Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

gali but kad is nervu doh.gif sakiau regitroj net neteks i miesta isvazuoti blink.gif
Atsakyti
nenusiteikit tik taip. jei susikaupsit ir į miestą teks, ir į fotobūdelę mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, na ka as galiu pasakyti siandien man 8 pamoka vazinejom aikstelej tai siaubas doh.gif kaip man ji nepatinka cool.gif dar dvi pamokos ir varau i regitra 05.10 , is pirmo karto nesitikiu islaikyt schmoll.gif nors instruktorius sako kad vaziuoju neblogai... 04.09 paskutine pamoka o 10d. is pat ryto egzas, baisu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dij@n@ @ 2008 05 02, 15:53)
Sveikos, na ka as galiu pasakyti siandien man 8 pamoka vazinejom aikstelej tai siaubas doh.gif kaip man ji nepatinka cool.gif  dar dvi pamokos ir varau i regitra 05.10 , is pirmo karto nesitikiu islaikyt schmoll.gif  nors instruktorius sako kad vaziuoju neblogai... 04.09 paskutine pamoka o 10d.  is pat ryto egzas, baisu... unsure.gif

na jei instruktorius padrasina thumbup.gif

o aš va šiandien pasiėmiau valandikę privačiai,nugis mašina kokia kliuvo doh.gif dar tokio laužo neteko vairuoti doh.gif ,į aikštelę irgi tokią atvežė,kur vien duobės doh.gif po tokio pasivažinėjimo iš vis vairuot nebenoriu doh.gif verysad.gif o ir padrąsino(dar neišlaikysi tikrai,nebent pasiseks g.gif ) cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 05 02, 19:25)
na jei instruktorius padrasina thumbup.gif

o aš va šiandien pasiėmiau valandikę privačiai,nugis mašina kokia kliuvo doh.gif dar tokio laužo neteko vairuoti doh.gif ,į aikštelę irgi tokią atvežė,kur vien duobės  doh.gif po tokio pasivažinėjimo iš vis vairuot nebenoriu doh.gif  verysad.gif o ir padrąsino(dar neišlaikysi tikrai,nebent pasiseks g.gif ) cry.gif

Tu kuriam mieste? Nes aš Kėdainiuose žinau vieną tokį instruktorių,kur pavažinėjus,lieka tik noras viską mesti ax.gif
Atsakyti
Laba smile.gif noriu ir as pasidalinti savo isgyvenimais ax.gif

2dieni laikiau pas savo Josifa Rinkeviciu mokyklini egza, buvo visai ne baisu, bet per ziopluma padariau pora klaideliu mieste, bet nieko tokio, aiksteleje buvau kaip profe, viska is pirmo karto thumbup.gif visomoje pasirodziau gerai ax.gif

dar pries egzamina Regitroje su MB masina pasivazinejau ir pasimokiau parkavimo ax.gif

5dienis, pagaliau atejo ta diena bigsmile.gif Buvau susikaupusi ir pasiruosusi atlikti visas uzduotys ax.gif ir stai jau mane kviecia instruktorius bigsmile.gif pamatau sena bambekli cool.gif kai iseinam i kiema, pamatau Opel Astra ~90 metu doh.gif zodziu matau, kad bus sunku unsure.gif bet nusiteikiu ioptimistiskai smile.gif parodo aiksteleje ka turiu padaryti ax.gif Pasikeiciam vietom. Bandau viska padaryti pagal save, jis mane skubina blink.gif niu gerai unsure.gif vaziuoju ant estakados, viskas Ok, paskui ribotas apsisukimas ir viskas OK, parkavimas 90 laipsniu!!!! vaziuoju link parkavimo, jis man griebia uz vairo ir pastato auto labai arti gal kokie 50 cm is sono doh.gif pasako, ka ne zinau taisykliu/atstumu!!! turiu teise tik viena karta pasitaisyti ax.gif man pradeda nerealiai drebeti kaire koja .... dar apsiziuriu aplinkui ir pradedu parkavima, matau, kad nepataikau, pasitaisau, matau, kad vel blogai, vel pasitaisau ir pastatau auto kaip turi buti, uztraukiu rankini ir suprantu, kad cia mano egzo pabaiga, isgirstu "Jusu egzaminas nutraukiamas", islipu, einu ir viskas kaip kosmare verysad.gif

Skambinu savo instruktoriui, jis nustebes, kaip tas bambeklis driso liesti vaira!!! Taigi rasysiu skunda g.gif
Atsakyti
teisingai! neturėjo teisės anei skubint, anei vairo liet. tokius tik gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 03, 11:38)
teisingai! neturėjo teisės anei skubint, anei vairo liet. tokius tik  gun_rifle.gif

tai va ... taip suklaidino, sunervino, kad pasimeciau verysad.gif dabar laukiu kito karto ax.gif jei ir kita karta jis paklius, tai atsisakysiu schmoll.gif prasysiu su kitu laikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 05 03, 10:21)

5dienis, pagaliau atejo ta diena  bigsmile.gif Buvau susikaupusi ir pasiruosusi atlikti visas uzduotys  ax.gif ir stai jau mane kviecia instruktorius  bigsmile.gif pamatau sena bambekli  cool.gif kai iseinam i kiema, pamatau Opel Astra ~90 metu  doh.gif zodziu matau, kad bus sunku  unsure.gif bet nusiteikiu ioptimistiskai  smile.gif parodo aiksteleje ka turiu padaryti  ax.gif Pasikeiciam vietom. Bandau viska padaryti pagal save, jis mane skubina  blink.gif niu gerai  unsure.gif vaziuoju ant estakados, viskas Ok, paskui ribotas apsisukimas ir viskas OK, parkavimas 90 laipsniu!!!! vaziuoju link parkavimo, jis man griebia uz vairo ir pastato auto labai arti gal kokie 50 cm is sono  doh.gif pasako, ka ne zinau taisykliu/atstumu!!! turiu teise tik viena karta pasitaisyti  ax.gif man pradeda nerealiai drebeti kaire koja .... dar apsiziuriu aplinkui ir pradedu parkavima, matau, kad nepataikau, pasitaisau, matau, kad vel blogai, vel pasitaisau ir pastatau auto kaip turi buti, uztraukiu rankini ir suprantu, kad cia mano egzo pabaiga, isgirstu "Jusu egzaminas nutraukiamas", islipu, einu ir viskas kaip kosmare  verysad.gif

Skambinu savo instruktoriui, jis nustebes, kaip tas bambeklis driso liesti vaira!!! Taigi rasysiu skunda  g.gif

tikiuosi man jis nepaklius doh.gif tik pabando man vaira paliesti iskart pradesiu rekt blink.gif
Atsakyti
O as noreciau pasiteirauti islaikiusiu jau visus egzaminus, kaip ten yra su tom nuotraukytem? eini pats i budele ir fotografuojiesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dij@n@ @ 2008 05 02, 13:53)
Sveikos, na ka as galiu pasakyti siandien man 8 pamoka vazinejom aikstelej tai siaubas doh.gif kaip man ji nepatinka cool.gif  dar dvi pamokos ir varau i regitra 05.10 , is pirmo karto nesitikiu islaikyt schmoll.gif  nors instruktorius sako kad vaziuoju neblogai... 04.09 paskutine pamoka o 10d.  is pat ryto egzas, baisu... unsure.gif

ssėkmės didelės didelės mirksiukas.gif

QUOTE(Kotita @ 2008 05 03, 14:14)
O as noreciau pasiteirauti islaikiusiu jau visus egzaminus, kaip ten yra su tom nuotraukytem? eini pats i budele ir fotografuojiesi?  g.gif

taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 05 03, 10:21)
Laba  smile.gif noriu ir as pasidalinti savo isgyvenimais  ax.gif

2dieni laikiau pas savo Josifa Rinkeviciu mokyklini egza, buvo visai ne baisu, bet per ziopluma padariau pora klaideliu mieste, bet nieko tokio, aiksteleje buvau kaip profe, viska is pirmo karto  thumbup.gif visomoje pasirodziau gerai  ax.gif

dar pries egzamina Regitroje su MB masina pasivazinejau ir pasimokiau parkavimo  ax.gif

5dienis, pagaliau atejo ta diena  bigsmile.gif Buvau susikaupusi ir pasiruosusi atlikti visas uzduotys  ax.gif ir stai jau mane kviecia instruktorius  bigsmile.gif pamatau sena bambekli  cool.gif kai iseinam i kiema, pamatau Opel Astra ~90 metu  doh.gif zodziu matau, kad bus sunku  unsure.gif bet nusiteikiu ioptimistiskai  smile.gif parodo aiksteleje ka turiu padaryti  ax.gif Pasikeiciam vietom. Bandau viska padaryti pagal save, jis mane skubina  blink.gif niu gerai  unsure.gif vaziuoju ant estakados, viskas Ok, paskui ribotas apsisukimas ir viskas OK, parkavimas 90 laipsniu!!!! vaziuoju link parkavimo, jis man griebia uz vairo ir pastato auto labai arti gal kokie 50 cm is sono  doh.gif pasako, ka ne zinau taisykliu/atstumu!!! turiu teise tik viena karta pasitaisyti  ax.gif man pradeda nerealiai drebeti kaire koja .... dar apsiziuriu aplinkui ir pradedu parkavima, matau, kad nepataikau, pasitaisau, matau, kad vel blogai, vel pasitaisau ir pastatau auto kaip turi buti, uztraukiu rankini ir suprantu, kad cia mano egzo pabaiga, isgirstu "Jusu egzaminas nutraukiamas", islipu, einu ir viskas kaip kosmare  verysad.gif

Skambinu savo instruktoriui, jis nustebes, kaip tas bambeklis driso liesti vaira!!! Taigi rasysiu skunda  g.gif

Tai kas cia per kosmaras blink.gif Galetu regitra surasyti belaikanciuju teises pries egzaminuotojus, o tai ziuriu jie jau daro ka nori, as pakraupus. Bet vat klausimas,kaip irodyti kad jis taip pasielge?
O cia veiksmas vyko Vilniuje?
Atsakyti