Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(dali_m @ 2008 04 12, 09:49)
nes tarsi pacia vonia mes vel pirksim ta pacia  lotuliukas.gif  Ravak'o rosa. jau antram bute as ja tokia turiu ir man ji ziauriai patogi ir net grazi  ax.gif

mes irgi tokią turim, jau 2 kaip naudojam.
QUOTE(dali_m @ 2008 04 12, 23:45)
Ravak vonios akrilines.
jos lengvos. siuolaikiskos. mielos. svelnios ir siltos padeti dupce  ax.gif
spizine vonia - sunki, salta... bet- geriausiai is visu voniu laiko siluma. sito fakto nenuneigsi.
betgi- jei akriline vonia uzdengsi, siluma irgi taip greit niekur nedings - turiu omeny ne koki dangti ant virsaus, bet sono uzdengima  smile.gif
labai norint, glaima net polistirolo puta berods uzpurksti . bet nemanau kad tai butina.

dar vienas skirtumas be silumos laikymo , yra tai kad spizine vonia po 20 metu naudojimo gali atnaujinti. yra toks procesas. aisku labai nepigus.
akriline gi - sudrosi ir ismesi.  akrilineje vonioje negalesi spausti obupliu sulciu kaip tarybiniais metais dare musu tevai  doh.gif  nes rugstys isgraus vonios danga....

spizine vonia forma turi viena- ta pacia iki skausmo pazystama ir parametrai per daug jos nekinta.
akriliniu voniu gali rinktis tiek spalvu ivairoveje, tiek matmenu, tiek formu  blink.gif  ju tiek kad net pasiklysti noruose gali  doh.gif
akrilines vonios adaptuojasi prie tavo poreikiu/

akriline vonia lengva ir nesunkiai keiciama. spizines gi be keliu vyruku pagalbos nei parsinesi namo nei is ju isnesi  doh.gif  doh.gif
taigi - is esmes lyginame dabar tarybini daikta su naujove.
bet tai nereiskia kad tarybiniai daiktai buvo blogi!  smile.gif  anaiptol NE!

rinktis jums  4u.gif
Papildyta:
KAinos Ravak'o priklauso nuo dydzio, formos ir spalvos.
bet jos tikrai ikandamos ir protu suvokiamos.

prekiauja siomis voniomis laaaaaaaaaabai daug kas. ir Senukai, ir Ermitazas, vln daug tasku galeciau isvardinti wink.gif

yra dar vienas pasirinkimas -
tik nepamenu internetinio psl, bet paieškosiu ir paskelbsiu - į seną špižinę vonią įdeda (pagal jos dydį pritaiko) - akrilinę. Ir gaunasi vonia, turinti ie špižinės ir akrilinės vonios gerasias savybes thumbup.gif .
user posted image
VA, PASKAITYKIT ČIA RADAU, MAN ATRODO, KAD LABAI GERAS VARIANTAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo immm: 17 balandžio 2008 - 08:03
QUOTE(geraszmogus @ 2008 04 17, 08:15)
Bet pristatymas nemokamas ir galima atsiskaityt atsiimant prekes grynais- as taip Rovako vonia uzsisakiau,labai patogu- jei zinai,ko nori.

Dėl to tai žinoma pliusas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geraszmogus @ 2008 04 17, 07:15)
Bet pristatymas nemokamas ir galima atsiskaityt atsiimant prekes grynais- as taip Rovako vonia uzsisakiau,labai patogu- jei zinai,ko nori.

O i kitus miestus irgi nemokamai pristato? ax.gif
Atsakyti
ax.gif Merginos, gal galit patarti kur yra nemokama vonios kambario projektavimo programėlė (panašiai kaip ALNO kitchen planer)
Reikia pradėti mąstyti apie vonios kapitalinį remontą...bet labai sunku vizualizuoti savo idėjas be pagalbos...
Mano vonia bendra su tualetu 2,8 x 1,9-2,00 kažkur.
Noriu dėti kampinę vonią, sutalpinti skalbimo mašiną, ir visą kitą inventorių : klozetas, kriauklė... doh.gif unsure.gif Kaip geriau susidėlioti ? g.gif bigsmile.gif O dar pas mane karštas vanduo per dujinę kolonėlę gaminamas doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2008 04 17, 12:12)
O i kitus miestus irgi nemokamai pristato? ax.gif

Pristatymas yra nemokamas. Tačiau vairuotojas gali paprašyti užmokesčio už prekių užnešimą (priklausomai nuo prekės dydžio bei aukšto).
Čia iš jų puslapio nukopinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 04 16, 22:49)
Is kur zinai  blink.gif  Nebent dirbi ten? Nes kaip tik skambino ir klause del tos sieneles  rolleyes.gif

Niu vat ir zinau...kazkiek susijus esu.. ax.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2008 04 17, 12:48)
Niu vat ir zinau...kazkiek susijus esu..  ax.gif  ax.gif  biggrin.gif

Tai papasakok tada ar laukti man sia savaite savo vonios biggrin.gif Nes del atvezimo kol kas dar niekas neskambino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 16, 08:58)
mes nedarem nieko netgi tada, kai nusprendem vonios kambari perkelti i virtuves patalpas smile.gif

Cia tai geras, o kur virtuve dejot? tongue.gif

Kazin ar verta vonios kambaryje nusimatyti kazkoki padejima sluotoms, lyginimo lentai ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 04 17, 14:28)
Tai papasakok tada ar laukti man sia savaite savo vonios  biggrin.gif Nes del atvezimo kol kas dar niekas neskambino ax.gif

o jus dedat tas plasmasines sieneles?
blink.gif
man ziauriai jos sugadina visa reikala doh.gif
pigiai vonia ima atrodyti ax.gif ir barska kaip nzn kas... verysad.gif
turiu jau dvi tokias vonias , ir nei karto nekilo mintis pirktis sienele schmoll.gif
man simta kart graziau apsiuti gipskartoniu ir uzklijuoti pasirinktas plyteles thumbup.gif

bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 04 17, 15:56)
o jus dedat tas plasmasines sieneles?
blink.gif 
man ziauriai jos sugadina visa reikala  doh.gif
pigiai vonia ima atrodyti  ax.gif  ir barska kaip nzn kas...  verysad.gif
turiu jau dvi tokias vonias , ir nei karto nekilo mintis pirktis sienele  schmoll.gif
man simta kart graziau apsiuti gipskartoniu ir uzklijuoti pasirinktas plyteles  thumbup.gif

bet cia tik mano nuomone  4u.gif

Ir mano, aš taip ir padariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 04 17, 14:28)
Tai papasakok tada ar laukti man sia savaite savo vonios  biggrin.gif Nes del atvezimo kol kas dar niekas neskambino ax.gif

Nu siaip jau viskas Vilniuj, tik bus matyt kaip jie ten su transportu susisuks wink.gif
Atsakyti
O ar galima daugiabucio vonioje pakeisti klozeto vieta? Ar jis jau ten stovi mirtinai smile.gif
Atsakyti