Įkraunama...
Įkraunama...

Prekybos centras, kuriame dažniausiai perkate

Apklausa: Prekybos centras, kuriame dažniausiai prekinatės (809 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Visos taip megstat MAXIMA... Net keistai pasijutau, nes ten vaziuoju tik ekstra atveju, o tai buna mazdaug karta per pora menesiu smile.gif Dazniausiai apsipirkinejame NORFOJE- pradzioje del to, kad salia namu, o dabar dar ir del kainu. Kartais vaziuojam dar ir i HYPER RIMI
Atsakyti
Nors salia namu yra IKI, bet vistiek dazniausiai vaziuojam apsiprekinti i Norfa, ten mieliau, ir pigiau. wink.gif
Atsakyti
As apsiperku ten, kur arciausia. Dazniausiai buna, kad tiesiog vaziuoju is darbo - ir uzsuku kur nors. Tai dazniausia pasitaiko i Maxima, antroje vietoje butu Rimi, trecioje - Iki, Norfa - labai retai, nes niekur pakeliui nera.
Megstu didesnius prekybos centrus, kadangi ten pasirinkimas didesnis.
Atsakyti
dažniausiai IKI, nes arčiau namų tongue.gif ir šiaip ten man patinka. retkarčiais, kai reikia didesnio pasirinkimo, važiuojam į Maximą, bet retai. O Hyper maxima man per didelė, nemėgstu varinėt pirmyn atgal ir kaip pametus galvą ieškot, kurioj pusėj kas padėta. ir dar žmonių man ten per daug... Rimi tai praktiškai neperkam, nes viena jų sugadino visą įvaizdį, sugižusį pieną pardavinėdavo doh.gif . O Norfa kažkaip nepakeliui.
Atsakyti
IKI, nes arčiausiai namų. Bet labiausiai patinka RIMI, nes ten viskas aiškiau sudėliota, erdvesnė. Maxima nepatinka, nes labai būna prigrūsta, kad neįmanoma su vaiko vežimu pravažiuoti, visokio kinietiško šlamšto.
Atsakyti
Dažniausiai apsiperku RIMI, nes arčiausia. Netoli yra dvi MAXIMOS - vienoje pasirinkimas didesnis ir produktai šviežesni, o kita..... g.gif Vieną kartą sūrio ieškojau, kad šviežias būtų, visi gabaliukai apdžiūvę supakuoti blink.gif Dar yra IKIUKAS, bet ten neužsuku.
Atsakyti
Dažniausiai Norfoje, nes ten pigiau. rolleyes.gif
Atsakyti
Saulutėj, arčiausiai namų ir pigiausia. Paskui maxima ir turgus, nes ir arti namų.
Atsakyti
Na as taip pat apsipirkinejiu MAXIMOJE, nes visai salia namu. O jei vaziuojiu is paskaitu, tai RIMI, nes salia universiteto. IKI labai retai uzsuku, nes man niekur nepakeliui. O NORFOJE visiskai nebeapsipirkinejiu, nes ten gali ,,numirti" ka nors suvalgius. Pvz. man buvo atsitikia 3 nuotykiai is norfos nusipirktu maistu.
1. Apsinuodyjimas nuo baltos misraines.
2. Turejiau keleta dienu su zarnynu, kai suvalgiau is NORFOS nusipirkto juros eserio.
3. Nusipirkau is ten mesos ir jau norejiau padaryti vakariene. Pradejiau pjaustyti ir radau gyvuline kirmele blink.gif Ir gan tokia nemaza. Na draugas sake, kad jos zmogui nepavojingos, bet vistiek nemalonu tokia ,,dovanele" rasti schmoll.gif
Tai dabar i NORFA net kojos nekeliu schmoll.gif
Atsakyti
Apsipirkineju Rimi, tik todel, kad arti namu smile.gif
Atsakyti
Apsiperku dažniausiai IKI nes šalia namų, bet gan dažnai važiuoju į MAXIMa BAZĘ nes ten pigiau, o tai pat į PIGIAU GRYBO..Šiaip IKI parduotuvėje gan brangu, paskutiniu metu stengiuosi išvis jos vengti, o būtinas prekes, pavyzdžiui daržoves perku turguje arba kioskeliuose.Stengiuosi aplėkt ten, kur pigiau..
Atsakyti
Ar kas lankėtės naujoje LEADER PRICE?
Čia mano nuomonė, bet tikras ššššš. Daugiau ten nieko nepirksiu schmoll.gif , na, gal nebent daržoves, nes tikrai pigios ir pagal išvaizdą kaip ir kitose parduotuvėse, dar tualetinį popierių smile.gif Toks įspūdis, kad ten kažkos lenkiškų prekių atliekų sandelys blink.gif Pasirinkimas mažas, kelios lietuviškos prekės (ir tai pačios pigiausios, neaiškios kilmės ir kokybės), o visa kita lenkiška produkcija, pigesnė, nei lietuviška, tai apie kokybę nėra ką kalbėti. Ėjau mėsos, arbatos, katei smėliuko, tai nieko iš jų ir nenusipirkau blink.gif Vietos daug, vienodų prekių taip pat, bet pasirinkimo... schmoll.gif Nei normalių šampūnų, nei dušo želės, nei margarino (ką ant duonos tepsiu....), nei mėsų file, nei dantų pastos.. g.gif Tai teko žuvį pirkt, o duoną sausą valgysiu tongue.gif Iš tų parduotuvių, kurios netoli namų, tai gal IKI nebloga, nors brangu, mini Maximoj pasirinkimas mažas, bet tikrai didesnis nei Leader Price... O skelbiasi, kad pigiausia parduotuvė- taip, nes surinktos pačios pigiausios lenkiškos, prasčiausios lietuviškos ir kiniškos prekės. Va jums ir pigumas kur pakastas...
Tai va, nusivyliau ta parduotuve... Dar be to neatsiskaitoma kortele, tai gerai, kad grynų turėjau, nors niekad nesinešioju... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čika: 06 gegužės 2005 - 20:13