Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Vištienos suktinukai su grybais
2 vištienos krūtinėlės
1 svogūnas
4 šampinjonai
200 g grietinėlės
100 g sūrio
Šampinjonus išverdame, svogūnus pakepame, sūrį sutarkuojame ir viska sumaišome . Krūtinėles išmušame. Ant jų dedame mišinį ir susukame, susegame pagaliukais. Sudedame į skardą ir 15-20 minučių kepame gerai įkaitintoje 250°С orkaitėje.kartais pakepu ilgiau,priklauso nuo krutineles dydzio ir storio smile.gif viskas smile.gif as patiekiu su ryziais ir svieziomis salotomis thumbup.gif SKANAUS!!
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 04 14, 17:29)
nu mergikes! Tu lavasu Savanoriu Hypermaximoj nors vezimu vezk, ir Akropoly irgi maciau tikrai! (Kaunas)  cool.gif

O kurioj vietoj jie būna sudėti? Ieškojau, ieškojau nu niekur neradau : schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 04 14, 19:13)
Vištienos suktinukai su grybais
2 vištienos krūtinėlės
1 svogūnas
4 šampinjonai
200 g grietinėlės
100 g sūrio
Šampinjonus išverdame, svogūnus pakepame, sūrį sutarkuojame ir viska sumaišome  . Krūtinėles išmušame. Ant jų dedame mišinį ir susukame, susegame pagaliukais. Sudedame į skardą ir 15-20 minučių kepame gerai įkaitintoje 250°С orkaitėje.kartais pakepu ilgiau,priklauso nuo krutineles dydzio ir storio smile.gif viskas  smile.gif as patiekiu su ryziais ir svieziomis salotomis thumbup.gif  SKANAUS!!


o kur foto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 04 14, 18:18)
Gal taip pavyks ka rast senesne tema

nuorodos jau veikia ir pirmame puslapyje 4u.gif
Atsakyti
Nu geras dalykas tas netas bigsmile.gif Vakar pavarciau tema apie bulviu kose ir pasisemiau ideju biggrin.gif Puse su morkom puse be ju.O prie ju jaut. sirdeles(isviriau sirdi greitpuody, pakepiau ant svietuko svoguna, pora, sparagines pupeles saldytas, po to sirdeles sumeciau, truputi miltu, pieno, grietineles)Ot israiciau cool.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Srove - nuostabu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 04 14, 21:49)
o kur foto?  g.gif

tai kad neina man foto ikelti,gal formatas per didelis,o sumazinti nemoku,nors parasyta kad galiu deti 2.93mb dydzio foto,bet man rodo error g.gif tai nezinau kas cia yra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 04 14, 23:03)
tai kad neina man foto ikelti,gal formatas per didelis,o sumazinti nemoku,nors parasyta kad galiu deti 2.93mb dydzio foto,bet man rodo error g.gif tai nezinau kas cia yra schmoll.gif

Gali kelti pvz. per čia, tik pasirink resize image sakykim 640x480 4u.gif (resize image tik pažymėk varnele būtinai, nes kitaip nesumažins mirksiukas.gif )


Merginos, 6663 paštuko duomenis turiu, bet niekas nekeliat nuotraukų schmoll.gif tai norėčiau gauti kito albumo, berods Mintibutės duomenukus ax.gif Aišku jeigu galima 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 14 balandžio 2008 - 23:07
Grikiu paploteliai:

Tokius dariau pirma karta (gan sveikuolishki smile.gif ): grikiu kruopas pamerkiau ish vakaro, kita diena jas sumaliau blenderyje. I ta mase ipjausciau turputi silpnai marinuotu pievagrybiu, sutryniau cesnako ir imushiau kiaushini. Truputis prieskoniu, pipiru,galima ir shaukshciuka majonezo ir..kepam keptuveje su trupuciu aliejaus..
Gaunasi gan sausoki, tad skanu su ashtresnem salotom ar padazu...

user posted image

Greitas troshkinys:

Mesyte, bulves, kopustas, morkos, prieskoniai, vanduo - troshkinam orkaitej. Patiekalas, kai neturi laiko sukiotis virtuvej tongue.gif ..Valgom su grietines padazu arba be:)..

user posted image

Vishtienos kepsniukai:

Pamarinuota vishtienos krutinele supjausciau mazais gabaleliais, sutarkavau 1-2 morkas (burokine tarka), pora shaukshtu majonezu, kiaushinis, vishtienos prieskoniai, butinai kelios skilteles sutrinto cesnako. Kepam keptuveje.
Salotos: melynasis kopustas, morka ir ridikeliai sutarkuoti burokine tarka, sumaishyta su trupuciu majonezo ir naturaliu jogurtu..

user posted image

Kotletukai su bulviu koshe:

Pasinaudojau ideja ish kitu kulinariu: labai patiko, nes lengva ir labai skanu:
Vishtienos farshas (tik toki turejau, galima bet koki), pokutis varshkes (stengiuosi deti kur reikia, kur nereikia, nes daug turiu biggrin.gif ), truputis piene ar vandeny pamirkyto batono, kiaushinis, cesnakas, vishtienos prieskoniai, juodieji pipirai. Idaras - bulviu koshe.
Kepiau orkaitej, todel patiko, nereikia stoveti prie virykles: buvo toookie minkshtuciai (gal del varshkes? g.gif ) ir skanuciai...Niam.

user posted image

Sk 4u.gif anaus
Atsakyti
thumbup.gif tik ryte atėjus į darbą, geriant kavą tokias grožybes žiūrėt- tikra nuodemė, gerai , kad dar pusryčius pavalgiau.. nu kaip jūs turit tiek fantazijos... thumbup.gif
Atsakyti
663,TU KAIP VISADA SU SAVO PATIEKALIUKAIS ERZINI ALKANUS essen.gif
Atsakyti
6663 4u.gif nu tu tikra saunuole taip skaniai viskas cia thumbup.gif essen.gif
Atsakyti