Įkraunama...
Įkraunama...

Parketlentės ar laminatas?

Noriu su jumis pasitarti, gal kas jau patirties turi smile.gif
planuojame deti kambaryje parketlentes, grindys bus sildomos. Klausimas ar didelis skirtumas silumos pralaidumui dedant parketlentes ant pakloto ar klijuojant? Kiek teko konsultuotis su pardavejais tai atsakymas visu vienodas "beveik skirtumo nera". Tai vat dabar ir mastau, klijuoti ar su paklodu deti... g.gif g.gif
Gal kas gali pasakyti is praktikos pliusus ir minusus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gidaviba @ 2008 10 02, 12:47)
Noriu su jumis pasitarti, gal kas jau patirties turi smile.gif
planuojame deti kambaryje parketlentes, grindys bus sildomos. Klausimas ar didelis skirtumas silumos pralaidumui dedant parketlentes ant pakloto ar klijuojant? Kiek teko konsultuotis su pardavejais tai atsakymas visu vienodas "beveik skirtumo nera". Tai vat dabar ir mastau, klijuoti ar su paklodu deti... g.gif  g.gif
Gal kas gali pasakyti is praktikos pliusus ir minusus?  ax.gif

cia biski gal bus is VBS serijos, bet mes kai rinkomes grindis, tai tu paciu pardaveju nuomones issiskyre... bet veliau pas pora meistriuku perklausus, tie vistik buvo uz klijavima. taip bobiskai mastant tai klijuojant grindys lieciasi su parketlente ir ta turetu labiau silti, nei per paklota+kazkoki oro tarpeli. dar sako kad maziau girgzda klijuotos. bet tam kad klijuoti ir gerai suklijuoti, tai grindys turi buti idealios... vat sitoj vietoj mes ir spjovem i parketlentes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2008 04 22, 22:51)
kam geriau? man, tau, Pranytei? Kiekvienam juk pagal poreikį: kam pagal kainą, kam pagal grožį, kam ant šildomų grindų reik, kam į paprasčiausią tarybinio blokinuko saloną... skirtingi dalykai, negalima lygint kas geriau ar blogiau...tiek parketo, tiek parketlenčių yra skirtingo dizaino, skirtingos kokybės...

didziausias pliusas parkete, kad ji galima atnaujinti, t.y slifuoti, ko nepadarysi ant parketlenciu, jei naturaios medienos tik 0,4mm pavirsiuje.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 02, 14:36)
cia biski gal bus is VBS serijos, bet mes kai rinkomes grindis, tai tu paciu pardaveju nuomones issiskyre... bet veliau pas pora meistriuku perklausus, tie vistik buvo uz klijavima. taip bobiskai mastant tai klijuojant grindys lieciasi su parketlente ir ta turetu labiau silti, nei per paklota+kazkoki oro tarpeli. dar sako kad maziau girgzda klijuotos. bet tam kad klijuoti ir gerai suklijuoti, tai grindys turi buti idealios... vat sitoj vietoj mes ir spjovem i parketlentes  ax.gif

tai vat as irgi taip mastau, tik va jei suklijuoji tai jau amzinai, nepakeisi vienos parketlentes turesi keisti visas smile.gif
po ilgu svarstymu nusprendeme, kadangi pas mus grindys kaip stiklas (geri betonuotojai kliuvo) tai klijuosim, o kaip bus pagyvensim pamatysim smile.gif
Aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Apie termo mediena placiau galima pasiskaityti Termo mediena Pas juos galima pasiziureti ir pavyzdziu, prekiauja termo medienos grindu masyvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pristine: 07 spalio 2008 - 18:53
QUOTE(N@ktis @ 2008 09 18, 16:43)
Sveikute  smile.gif  man tai labai patiko Medzio stilius - www.parketas.lt
Gera parketlenciu kokybe, nemazas pasirinkimas. tik vat nzn kaip ten su tamsiom, nes pati i sviesesnes ziuriu  rolleyes.gif labai paslaugus konsultantai  thumbup.gif

Na aš pas juos pirkau rinktinio ąžuolo parketlentes -- tai dabar turiu užsiėmimą - kasdien žiūriu kaip kažkokie juodi taškeliai ant jo dauginasi -- kolkas nesuprantu kas tai -- bet nuojauta tai ne kokia.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2008 10 10, 09:47)
Na aš pas juos pirkau rinktinio ąžuolo parketlentes -- tai dabar turiu užsiėmimą  - kasdien žiūriu kaip kažkokie juodi taškeliai ant jo dauginasi -- kolkas nesuprantu kas tai -- bet nuojauta tai ne kokia.... g.gif

blink.gif Siaubelis. Pelėsiai? Puvinys?
Atsakyti
o gal kas dejote plyteles ant sildomu grindu. kaip ispudziai? as tai pries, bet vyras mano labai ikalbineja. tos jam patinka kur medzio imitacija. g.gif
Atsakyti
O apie kamstine danga nesidomejot? Turi keli pazystami ir nesiskundzia. Beto galima ir vonioi klot.
Atsakyti
kamstine? ne kazkodel nesugalvojom. reiks paziuret.turim toki drauga, kuris plytelem jau 100 metu prekiauja.savo name kai isirenginejo susidejo medi po to gavo i prekyba tas plyteles kur medzio imitacija ir sake, kad dabar taip, tai tik tas ir detusi!atrodo jos gerai,kainuoja kaip medis, jauciu ,but labai praktiska, kai namie vaikai ir suva biggrin.gif , bet kaip man jos nelimpa! nors sako kad plyteles, kai sildomos grindys, buna siltesnes ir malonesnes nei medis, nes geriau siluma praleidzia, o vasara kai karsta tai gal ir malonu kai vesios grindys? g.gif tai gl kas turit svetaineje plyteles?papasakokit kaip jos? mano isivaizduojami minusai: viskas dusta ,kas nukrenta, vaikai nudauzytais keliais, nepasivoliosi prie teliko ar zidinio.o, beja, ar voliojates ant mediniu biggrin.gif ,ar kilimus tiesiat?
Atsakyti
QUOTE(gidaviba @ 2008 10 03, 08:03)
tai vat as irgi taip mastau, tik va jei suklijuoji tai jau amzinai, nepakeisi vienos parketlentes turesi keisti visas smile.gif
po ilgu svarstymu nusprendeme,  kadangi pas mus grindys kaip stiklas (geri betonuotojai kliuvo) tai klijuosim, o kaip bus pagyvensim pamatysim smile.gif
Aciu uz nuomone  4u.gif

sudėtų 'plaukiojančiu" būdų parketlenčių irgi nelabai kur iš vidurio pakeisi g.gif Lūžta tie "Click" sukabinimo elementai

QUOTE(mamavita @ 2008 11 06, 13:25)
kamstine? ne kazkodel nesugalvojom. reiks paziuret.turim toki drauga, kuris plytelem jau 100 metu prekiauja.savo name kai isirenginejo susidejo medi po to gavo i prekyba tas plyteles kur medzio imitacija ir sake, kad dabar taip, tai tik tas ir detusi!atrodo jos gerai,kainuoja kaip medis, jauciu ,but labai praktiska, kai namie vaikai ir suva biggrin.gif , bet kaip man jos nelimpa! nors sako kad plyteles, kai sildomos grindys, buna siltesnes ir malonesnes nei medis, nes geriau siluma praleidzia, o vasara kai karsta tai gal ir malonu kai vesios grindys? g.gif tai gl kas turit svetaineje plyteles?papasakokit kaip jos? mano isivaizduojami minusai: viskas dusta ,kas nukrenta, vaikai nudauzytais keliais, nepasivoliosi prie teliko ar zidinio.o, beja, ar voliojates ant mediniu biggrin.gif ,ar kilimus tiesiat?

Kur šildomos grindys mums ant parketlenčių maloniau "voliotis" nei ant plytelių. kilimų netiesiam - jie sulaiko šilumą
Atsakyti
Draugai, savo visa pirma auksta (virtuve, koridorių, svetaine) iskloja plytelem, grindys zinoma sildomos, svetaineje po "zurnaliniu" staliuku patiestas kilimas, bet, visa kita erdve...vien plyeteles .. plyteles... (siaip grazu, viskas suderinta, bet as nezinau, man plyteles tik vonios, koridoriaus kambariams.....) Ir kai vaikai ciuozineja tomis plytelemis, man labai nepatinka. O garsas koksssss, is proto veda.
Vasara vesios bus tiek medines, laminato ar plyteliu grindys. Beja, is praktines puses nezinau. Trubut maziausiai prieziuros.
Lamintato grindys, sutinku, ju ivairove ir spalvu turbut dabar ir kokybes, tikrai visiem ikandama, bet dulkiu kamuoliai, isielektrinusios dulkes, plaukai.. brrrr. Voliotis ir ne tik, tik ant naturalos dangos:)smile.gif
Atsakyti