Įkraunama...
Įkraunama...

Swarowskiais puošti automobiliai

kazkas zadejo nuotraukycius ax.gif
Atsakyti
As nezadejau,bet idesiu mirksiukas.gif Realiai graziau atrodo,nes ziauriai spindi,o cia,fotkej,tai kaip paprasti rutuliukai atrodo.
http://public.fotki....otkes08004.html
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 04 21, 11:24)
As nezadejau,bet idesiu mirksiukas.gif Realiai graziau atrodo,nes ziauriai spindi,o cia,fotkej,tai kaip paprasti rutuliukai atrodo.

o ant S raides nukrite kristaliukai ar tik taip atrodo?
O matosi? nes uzrasas tai principe nera didelis?
Ir apskritai X penktuka iskeitei i džega? ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 21 balandžio 2008 - 10:48
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 21, 10:41)
o ant S raides nukrite kristaliukai ar tik taip atrodo?
O matosi? nes uzrasas tai principe nera didelis?
Ir apskritai X penktuka iskeitei i džega? ohmy.gif

Nea,dzegas draugo.Uzrasas nera mazas,matosi puikiai,kai stoviu prie sviesoforo,matau, kaip uz manes vaziuojantys net galvas pakeles ziuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 04 21, 11:57)
Nea,dzegas draugo.Uzrasas nera mazas,matosi puikiai,kai stoviu prie sviesoforo,matau, kaip uz manes vaziuojantys net galvas pakeles ziuri biggrin.gif

draugo, o tai jis ka, nieko pries toki uzraseli? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 21, 11:03)
draugo, o tai jis ka, nieko pries toki uzraseli? smile.gif

Nea,jam viskas ok smile.gif Svarbu man grazu.Joa,ten gal ir nukrite keli nuo S raides g.gif
Atsakyti
skaiciau skaiciau ir pamasciau dabar na man grazu, bet man patiktu ivairiaspalviai sw su masina suderinti. kadangi dabar masina ivairespalve.... tik kazi kaip sureaguotu brangus vyras pamates ant savo sportinio bolido sw apklijuotus g.gif nors gal ir nieko but... per varzybas zertu visom spalvom konkurentui but blogai vaziuoti... vis i akis spigintu biggrin.gif reiks pasiulyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 04 21, 12:24)

Gražu, tik geriau atrodytų, jei viso išdėlioto ploto krašteliai vienodai nueitų.. bet tikriausiai nelabai įmanoma tą padaryti, kai tokia forma.. 4u.gif čia ne kvadratą išdėlioti...

Aš ir pati ruošiuosi pagražinti mašiniuką savo, ką nors gražaus išdėlioti, bet ne ant ženklo. O jūs klijus irgi toje pačioje Silver City perkat?
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 21, 11:21)
Gražu, tik geriau atrodytų, jei viso išdėlioto ploto krašteliai vienodai nueitų.. bet tikriausiai nelabai įmanoma tą padaryti, kai tokia forma..  4u.gif  čia ne kvadratą išdėlioti...

Aš ir pati ruošiuosi pagražinti mašiniuką savo, ką nors gražaus išdėlioti, bet ne ant ženklo. O jūs klijus irgi toje pačioje Silver City perkat?

Klijus naudoju paprastus,momenta gera biggrin.gif Prie metalo kiti blogai lipdosi.Sunku juos lygiai suklijuoti.Jei ant lygios vietos klijuot,tada taip,easy,bet ant raidziu yra sunkoka.
Atsakyti
QUOTE(Frekenbok @ 2008 04 21, 13:19)
skaiciau skaiciau ir pamasciau dabar na man grazu, bet man patiktu ivairiaspalviai sw su masina suderinti. kadangi dabar masina ivairespalve.... tik kazi kaip sureaguotu brangus vyras pamates ant savo sportinio bolido sw apklijuotus g.gif nors gal ir nieko but... per varzybas zertu visom spalvom konkurentui but blogai vaziuoti... vis i akis spigintu biggrin.gif reiks pasiulyti rolleyes.gif

Jei TB sutiks, tai tau labai pasisekė vadinasi biggrin.gif Aš MB pasakyčiau, kad jo apklijuosiu, tai pasukiotų pirštu prie smilkinio biggrin.gif ir nesutiktų niekaip schmoll.gif Čia jam tas pats kaip vyras lakuotais nagais būtų lotuliukas.gif Kol viena važinėjam, tai tik kitų grožiuosi menais biggrin.gif , bet tuoj ant savo fantaziją išreikšiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 04 21, 13:26)
Klijus naudoju paprastus,momenta gera biggrin.gif Prie metalo kiti blogai lipdosi.Sunku juos lygiai suklijuoti.Jei ant lygios vietos klijuot,tada taip,easy,bet ant raidziu yra sunkoka.

Tai kaip suprantu su paprastais Moment klijais ant dažytos vietos gerai laikytųsi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 21, 12:29)
Aš MB pasakyčiau, kad jo apklijuosiu, tai pasukiotų pirštu prie smilkinio 

joa, maniskis 3 kartus pasukiotu minimum laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 21, 11:29)
Jei TB sutiks, tai tau labai pasisekė vadinasi  biggrin.gif  Aš MB pasakyčiau, kad jo apklijuosiu, tai pasukiotų pirštu prie smilkinio  biggrin.gif  ir nesutiktų niekaip  schmoll.gif Čia jam tas pats kaip vyras lakuotais nagais būtų  lotuliukas.gif  Kol viena važinėjam, tai tik kitų grožiuosi menais  biggrin.gif , bet tuoj ant savo fantaziją išreikšiu  ax.gif
Papildyta:
Tai kaip suprantu su paprastais Moment klijais ant dažytos vietos gerai laikytųsi...  g.gif

Taip,su Moment ir prireiks dantu krapstuko mirksiukas.gif O del to,kad MB nesutiktu,kas jo klausia biggrin.gif irnesakyk.gif
Atsakyti