QUOTE(Vikadi @ 2008 04 29, 06:16)
QUOTE(emrata @ 2008 04 29, 08:24)
Emrata, gal galėtum parodyti visą dušinę, ne tik jos apačią?
QUOTE(emrata @ 2008 04 29, 08:24)
Ir nuotraukoje atrodo didelis
Mes irgi iš pradžių planavome 90x90 bet dabar aš linkstu link to 80x80 arba 80x90 noriu sutaupyt tuos kelis cm ant tarpo tarp unitazo ir bide (jie pas mane prie tos pačios sienos kaip ir dušas). MB tik labai nekaip žiūri į tą mano sumanymą, bijo kad jam trūks vietos duše. Pasimetusi esu šiuo klausimu
QUOTE(Stikline @ 2008 04 29, 06:32)
na tai dabar reiks vel siandien gryzus namo daryt fotosesija
QUOTE(emrata @ 2008 04 29, 08:49)
Tai iš karto nufotografuok kiekvieną kampą, kad kas vakarą nereikėtų daryt fotosesijų
QUOTE(Vikadi @ 2008 04 29, 06:37)
Mes irgi iš pradžių planavome 90x90 bet dabar aš linkstu link to 80x80 arba 80x90 noriu sutaupyt tuos kelis cm ant tarpo tarp unitazo ir bide (jie pas mane prie tos pačios sienos kaip ir dušas). MB tik labai nekaip žiūri į tą mano sumanymą, bijo kad jam trūks vietos duše. Pasimetusi esu šiuo klausimu
na dabar pas mus duse vietos per akis..vyrai visalaik panikuoja del to, pamenu ir maniskis galvojo kad 90x90 bus per mazai
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2008 04 29, 06:50)
Tai iš karto nufotografuok kiekvieną kampą, kad kas vakarą nereikėtų daryt fotosesijų 
tai turbut taip ir reiks daryt
Emrata, kiek meistrai eme uz mozaikos klijavima?
Papildyta:
Daryk 80*100. Vietos bus per akis, o ir vyras gales nesistumdyti duse. Mes padarem 80*120.
Papildyta:
QUOTE(Vikadi @ 2008 04 29, 08:37)
Daryk 80*100. Vietos bus per akis, o ir vyras gales nesistumdyti duse. Mes padarem 80*120.
QUOTE(lietutis @ 2008 04 29, 07:16)
dabar galvoju apie koki trapa sneki
QUOTE(VoVo @ 2008 04 29, 08:14)
man kur yra vandens, ten turi būti ir smėlio spalvos kažkas.
jei emratos dusas 90*90 tai labai jau didelis atrodo
nuraminsiu savo Mb nes pas mus viena siena bus 70 tuomet nelygiu kampu ilgi galvoju daryti kokiu 110 ir kita siena jau iseis 90
tai tikrai tos vietos bus sociai bet maniskis nuolydi planuoja daryti pats gal emrata zinai kiek cm pas tave nuolydis
ar kai maudotes duse nestovit baloj
o jei rimtai kaip su tom mozaikinem plytelem
ar nesunkus ju valymas
o dar klausimukas gal zinosi sienos is gipso kartono ir tuomet plytele ant ju ar sienas murijot
vat uzpyliau klausimais bet snd ryte baigiau jauciu galutinai MB ikalbeti kad reik duso o ne vonios sako o jei as noresiu paguleti
as tuomet ir klausiu pas ji o kada kiek vonia pas mus yra o pries tai pas tevus gulejai
jis ir sako na kaskada tai tikrai gulejau
po sito dialogo speju klausimu dau7giau nekils vonia ar dusas
ir busiu labai dekinga emratai uz kantrius atsakymus kad tutretai daugiau kantrybes imk balioneli
ne imk daug balioneliu
ir busiu labai dekinga emratai uz kantrius atsakymus kad tutretai daugiau kantrybes imk balioneli