Įkraunama...
Įkraunama...

Tepaliukai dantukams

Mums dantukai dygo net nejutau,bet nesenei islindo iskart ir vienoje ir kitoje puseje kruminei,buvau jau issigandusi galvojau kad reiks pjaut doh.gif .Nei valge nei gere asarosti riedejo.Paziuredavau i burnyte tai tiesiog smegenukai melyni buvo,okai pradejo lysti tai seiles su kraujuku budavo.Jau dziaugemes kad viskas praity thumbup.gif ir tuo paciu bijom kaip likusieji dygs g.gif
Atsakyti
Labukas.Man atrodo,kad ir mums jie jau kalasi,nes labai irzli pasidarė ir rodo,kad burnytę skauda. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hierjolka @ 2007 07 04, 08:42)
kaip gerai,kad as cia uzejau ir mano maziukui buvo pirma nakti uzkilusi temperatura iki 39laipsniu.,o vakar iki 38laipsniu.,viduriuoja,piktas nemiega ir  nuo ranku nenulipa jau buvau issigandusi....aciu,kad jus suteikiat informacijos.,jau truputi nusiraminau.

Mūsų vaikučiai gimę tą pačią dieną ir tą patį mėnesį 4u.gif .
O dantukai tai ir mus kamuoja.Tik iš pradžių 6 mėnėsiųdu iškilo, be jokių negandų, kiti po vieną, o kai kalėsi krūminiai, tai virkavo, bet temperatūros neturėjom nė kart.Prieš kokias 2 savaites, tai prasidėjo ožiai, zyzimas, nerami, bet labai mums padeda pienukas nusiraminti ax.gif , vis dar maitinu. Tepaliukai irgi mažai padeda.Jau turim 14 dantukų, bet pirštus vistiek iki alkūnių kišasi, dar matyt tie paskutiniai ne iki galo išlindę g.gif .
Atsakyti
baisu doh.gif antra savaitė kaip kankinamės su dantukais, pradžioje išdygo du apatiniai kandžiai, vėliau du viršutiniai šoniniai kandžiai, o dabar lenda vinas apatinis šoninis kandis ir du viršutiniai kandžiai, t.y. kiš karto trys, doh.gif dabar net paraudę ausų būgneliai, sloga varvanti, tai visa laimė, kad maitinu, anot gydytojos didelė tikimybė, kad būtų sprogę būgneliai, jei ne MP doh.gif žįsti duodu kuo dažniau, kad gautų skysčio, nes nieko kito nenori gerti schmoll.gif jei duodi, morką, obuolį, kad dantenas masažuotų, kanda su apatiniai dantukais, net nebando jų liesti, kai, noriu patepti tepaliuku, baisus triukšmas doh.gif
tai skaitau parašymus ir mąstau - kaip auginsim kitus dantukus g.gif juk neįsakysi dygti po vieną verysad.gif
Atsakyti
As netepiau niekom ir labai dziaugiuosi.
Rode laida apie vaikus ir dantukus, tai sake jog tie tepalai suardo danties sakni, vnzo tevai pasmerkia vaikus likti baisiais dantimis....... Ir ten aiskino tu tepalu zala, ju poveiki. Juk tepama kol neisdyge dantukai..dabar suprantu kodel pas Justuko daugumos klasioku dantys jetus mano, rods jog aptirpe butu.......ar isgede.
Bet klausimas kodel juos gamina

SIAUBAS!!!
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2006 03 27, 00:45)
schmoll.gif  As netepiau niekom ir labai dziaugiuosi.
Rode laida apie vaikus ir dantukus, tai  sake jog tie tepalai suardo danties sakni, vnzo tevai pasmerkia vaikus likti baisiais dantimis....... Ir ten aiskino tu tepalu zala, ju poveiki. Juk tepama kol neisdyge dantukai..dabar suprantu kodel pas Justuko daugumos klasioku dantys jetus mano, rods jog aptirpe butu.......ar isgede.
Bet klausimas kodel juos gamina g.gif

SIAUBAS todėl, kad jeigu čia teisybė ką rašo kolegė, tai tikrai TRAGEDIJA!
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2005 04 25, 17:45)
Kalasi apatiniai dantukai. Norisi padeti suneliui siuo periodu. Kokius tepaliukus naudojate jus savo mazyliams, noredamos palengvinti dantuku augimo skausma?
Ar kuri bande Kamistad gel? Drauge rekomendavo, sake jog tik sis preperatas padejo jos mazyliui.

Aš pirkau pirmam sūneliui - nepadėjo verysad.gif antram sūneliui irgi bandžiau...irgi nepadėjo unsure.gif bet čia labai individualiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesuprantu,kada mums tie dantukai prasikals? doh.gif
Atsakyti
O mes apsilankėm pas homeopatą, tai jis žirniukų prirašė vaikui, tai paskutinius 4 dantis užsiauginom be temperatūros. clap.gif O tai anksčiau visi dantys dygo su 39, po to prasidėdavo stipri angina, kuri pereidavo į bronchitą ir tada antibiotikai doh.gif
Atsakyti
As tai manau jie nieko nepadeda,as ir patepu ir zvakute idedu, ir nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
O as naudoju senovini buda, padedanti prasikalti dantukams. Kai tik ateina pats kalimosi momentas (mazylis verkia,yra irzlus, grauzia viska,kas po rankyte papuola) reikia ta vietele patepti naturaliu biciu medumi. Mano kleckiukas net nurimsta belaizydamas lupytes. Ta ar kita diena ziurek ir dantukas prasikales baltuoja smile.gif Iki siol mums sis budas pasiteisino thumbup.gif .
Atsakyti
Mes jau turim 16 dantuku,o kalesi tai kosmariskai ,naktim mazai ir miegodavom,bet dabar kazkaip jau geriau.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2007 09 19, 22:47)
O as naudoju senovini buda, padedanti prasikalti dantukams. Kai tik ateina pats kalimosi momentas (mazylis verkia,yra irzlus, grauzia viska,kas po rankyte papuola) reikia ta vietele patepti naturaliu biciu medumi. Mano kleckiukas net nurimsta belaizydamas lupytes. Ta ar kita diena ziurek ir dantukas prasikales baltuoja smile.gif Iki siol mums sis budas pasiteisino  thumbup.gif .

Mums reiktų pabandyti,nes Urtytė visą rytą vemia,ir vis šaukia,kaip popa ir rodo į burnytę,tai kaip suprantu turbūt iltinukai kalasi.Bet jokio iškilimo nieko nesimato.Dabar užmigo taip gaila žiūrėti nieko nevalgo ,gerti ir nenori,net nežinau...

Atsakyti