QUOTE(Gyvaciux @ 2008 04 25, 09:55)
Vakar išlaikiau vairavimą
O TAIP bijojau, kad siaubas! Pirmą kartą visai nebaisu buvo su vakar palyginus
Gavau nerealų egzaminuotoją - visą kelią pliurpėm apie viską
Žodžiu nerealu, nesitikėjau pati
O TAIP bijojau, kad siaubas! Pirmą kartą visai nebaisu buvo su vakar palyginus
Gavau nerealų egzaminuotoją - visą kelią pliurpėm apie viską
Žodžiu nerealu, nesitikėjau pati
QUOTE(lilium @ 2008 04 25, 16:26)
sveikos..siandien mano diena buvo..
dar vakar temperatura pakilo bei gerkle skaudet pradejo..
jau planavau persirasyt kitai dienai egza, tikejaus gal bus kokiu laisvu vietu, kur tau
teko prisigert vaistu ir tiketis jog ryte bus geriau..
su draugu sedejom regitroj ir apsnekinejom kiekviena insperktoriu,kuris piktas, o kuris dar piktesnis..
tikrai pakele nuotaika
gavau statu garaza,kazko baisiai isigandau.. dar kai vaziavau link estakados ji itartinai siaura pasirode, bei kai ant linijos sustojau maniau pradesiu vaziuot be rankinio, bet persigalvojau ir specialiai uztraukiau, kad nesuklysciau..
zodziu, jau viskas man isgarave kas buvo baisu, tiesiog stengiaus pro pirstus i viska ziuret..padeda
baisiai dziagiausi iveikusi aikstele ir pirmym i gatve..
viskas buvo ciki, iveikiau visas sunkiausias kliutis..tik griztant i regitra reikejo i kaire sukt ir pries mane fura, vistiek per sona stebejau sviesofora ir maciau kaip zalia uzsidege, fura nuvaziavo, o as is paskos..kol ta fura uzsuko ziuriu jau raudona, tai vos spejau sustot i sankryza neivaziavus..
ir net nusikeikiau garsiai, kad taip trumpai tedega, dar plius per ta fura nieko nematyt, tai inspektorius nuramino, pasakes, kad dar suspejau sustot (ne kritine) nors stop linija pravaziavau
tai butu nuotaika susigadinus, kad paskutinej sankryzoj taip juokingai suklyst!!
tai va,ziurekit saugokites furu!!!!
gal ca busiu prirasius kokiu veju, bet dar vis su temperatura guliu
vistiek negaliu atsidziaugti savo diena..

su draugu sedejom regitroj ir apsnekinejom kiekviena insperktoriu,kuris piktas, o kuris dar piktesnis..

gavau statu garaza,kazko baisiai isigandau.. dar kai vaziavau link estakados ji itartinai siaura pasirode, bei kai ant linijos sustojau maniau pradesiu vaziuot be rankinio, bet persigalvojau ir specialiai uztraukiau, kad nesuklysciau..

zodziu, jau viskas man isgarave kas buvo baisu, tiesiog stengiaus pro pirstus i viska ziuret..padeda

tai butu nuotaika susigadinus, kad paskutinej sankryzoj taip juokingai suklyst!!

tai va,ziurekit saugokites furu!!!!

gal ca busiu prirasius kokiu veju, bet dar vis su temperatura guliu

vistiek negaliu atsidziaugti savo diena..

Šaunuolės