Įkraunama...
Įkraunama...

Swarowskiais puošti automobiliai

neklausiau nei vienos nuomones as... mirksiukas.gif Tik pasiteiravau ar zinot?!matau nezinot, o komentaru man nereikia...aciu.
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 09 02, 20:03)
neklausiau nei vienos nuomones as... mirksiukas.gif Tik pasiteiravau ar zinot?!matau nezinot, o komentaru man nereikia...aciu.

Galėčiau padėt. Žinau kas gali padaryt. Tik čia nenoriu reklamos daryt. Jei sugalvosi - rašyk į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 08 31, 17:06)

O šiaip tai kas iš Kauno esat gal matėt Megoj ne per seniausiai raudoną mašiniuką, drugeliais apklijuotą. Toyota lygtai, neprisimenu dabar. Siaubekas  doh.gif

tai jau tikrai kad matėm doh.gif is siaubo filmo masina man atrodo.. hihihi.gif
Atsakyti
o gal geriau tas rudys sutvarkyti, nei slepti po lipdukais, problema juk tokiu budu nedings, vis vien toliau plis
Atsakyti
ax.gif jei norisi, lai "dabina"-man nei šilta, nei šalta nuo to...tiesiog nerūpi...bet dėmesį žinoma patraukia, kai važiuoja pro šalį-manau būtent to ir siekiama smile.gif
Pati nedabinau, nedabinu ir turbūt nedabinsiu savo auto tokiais pažibukais bigsmile.gif Kai pagalvoju, aplamai mano auto neturi jokių pažibukų laugh.gif-manau aš pati kaip pažibukas, kam dar kažkuo dėmesį blaškyti hihihi.gif
Atsakyti
mano nuomone visai nekategoriska, gaila, kazkaip paraidziui priemet info, neisiskaitet:)
tiesiog su laiku kai pavairuoji daugiau, igauni igudziu ir patirties po truputi, supranti, kad masina ne zaisliukas..tik priemone savo sugebejimams ir galimybems parodyti, o dar kai isigyji savo svajoniu auto", tai ypatingai didelis stimulas ismokti kuo geriau ja vairuoti..
as norejau pasakyti, kad ne masina reikia puosti, o pachiai stengtis geriau ja vairuoti..ir tai visai kas kita, nei butas, kunas ar ausu puosimas auskarais..
kai sedi uz vairo, niekas nemato, kaip tu atrodai, mato kaip tu elgiesi kelyje..ir koks "prawalas", kai uz tiuninguotos krutos masinos vairo sedi kokia baltapuke"vishta", sorry, uz isireiskima, bet tokiu tikrai yra...kuri blashkosi, uzstatineja, nelaiku rodo posukius ar dar kokius briedus daro..

QUOTE(vovere74 @ 2008 08 26, 16:55)
Na toks kategoriškumas jau irgi kraštutinumas. Nes tada galima sakyti taip ir apie pvz. kad ir namus. Butą. Tai vieta gyventi, kad būtų kur miegoti, valgyti, ir t.t. ir t.t. Kam tie visokie interjerai, geriau investuoti į sienas.....
Žmogui kūnas irgi duotas gyvenimui, o ne jo cackinimui. Ausys tam, kad girdėti ir nėr ko į jas visokių auskarų verti. Veidas kiekvieną mūsų daro išsirtinį, atpažįstamą, tad nesidažykim. Geriau jau investuokim į sportą. Būsim sveikesni. Kad ir pvz. kojytes lavindamos, o ne aukštakulniais jas "tiuninguodamos"....

Atsakyti
Na va ir vėl g.gif Tai dabar gaunasi taip, kad visos puoštos mašinos yra vairuojamos nemokšų? Prie ko čia mokėjimas gerai vairuoti ir papuošimas? Ką, jeigų aš svarovskius užsiklijuosiu tai jie man trukdys toliau mokytis vairuoti?
Žmogaus tokia prigimtis - noras turėti kažką kitokio, geresnio. Užtat vyrai tiuninguoja savo mašinas, moterys jas puošia. Čia kaip ir mobilusis - kiek jų yra daug, pasirinkimas tikrai ne mažas. Bet vistiek norisi kažko kitokio. Tai ir pakabukus kabinasi, klijuoja tuos pačius svarovskius, galų gale kažkokias melodijas skambučiams parsisiuntinėja.
"as norejau pasakyti, kad ne masina reikia puosti, o pachiai stengtis geriau ja vairuoti.." - na juokinga ir tiek, galima rimtai pagalvot, kad nesistengiu gerai vairuot, nes puošiu....
Atsakyti
Man "svarovskiai" labiau tinka kokiai suknelei ar šiaip kaip papuošalai, bet mašinos niekada nedabinčiau tokiais dalykais schmoll.gif , čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
o gal kas žinote kur galėciau Vilniuje pasipuošti masinyte g.gif laukiu žinučiu i AŽ. mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkuri vakara vaziavau paskui nauja WV vabala, visu pirma noriu pasakyti kad vabalai man vienos is negraziausiu masinu, antra - net nesugalvociau svarovskiais nusiklijuoti, bet ant to juodo masinuko vakare, kai ijungtas gatviu apsvietimas tas wv zenklas tikrai labai graziai blizgejo.
seip del ispindejimo - tai nera tie svarovskiai toki jau brangus. tik man jau nusibodo ta svarovskiu manija... papuosalai - batai - indai - masinos - rubai ir dar galas zino kas...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 09 29, 13:27)
kazkuri vakara vaziavau paskui nauja WV vabala, visu pirma noriu pasakyti kad vabalai man vienos is negraziausiu masinu, antra - net nesugalvociau svarovskiais nusiklijuoti, bet ant to juodo masinuko vakare, kai ijungtas gatviu apsvietimas tas wv zenklas tikrai labai graziai blizgejo.
seip del ispindejimo - tai nera tie svarovskiai toki jau brangus. tik man jau nusibodo ta svarovskiu manija... papuosalai - batai - indai - masinos - rubai ir dar galas zino kas...

drinks_cheers.gif Na nesuprantu ir as tu svarovskiu manijos.Gi tikrai tai tik paprasti stikliukai,kiek as suprantu.Na nesakau,kad man negrazu kas yra saikingai papuosta jais,bet...."vau...svarovskiai" schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiandra: 03 spalio 2008 - 17:54
QUOTE(Gabred @ 2008 09 13, 15:59)
Man "svarovskiai" labiau tinka kokiai suknelei ar šiaip kaip papuošalai, bet mašinos niekada nedabinčiau tokiais dalykais schmoll.gif , čia tik mano nuomonė smile.gif

Pritariu siai nuomonei drinks_cheers.gif
Atsakyti