Įkraunama...
Įkraunama...

Swarowskiais puošti automobiliai

QUOTE(Riuriu @ 2008 04 21, 20:09)
geriau nepagailek pinigu ir laiko ir padaryk tikrai gerai ir stilingai, turiu galvoje kreipkis i profus smile.gif ant zenkliuko ir geriau paciai neklijuot tongue.gif

Pasipraktikuosiu ant laptopo biggrin.gif

QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 04 21, 21:36)
Nepatingesiu ir nufotkinsiu drauges auto,jai ant A3 klijavo profai.Pasakysit,ar skiriasi kuom nors nuo mano,kur klijavau pati mirksiukas.gif

Laukiam laukiam nuotraukų... bigsmile.gif

QUOTE(Frekenbok @ 2008 04 21, 22:12)
vilties yra kaip manot? cool.gif

Manau, nelabai... blush2.gif lotuliukas.gif nors tik tu savo brangiausiąjį pažysti geriausiai ir gali nuspėti kas būna po jo g.gif

Ar kuri nors klijavote ne ant ženklų kristalus, o ant skardų? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 22 balandžio 2008 - 00:25
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 04 21, 11:24)
As nezadejau,bet idesiu mirksiukas.gif Realiai graziau atrodo,nes ziauriai spindi,o cia,fotkej,tai kaip paprasti rutuliukai atrodo.
http://public.fotki....otkes08004.html

Nesuprantu,nematau jokios foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 04 22, 08:23)
Nesuprantu,nematau jokios foto  g.gif

Isemiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 04 22, 10:51)

Kodel,noreciau pamatyti ax.gif
Atsakyti
man gaila būtu gražaus automobilio "sugadinimo"- nes nepatinka nei blizgučiai kaip kokiai šarkai, nei piešinėliai kaip kokiam pacanėliui
Atsakyti
Visai neblogai atrodo,o spindesio nesimato nes seseliai krenta. thumb_yello.gif
Kokio dydzio ten akmenukai,tokie nemazi atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 04 23, 08:30)
Visai neblogai atrodo,o spindesio nesimato nes seseliai krenta.  thumb_yello.gif
Kokio dydzio ten akmenukai,tokie nemazi atrodo  g.gif

Aciu 4u.gif Tie akmenukai ne patys maziausi,cia jau pats gali rinktis.Jau su paciais maziausiai knistis didelis vargas.Nesugraibau ju su ilgais nagais biggrin.gif Sakau,mano draugei dejo Modernoj,tai tikrai ne ka graziau ten padare,o sumokejo belekiek.Atsibos,nulupsiu,jokios bedos nera.Bet spindi sauleje labai graziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠOKOLADĖ9: 23 balandžio 2008 - 10:35
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 04 23, 11:34)
Aciu 4u.gif Tie akmenukai ne patys maziausi,cia jau pats gali rinktis.Jau su paciais maziausiai knistis didelis vargas.Nesugraibau ju su ilgais nagais biggrin.gif Sakau,mano draugei dejo Modernoj,tai tikrai ne ka graziau ten padare,o sumokejo belekiek.Atsibos,nulupsiu,jokios bedos nera.Bet spindi sauleje labai graziai.

Kiek mazdaug kainavo jei ne paslaptis rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Maniske atrodo taip 4u.gif
Atsakyti
Nesužavėta, asociacijos su kiču ypač, jei tai gera, prabangi mašina arba turi puošti mašinytę tą darbą išmanantys meistrai-meninkai smile.gif doh.gif . o šiaip man kažkas panšaus kaip ''gintariniai'' paveikslai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genute: 23 balandžio 2008 - 10:48
QUOTE(Neryte @ 2008 04 23, 10:41)
Kiek mazdaug kainavo jei ne paslaptis  rolleyes.gif

Kokia cia paslaptis,apie du simtus litu.Nes stambus po septyniasdesimt penkis centus kainuoja.Prasideda nuo dvidesimt penkiu centuku,jau ten tie patys smulkiausi.
Papildyta:
Kastanke,grazu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 04 23, 11:48)
Kastanke,grazu 4u.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif man paciai labai patinka,todel nors ir turiu kita masiniuka,sitos nesiryztu parduoti blush2.gif
Papildyta:
Taviske jauciu turetu labai gerai atrodyt,tinka tie akmenukai prie tamsios auto,bet nuotraukose jie visai neblizga,kaip ir pas mane doh.gif
Atsakyti