duris uzsisakyti o kas liecia tavezima viska veza i visur nes uzsakysi pas ju atstovus ar net tuose paciuose senukuose
na pas mus panasi situacija, yra dusas, kuris turetu apsiklijuoti pusapvalia forma stikliniais blokeliais ir nedejom jokio duso padeklo, tiesiog nusipirkom trapa, i kuri vanduo subegs, plius dar reikes stikliniu duru. Tik dabar neapsisprendziu su tais blokeliais, nes kai paskaiciavau kaina

man vien tik stikliniu blokeliu iseina uz 2600 lt, o kur dar darbas ir klijai

gal kam teko dometis, ar gamina kas nors lenkta grudinta stikla? gal kas kokius kontaktus zinote