Įkraunama...
Įkraunama...

Swarowskiais puošti automobiliai

man toks puošimas atrodo taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif, sukelia juoką, tai noras pasirodyti, būti pastebėtam. Kvailai atrodo ir tikrai nieko gražaus (čia mano nuomone ax.gif )
Atsakyti
O man tai visai nieko ax.gif , gal ir noreciau automobilio zenklo puosto tais stikliukais ax.gif
Atsakyti
Man razu paziuret, bet is praktiskosios puses tai g.gif

QUOTE(ievakajus @ 2008 10 25, 11:50)
O man tai visai nieko ax.gif , gal ir noreciau automobilio zenklo puosto tais stikliukais ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 24, 17:50)
arba geresne masina nusipirkti  biggrin.gif

Abejoju ar iseitu lotuliukas.gif Swarovskiu kainos nera dideles,vienas vienetas 0,60lt kainuoja.Kur jus matot prabanga?Uzsiklijuoji,praeina mada ir lupi lauk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 10 30, 17:14)
Abejoju ar  iseitu lotuliukas.gif Swarovskiu kainos nera dideles,vienas vienetas 0,60lt kainuoja.Kur jus matot prabanga?Uzsiklijuoji,praeina mada ir lupi lauk. mirksiukas.gif

kazin ar ne su dazais kartu biggrin.gif
o ir plovykloj kazin ar tarp ju isplautu gerai purvus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 30, 19:44)
kazin ar ne su dazais kartu  biggrin.gif
o ir plovykloj kazin ar tarp ju isplautu gerai purvus g.gif

Pas mane ant zenkliuko,tai dazai nenueis.Plovykloj isplauna puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 04 12, 20:02)
Manau,kad kazkas jau nebezino,kur babkes deti...

lotuliukas.gif man toks vaizdavimas - juokingas. pamaiviškas, tuščias. kaip ta ponia iš Karmėlavos. Veiklos naudingos jokios - tik blizgučiai. doh.gif
Atsakyti
Kas per daug ,tas nesveika.
Atsakyti
As siuo klausimu neturiu nuomones, nesu nei už nei pries cool.gif
Jeigu graziai padaryta tada už thumbup.gif
bet esu gyvai maciusi Ingos Budrienes masina puosta swarovskiais, man atrodo klaikiai
Atsakyti
man kazkodel tai yra grazu ir moteriska wub.gif
Atsakyti
man tai gražu. ir aš norėčiau turėt tiek pinigų, kad galėčiau skirti automobilio stailingui mirksiukas.gif .
Atsakyti
Aš esu savo mašinos ženkliuką išsiklijavu sw, labai patiko tai ir klijavau, atrodo gražiai, žvilga nerealiai, tik vat jei neplauta mašina, tai jau gėda ir važiuot, sw blizga, o mašina su purvu. doh.gif Ir beje galiu pasakyt, kad tai visai nebrangu, na nebent jau ten tūkstančius akučių klijuot. Man ženkliuko klijavimas net 100 lt nekainavo.
Atsakyti