Gavau poliuką,o egzaminuotojas toks pagyvenęs buvo

QUOTE(adika @ 2008 04 18, 21:20)
Sveikinu!!!!

Banguole, lolita nenusiminkit

Merginos, išsilaikiau šiandien egzaminą!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 19, 14:45)

Laukiu nesulaukiu savo pirmo bandymo, net nezinau kaip pavyks... Aikstelej lyg ir neblogai sekasi, mieste gal sunkiau.
Tiesa, o kiek kartu galima uzgesti per egzamina?
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 19, 14:45)
sveikinu

QUOTE(slyva @ 2008 04 19, 14:53)
Tiesa, o kiek kartu galima uzgesti per egzamina?
5

banguole, Lolita2 užjaučiu
adika, Brituke123 sveikinu
kaip pavydžiu jum, man jau nusibodo tas teises laikytis, važinėju jau taip ilgai, bet nejaučiu jokio progreso

adika, Brituke123 sveikinu

Ačiū, ačiū. Jau praejo puse dienos, o aš dar netikiu kad išlaikiau...
Neatsigaunu dar vis
Taigi papasakosiu kaip sekesi. Egzaminas 9h. Atvažiavom kokią pusę devynių.Užsimokejau ir gal dar 20 min prastovėjau eilėj toks susigrūdimas Regitroj buvo jog baisu..
Pralaukiau viskas gerai ,atsisėdu laukiu savo lemtingos valandos. Jau 9.10 nieks manęs nekviečia, 9.15 neišlenda egzaminuotojai iš savo būdelės..Jau aš juokauju, jog pamiršo savo etatinę lankytoją...
Bt ateina toks visai mielas vyriškis,( pies tai jį jau mačiau kaip egzaminavo du kartus ir labai greit grįžo, bt su tokia kreiva šypsenėle..
) bet jis man šypsosi.pasirašau išsišiepus iki ausų, širdis daužos, bt kojos dar nedreba
.Išeinam pro duris ir žiūriu stovi poliukų daug, golfas vienas ir astra. Na ir ką jūs manot...ogi Astra gaunu..Nusikeikiu jau mintyse
Galvoju nu šakės kaip aš su ja pavažiuosiu (buvau jau ją gavus ir tada žiauriai vargau su stabdžiu, net vos egzaminuotojas neišskrido pro langa, žiauriai jautrūs stabdžiai buvo...
).Na bet atsisėdu susitvarkau viską ir judu...Pristabdau, žiūriu stabdžiai normalūs, nustembu ir kartu labai apsidžiaugiu
.Taigi ant estakados jau su rankiniu kylu. Užgestu...vėl bandau ir vėl pagęstu...nervuojuos jau..bt egzaminuotojas padrasina, liepia neskubėt...nu ir užkylu pagaliau.
Gaunu istrižą. Įvažiuoju puikiai, prakišu tą jos didelį užpakalį..Aikštelę iveikiu be problemų. sako: važiuosim į miestą. Išvažiuoju sukam į dešinę (tada suprantu kodėl jūs taip keikiat tuos posūkius, vargstu kol juos išjungiu...
)
Papildyta:
Po to sukam i kairę mašinos kaip tyčia pasipila iš visų galų...Na nieko stoviu laukiu, pagaliau pajudu..ir bac..užgestu..bt greit pasitaisau mašinų nėra lekiu.
Po to važiuojam i kairę prie mirksinčio šviesoforo, paskui link žiedo, apsisuku žiede vėl grįžtu į Tilžės g-vę.Pro stopą ir jau lekiam link raudondvario plento link regitros..
Eismas jau intensyvesnis paspaudžiu daugiau, egzaminuotojas jau savo: kur leki?( važiavau ant 55, bt po to suabejuju, nes ten lyg galima ant 60 buvo, bt =enklo tai nepasteb4jau...
).. Važiuoju ant 45-50.
Nu ir link Regitros jau artėju..
Įvažiuoju į kiemą, šypsena jau nuo ausies iki ausies jaučiu, kad išmuša raudonis...
.Pastatau mašiną, viską išjungiu, o jis tyli..
Tokia nei gyva nei mirus žiūriu į jį, o tas TYLI nu šakės galvoju, jei pasakys jog neišlaikyta tai bus žiauriausia...
Tai jau pati pralemenu: tai kaip, islaikiau??.Tas tyli ir sako: o tai kaip galvoji? na aš sakau, kad gal jau pagaliau...Tai tas sako: pasirašysiu tau, užteks tau čia kankintis ( gal pasižiūrėjo kelintą kart laikau) bet nepamiršk, k neviršyt greičio, ir būt atsargi kelyje, praleisk mašinas..(tai pasirodo ten galima ant 50...O pries menesį dar buvo 60..), eik pinigus susimokėk ir nepamiršk, ką sakiau, stebėsiu tave
.
Nu išsiplėčiau čia kaip reikalas..
Bet prašėt papasakot...
Ai dar neparašiau, vexmas vyko Kaune.

Neatsigaunu dar vis

Taigi papasakosiu kaip sekesi. Egzaminas 9h. Atvažiavom kokią pusę devynių.Užsimokejau ir gal dar 20 min prastovėjau eilėj toks susigrūdimas Regitroj buvo jog baisu..

Papildyta:
Po to sukam i kairę mašinos kaip tyčia pasipila iš visų galų...Na nieko stoviu laukiu, pagaliau pajudu..ir bac..užgestu..bt greit pasitaisau mašinų nėra lekiu.

Nu išsiplėčiau čia kaip reikalas..

Ai dar neparašiau, vexmas vyko Kaune.

Brituke123 faina istorija
o tai kelintą valandą čia buvo, kad jau eismas intensyvus buvo? ir kaip tos duobės raudondvario plente, netrukdė?

o tai kelintą valandą čia buvo, kad jau eismas intensyvus buvo? ir kaip tos duobės raudondvario plente, netrukdė?

QUOTE(Gardee @ 2008 04 19, 15:47)
Brituke123 faina istorija

Nebuvo to intensyvaus labai eismo, bet tiesiog užtaikiau tikriausiai ant tokio monento, kai daug mašinų buvo susibūrę

As vis labiau galvoju, kad islaikyti yra sekmes reikalas
Vienas egzaminuotojas net ir padarius klaidu praleidzia, kitas jei ir idealiai pravaziuoji randa prie ko prisikabinti

QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 19, 15:42)
saunuole

smagu kad islaikiusiu gretos dideja ir taip teikia daugiau vilties etatinems lankytojoms ir naujai besistengianciom