Įkraunama...
Įkraunama...

Tepaliukai dantukams

QUOTE(VėjoMylima @ 2007 09 15, 12:58)
As netepiau niekom ir labai dziaugiuosi.
Rode laida apie vaikus ir dantukus, tai  sake jog tie tepalai suardo danties sakni, vnzo tevai pasmerkia vaikus likti baisiais dantimis....... Ir ten aiskino tu tepalu zala, ju poveiki. Juk tepama kol neisdyge dantukai..dabar suprantu kodel pas Justuko daugumos klasioku dantys jetus mano, rods jog aptirpe butu.......ar isgede.
Bet klausimas kodel juos gamina

SIAUBAS!!!
Papildyta:
SIAUBAS todėl, kad jeigu čia teisybė ką rašo kolegė, tai tikrai TRAGEDIJA!

siaip, manyciau, tai nera toks blogis, tiesiog dantu prieziura kalta: i vaistu sudeti ieina medus, o dantu mamos daznai uzmirsta valyti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2007 09 19, 22:47)
O as naudoju senovini buda, padedanti prasikalti dantukams. Kai tik ateina pats kalimosi momentas (mazylis verkia,yra irzlus, grauzia viska,kas po rankyte papuola) reikia ta vietele patepti naturaliu biciu medumi. Mano kleckiukas net nurimsta belaizydamas lupytes. Ta ar kita diena ziurek ir dantukas prasikales baltuoja smile.gif Iki siol mums sis budas pasiteisino  thumbup.gif .

geras būdas thumbup.gif pradėjo vėl varvėt, žiūriu vienas užsilikęs kandis lenda, o apie tuos krūminius net negalvojau doh.gif maniau dar anksti, vakar plaunu nosį, tiksliau klykinu vaiką, žiū, ogi dar ir vienas krūminis po kompanija su kandžiu lenda, šian ir temperatūra 37 su trupučiu, tai taikiau mimo būdą, lyg ir mėsytė trūko, tikiuosi greit turėsim, bet dar vakare gydytoja atvažiuos pažiūrės, kad prie to pačio nebūtų koks velnias prikibęs

kai paskaičiau jūsų nuomones apie tuos tepalus, siaubas apėmė, gerai, kad mano mažius net neprisileisdavo juo tepamas, nors gal vieną kitą kartą ir įgrūdau, bet nuo tiek manau tikrai nieko nebus
Atsakyti
mano mažajai krūminiai dygsta blink.gif siaubas viduriuoja vaikas ir tokia irzlutė pasidarė, baisiausia tai viduriavimas, negi ji visą laik ir viduriuos kol jie prasikals g.gif
Atsakyti
Naudojam "kamistad bayby" smile.gif
Atsakyti
Naudojam "Dentinox", tačiau dabar vis rečiau, nes nelabai, ką ir tepadeda. Tiesiog dažniau duodu kokio atvėsinto obuolio pagraužti - ir dėmesys nukreipiamas, ir , matyt, šaltis palengvina wink.gif Išties irzlesnis tampavaikas, tačiau, jei jau taip dygsta, ką bepadarysi...
Atsakyti
doh.gif ir 'dentinox' naudojom ir kramtukus ,o geriausiai su tuo dantų šepetukų kur ant piršto maunasi pati pakasau jai dantenas,arba pati jį pakramtydavo doh.gif
Atsakyti
Mamytes turiu klausimuka.. ar gali taip buti jei dygsta 5 kruminukas ar gali vaikas nuo to vemti???
Atsakyti
manau, kad gali verysad.gif

Mums tai LABAI padeda medus, jokių tepalų nebepripažįsta, pamato, kad paimu stiklainį, tai pats atbėga, žino, kad tepsiu, išsižioja patenkintas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2007 11 25, 16:20)
manau, kad gali  verysad.gif

Mums tai LABAI padeda medus, jokių tepalų nebepripažįsta, pamato, kad paimu stiklainį, tai pats atbėga, žino, kad tepsiu, išsižioja patenkintas  lotuliukas.gif

Tai skanu gi thumbup.gif mes tai ramunėlių tepaliuku tepame - šiek tiek padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums kai augo pirmieji krūminiai, dukrytė slogavo ir kosėjo truputį blink.gif iš pradžių galvojau, kad peršalo, bet mano manymu buvo kalti dantukai... dabar vėl slogytė iš niekur nieko atsirado, manau, kad ir vėl dantys kalti doh.gif mes tepam kamistad baby tepaliuku ir stengiamės užimt įvairiais žaidimais smile.gif
Atsakyti
Oi niekad negalvojau, kad bus taip blogai kaip dygs dantukai....Uzkilo temperatura, nei slogos nieko, gydytoja atejus sake, kad gerkle raudona, na bet kita diena jau temperaturos nera, o antras kruminis atradau kalasi...Idomu ar gali gerklyte paraustinuo dantuku dygimo? Ir is tikruju daktare atejus pirma paziurejo dantenas, tik gal daktarai nelabai pripazysta temperaturu del dantuku/
Ir siaip kokie mes pasidarem pikti ir irzlus, net trypti kojom is pykcio ismokom doh.gif O nakti......keliuosi kas val ar dvi, tai duodu atsigerti misinuko kartais uzmiega, tepam tepaliukais, bet vistiek dejuoja puse nakties...Matosi neissimiega ir pats vaikas doh.gif Greiciau tas periodas praeitu doh.gif
Atsakyti
Aš norėjau prisijungti prie tų mamyčių, kurių vaikučiams per dantukų dygimą užkyla temperatūra. Mums 1 m.2mėn. ir beveik savaitę laiko vaikui sumažėjęs apetitas, ypač tragiška padėtis naktį, nes kas keliolika minučių girdisi kreksėjimas ir zyzimas. Keletą naktų dėjau paracetamolio žvakutes, tai vaikas bent ramiau miegojo. Taigi, prieš dienelę apčiuopiau krūminį dantuką, o kitoje pusėje-labai patinę. Tad vargeliai dar nesibaigia... verysad.gif Bandysiu ir aš tepti medum, gal padės g.gif
Atsakyti