Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Nanda @ 2008 04 18, 13:54)
Liuks atrodo  thumbup.gif  O va dėl judesio daviklio, tai tikriausiai pavogsiu jūsų šeimynos mintį...  blush2.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Auschra @ 2008 04 18, 15:59)
Levander, cia kamstines lubos ar ne?
Ar jos dideles dregmes nebijo?

kamštinės mirksiukas.gif
dėl to ir dėjom jas, kad nebijo bigsmile.gif plastikas mums nepatinka, dažytos man tuo labiau schmoll.gif tai kas beliko biggrin.gif pas mus kamštis ir virtuvėj jau ilgokai yra, ir koridoriuj mirksiukas.gif balkone galvoju irgi kamštį dėti... nes nėra pasirinkimo mastau.gif o ir žiūrim, kas paprasčiau, kas lengviau, nes MB tai pirmą kartą remontus daro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 04 18, 12:40)
o kodėl Jums tos vonios panelės tokios siaubingos ?  blink.gif
Man kaip tik manoji panelė labai graži, aš jokiais būdais nenorėčiau vonios apklijuoti plytelėmis  schmoll.gif

Tai ir neklijuok mirksiukas.gif Svarbu tau gražu būtų. 4u.gif Man tos plasmasės tai fui, bet jei visi norėtų to paties, tai būtų, kaip tame filme "Likimo ironija, arba po pirties" biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 04 17, 17:53)
na jei apie sienele dusui , tai as tyliu  doh.gif
as galvojau apie paneli - nuo vonios iki zemes  ax.gif  jis man tikrai baisus, nes sugadina vonios grozi ir suteikia tokio pigumo  ax.gif

atsiprasau jei issiziojau ne vietoj  4u.gif 

o kas link stiklines ar plastikines sieneles dusui, ant vonios, tai  labai esu uz -  thumbup.gif  nes tikrai patogu, kiek man teko matyti.

As irgi pradzioj galvojau apie ta sienele dusui , bet paskiau persigalvojau. Jau geriau as isvalau vonios grindis, negu paskiau ta sienele stikline blizginu......
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 04 18, 10:40)
o kodėl Jums tos vonios panelės tokios siaubingos ?  blink.gif
Man kaip tik manoji panelė labai graži, aš jokiais būdais nenorėčiau vonios apklijuoti plytelėmis  schmoll.gif

Negaliu sakyt, kad visos jau tokios siaubingos cool.gif Kokybiskesniu lyg ir tvirtai prisisuka, gal ir nebarska taip, bet pigesniu tai nelabai kas. Dabar tai neturiu namuose, bet kiek sveciuse teko jas pajust, nu nekas man atrodo. Bet kiekvienai savo. Negaliu spjaut, jauciu paciai reikes tokia rinktis g.gif

QUOTE(kruopa31 @ 2008 04 18, 11:09)
4u.gif
O gal zinot kur paskaityti apie tuos visus isdestymus ir cm?

Negaliu pasakyt, nezinau. Su dizainere bendrauji, ji pasako tas normas.
Atsakyti
Butu idomu ir man apie tuos isdestymo atstumus... O jei mano ugis 1,7 m, tai vonioje 1,7 m. bus patogu? Ar ji jau per didele man butu?Reikes nueiti i parduotuve atsigulti ir isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2008 04 19, 16:04)
Butu idomu ir man apie tuos isdestymo atstumus... O jei mano ugis 1,7 m, tai vonioje 1,7 m. bus patogu? Ar ji jau per didele man butu?Reikes nueiti i parduotuve atsigulti ir isbandyti biggrin.gif

drinks_cheers.gif atsigulk ir tada pranešk ar buvo patogu, nes ir mano toks pat ūgis biggrin.gif 4u.gif Bet dabar galvoju... MB tai aukštesnis 17 cm... tai kaip bus jam... g.gif
Atsakyti
QUOTE(natos @ 2008 04 14, 19:35)
RUOŠIAMĖS IRGI REMONTĄ VONIOJE DARYTI, TAI APTIKAU TĄ TINKLALAPĮ WWW.VISKASVONIAI.LT
ČIA RAVAK VONIOS TIKRAI PIGESNES NEI VISUR KITUR, BE TO NUO BALANDŽIO 1 DIENOS RAVAK VONIOS PABRANGO!!! O WWW.VISKASVONIAI.LT KOL KAS NE

mes irgi pasinaudojom viskasvoniai paslaugomis didis.gif . Labai geras aptarnavimas, viskas žymiai pigiau, nei parduotuvėse, pristatymas nemokamas thumbup.gif . Ir prekes atvežė anksčiau, nei buvo nurodytas pristatymo terminas. Renkantis prekes konsultavausi su jų vadybininku el.paštu - labai daug gerų rekomendacijų pateikė didis.gif
Tikrai rekomenduoju šią firmą
Atsakyti
Aš jau vakar gavau savo vonią, tikrai tvarkingai ir laiku atvežė, dar prieš tai susiderino laiką kada man patogiau, vienu žodžiu thumbup.gif
Atsakyti
Miargai,
O kokie kampiniu voniu ismatavimai? Mums lieka apie 1,2 m. kampe. Tai kazi ar ka italpinsim? g.gif
Atsakyti
kampines vonios turi viena pastovia krastine - 1,05 (RAVAK'o) ir kita kintancia- kokios jau jus norite - 140, 160 ir t.t.
aisku - cia dar priklauso nuo gamintojo- paziurek ju www.
Atsakyti
rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti