Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

[quote=Kristuks,2008 06 27, 14:31]
[quote=Lilajar,2008 06 26, 16:36]
pabandyk ceramika paradyz puslapyje, yra nebloga programa, galima delioti realias plyteles. As ja naudojau, tik dabar taip ant greito neturiu tos nuorodos.
Papildyta:

Kažkaip nepasiseka man rasti... arba randu tik aprašymą pačios programos, arba prašo susimokėti ir tik tada įsiinstaliuoti.... 4u.gif
Gal rastumėt psl. nuorodėlę? 4u.gif smile.gif ax.gif
[/quote]

nuoroda

žemiau yra dvi nuorodėlės, tai ta pirmoji mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal jau ir buvo kada kalbėta ta tema, bet kadangi neturiu galimybių perskaityti visų temų tai klausiu. Gal domėjotės ir žinot, kaip suformuoti stalviršį (apklijuotą kaip ir sienų plytelėmis ) įleidžiamoms kraiuklėms. Ar tai apsimoka, ar po to neišsikreivina tas stalviršis? Gal kas nors taip darėt, pasidalinkit patirtimi 4u.gif
Pridedu paveikslėlio nuorodą, kaip maždaug tai atrodo smile.gif

http://www.supermama...?...i&img=31941
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 27, 11:55)
Išduokit paslaptį kiek kainuoja vonios pastatymas, tuliko pakabinimas, kriauklė.. Bet tik pats pakabinimas tų "priborų", kai jau plytelės išklijuotos ir tik reikia "porcelianinius dievus" sukabint.
Tuliko rėmas pastatytas ir gipskrtoniu apkaltas, viskas išvedžiota... PAgal skelbimą mane paprotino, kad tuliką pakabint apier 150, vonia 200, kriauklė dar kažkiek...KAi išgirdau, tai čiut neapsivožiau - pats vamzdžių klojimas ir visų tų pakabinamų tulikų rėmų statymas panašiai kainavo, o čia vien pakabinimas  doh.gif
Teks perwsikvalifikuot į tuliku kabintoją  blink.gif Negi daug proto reikia?

vat tame ir yra abydniausia, kad uz toki rodos nesunku darba tokius pinigus lupa doh.gif mano MB pats viska sukabino ir tikrai nereikejo jokiu spec sugebejimu
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 06 26, 23:03)
o tai gal tie dryzeliai buna ar ne manau gal nuo to priklauso su kokiom priemonem ir su kuom plauni gal pas tave sluoste mikropluosto pvz ar kokia stebuklinga  smile.gif

Plaunu tai su paprasta Viledos šluoste smile.gif Bet pas mus plytelės šiek tiek dryžuotos tai gal dėl to ir nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 27, 13:55)
Išduokit paslaptį kiek kainuoja vonios pastatymas, tuliko pakabinimas, kriauklė.. Bet tik pats pakabinimas tų "priborų", kai jau plytelės išklijuotos ir tik reikia "porcelianinius dievus" sukabint.
Tuliko rėmas pastatytas ir gipskrtoniu apkaltas, viskas išvedžiota... PAgal skelbimą mane paprotino, kad tuliką pakabint apier 150, vonia 200, kriauklė dar kažkiek...KAi išgirdau, tai čiut neapsivožiau - pats vamzdžių klojimas ir visų tų pakabinamų tulikų rėmų statymas panašiai kainavo, o čia vien pakabinimas  doh.gif

na mano irgi MB viska pats tik jau plyteliu pats neapsieme klijuot bet jau kainos pastatymo tai doh.gif

QUOTE(wanesa @ 2008 06 27, 15:39)
Plaunu tai su paprasta Viledos šluoste  smile.gif Bet pas mus plytelės šiek tiek dryžuotos tai gal dėl to ir nesimato lotuliukas.gif

na mano podruske ir tokia db jau plauna tai patenkinta nei su kuria pries tai plove nes po senosios tai dryziai likdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 27, 12:55)

Visa santechniku paslaptis - irankiai. Pas mus vienas MB draugas sutvarke suvedziojo vonioje vandentiekio vamzdzius, tai stebejome jo darba - viskas tiek paprasta, kad net as, su technika itin nedraugaudama, galeciau vandentiekio vamzdzius suvedzioti. Svarbiausia tureti lituokli (galima issinuomoti) ir pasibraizyti schemute su visokiais trisakiais ir alkunemis. MB pats pasikabino boileri - uz irankiu nuoma sumokejo vos 30 Lt, o meistrams butume padeje nemaziau nei 250 Lt uz ta pati darba. Is tiesu, jei vyras turi noro pats darbuotis - tegul pasidomi apie tuos darbus smulkiau, paanalizuoja jau irengtas sistemas - sutaupysite simtus ar tukstancius litu priklausomai nuo apimties.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 27, 13:55)

Mums kainavo 400lt, tai iš jų 200 lt vonios pastatymas, o už likusius 200lt toletas (pas mus pastatomas), spintelė pakabinama su kriaukle, gyvatukas, kriauklės ir dušo kranai, vonios sienelė ir dar skalbyklės pajungimas blink.gif Tai čia kaip matau labai nebrangiai atsiėjo g.gif Tikiuosi nereiks kiekvieną rytą bėgiot ir žiūrėt ar neleidžia niekur blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 06 26, 15:45)
Sveiki,
išbandžiau šitą rekomneduotą vonios planavimo variantą.... Duoda bendrą vaizdą, bet ar leidžia įkomponuoti pasirinkto dydžio ir spalvos plyteles, ar suskaičiuoja, kiek tų plytelių reikės ir pan... 4u.gif  smile.gif  man rodos, kad ne....
O gal kas žinote kokią programytę, kuri leistų visa tai padaryti... Mačiau, kad tokios yra - naudojasi dizainerė "1000 plytelių"....
smile.gif

Hmm...apie tai matai net negalvojau blush2.gif kol kas man aktualu bendras vaizdas, nes kaip ir minejau, daug pas mus kampu kampuciu, tai bent jau sudeliot, suziuret kas prie ko +- pavyko ax.gif

QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 27, 13:35)
nuoroda

žemiau yra dvi nuorodėlės, tai ta pirmoji  mirksiukas.gif

O cia itariu kad ateity teks uzmest irgi akele ir ne karta 4u.gif
Atsakyti
O gal zinote ir galite patarti,kur isigyti vonios baldu uz normalias kainas? unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Gal galite pasakyti tiesiog ka detumete vaiku vonioje? dusa ar vonia??? g.gif

tevu vonioje turesim ir ta ir ta, bet va ka vaiku deti tai ??? unsure.gif doh.gif

Bandau ykelti pora planeliu, tik zvelkit i desine puse ar vonia ir wc, ar wc ir dusas g.gif kairej planuojam gale kriaukle, o cia arciau pagal siena tokia medini stala isilgai po ja skalbimo masina bei dziovinimo m. o virs veidrodis.

Buciau dekinga uz nuomones ax.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 28 birželio 2008 - 22:53
man pirmesnis variantas mielsnis nes vaikai paaugs ir jei jau labai nores vonioje pamirkt tai ateis pas jus lotuliukas.gif na o antroje foto wc deciau prie duru tada vonia apkeisciau vietom :-)
Atsakyti
Sveikos, po truputi planuojames naujos vonios irengima, jau mazdaug issirinkom plyteles, bus DK 4u.gif norejom is pradziu oranziniu ar zalsvu plyteliu, bet kazkaip pamatem tas rusvai kremines su dekoru, ir wub.gif wub.gif

Prasau patarti del suplanavimo erdves, ar imanomi tokie variantai, kaip cia mes pabraizem. Butinai norim tureti didele vonia dviems (issirinkom Ravak Love story), butinai reikalingas bide, kriaukle su spintele, na ir zinoma, tualetas. Is pradziu skalbykles vieta buvo numatoma vonioje, tad duso teko atsissakyti, bet perkelus skalbykle i drabuzine, atsirado vietos ir dusui bigsmile.gif neiseina rinktis tarp vonios ir duso, nes dusas- 5 dienas per savaite, vonia- 2-3 wub.gif taigi abu reikalingi....

man viskas tiktu, tik va tas tualetas kampe igrustas....kazin ar patogu butu...bandytume montuoti i siena..

user posted image
user posted image

sitas antrasis variantas man gal net graziau ir patogiau ziurisi, bet vyras sako, kad daug patogiau pirmas- juk is duso vos ranka galesi pasiekti sukabintus ranksluoscius, taip pat ir maudydamasis vonioje (dabartineje vonioje kenciam nuo to- nes neturim, kaip ir kur igrusti pakabinamu ranksluosciu, o vonia ne tokia ir maziuke)

user posted image
user posted image

Na ir trecias variantas, dedant kampine ravak vonia, bet "gentiana", kuri pagal turi yra mazesne, o pagal uzsimama plota kazkaip man didesne atrodo...ir lieka neisnaudotas tarpas prie vienos sienos, labai siauras- 25 cm mazdaug g.gif asmeniskai mums sitas variantas nelabai, na bet vis tiek idedu..

user posted image
user posted image

gal ka patarti galetumete? man idealus pirmasis variantas, tik nevisai patogu atrodo bus sedeti ant wc 4u.gif biggrin.gif

p.s. vonia mazdaug 3.2 x 1.8, viso apie 5.9 kvadratu. p.s. ten prie wc toks T formos isikisimas, tai norejom pavaizduoti tualetini popieriu ant sienos, jis nebus taip jau issikises biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kycia: 29 birželio 2008 - 11:08