gali but kad is nervu
sakiau regitroj net neteks i miesta isvazuoti
Sveikos, na ka as galiu pasakyti siandien man 8 pamoka vazinejom aikstelej tai siaubas
kaip man ji nepatinka
dar dvi pamokos ir varau i regitra 05.10 , is pirmo karto nesitikiu islaikyt
nors instruktorius sako kad vaziuoju neblogai... 04.09 paskutine pamoka o 10d. is pat ryto egzas, baisu...
QUOTE(Dij@n@ @ 2008 05 02, 15:53)
Sveikos, na ka as galiu pasakyti siandien man 8 pamoka vazinejom aikstelej tai siaubas
kaip man ji nepatinka
nors instruktorius sako kad vaziuoju neblogai... 04.09 paskutine pamoka o 10d. is pat ryto egzas, baisu... 
na jei instruktorius padrasina
o aš va šiandien pasiėmiau valandikę privačiai,nugis mašina kokia kliuvo
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 05 02, 19:25)
na jei instruktorius padrasina
dar tokio laužo neteko vairuoti
,į aikštelę irgi tokią atvežė,kur vien duobės
po tokio pasivažinėjimo iš vis vairuot nebenoriu
o ir padrąsino(dar neišlaikysi tikrai,nebent pasiseks
) 
Tu kuriam mieste? Nes aš Kėdainiuose žinau vieną tokį instruktorių,kur pavažinėjus,lieka tik noras viską mesti
Laba
noriu ir as pasidalinti savo isgyvenimais
2dieni laikiau pas savo Josifa Rinkeviciu mokyklini egza, buvo visai ne baisu, bet per ziopluma padariau pora klaideliu mieste, bet nieko tokio, aiksteleje buvau kaip profe, viska is pirmo karto
visomoje pasirodziau gerai
dar pries egzamina Regitroje su MB masina pasivazinejau ir pasimokiau parkavimo
5dienis, pagaliau atejo ta diena
Buvau susikaupusi ir pasiruosusi atlikti visas uzduotys
ir stai jau mane kviecia instruktorius
pamatau sena bambekli
kai iseinam i kiema, pamatau Opel Astra ~90 metu
zodziu matau, kad bus sunku
bet nusiteikiu ioptimistiskai
parodo aiksteleje ka turiu padaryti
Pasikeiciam vietom. Bandau viska padaryti pagal save, jis mane skubina
niu gerai
vaziuoju ant estakados, viskas Ok, paskui ribotas apsisukimas ir viskas OK, parkavimas 90 laipsniu!!!! vaziuoju link parkavimo, jis man griebia uz vairo ir pastato auto labai arti gal kokie 50 cm is sono
pasako, ka ne zinau taisykliu/atstumu!!! turiu teise tik viena karta pasitaisyti
man pradeda nerealiai drebeti kaire koja .... dar apsiziuriu aplinkui ir pradedu parkavima, matau, kad nepataikau, pasitaisau, matau, kad vel blogai, vel pasitaisau ir pastatau auto kaip turi buti, uztraukiu rankini ir suprantu, kad cia mano egzo pabaiga, isgirstu "Jusu egzaminas nutraukiamas", islipu, einu ir viskas kaip kosmare
Skambinu savo instruktoriui, jis nustebes, kaip tas bambeklis driso liesti vaira!!! Taigi rasysiu skunda
2dieni laikiau pas savo Josifa Rinkeviciu mokyklini egza, buvo visai ne baisu, bet per ziopluma padariau pora klaideliu mieste, bet nieko tokio, aiksteleje buvau kaip profe, viska is pirmo karto
Skambinu savo instruktoriui, jis nustebes, kaip tas bambeklis driso liesti vaira!!! Taigi rasysiu skunda
QUOTE(insi @ 2008 05 03, 11:38)
tai va ... taip suklaidino, sunervino, kad pasimeciau
QUOTE(Lalaa @ 2008 05 03, 10:21)
tikiuosi man jis nepaklius
O as noreciau pasiteirauti islaikiusiu jau visus egzaminus, kaip ten yra su tom nuotraukytem? eini pats i budele ir fotografuojiesi?
QUOTE(Dij@n@ @ 2008 05 02, 13:53)
kaip man ji nepatinka
ssėkmės didelės didelės
QUOTE(Kotita @ 2008 05 03, 14:14)
O as noreciau pasiteirauti islaikiusiu jau visus egzaminus, kaip ten yra su tom nuotraukytem? eini pats i budele ir fotografuojiesi? 
taip
QUOTE(Lalaa @ 2008 05 03, 10:21)
Laba
noriu ir as pasidalinti savo isgyvenimais
visomoje pasirodziau gerai
Buvau susikaupusi ir pasiruosusi atlikti visas uzduotys
ir stai jau mane kviecia instruktorius
pamatau sena bambekli
kai iseinam i kiema, pamatau Opel Astra ~90 metu
zodziu matau, kad bus sunku
bet nusiteikiu ioptimistiskai
parodo aiksteleje ka turiu padaryti
Pasikeiciam vietom. Bandau viska padaryti pagal save, jis mane skubina
niu gerai
vaziuoju ant estakados, viskas Ok, paskui ribotas apsisukimas ir viskas OK, parkavimas 90 laipsniu!!!! vaziuoju link parkavimo, jis man griebia uz vairo ir pastato auto labai arti gal kokie 50 cm is sono
pasako, ka ne zinau taisykliu/atstumu!!! turiu teise tik viena karta pasitaisyti
man pradeda nerealiai drebeti kaire koja .... dar apsiziuriu aplinkui ir pradedu parkavima, matau, kad nepataikau, pasitaisau, matau, kad vel blogai, vel pasitaisau ir pastatau auto kaip turi buti, uztraukiu rankini ir suprantu, kad cia mano egzo pabaiga, isgirstu "Jusu egzaminas nutraukiamas", islipu, einu ir viskas kaip kosmare
Tai kas cia per kosmaras
O cia veiksmas vyko Vilniuje?