Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Gyvaciux @ 2008 04 25, 09:55)
Vakar išlaikiau vairavimą 
O TAIP bijojau, kad siaubas! Pirmą kartą visai nebaisu buvo su vakar palyginus 
Gavau nerealų egzaminuotoją - visą kelią pliurpėm apie viską 
Žodžiu nerealu, nesitikėjau pati

QUOTE(lilium @ 2008 04 25, 16:26)
sveikos..siandien mano diena buvo.. doh.gif dar vakar temperatura pakilo bei gerkle skaudet pradejo.. doh.gif  jau planavau persirasyt kitai dienai egza, tikejaus gal bus kokiu laisvu vietu, kur tau g.gif  doh.gif teko prisigert vaistu ir tiketis jog ryte bus geriau.. 

su draugu sedejom regitroj ir apsnekinejom kiekviena insperktoriu,kuris piktas, o kuris dar piktesnis.. thumbup.gif tikrai pakele nuotaika

gavau statu garaza,kazko baisiai isigandau.. dar kai vaziavau link estakados ji itartinai siaura pasirode, bei kai ant linijos sustojau maniau pradesiu vaziuot be rankinio, bet persigalvojau ir specialiai uztraukiau, kad nesuklysciau.. blush2.gif

zodziu, jau viskas man isgarave kas buvo baisu, tiesiog stengiaus pro pirstus i viska ziuret..padeda thumbup.gif baisiai dziagiausi iveikusi aikstele ir pirmym i gatve.. tongue.gif  clap.gif viskas buvo ciki, iveikiau visas sunkiausias kliutis..tik griztant i regitra reikejo i kaire sukt ir pries mane fura, vistiek per sona stebejau sviesofora ir maciau kaip zalia uzsidege, fura nuvaziavo, o as is paskos..kol ta fura uzsuko ziuriu jau raudona, tai vos spejau sustot i sankryza neivaziavus.. doh.gif ir net nusikeikiau garsiai, kad taip trumpai tedega, dar plius per ta fura nieko nematyt, tai inspektorius nuramino, pasakes, kad dar suspejau sustot (ne kritine) nors stop linija pravaziavau blink.gif

tai butu nuotaika susigadinus, kad paskutinej sankryzoj taip juokingai suklyst!! doh.gif

tai va,ziurekit saugokites furu!!!! drinks_cheers.gif

gal ca busiu prirasius kokiu veju, bet dar vis su temperatura guliu verysad.gif

vistiek negaliu atsidziaugti savo diena.. thumbup.gif

Šaunuolės thumbup.gif Dideliausi ir nuoširdžiausi sveikinimai

clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 26, 08:18)
Sveikinimai išlaikiusioms  4u.gif ir moralinė parama neįveikusioms  4u.gif  4u.gif

O aš niekaip nepataikau į aštunkę  schmoll.gif  schmoll.gif Jaučiu mano užpakalis per didelis  verysad.gif  cool.gif Ir tačka vis nori griūt ant šono, nežinau kada aš čia išmoksiu ko nors doro  cool.gif

merginos, kas ta aštunkė?mokinuosi važiuot ir aš, kol kas tik ipusėjau kursus, bet su šiuo terminu nesusidūriau g.gif ir dar, kaip jūs pasitikrinat ar yra laisvų vietų ir kada jos yra regitroje, nes man jų psl. kur egzaminavimAS NEATIDARO?
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2008 04 27, 16:39)
merginos, kas ta aštunkė?mokinuosi važiuot ir aš, kol kas tik ipusėjau kursus, bet su šiuo terminu nesusidūriau  g.gif  ir dar, kaip jūs pasitikrinat ar yra laisvų vietų ir kada jos yra regitroje, nes man jų psl. kur egzaminavimAS NEATIDARO?

tas puslapis nuo trykštančių noru imti regitrą nulūžtą kartais, vakarop pabandykit mirksiukas.gif aštuoniukė - motociklistų (A kategorija) manevras.
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2008 04 27, 15:39)
merginos, kas ta aštunkė?mokinuosi važiuot ir aš, kol kas tik ipusėjau kursus, bet su šiuo terminu nesusidūriau  g.gif  ir dar, kaip jūs pasitikrinat ar yra laisvų vietų ir kada jos yra regitroje, nes man jų psl. kur egzaminavimAS NEATIDARO?

nes ne visi supranta ką daryt su tuo puslapių ir atrodo neatidaro męs irgi labai pikom tipo yra puslapis ir negali naudotis blink.gif tada parašiau į regitrą ir mane ten pamokino ką daryt, tai bandysiu padet nežinančioms smile.gif ten paskui įvesi savo asmens koda ir spausi tikrinti, jei jau registavaisi kokiu nors budu jei ne tada spauk praktiką -registrutis egzaminui ar pan. smile.gif

va kai išmeta puslapį toki spausk ką apibraukiau ax.gif
user posted image

tikiosi padejau smile.gif
Atsakyti
Na jo,man irgi toki ismetinejo,tai as net nesireginau,nuvaziavau,palaukiau ir islaikiau smile.gif Dabar zinosiu ka daryt,aciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, bukit geros- kai vaziuoji ant estakados- ratai ar masinos priekis turi buti prie baltos linijos??? buvau aikstelej, vieni vienaip daro, kiti kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 04 27, 20:23)
Na jo,man irgi toki ismetinejo,tai as net nesireginau,nuvaziavau,palaukiau ir islaikiau smile.gif Dabar zinosiu ka daryt,aciu 4u.gif

ner už ką bile mačintu, MB va šeštadienį išlaikė teises tai iš trečio karto tai tik kartą buvo užsiregistravęs o šeip važiodavo aštuntai valandai ten ir laukdavo ilgiausiai valanda visada tuoi atsirasdavo kas rytė neatejo ir jis "praslisdavo" , tai yra visiškai realu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei ką domina kokia bus tvarka teisių išdavimo ir kokie bus mokymai po liepos 1 d. radau straipsniuką galite pasiskaityti mirksiukas.gif

STRAIPSNIS
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2008 04 28, 11:38)
Jei ką domina kokia bus tvarka teisių išdavimo ir kokie bus mokymai po liepos 1 d. radau straipsniuką galite pasiskaityti  mirksiukas.gif

STRAIPSNIS

aciu nes lb domejuosi siuo klausimu 4u.gif

na merginos ir as prisijungiu laukia manes regitros isbandymas biggrin.gif tik dar negreit uz poros savaiciu, bet jau dabar lb bijau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 27, 15:49)
tas puslapis nuo trykštančių noru imti regitrą nulūžtą kartais, vakarop pabandykit mirksiukas.gif aštuoniukė - motociklistų (A kategorija) manevras.

QUOTE(Lera @ 2008 04 27, 20:16)
nes ne visi supranta ką daryt su tuo puslapių ir atrodo neatidaro męs irgi labai pikom tipo yra puslapis ir negali naudotis  blink.gif  tada parašiau į regitrą ir mane ten pamokino ką daryt, tai bandysiu padet nežinančioms  smile.gif ten paskui įvesi savo asmens koda ir spausi tikrinti, jei jau registavaisi kokiu nors budu jei ne tada spauk praktiką -registrutis egzaminui ar pan.  smile.gif

va kai išmeta puslapį toki spausk ką apibraukiau  ax.gif
user posted image
tikiosi padejau smile.gif

dėkui merginos už paaiškinimus 4u.gif
QUOTE(MysticWoman @ 2008 04 28, 11:17)
aciu nes lb domejuosi siuo klausimu  4u.gif

na merginos ir as prisijungiu laukia manes regitros isbandymas biggrin.gif tik dar negreit uz poros savaiciu, bet jau dabar lb bijau blink.gif

nepergyvent, išlaikysi, ir jokia bėda jei ir ne iš pirmo karto, vis vien pavyks kad ir iš antro, (bet labai linkiu kad pasisektu iš pirmo ir nebereiktų nervų gadintis)
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2008 04 28, 12:51)
dėkui merginos už paaiškinimus  4u.gif

nepergyvent, išlaikysi, ir jokia bėda jei ir ne iš pirmo karto, vis vien pavyks kad ir iš antro, (bet labai linkiu kad pasisektu iš pirmo ir nebereiktų nervų gadintis)

vistiek kazkokia baime yra blush2.gif . o jei neislaikysiu is pirmo karto tada laikysiuos tik jau po 5men verysad.gif viska busiu pamirsus. nes iskrendu i anglija.
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2008 04 28, 12:54)
vistiek kazkokia baime yra blush2.gif . o jei neislaikysiu is pirmo karto tada laikysiuos tik jau po 5men verysad.gif viska busiu pamirsus. nes iskrendu i anglija.

kalbant apie vairavima, girdejau toki posaki - čto viučil, to nieprapjoš
Atsakyti