Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Gavau poliuką,o egzaminuotojas toks pagyvenęs buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 04 18, 21:20)
Gavau poliuką,o egzaminuotojas toks pagyvenęs buvo smile.gif

Sveikinu!!!! 4u.gif
Banguole, lolita nenusiminkit console.gif Vistiek islaikysit ta egzamina ir linkiu, kad kitas kartas butu sekmingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, išsilaikiau šiandien egzaminą!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif sokiai.gif sokiai.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 19, 14:45)
Merginos, išsilaikiau šiandien egzaminą!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif

thumbup.gif saunuole thumbup.gif is kelinto karto? blush2.gif
Laukiu nesulaukiu savo pirmo bandymo, net nezinau kaip pavyks... Aikstelej lyg ir neblogai sekasi, mieste gal sunkiau.
Tiesa, o kiek kartu galima uzgesti per egzamina?
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 19, 14:45)
Merginos, išsilaikiau šiandien egzaminą!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif

sveikinu thumbup.gif prašom plačiau kur, kaip ir kokie įspūdžiai? bigsmile.gif
QUOTE(slyva @ 2008 04 19, 14:53)
Tiesa, o kiek kartu galima uzgesti per egzamina?

5 rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal žinote Kaune kokią aikštelę, kur būtų galima pasitreniruoti vakarais ir savaitgaliais? Kol išsilaikiau teoriją, pamiršau ką su instruktorium išmokau... verysad.gif
Atsakyti
banguole, Lolita2 užjaučiu 4u.gif 4u.gif
adika, Brituke123 sveikinu 4u.gif 4u.gif kaip pavydžiu jum, man jau nusibodo tas teises laikytis, važinėju jau taip ilgai, bet nejaučiu jokio progreso verysad.gif
Atsakyti
Ačiū, ačiū. Jau praejo puse dienos, o aš dar netikiu kad išlaikiau... ax.gif blush2.gif
Neatsigaunu dar vis smile.gif
Taigi papasakosiu kaip sekesi. Egzaminas 9h. Atvažiavom kokią pusę devynių.Užsimokejau ir gal dar 20 min prastovėjau eilėj toks susigrūdimas Regitroj buvo jog baisu.. rolleyes.gif Pralaukiau viskas gerai ,atsisėdu laukiu savo lemtingos valandos. Jau 9.10 nieks manęs nekviečia, 9.15 neišlenda egzaminuotojai iš savo būdelės..Jau aš juokauju, jog pamiršo savo etatinę lankytoją... biggrin.gif Bt ateina toks visai mielas vyriškis,( pies tai jį jau mačiau kaip egzaminavo du kartus ir labai greit grįžo, bt su tokia kreiva šypsenėle.. g.gif ) bet jis man šypsosi.pasirašau išsišiepus iki ausų, širdis daužos, bt kojos dar nedreba schmoll.gif .Išeinam pro duris ir žiūriu stovi poliukų daug, golfas vienas ir astra. Na ir ką jūs manot...ogi Astra gaunu..Nusikeikiu jau mintyse doh.gif Galvoju nu šakės kaip aš su ja pavažiuosiu (buvau jau ją gavus ir tada žiauriai vargau su stabdžiu, net vos egzaminuotojas neišskrido pro langa, žiauriai jautrūs stabdžiai buvo... doh.gif ).Na bet atsisėdu susitvarkau viską ir judu...Pristabdau, žiūriu stabdžiai normalūs, nustembu ir kartu labai apsidžiaugiu thumbup.gif .Taigi ant estakados jau su rankiniu kylu. Užgestu...vėl bandau ir vėl pagęstu...nervuojuos jau..bt egzaminuotojas padrasina, liepia neskubėt...nu ir užkylu pagaliau. thumbup.gif Gaunu istrižą. Įvažiuoju puikiai, prakišu tą jos didelį užpakalį..Aikštelę iveikiu be problemų. sako: važiuosim į miestą. Išvažiuoju sukam į dešinę (tada suprantu kodėl jūs taip keikiat tuos posūkius, vargstu kol juos išjungiu... unsure.gif )
Papildyta:
Po to sukam i kairę mašinos kaip tyčia pasipila iš visų galų...Na nieko stoviu laukiu, pagaliau pajudu..ir bac..užgestu..bt greit pasitaisau mašinų nėra lekiu. bigsmile.gif Po to važiuojam i kairę prie mirksinčio šviesoforo, paskui link žiedo, apsisuku žiede vėl grįžtu į Tilžės g-vę.Pro stopą ir jau lekiam link raudondvario plento link regitros.. bigsmile.gif Eismas jau intensyvesnis paspaudžiu daugiau, egzaminuotojas jau savo: kur leki?( važiavau ant 55, bt po to suabejuju, nes ten lyg galima ant 60 buvo, bt =enklo tai nepasteb4jau... schmoll.gif ).. Važiuoju ant 45-50. unsure.gif Nu ir link Regitros jau artėju.. mirksiukas.gif Įvažiuoju į kiemą, šypsena jau nuo ausies iki ausies jaučiu, kad išmuša raudonis... blush2.gif .Pastatau mašiną, viską išjungiu, o jis tyli.. unsure.gif Tokia nei gyva nei mirus žiūriu į jį, o tas TYLI nu šakės galvoju, jei pasakys jog neišlaikyta tai bus žiauriausia... unsure.gif Tai jau pati pralemenu: tai kaip, islaikiau??.Tas tyli ir sako: o tai kaip galvoji? na aš sakau, kad gal jau pagaliau...Tai tas sako: pasirašysiu tau, užteks tau čia kankintis ( gal pasižiūrėjo kelintą kart laikau) bet nepamiršk, k neviršyt greičio, ir būt atsargi kelyje, praleisk mašinas..(tai pasirodo ten galima ant 50...O pries menesį dar buvo 60..), eik pinigus susimokėk ir nepamiršk, ką sakiau, stebėsiu tave biggrin.gif bigsmile.gif thumbup.gif .
Nu išsiplėčiau čia kaip reikalas.. blush2.gif Bet prašėt papasakot... bigsmile.gif biggrin.gif
Ai dar neparašiau, vexmas vyko Kaune. ax.gif assa.gif
Atsakyti
Brituke123 faina istorija bigsmile.gif
o tai kelintą valandą čia buvo, kad jau eismas intensyvus buvo? ir kaip tos duobės raudondvario plente, netrukdė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 04 19, 15:47)
Brituke123 faina istorija  bigsmile.gif
o tai kelintą valandą čia buvo, kad jau eismas intensyvus buvo? ir kaip tos duobės raudondvario plente, netrukdė?  g.gif

Nebuvo to intensyvaus labai eismo, bet tiesiog užtaikiau tikriausiai ant tokio monento, kai daug mašinų buvo susibūrę g.gif . Dėl tų duobių tai taip..dar pastabą gavau, jog lendu rikiuotis į dešinę juosta, o kaip aš jas kitaip gražiai apvažiuosiu.. schmoll.gif g.gif dar sake, jog su posūkiais žaidžiu, o kaip kitaip sakau...kažkokie nenormalūs ten jie. doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
As vis labiau galvoju, kad islaikyti yra sekmes reikalas g.gif Vienas egzaminuotojas net ir padarius klaidu praleidzia, kitas jei ir idealiai pravaziuoji randa prie ko prisikabinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 19, 15:42)

saunuole 4u.gif
smagu kad islaikiusiu gretos dideja ir taip teikia daugiau vilties etatinems lankytojoms ir naujai besistengianciom 4u.gif
Atsakyti