Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Lolita2 @ 2008 04 18, 12:18)
As tai antradieni jau  5 karta neislaikiau  doh.gif  Nesuprantu kas darosi. Pasiemiau pries egza pora papildomu, viskas atrodė aisku. Is penkiu kartu tik viena karta aikstelej islaikiau. Kaip geda  blush2.gif Jau vienas egzaminuotojas su manim net sveikinasi, nes pora kartu teko preis ji apsilochint  doh.gif

Nenusimink ir pabandyk issiaiskinti, kur darai klaidas. Tada daugiau mokykis tu dalyku,kurie tau sunkesni ar nalabai aiskus. Ir tau butinai pasiseks 4u.gif

Sveikinimai Kacumotai thumbup.gif 4u.gif

Banguole laikykis ir kitas kartas tikrai bus laimingas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai išlaikiusioms thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
o neišlaikiusios nenusiminkite - regitra nėra nepaimama, bent vilniuje berniukai ten labai neblogi, o to kauniečio, kur 17 kartų laikė, rekordo vis tien nesumušit, taigi nosytes aukštyn, biški pasimokyt ir būsit user posted image
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 04 18, 13:23)
Beje, man egzas irgi 05.10, kaip ir imidzz. Kelintą valandą laikysi ir ar Vilniuj? smile.gif

Aš 9 val laikau, bus antras kartas ax.gif Tik aš ne Vilniuj, Šiauliuose 4u.gif
Atsakyti
[quote=Gyvaciux,2008 04 18, 11:04]
[quote=banguole,2008 04 17, 09:48]
Vilniuje galima varyti tikrai į aikštėlę, kuri yra saulėtekyje, antakalnio gale. Bet tik savaitgaliais. Šeštadienį po pietų, o sekmadienį visą dieną. Duodi sargui 10 Lt. į leteną ir įleidžia mokintis. Kaip kitose aikštelėse nežinau 4u.gif
Aš tai buvau toj saulėtekio aikštelėj vakare, apie 19-20 val, kai jau temsta. Tai ten jokio sargo nebuvo ir nei vienos mokomosios, važinėjo gal 10 paprastų mašinų, pasitreniruot visi buvo sisirinkę thumbup.gif bandysiu gal pirmadienį vėl važiuot vakare žiūrėt, nes už papildomas pamokas sumokėjus beveik 100 litų gaila aikštelėj važinėt, kai jau nieko naujo nebepasakys unsure.gif geriau i miestą rolleyes.gif
[/quote]

O kur ten ta Sauletekio aikstele?As tai isivaizduoju kad kazkur uz sauletekio, vaziuojant link dvarcioniu.Ar nuo kelio ji matyti ar yra kokios nuorodos?Reiks turbut ir man varyt savaitgali su vyro nisaniuku pasisukiot.
Atsakyti
Paziurejau kokios Vilniuj eiles vairavimo egzui, tai jau tie 2 menesiai iki liepos 1d. nebeatrodo daug, nes jei eile 3 savaites, tai geriausiu atveju turiu 3 laikymus iki liepos doh.gif vis baisiau darosi... Net pagalvojau, kad gal visai verta kokia papildomą pamoką jau užsirašyt birželio viduriui jei netyčia prireiktų doh.gif biggrin.gif O tai paskui kai reikės nebegausiu...
Atsakyti
QUOTE(ude @ 2008 04 18, 14:30)
O kur ten ta Sauletekio aikstele?As tai isivaizduoju kad kazkur uz sauletekio, vaziuojant link dvarcioniu.Ar nuo kelio ji matyti ar yra kokios nuorodos?Reiks turbut ir man varyt savaitgali su vyro nisaniuku pasisukiot.

Jo, kelias į Dvarčionis. Nuorodu tai nėra. Na ji yra dešinėje kelio pusėje, netoli kelio visai, bet ten krūmų pilna, kažkaip nelabai į akis krenta, tiesiog reikia žiūrėt intensyviai - turėtum pamatyti. Žodžiu važiuoji link davrčionių, turi pravažiuot tokius geltonus dvylikauakščius salulėtekio barakus, tada ~ +- 300 m būna posūkis tuoj pat už pėsčiųjų perėjos. Nu kažkaip nelabai aiškiai turbūt nupasakojau g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2008 04 18, 15:24)
Jo, kelias į Dvarčionis. Nuorodu tai nėra. Na ji yra dešinėje kelio pusėje, netoli kelio visai, bet ten krūmų pilna, kažkaip nelabai į akis krenta, tiesiog reikia žiūrėt intensyviai - turėtum pamatyti. Žodžiu važiuoji link davrčionių, turi pravažiuot tokius geltonus dvylikauakščius salulėtekio barakus, tada ~ +- 300 m būna posūkis tuoj pat už pėsčiųjų perėjos. Nu kažkaip nelabai aiškiai turbūt nupasakojau  g.gif  rolleyes.gif

Aciu, banguole 4u.gif Barakus zinau,pati ten netoliese kazkada gyvenau,studiju metais.Manau surasim.Jau kad imsiu tobulintis tai visi regitrininkai bus nustebe bigsmile.gif Optimiste lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma smile.gif As visada, t.y. 3 laikymus is 5 uzsiparinau ant trecio pratimo egze. Gal turite parekomenduot koki instruktoriu gera? Nors ir kaip gaila pinigu bebutu, bet, manau, reikia dar eiti papildomai pavazinet.

Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 04 18, 13:36)
sveikinimai išlaikiusioms thumbup.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif
o neišlaikiusios nenusiminkite - regitra nėra nepaimama, bent vilniuje berniukai ten labai neblogi, o to kauniečio, kur 17 kartų laikė, rekordo vis tien nesumušit, taigi nosytes aukštyn, biški pasimokyt ir būsit  user posted image

Kad ir kokie jie geri butu, bet vienas egzaminuotojas pasakojo, kad pas ji mergina viena 17 karta ejo laikyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2008 04 18, 16:52)
Kad ir kokie jie geri butu, bet vienas egzaminuotojas pasakojo, kad pas ji mergina viena 17 karta ejo laikyt  doh.gif

gąsdino hihihi.gif nebijokit, viskas čiki bus mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atsileido nervai tai pasipasakosiu
Aikstele pravaziavau letai,bet tvarkingai(iki siol aikstelej susikirsdavau),tik isvaziavom i miesta,mintelejau gaza,egzaminuotojas-koks greitis?Virsijai!Kritine klaida.Vaziuojam toliau.-Vaziuoju nei gyva nei mirus.Paskui mieste persirikiuodama kirtau istisine pries pereja doh.gif (Na kitaip man nesigavo,nes pasirodo,kad autobusas pries pereja ne sustojes,o pastatytas doh.gif )-Kritine!.vaziuojam toliau-Apvaziavom visa marsruta,grizom i regitra.As jau be jokios nuotaikos ir vilciu verysad.gif -Islaiket.Sveikinu. blink.gif
Tai va kaip buna.Fainas egzaminuotojas,jaunutis toks dar visai.bet kai pamastai,tai tos "kritines klaidos"kartais visiskai apsurdiskos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 04 18, 13:23)
O toj aikštelėj gal kas girdėjot ar susidūrėt dažnai užsuka policja patikrinti, kas ten tokie važinėja? Nes man su instruktorium irgi gaila pinigų, o čia vilniuj "legaliai" daugiau neturiu su kuo važinėti.

o ką ten veikt policijai g.gif taigi ten mokomoji aikštelė

QUOTE(ude @ 2008 04 18, 14:30)
O kur ten ta Sauletekio aikstele?As tai isivaizduoju kad kazkur uz sauletekio, vaziuojant link dvarcioniu.

Plytinės g., matyti nuoroda su gatvės pavadinimu. svarbiausia neįsibėgėti ir nepralėkti to posūkio.

šnd važiavau pro sankryžą link regitros-4 egziniai mašiniukai grįžinėjo iš visų pusių ir vis už vairo mergiotės thumbup.gif kai prismenu kiek pačiai nervų kainavo, tai kažkaip net smagu pasidarė , kad greičiausiai joms pasiseks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2008 04 18, 17:37)
o ką ten veikt policijai g.gif taigi ten mokomoji aikštelė
Plytinės g., matyti nuoroda su gatvės pavadinimu. svarbiausia neįsibėgėti ir nepralėkti to posūkio.

šnd važiavau pro sankryžą link regitros-4 egziniai mašiniukai grįžinėjo iš visų pusių ir vis už vairo mergiotės thumbup.gif kai prismenu kiek pačiai nervų kainavo, tai kažkaip net smagu pasidarė , kad greičiausiai joms pasiseks  thumbup.gif

Tai bent jau smagu zinot, kad kazkam sekasi thumbup.gif As taip pat pastebejau belukuriuodama egzamino,kad labai daug laikanciu merginu ir moteru.Tai jau kai visos ses uz vairo, kad tik vyrai neliktu mazuma smile.gif
Atsakyti