Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

JOMATO ir kitos,
Kaip suprantu, plyteliu dydzio PROSTO programeleje negalima keisti? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa31: 26 balandžio 2008 - 23:49
QUOTE(Egle 22 @ 2008 04 26, 11:19)
Emrata, tavo vonia, labai labai...  bigsmile.gif Ir neperkrauta, ir spalvos grazios! O dar tos mozaikines plyteles... Tik klausyk, kriaukle jums ne per maza? Bent jau tokia nediduke atrodo  g.gif
Mes kaip tik baiginejam tvarkyti vonia. O balda issirinkau klasikini, siaip jau gal ir griozdiska. Tik ilgos kriaukles man reikia  biggrin.gif Vaikams labai patinka joje zaisti. O dar muilai 2 tipu, dantu sepetukai... Geriausias sprendimas, butu buves marmuras. Bet kainuoja jis gana nemazai unsure.gif

dekui 4u.gif kriaukle tikrai ne per maza, gal nuotraukose ji atrodo tokia miniatiurine dideleje vonios erdveje smile.gif aisku labai dideles deti ir nenorejom, nes visgi ir vonia ir dusas, zodziu praustis galima kur tik nori smile.gif
Na del vaiku tai gal ir protinga mintis daryti pailga vonia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vasara77 @ 2008 04 26, 19:06)
Labai grazus, mano skonio vonios kambarys  wub.gif  Man labai idomu, kur pirkot plyteles sienoms (labai grazios) ? ax.gif

4u.gif plyteles pirkom Iris parduotuvej, jos yra is Ceramika Paradyz Concert Linus kolekcijos, cia radau kaip tik pavyzdeli situ plyteliu smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2008 04 26, 18:07)
Gal žinot, kiek toks grožis kainuotų?  wub.gif

Na konkreciai tokio nemaciau prekyboje, bet palyginus su panasiais suma prasideda nuo 2000-3000 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle 22 @ 2008 04 26, 14:19)
Emrata, tavo vonia, labai labai...  bigsmile.gif Ir neperkrauta, ir spalvos grazios! O dar tos mozaikines plyteles... Tik klausyk, kriaukle jums ne per maza? Bent jau tokia nediduke atrodo  g.gif
Mes kaip tik baiginejam tvarkyti vonia. O balda issirinkau klasikini, siaip jau gal ir griozdiska. Tik ilgos kriaukles man reikia  biggrin.gif Vaikams labai patinka joje zaisti. O dar muilai 2 tipu, dantu sepetukai... Geriausias sprendimas, butu buves marmuras. Bet kainuoja jis gana nemazai unsure.gif

As taip supratau, kad jau uzsisakei kriauklyte su baldais? Va butent mane taip pat domina ilga (apie 1 m.) ir gili kriaukle, kad butu galima normaliai galva issiplauti ir prausimosi priemones (nors minimaliai) susideti. Bet jei ta kriaukle normalesnes firmos (pvz. Laufen), tai jau patikekit ir kainuoja (2500 lt.) O kur dar baldeliai firminiai. Tai as taip seksiu Emratos pavyzdziu. Bandysiu prie tokios kriaukles darytis baldelius. Manau tureciau neprasauti. blink.gif

O kur tu pirkai savo kriaukle? ax.gif
Mergaites, gal kas turite pisuara su dangciu. Kokie atsiliepimai? Zinau, kad pas mus populiaresni bide, bet mes nusprendem detis pisauara (seimoje 3 vyrukai, tai jau dabar bute tik spek valyti klozeta doh.gif ).
Atsakyti
smile.gif sveikos moteros smile.gif na va mes jau isgriovem siena tarp wc ir vonios tai liko tik smulkme irnesakyk.gif issirinkti plyteles po to kas jas isklijuos ir t.t. lotuliukas.gif
emratos vonia tai thumbup.gif noriu paklausti pas tave dusas be padeklo g.gif as siaubingai nenoriu vonios dusa su padeklu nera kaip daryti nes standartas eina nuo 80-90cm o mums viena siena max 70 tai bandau vyra ikalbeti kad pastatytu sienele bet as noriu is tokiu stikliniu blokeliu g.gif ar kaip cia jaspavadinus blink.gif ir tuomet is baltijos brastos reiktu tik duris uzsisakyti o kas liecia tavezima viska veza i visur nes uzsakysi pas ju atstovus ar net tuose paciuose senukuose
smile.gif
dar cia kas tai klause del programeles kaip butu galima vizualiai susideti paziureti kaip su mano skoniu bus bet atsakymo tai lyg niekas ir neparase ar tokios nera smile.gif
na zinokit as jau cia jums ramybes neduosiu smile.gif
mano MB viska daro asvo rankom tik plyteliu nekloja smile.gif taio tos kamstines lubos thumbup.gif gera ideja reiks MB parodyti bet ar tas kamstis koks tai specialus voniai g.gif nes as tai manau kad dregme padarys su laiku savo blink.gif nes mintis tai faina smile.gif
Atsakyti
ax.gif Emrata, labai grazi vonia 4u.gif mes irgi pasirinkom paradyz plyteles ir labai esu patenkinta, dejom Bambus serijos, tokias ryskias salotines tu kreminiu ir tamsiai rudu atspalviu plyteles, sakyciau ir kaina ju labai gera palyginus su italiskom mirksiukas.gif kai jau sustatys santechnka reiks pafotkint biggrin.gif

QUOTE(RenataC @ 2008 04 27, 16:36)
As taip supratau, kad jau uzsisakei kriauklyte su baldais? Va butent mane taip pat domina ilga (apie 1 m.) ir gili  kriaukle, kad butu galima normaliai galva issiplauti ir prausimosi priemones (nors minimaliai) susideti.  Bet jei ta kriaukle normalesnes firmos  (pvz. Laufen), tai jau patikekit ir kainuoja (2500 lt.) O kur dar baldeliai firminiai. Tai as taip seksiu Emratos pavyzdziu. Bandysiu prie tokios kriaukles darytis baldelius. Manau tureciau neprasauti.  blink.gif

As irgi galvojau, kad teks daytis baldelius, bet butu reikeje tris men laukti doh.gif tai Murestoj užsisakeme praustuvą su spintele 80 cm ilgio ( toks stalvirsinis praustuvas) plius dar 80x55 veidrodis su mediniu remeliu ir dvi lentyneles, tai gavosi 1800 lt mirksiukas.gif Kazkokie ispaniski vonios baldai, pavadinimo nepamenu ax.gif kai atvaziuos baldeliai butinai parasysiu pavadinima biggrin.gif ir dar man patiko tai, kad labai didelis spalvu pasirinkimas, beje vieninteliame ju kataloge radome praustuva 35 cm gylio smile.gif

QUOTE(Viktorijag @ 2008 04 27, 19:12)
  as siaubingai nenoriu vonios dusa su padeklu nera kaip daryti nes standartas eina nuo 80-90cm o mums viena siena max 70 tai bandau vyra ikalbeti kad pastatytu sienele bet as noriu is tokiu stikliniu blokeliu  g.gif  ar kaip cia jaspavadinus  blink.gif ir tuomet is baltijos brastos reiktu tik duris uzsisakyti o kas liecia tavezima viska veza i visur nes uzsakysi pas ju atstovus ar net tuose paciuose senukuose

na pas mus panasi situacija, yra dusas, kuris turetu apsiklijuoti pusapvalia forma stikliniais blokeliais ir nedejom jokio duso padeklo, tiesiog nusipirkom trapa, i kuri vanduo subegs, plius dar reikes stikliniu duru. Tik dabar neapsisprendziu su tais blokeliais, nes kai paskaiciavau kaina doh.gif man vien tik stikliniu blokeliu iseina uz 2600 lt, o kur dar darbas ir klijai doh.gif gal kam teko dometis, ar gamina kas nors lenkta grudinta stikla? gal kas kokius kontaktus zinote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2008 04 27, 20:05)
man vien tik stikliniu blokeliu iseina uz 2600 lt, o kur dar darbas ir klijai doh.gif gal kam teko dometis, ar gamina kas nors lenkta grudinta stikla? gal kas kokius kontaktus zinote ax.gif

O kas cia per stikliniai blokeliai?kaip jie atrodo? 4u.gif
Atsakyti
na pas mus panasi situacija, yra dusas, kuris turetu apsiklijuoti pusapvalia forma stikliniais blokeliais ir nedejom jokio duso padeklo, tiesiog nusipirkom trapa, i kuri vanduo subegs, plius dar reikes stikliniu duru. Tik dabar neapsisprendziu su tais blokeliais, nes kai paskaiciavau kaina doh.gif man vien tik stikliniu blokeliu iseina uz 2600 lt, o kur dar darbas ir klijai doh.gif gal kam teko dometis, ar gamina kas nors lenkta grudinta stikla? gal kas kokius kontaktus zinote ax.gif

mačiau RESTOJ tokį sprendimą ,su lenktu stiklu:
http://www.viskasvon...ex/product/3634

čia yra visa sistema iš 3-jų sienučių, bet galima pirkti ir atskirai, po vieną dalį. Ta lenktoji kainuoja čia 1185Lt. Man 'gyvai' tai labai patiko ax.gif
Atsakyti

ogo nieko sau sumele isina doh.gif o kiek mazdaug tau ju reikia man tai ilgis kokiu 90 ir aukstis apie 2m g.gif

QUOTE(mamaudra @ 2008 04 27, 20:53)
O kas cia per stikliniai blokeliai?kaip jie atrodo? 4u.gif

na net nzn kaip cia protingai paaiskinti is stiklo tokie kvadratiniai blokiukai na man jioe dar is tarybiniu laiku asocijuojasi darydavo ale gal ligoninese pertvaras tokias Ausrone gal geriau paaiskintu as tai kaip tai senuku laikrastuke maciau tik kaina buvo ale akcijos metu 6.60vienas vnt lotuliukas.gif
Atsakyti
O kur tu pirkai savo kriaukle? ax.gif
Mergaites, gal kas turite pisuara su dangciu. Kokie atsiliepimai? Zinau, kad pas mus populiaresni bide, bet mes nusprendem detis pisauara (seimoje 3 vyrukai, tai jau dabar bute tik spek valyti klozeta doh.gif ).
[/quote]
Ne Lietuvoj pirkau. Ebay maciau kazka panasaus i mano vonios balda: http://cgi.ebay.it/M...1QQcmdZViewItem
Oi, kol vyresnelis augo, bide jam pisuara atstojo. Dabar nebenoriu jokio bide schmoll.gif
O Italijoj kainos, gali taip nustebint... Uzklausiau kiek kainuoja rinkinys vonios kambariui: klozetui sepetys, ranklsuosciams pakabint, tualetiniu popieriui, dar viena kita smulkmena... Nieko ypatingo, tik is juodos gelezies. 500€ uzsiprase blink.gif lotuliukas.gif Gerai kad ne visur taip...
Butu Lietuvoj IKEA, ten daug smulkmenu imanoma rasti uz gera kaina, visai gera kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 04 27, 17:12)
emratos vonia tai  thumbup.gif  noriu paklausti pas tave dusas be padeklo  g.gif  as siaubingai nenoriu vonios dusa su padeklu nera kaip daryti nes standartas eina nuo 80-90cm o mums viena siena max 70 tai bandau vyra ikalbeti kad pastatytu sienele bet as noriu is tokiu stikliniu blokeliu  g.gif  ar kaip cia jaspavadinus  blink.gif ir tuomet is baltijos brastos reiktu tik duris uzsisakyti o kas liecia tavezima viska veza i visur nes uzsakysi pas ju atstovus ar net tuose paciuose senukuose
smile.gif

mes nedejom jokio padeklo tiesiog kai vedinejo santechnika teko iskelti grindis, ta prasme daryti paaukstinima. gavosi kaip padeklas tik is mozaikiniu plyteliu smile.gif bandykit ir jus taip daryti, tikrai nieko sudetingo, as prie progos pasistengsiu nufotkinti kaip atrodo duso apacia wink.gif
Atsakyti
Emrata, o kokios pas jus duše mozaikinės plytelės?
Atsakyti
Emrata, butu labai smalsu pamatyti is arciau kaip atrodo duso apacia, nes ir mes galvojam nedeti padeklo, tik galvojam kad mes darysim nuolydi. lauksiu nuotraukeliu! 4u.gif
Atsakyti