Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Nepatikėsit, bet vakar išlaikiusi, jau laikau vairuotojo pažymėjimą rankose ax.gif Nesitikėjau taip greit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2008 04 25, 18:25)
gera tau kalbet....  hihihi.gif

o tai ne tiesą sakau? rolleyes.gif pvz jei instruktorius norės sukirst, tai labai lengvai tai pasieks smile.gif
Atsakyti
Gerai, neišlaikai, bet viskas pinigus kainuoja, ir vėl meti 100 lt ir vėl papildomas 70 lt. Aš taip jau į bankrotą baigiu išeit. Jau matau kaip tolsta mašinyte nuo manęs, nes jai skirtas fondas vis mažėja ir mažėja sad.gif Kodėl kitiems pasiseka iš pirmo karto, kodėl man taip niekad nebūn biggrin.gif Hhhggrrrrrrr.........
Atsakyti
QUOTE(babyspice @ 2008 04 25, 18:39)
Gerai, neišlaikai, bet viskas pinigus kainuoja, ir vėl meti 100 lt ir vėl papildomas 70 lt. Aš taip jau į bankrotą baigiu išeit. Jau matau kaip tolsta mašinyte nuo manęs, nes jai skirtas fondas vis mažėja ir mažėja  sad.gif Kodėl kitiems pasiseka iš pirmo karto, kodėl man taip niekad nebūn  biggrin.gif Hhhggrrrrrrr.........

nesiparinkit taip, regitra paimama, o pinigėliai uždirbami. svarbu nenuleist rankų ir nenukabint nosies, nes kaip Gyvaciux minėjo - ne viskas nuo jūsų priklaso 4u.gif merginos šioj temoj ir po 8 kartus laikė ir išlaikė, o jūs jau po 2 karto susiparinot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babyspice @ 2008 04 25, 18:39)
Gerai, neišlaikai, bet viskas pinigus kainuoja, ir vėl meti 100 lt ir vėl papildomas 70 lt. Aš taip jau į bankrotą baigiu išeit. Jau matau kaip tolsta mašinyte nuo manęs, nes jai skirtas fondas vis mažėja ir mažėja  sad.gif Kodėl kitiems pasiseka iš pirmo karto, kodėl man taip niekad nebūn  biggrin.gif Hhhggrrrrrrr.........

Labai daug kam iš pirmo nepasiseka schmoll.gif man pačiai nepasisekė iš pirmo blush2.gif daugiau nei pusei mano pažįstamų irgi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 25, 17:02)
lilium - šaunuolė thumbup.gif  4u.gif o kaip per tą ligą nuotrauka išėjo? nes as asmeniškai sirgdama visada patinstu ir parausvėju doh.gif

vat.... blink.gif teko kaip niekad spakliaus ant saves uzsidet.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesmagu gi zmoniu kasdint kai visa paraudus tokia.. blush2.gif nu asiku ir galva ne kokia buvo, bijojau ir plaut, kad baisiau nebutu doh.gif ax.gif tai kuodelis isgelbejo.. blush2.gif o del nuotraukos tai nesibaiminu,vistiek ant tu teisiu ten viskas super blankiai matosi.. thumbup.gif (teko vienam draugui kazkada su melyne paaki fotkintis, tai nieko, galima sakyt, kad nesimato teisese. thumbup.gif )
Atsakyti
aš irgi nuotrauką pamačius apsidžiaugiau, kad nespalvota. viena geriausių mano nuotraukų dėl to išėjo hihihi.gif
Atsakyti
O mano nuotrauka siaubinga... doh.gif Nesitikėjau, kad lieps vietoj nusifotkint, kažkaip niekas neinformavo g.gif
Atsakyti
jei cia lankosi tos, kurios dar neissilaikiusios teorijos ir laukia baisioje regitros eileje, tai tikrai patariu kasdien pasiziureti i regitros tvarkarasti (tada patikesit 4u.gif ).. kiekviena diena ryte kas nors neateina, tai puiki galimybe be eiles eiti ir issilaikyti!! thumbup.gif net nebaigusios praktiniu pravaziavimu, tik aisku reiktu jau asmeniskai susitarti su mokykla. kad isduotu pazymejima..issilaikius teorija, bus jau aiski praktikos data,tada ir su instruktoriu paderinsit pravaziavimus taip, kad nebutu didelio tarpo tarp egzo ir paskutinio pasivazinejimo.. doh.gif as pati pries egza dar turejau pora pravaziavimu pasilikus, pries tai kokias tris savaites nebuvo galimybiu prisest uz vairo, tai kazko jauciaus kaip karve ant ledo kai vaziavau:oh

gal, kad pades.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikinimai išlaikiusioms 4u.gif ir moralinė parama neįveikusioms 4u.gif 4u.gif

O aš niekaip nepataikau į aštunkę schmoll.gif schmoll.gif Jaučiu mano užpakalis per didelis verysad.gif cool.gif Ir tačka vis nori griūt ant šono, nežinau kada aš čia išmoksiu ko nors doro cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiuardese: 26 balandžio 2008 - 08:19
lilium 4u.gif sveikinu!!!

Atsakyti
o gal kuri zinot kaip ten su tom laikinom teisem? regitros puslapy skaiciau, kad jokiu papildomu egzaminu pakartotinai laikyti nereikes, bet reiks isklausyti kazkokius mokymus...

gal placiau kazka xinot apie tai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2008 04 27, 10:12)
o gal kuri zinot kaip ten su tom laikinom teisem? regitros puslapy skaiciau, kad jokiu papildomu egzaminu pakartotinai laikyti nereikes, bet reiks isklausyti kazkokius mokymus...

gal placiau kazka xinot apie tai?  doh.gif

taigi jau perskaitėt, ką reikia žinot smile.gif
jei teises išlaikot po 2008-07-01:
1. gaunat laikinas teises 2 metams
2. po dviejų metų išklausot mokymus vairavimo mokykloj, gaunat tai patvirtinantį pažymėjimą
3. žygiuojat į regitrą, pateikiat tą pažymėjimą, jie ten patikrina ar pati jo nepasidarėt ir viskas čiki, gaunat nuolatinę kortelę (tiksliau 10 metų galiojančią, bet po tų 10 metų jokių mokymų nebereik)
Atsakyti