Šiaip standartiniuose daugiabučiuose griaunant pertvaras tarp vonios ir tualeto jokių leidimų nereikia.....aišku nieks nesako, kad nesulauksit nusiskundimų ir grasinimų iš kaimynų, ir gal net aižteis iš seniunijos patikrint, bet drąsiai griaukit
Tos sienos buto plane turi but nulieštos ploniausios.

QUOTE(Joho @ 2008 04 16, 09:44)
Šiaip standartiniuose daugiabučiuose griaunant pertvaras tarp vonios ir tualeto jokių leidimų nereikia.....aišku nieks nesako, kad nesulauksit nusiskundimų ir grasinimų iš kaimynų, ir gal net aižteis iš seniunijos patikrint, bet drąsiai griaukit
Tos sienos buto plane turi but nulieštos ploniausios.

O pas mus jos pvz yra blokai sudetos.Pas visus kaimynus kaip lego kaladeles buvo atveztos ir viana ant kitos sudetos ir griauti greztai draudziama. Todel manus negalima tokiu patarimu duoti. nes jeigu pirmame aukste ka nors isgriaus ...

Kokia patartumet deti garine duso kabina, kad nebutu labai brangi, kad kokybe atitiktu kaina...

QUOTE(natos @ 2008 04 15, 20:09)
TAIP, INTERNETINĖ, BET AŠ TAI PRIEŠ PIRKDAMA APSIŽIŪRĖJAU GYVAI, O PIRKSIU AVOKADO VISKĄ KAIP PRIKLAUSO IR VONIĄ, IR PRAUSTUVĘ, IR VISUS PRIEDUS , TAI TIKRAI SUTAUPAU. IR NEMAŽAI 

Reikės tada ir mums pasižiūrėti.. susigundžiau visai...

QUOTE(Iriska @ 2008 04 16, 10:08)
O pas mus jos pvz yra blokai sudetos.Pas visus kaimynus kaip lego kaladeles buvo atveztos ir viana ant kitos sudetos ir griauti greztai draudziama. Todel manus negalima tokiu patarimu duoti. nes jeigu pirmame aukste ka nors isgriaus ... 

as kalbu apie senos statybos standartinius butus daugiabučiuose. ten irgi tokia kaip atskira dėžė įdėta, ir tos sienos tikrai nieko nelaiko. kalbu ne iš lubų, o ėjau konsulatcijos pas archytektą....
QUOTE(Joho @ 2008 04 16, 11:06)
as kalbu apie senos statybos standartinius butus daugiabučiuose. ten irgi tokia kaip atskira dėžė įdėta, ir tos sienos tikrai nieko nelaiko. kalbu ne iš lubų, o ėjau konsulatcijos pas archytektą....
senos statybos man atrodo daugumoj vietu taip ir yra, kad i "buta" yra ikelta kabina. ja isdauzai ir lieka dar normalios nesancios sienos. pas mano tevus, pas mus taip...
QUOTE(renatuk @ 2008 04 16, 09:31)
Perkant iš interneto ar galima apmokėti kai atveža prekę? Ar laiku pristato? Ačiū
Mes sumokėjom grynais, kai atvežė. Nenorėjom rizikuoti, nes nieko dar apie juos nebuvom girdėję.
Kai patvirtino užsakymą, po kelių dienų paskambino, suderino atvežimo laiką ir pristatė

Tikrai nereikėjo ilgai laukti

QUOTE(wanesa @ 2008 04 13, 23:22)
As uzsakinejau is cia , kainos tai mazesnes nei ravak.lt , ir dar privalumas kad namo atveza
. Nereik galvot su kuo atsivezt, nes i bagazine tai netilps
Vakar uzsakiau, tai parasyta kad pristatymas per 7 dienas, na ziuresim kaip bus.

QUOTE(Voveryyte @ 2008 04 16, 22:34)
Is kur zinai

QUOTE(Nanda @ 2008 04 15, 12:49)
O jūs pirma visame vonios kambaryje išklijuojat plyteles ir po to klozetą, bidė, vonią ir t.t. statote? Eiliškumas domina...
Aš pati kaip įsivaizduoju, kad taip gražiausiai turėtų atrodyti plytelės, nei tarkim aplink wc klijuoti...
Ten tik internetinė parduotuvė?

Aš pati kaip įsivaizduoju, kad taip gražiausiai turėtų atrodyti plytelės, nei tarkim aplink wc klijuoti...

Ten tik internetinė parduotuvė?
Bet pristatymas nemokamas ir galima atsiskaityt atsiimant prekes grynais- as taip Rovako vonia uzsisakiau,labai patogu- jei zinai,ko nori.