Įkraunama...
Įkraunama...

Parketlentės ar laminatas?

QUOTE(vobla @ 2008 04 22, 19:18)
parketas- medžio masyvo lentelės.
parketlentės- klijuota mediena. du ar trys sluoksniai skirtingomis kryptimis klijuoto medžio pluošto, o viršuje maždaug 4mm. storio geros medienos...

tai kas tada geriau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia_22 @ 2008 04 22, 21:31)
tai kas tada geriau.. smile.gif

kam geriau? man, tau, Pranytei? Kiekvienam juk pagal poreikį: kam pagal kainą, kam pagal grožį, kam ant šildomų grindų reik, kam į paprasčiausią tarybinio blokinuko saloną... skirtingi dalykai, negalima lygint kas geriau ar blogiau...tiek parketo, tiek parketlenčių yra skirtingo dizaino, skirtingos kokybės...
Atsakyti
QUOTE(Dan79 @ 2008 04 21, 00:42)
Alloc laminata radome UAB "Rytlangis". Kainos gerai nepamenu, bet kazkur apie 100 Lt. Draugai yra susideje butent si laminata. Graziai atrodo. O kur Jus ziurejote?

Aš žiūrėjau AsMuso grindu dangose, bet tik internete, natūroj nemačiau. Šiaip man patiko iš serijos Original Kanadietiška šviesiai ruda pušis smile.gif

Geriausiai tai buvom užėję į Boeno grindis, tai sakė Alloco laminatas sukurtas specialiai novarusų rinkai blink.gif atseit specialiai tokia kaina sukelta, nes orientuota į turtingųjų rinką, tai va ir žinok dabar kaip čia iš tikrjų yra, ar čia tik konkurentų šnekos g.gif

QUOTE(Mylimukas @ 2008 04 21, 08:51)
Aš tai siųlyčiau užsukt į Vainetą, ten yra ir vokiško gero laminato ir suomiško trisluoksnio Upofloor parketo, kuris man  wub.gif
Dėl alyvos: parketas yra padengtas augalinio aliejaus ir vaško mišiniu. Šios alyvos sudėtyje nėra koncervantų, dažomųjų medžiagų bei tirpiklių. ji įsigeria į medžio poras, išsaugodama jo natūralumą ir kietumą. alyva suteikia medžio grindims antistatinių savybių, kurios apsaugo nuo dėmių ir įbrėžimų.

Vainetą ruošiamės kitą savaitę apsilankyti smile.gif man irgi dizainerė tą firmą rekomendavo, tai dabar dar paiškose esame biggrin.gif o jus gal Vainetoje dirbate? gal galėtumėte pakonsultuoti kai ten nueitumėm ax.gif 4u.gif

gal kas galit tą anglišką teksta išversti blush2.gif mokinausi tik vokiečių ax.gif
Atsakyti
Norėčiau jūsų patarimo g.gif Ar gerai dėti trisluoksnį parketą ant šildomu grindų, kurui naudojant malkas ???? Girdėjau kad nuo nepastovios temperaturos parketas labai vaikšto ???
Atsakyti
QUOTE(auksek @ 2008 04 27, 19:01)
Norėčiau jūsų patarimo  g.gif Ar gerai dėti trisluoksnį parketą ant šildomu grindų, kurui naudojant malkas ???? Girdėjau kad nuo nepastovios temperaturos parketas labai vaikšto ???

Kiek girdejau zmoniu atsiliepimus tai nelabai gerai deti trisluoksnes parketlentes ant sildomu grindu, nes sildymui naudojant malkas temperaturu svyravimu negali isvengti. O parketlentes gali vaikscioti net iki puse centimetro. Kiek vaiksto parketlentes geriausiai matyti kur yra sudurimai, pavyzdziui su plytelemis. Del siu dalyku ant sildomu grindu mes planuojam deti laminata. Zinoma, cia tik musu pasirinkimas.
Atsakyti
Gal kas žinote kuris laminatas witex ar alloc yra geresnis, kokybiskesnis (jei lyginant tu paciu klasiu laminatus). Kokie pagrindiniai ju skirtumai?
Atsakyti
Sveiki,
ieškome trisluoksniu parketlenčių riešuto, ar kitos egzotiškos vidutinio tamsumo medienos grindų Vilniuje. Buvome Vilniaus Parkete, radom (150 lt/m2), bet visgi galvojame, kad paieskosime dar, gal pigiau kur rasime.

Gal kas nors galit parekomenduot kokią kitą firmą?

Iš anksto dėkojame!
Atsakyti
QUOTE(SpyCam @ 2008 06 22, 21:39)
Sveiki,
ieškome trisluoksniu parketlenčių riešuto, ar kitos egzotiškos vidutinio tamsumo medienos grindų Vilniuje. Buvome Vilniaus Parkete, radom (150 lt/m2), bet visgi galvojame, kad paieskosime dar, gal pigiau kur rasime.

Gal kas nors galit parekomenduot kokią kitą firmą?

Iš anksto dėkojame!

Pabandykit parketo namuose, vilniui yra irgi jie. Tikrai buvo is ko rinktis ir kainos zemesnes nei vilniaus parkete
Atsakyti
Buvome siandien ten. Ne ka pigiau, tiesa sakant
Atsakyti
Na ka, pasisniukstinejom, pasiziurinejom, vistiek linkstame prie riesuto (walnut) grindu.. Antroje vietoje Panga panga, taciau, nors ir zymiai kietesnes, jos yra mums jau siek tiek per tamsios...
Atsakyti
Pasiskaiciau siek tiek informacijos, sako, kad sildomoms grindims geriau dvisluoksnes parketlentes, ju silumine varza geresne, t.y. jos geriau praleidzia siluma, nes plonesnes.

Is kitos puses, dar buna parketlentes is termiskai apdorotos medienos, sako, kad ji iki į kartu geriau praleidzia siluma, nei naturali mediena, bet ar tai teisybe, gal kas nors zino kur rasti kokiu nors straipsniu ar pan, sia tema?
Atsakyti
Sveikute smile.gif man tai labai patiko Medzio stilius - www.parketas.lt
Gera parketlenciu kokybe, nemazas pasirinkimas. tik vat nzn kaip ten su tamsiom, nes pati i sviesesnes ziuriu rolleyes.gif labai paslaugus konsultantai thumbup.gif
Atsakyti