Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(slyva @ 2008 04 30, 09:45)
As tai laukiu savo pirmo ejimo kita sestadieni biggrin.gif Svarstau kiek man kartu prireiks iki finalo biggrin.gif

daugiau optimizmo! 4u.gif thumbup.gif
QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 30, 10:42)
O kas nesiseka?
Man šiandien vakare važiavimas su instruktorium, pasitikėjimas savimi kažkur įkritęs  doh.gif  Gal pavalgyt reikia prieš pamoka, a? lotuliukas.gif

o nevalgius kai lengvesne busi, gal lengviau vaziuosis.. tongue.gif

ir dar nevalgius moco nebeislaikysi.. thumbup.gif doh.gif
tai geriau pavalgyk kaip uz tevyne.. thumbup.gif

o as jau siandien pasiemiau teises.. thumbup.gif tik negaliu pakesti MB masiniuko, langas galinis tamsintas ai man taip trugdo per ta veidrodeli matyt.. blush2.gif nu ir per didele ji man.. dar noriu su mazytem pasivazinet.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lilium @ 2008 04 30, 13:39)
daugiau optimizmo! 4u.gif  thumbup.gif
o nevalgius kai lengvesne busi, gal lengviau vaziuosis..  tongue.gif

ir dar nevalgius moco nebeislaikysi.. thumbup.gif  doh.gif
tai geriau pavalgyk kaip uz tevyne.. thumbup.gif
o as jau siandien pasiemiau teises.. thumbup.gif tik negaliu pakesti MB masiniuko, langas galinis tamsintas ai man taip trugdo per ta veidrodeli matyt.. blush2.gif nu ir per didele ji man.. dar noriu su mazytem pasivazinet.. ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Su kuom ir sveikinam 4u.gif Dabar gerai aplaistyt reikia alc.gif O prie didelių įprasi ir bus čiki viskas thumbup.gif Mane tai ir mokino su didele ax.gif ir dabar man didelės labiau prie dūšios, jaučiuosi tada didelė motera su dyydelia dūšia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxia @ 2008 04 30, 11:55)
*****, kaip supykau ant regitros verysad.gif
ejau laikyti ir neprileido. pasirodo gyvenamos vietos deklaravimas jau metai  kaip pasibaiges. tai neleido laikyti, nors pries 2 savaites dar leido. sako, naujas reikalavimas doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif jaučiu ir man ragas bus kita ketvirtadieni

Skant škias aš turbūt pirmiausia varau iš mūsų ania 05.08? g.gif anot zidingos, iš 4 karto turiu išsilaikyt biggrin.gif ale nevairavus jau gal kokias 3 savaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 30 balandžio 2008 - 13:48
QUOTE(banguole @ 2008 04 30, 14:46)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  jaučiu ir man ragas bus kita ketvirtadieni

Skant škias aš turbūt pirmiausia varau iš mūsų ania 05.08?  g.gif anot zidingos, iš 4 karto turiu išsilaikyt  biggrin.gif ale nevairavus jau gal kokias 3 savaites.

Aš persigandusi dėl tos deklaracijos pasiskambinau į regitrą pasitikslinti biggrin.gif Tai sakė, čia daugiau tiem, kas užsieny gyvena, bet turi būti deklaruota gyv. vieta, ty, turi gyventi Lietuvoje. Tai tuo pačiu patikrino, ar man viskas ok, pasakiau AK, pažiūrėjo, sako, viskas tvarkoj thumbup.gif Bo jau buvau išsigandusi biggrin.gif

O gegužės pradžioj vėl pasipils temoj pasisakymų apie laikymus - 8-tą tu eini, 10 - aš ir dar viena kiek pamenu g.gif O dar ir be mūsų 3 daugiau turbūt tokių atsiras biggrin.gif
Atsakyti
Slyva , ačiū labai. Nuraminai 4u.gif

Jo, kita savaitėlę reiks stipriai laikyti kumščius už mus visas group.gif
Atsakyti

Skant škias aš turbūt pirmiausia varau iš mūsų ania 05.08?  g.gif anot zidingos, iš 4 karto turiu išsilaikyt  biggrin.gif ale nevairavus jau gal kokias 3 savaites.

jau aš banguolė žadėjau ir teirautis,kada pagaliau eisi laikyt tą mano prikarksėtą ketvirtą kartą. blush2.gif tikėsiu ,kad sulauksiu gerų žinių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 04 30, 15:03)
Aš persigandusi dėl tos deklaracijos pasiskambinau į regitrą pasitikslinti biggrin.gif Tai sakė, čia daugiau tiem, kas užsieny gyvena, bet turi būti deklaruota gyv. vieta, ty, turi gyventi Lietuvoje. Tai tuo pačiu patikrino, ar man viskas ok, pasakiau AK, pažiūrėjo, sako, viskas tvarkoj thumbup.gif Bo jau buvau išsigandusi biggrin.gif

bet fainiausia tai, kad jie mane prileido laikyti tiek teorija, tiek vairavima gi jau laikiau viena karta, bet tik dabar susisgribo. butu pasake kada anksciau, tai buciau jau seniai susitvarkius. o as visai net ir nezinojau, kad deklaracija pasibaigus. doh.gifo dabar vel turesiu imti pamokas, kad nepamirsciau, ka isedus i masina daryti ir egzas nusikele vel visam menesiui. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxxia: 30 balandžio 2008 - 14:46
QUOTE(zidinga @ 2008 04 30, 15:39)
jau aš banguolė žadėjau ir teirautis,kada pagaliau eisi laikyt tą mano prikarksėtą ketvirtą kartą.  blush2.gif  tikėsiu ,kad sulauksiu gerų žinių.  4u.gif

patikėk Zidinga, dabar laaaabiausia norėčiau, kad būtum "prikarksėjusi" biggrin.gif
Šiandien viena draugė laikėsi praktiką - nuduso visus kartus kiek galima ant estakados ir amen hihihi.gif ...nu aišku nejuokinga, nu bet negaliu susilaikyt kažkodėl lotuliukas.gif
Skant stoga man jau rauna viskas, kas susiję su regitra unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 30 balandžio 2008 - 14:54
puikiausiai tave suprantu,nes pačiai tas pats buvo,bet laikykis,stenkis save nuteikt ,kad ši kart tikrai pavyks,man tai padėjo. 4u.gif
visoms sėkmės kurios ,kaip ir banguolė laukia regitros paėmimo. aš su jumis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 04 30, 15:03)

O gegužės pradžioj vėl pasipils temoj pasisakymų apie laikymus - 8-tą tu eini, 10 - aš ir dar viena kiek pamenu g.gif O dar ir be mūsų 3 daugiau turbūt tokių atsiras biggrin.gif

manes laukia geguzes 13 smile.gif
Atsakyti
sėkmės laikančios thumbup.gif
paimsit tą regitrą, tik nosytes aukštyn drinks_cheers.gif
Atsakyti

O tai banguole, jau be papildomu pamoku bandysi laikyt? Man tai kazkaip prisimirsta ir keliom dienom praejus doh.gif Manes jau irgi laukia ketvirtas kartas, beveik po menesio,eiles nerealios,jau pradedu bijot, kad galiu ir iki tos lemtingosios liepos 1d. neissilaikyt blink.gif Ale toks jau bumas. Nu bet vilties yra mirksiukas.gif
Sekmes visoms besiruosiancioms laikyti 4u.gif
O jus man pasakykit ar T formoj galima taisytis,nes as kazkodel visada galvojau kad negalima, o per paskutini laikyma leido taisytis.O kaip yr istiesu?
Atsakyti