Įkraunama...
Įkraunama...

Skaudina artimi žmonės

QUOTE(Chippie @ 2008 04 15, 14:29)
manau, kad cia ne su tevais reiketu sneketi, o pradeti nuo santykiu su vyru.

Jei jis geria ir bastosi tai gal jam negerai namie. O namie manau kad tikrai negerai, nes jaucia kad uosviai jo nemegsta ir visai nenori kad jis tuose namuose butu.
Zodziu cia uzburtas ratas, kuo daugaiu jis bastosi, tuo labaiu jaucia atsiauria atmosfera namuose ir manau pats zino, kodel tuose namuose zmones jo nemegsta.

Tevai pyksta irgi nebepagrindo. Dabar isivaizduoju, man ir mano vyrui jau per 50, visa gyvenima dirbau, stengiausi del namu, vaiku ir tt, ir i senatve negaliu gyventi savo namuose taip kaip noriu. Stai ir visu barniu priezastys.

Geriausia butu iseiti ir isikurti savo namuose. Ir rasti budu kaip vyra naujuose namuose ir salia seimos laikyti, tiksliau padaryti taip kad jis pats npretu tuose namuose buti,  o ne bastytis ir gerti su draugais.
Kuo toliau tuo bus blogiau, jei ir toliau taip gyvensite. Cia tai faktas, tereikia apsidairyti aplinkui.

taip aisku butu galima pabandti ir toki varianta, manau reiktu rimtai pasisneket su vyru apie isejima is namu, pabandyti atskirai pagyventi... uosviai nemegsta nes gal pats kaltas, bet ar verta su juo toliau buti, nes jo elgesys nepakenciamas... viena minute my;i kita apvadina s... ir t.t kai negeria tai dirba iki nakties kai geria manes net su vaiku neprisimena, jei iseitume, likciau viena be draugiu, nebutu nt su kuo pasisneketi, jau ir nebezinau susipainiojau, aisku reiktu stengtis kazka daryt tarp musu nes yra vaikas, ir jei matysiu kad jokio tolko is jo, isidarbinsiu ir bandysiu sau su vaiku nuomoti kazka kad tik pabegt nuo sitos aplinkos,,, buna net taip kad jau manau gal ka as blogo darau?
Papildyta:
QUOTE(SkyLy @ 2008 04 15, 22:55)
aisku buna force majore bet is esmes zmogus gyvena tik taip kaip jis pats nori gyventi.
sedeti verkti ir kaltint bele ka ar eiti ir daryti kazka..sorry,as tavo vienmete bet nuo nestumo pradzios be vyro,bet ka gi nesedziu ranku sudejusi,einu ir ariu,mastau ir kol kas tpfu tpfu tpfu gyvenimas tik i gera.
o del storumo,gal tikrai kartais paziurekk blaiviai i veidrodi,numesk pora kilu,taupyk babkes,kurias vyras duoda,siek tiek isleisk ant saves,koki manikiura ar ka pasidaryk,pati sau grazesne busi,atsiras pasitikejimas savim.o tada gal ir prisiruosi ka nors keist gyvenime.beje tevai manau tave beprotiskai myli tik jiems sunku ziuret kaip griauni ju tau padovanota gyvenima savom rankom.irodyk tevam kad tu stipri,kad gali ne tik verkti ir pamatysi nuo smulkmenu pasikeis ir gyvenimas. smile.gif

as nieko nekaltinu, tik sakau kaip yra, negi net jau issisakyt negalima, ka jau sutaupysi ten daugji duoda i dien kazkiek pinigu tai reikia ir sulciu vaikui, ir kazkokiu vaisiu, ir kazka nusipirkt tai pampersu tai krempo kokio, taip dabar numeciau kelis kg as vistike jam stora,m pradejau eit i soliariuma tikrai labai isgrazejau palyginus kokia buvau bet dabar tapau dar didesne k... nes jo manymu bastausi su vaiku po miesta ir ieskau sau meiluziu, sakau nusipirkim dukrai batus o jis man aiskina pataupyk ant savo soliariumu ir bus batai, o tai kad jis ant saves isleidzia i diena po 50lt nes valgo kavinese ir daro ka nori, pinigus leidzia be tolko!duoda draugui jei neturi uz kaisgert!!! tevams mano neitiksi niekad nes motina yra tikrai labai sunkaus xarakterio jai mane jau 11 metu k... vadindavo uz tai kad rubus ne taipo sudejau!
Atsakyti
jai jis ir vaikui demesio neskiria nepades jum isejimas is namu,be to vyras(tikras),butu seniai is uosviu namu isejes su seima koki kambariuka nuomot,manau jam taip patogu ir tiek...neisizeisk ,bet manau kad jis be nuomones,toks slunkius(atsiprasau uz toki issireiskima).

vaikui manau is to kad tevas kartais girtas pasirodo jokios naudos verysad.gif

taip pat zinau,kaip vistiek sunku priimti sprendima viska nutraukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anota @ 2008 04 29, 12:41)
jai jis ir vaikui demesio neskiria nepades jum isejimas is namu,be to vyras(tikras),butu seniai is uosviu namu isejes su seima koki kambariuka nuomot,manau jam taip patogu ir tiek...neisizeisk ,bet manau kad jis be nuomones,toks slunkius(atsiprasau uz toki issireiskima).

vaikui manau is to kad tevas kartais girtas pasirodo jokios naudos verysad.gif

taip pat zinau,kaip vistiek sunku priimti sprendima viska nutraukti verysad.gif

taip, aisku, jam cia patogu, gyvena cia su manim, as darau valgyti, skalbiu, laukiu jo, pas save namo jis negryz nes jo motina serga veziu jai daroma xemoterapija, o jos vyras dar ziauresnis tyronas negu manasis, nes net i ligonine vaistu suleisti turi vaziuoti autobusu, o jis namuose geria! Vyrui ten butu negyvenimas, o cia nieks nepudrina galvos, juk mano mama su juo nesneka,,, o jam namuose nieko daryt nereikia nes matot cia ne jo! ir jam nereikia! Sako net kad as jam niekas ir nturiu teisiu as jam ne zmona, ir vis kakzokie reikalai pas ji,,, nuvaziuojam kur i svecius tai as visad gryztu wiena namo, nes jis isvaziavo su draugais reikalus tvarkyt!!!! Jo nuomone as skuduras ir turiu but namie, ir vis aiskina man kad ne as ziuriu vaika o mano tevai! jei maza ka jis gryzta o manes nera o vaikas paliktas senelei tai nors ir pardoj buvau viskas as s.... Izeidineja mane prie draugu savo, ir vis sako nenpori kartu gyvent skirkis, o kaip as issiskirsiu uz savo 500lt vos maistui lieka,,,
Atsakyti
QUOTE(aniaczka @ 2008 04 29, 13:55)
taip, aisku, jam cia patogu, gyvena cia su manim, as darau valgyti, skalbiu, laukiu jo, pas save namo jis negryz nes jo motina serga veziu jai daroma xemoterapija, o jos vyras dar ziauresnis tyronas negu manasis, nes net i ligonine vaistu suleisti turi vaziuoti autobusu, o jis namuose geria! Vyrui ten butu negyvenimas, o cia nieks nepudrina galvos, juk mano mama su juo nesneka,,, o jam namuose nieko daryt nereikia nes matot cia ne jo! ir jam nereikia! Sako net kad as jam niekas ir nturiu teisiu as jam ne zmona, ir vis kakzokie reikalai pas ji,,, nuvaziuojam kur i svecius tai as visad gryztu wiena namo, nes jis isvaziavo su draugais reikalus tvarkyt!!!! Jo nuomone as skuduras ir turiu but namie, ir vis aiskina man kad ne as ziuriu vaika o mano tevai! jei maza ka jis gryzta o manes nera o vaikas paliktas senelei tai nors ir pardoj buvau viskas as s....  Izeidineja mane prie draugu savo, ir vis sako nenpori kartu gyvent skirkis, o kaip as issiskirsiu uz savo 500lt vos maistui lieka,,,

nu nisuprantu as taves panele.... doh.gif jei jis TIK blogas- tai ko dar gyveni ir skundies... juk butas ne jo, o tavo tevu- tai spirk lauk.. kodel tavo tevai turi toki chama pakest kuris eda dukros gyvenima?? kodel jie turi buti patenkinti??? na pasakyk priezasti kodel?
doh.gif doh.gif doh.gif o uz 500 Lt prasimaitint neimanoma???? alimentu neimanoma prisiteist??? na nereikia tik taip pasakoti.. pas tevus gyvenant IMANOMA dar ir kaip. Susirask papildomos veiklos, Vietoj soliariumo i biblioteka nubek, kam nors kursini parasyk .. vietoj super mamos tekstus parink, dar pora 100 susikrapstysi.. pragyvensi ir badu nemirsi..

na sory mamos, bet niekaip nepatikesiu kad pas Jauna-sveika, zmogu- nebutu galimybes Gyventi, Dirbti, Auginti vaikus ir dziaugtis gyvenimu... Cia mastyma ir poziuri i situacija keist reikia, o ne skustis ir raudoti...

doh.gif

Juokina mane tokios asarotojos... doh.gif

Ir dar, Nelaikyk pati saves skuduru-tada ir Jis nelaikys..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 29 balandžio 2008 - 14:01
QUOTE(astaxa @ 2008 04 29, 13:58)
nu nisuprantu as taves panele....  doh.gif  jei jis TIK blogas- tai ko dar gyveni ir skundies... juk butas ne jo, o tavo tevu- tai spirk lauk.. kodel tavo tevai turi toki chama pakest kuris eda dukros gyvenima?? kodel jie turi buti patenkinti??? na pasakyk priezasti kodel?
doh.gif  doh.gif  doh.gif  o uz 500 Lt prasimaitint neimanoma???? alimentu neimanoma prisiteist??? na nereikia tik taip pasakoti.. pas tevus gyvenant IMANOMA dar ir kaip. Susirask papildomos veiklos, Vietoj soliariumo i biblioteka nubek, kam nors kursini parasyk .. vietoj super mamos tekstus parink, dar pora 100 susikrapstysi.. pragyvensi ir badu nemirsi..
na sory mamos, bet niekaip nepatikesiu kad pas Jauna-sveika, zmogu- nebutu galimybes Gyventi, Dirbti, Auginti vaikus ir dziaugtis gyvenimu... Cia mastyma ir poziuri i situacija keist reikia, o ne skustis ir raudoti...

doh.gif
Juokina mane tokios asarotojos...  doh.gif

Ir dar, Nelaikyk pati saves skuduru-tada ir Jis nelaikys..

Nei as skundziuos nei as ka,,,, taip jis blogas taciau jis mane islaiko, man nieks kitas ne cento neduoda!!!! verysad.gif taip tevams gal nepatinka toks chamas, bet neitinku ir as! nes Broli ir jo zmona tik ziuri, o as dzin, sita net kaimynai zino! aisku neimanoma uz 500lt prasimaitint, o tu paskaiciuok uz pampersus kiek, o jei susirgs kiek venoj vaistinei paliksiu, o keliui i universiteta? aisku jei likciau viena soliariumu nebutu bet kai yra vyras kodel nenuejus, jei yra galimybe isleist jo pinigus nors tuos prakeiktus 10lt negi a sau karta i sav negaliu leisti???
Jei is tikruju mane stebina tokie kaip tu! verysad.gif negi net internete zmogus negali issipasakoti, juk to nesakau daugiau niekam!!! jei man taip lengviau negu sunku parasyti patarimu o ne tik smerkt! aisku kodel gi nepasmerkus kai pacios viska turit ir su tokiu dalytku nesusiduret! Jei buciau gyvenime tokia asarotoja seniai buciau psixiatrijos ligoninei, drauges is manes stebinasi kaip as turiu tokia kantrybe ir taip sugebu jaustis gerai ir laiminga, bet gi nieks nezino kaip jauciuosi sirdy, juk net cia negaliu issipasakoti!!!!!
Atsakyti
QUOTE(aniaczka @ 2008 04 29, 23:00)
Nei as skundziuos nei as ka,,,, taip jis blogas taciau jis mane islaiko, man nieks kitas ne cento neduoda!!!! verysad.gif  taip tevams gal nepatinka toks chamas, bet neitinku ir as! nes Broli ir jo zmona tik ziuri, o as dzin, sita net kaimynai zino! aisku neimanoma uz 500lt prasimaitint, o tu paskaiciuok uz pampersus kiek, o jei susirgs kiek venoj vaistinei paliksiu, o keliui i universiteta? aisku jei likciau viena soliariumu nebutu bet kai yra vyras kodel nenuejus, jei yra galimybe isleist jo pinigus nors tuos prakeiktus 10lt negi a sau karta i sav negaliu leisti???
Jei is tikruju mane stebina tokie kaip tu! verysad.gif  negi net internete zmogus negali issipasakoti, juk to nesakau daugiau niekam!!! jei man taip lengviau negu sunku parasyti patarimu o ne tik smerkt! aisku kodel gi nepasmerkus kai pacios viska turit ir su tokiu dalytku nesusiduret! Jei buciau gyvenime tokia asarotoja seniai buciau psixiatrijos ligoninei, drauges is manes stebinasi kaip as turiu tokia kantrybe ir taip sugebu jaustis gerai ir laiminga, bet gi nieks nezino kaip jauciuosi sirdy, juk net cia negaliu issipasakoti!!!!!

gal nereikia smulkintis, jei rasau, reiskias zinau ka rasau.. jei viska tureciau- manau i sita tema net nelysciau..

o internete tu gali issipasakot, nieks nedraudzia.. bet jei viesai pasakojies, tai turi ir visokia nuomone isklausyti.. ar ne taip?

sekmes! Linkiu neverkslenti "kokie blogi visi" (tevai, VT, Brolis.. ) geriau daryk tai ka privalai, islaikyk save, savo vaika, jei negali to daryti pati, tai mokek priverst savo VT.. ka cia daugiau bepridursi.. mirksiukas.gif

man asmeniskai butu Paprasciausiai geda apsistoti su vaiku ir "Chamu" pas tevus.. ir dar skustis kad jie mat neisskestom rankom jumi prieme... unsure.gif

atsiiprasant ne tevai kalti kad "pasirinkai" ne ta asmeni Vaiko tevu.. Esi pilnamete, uz save ir savo vaika atsakinga asmenybe. Galiu garantuot kad tevai tau neliepe ir taves neskatino pasidaryti vaika kolneturi darbo, nesi baigus mokslu.. Aciu pasakyk jiems kad dar stoga virs galvos duoda ir nereik dar iskazkur ispest papildomo tukstantelio nuomai apsimoket. doh.gif

P.S. o kiek pampersai ir vaistai kainuoja dauguma sio forumo dalyviu puikiai zino. . . mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 29 balandžio 2008 - 22:14
Nei as skundziuos nei as ka,,,, taip jis blogas taciau jis mane islaiko, man nieks kitas ne cento neduoda!!!! verysad.gif  taip tevams gal nepatinka toks chamas, bet neitinku ir as! nes Broli ir jo zmona tik ziuri, o as dzin, sita net kaimynai zino! aisku neimanoma uz 500lt prasimaitint, o tu paskaiciuok uz pampersus kiek, o jei susirgs kiek venoj vaistinei paliksiu, o keliui i universiteta? aisku jei likciau viena soliariumu nebutu bet kai yra vyras kodel nenuejus, jei yra galimybe isleist jo pinigus nors tuos prakeiktus 10lt negi a sau karta i sav negaliu leisti???
Jei is tikruju mane stebina tokie kaip tu! verysad.gif  negi net internete zmogus negali issipasakoti, juk to nesakau daugiau niekam!!! jei man taip lengviau negu sunku parasyti patarimu o ne tik smerkt! aisku kodel gi nepasmerkus kai pacios viska turit ir su tokiu dalytku nesusiduret! Jei buciau gyvenime tokia asarotoja seniai buciau psixiatrijos ligoninei, drauges is manes stebinasi kaip as turiu tokia kantrybe ir taip sugebu jaustis gerai ir laiminga, bet gi nieks nezino kaip jauciuosi sirdy, juk net cia negaliu issipasakoti!!!!!

forumietes raso tau patarimu, bet paciai nelabai patinka, kai pasako tiesa. dauguma ka turi cia, tai laisve ir ramybe. tai du dalykai kuriuos moterys labai vertina. Pasakosi, issipasakosi, paverksi, bet problema ir liks. Ji niekur nedings. Tos kurios maziau pasakoja, issipasakoja ir verkia jos daugiau veikia.
Reikia ieskoti iseities. Jeigu nieko nedarysi pati, ji pati pas tave neateis.
Forumietes jeigu ir turi viska tai tik ne vyro deka. Pacios kuresi sau gyvenima ir niekam uz tai aciu nepasake. Nebent pacios sau, kad sugebejo, turejo valios ir nepaluzo.
Jeigu tu gavusi is vyro 10 Lt soliariumui nueini, tai kita moteris taip nesielgtu ir i soliariuma neitu. O padetu pinigeli ateiciai - vaikui. Taciau kaip matau kai kuriu forumieciu ir tavo mastymas skiriasi siuo atveju. Kiekvienas gyvena kaip jiems patogiau ir geriau.
O pabaigai galiu pasakyti tik tiek, kad jeigu tau soliariumas yra brangiau uz tavo ramybe, tuomet galima tik issipasakoti ir ne daugiau. As pasizadu tave isklausyti.
Atsakyti
QUOTE(aniaczka @ 2008 04 29, 22:00)
1. Nei as skundziuos nei as ka,,,, taip jis blogas taciau jis mane islaiko, man nieks kitas ne cento neduoda!!!! verysad.gif 
2. aisku neimanoma uz 500lt prasimaitint, o tu paskaiciuok uz pampersus kiek, o jei susirgs kiek venoj vaistinei paliksiu, o keliui i universiteta?
3. Jei is tikruju mane stebina tokie kaip tu! verysad.gif  negi net internete zmogus negali issipasakoti, juk to nesakau daugiau niekam!!! jei man taip lengviau negu sunku parasyti patarimu o ne tik smerkt!
4. aisku kodel gi nepasmerkus kai pacios viska turit ir su tokiu dalytku nesusiduret!

1. tai kad skundies, o jei tau tinka, kad jis turi dideli pliusa, kad tave islaiko, tai kam tada rasai koks jis blogas, jei vistiek nesiruosi nieko keisti. g.gif
o kas del to, kad kiti nei cento neduoda, tai tavo tevai jusu seimas suteike stoga virs galvos, kuris rinkoje kainuoja vidutiniskai 1000 Lt/menesi.
2. uz 500 Lt vienam suaugusiam ir vienam vaikui prasimaitinti tikrai galima.
plius VISADA GALI PRISITEISTI ALIMENTUS, plius paimti kokia "chalturke" namo, plius atiduoti vaika i darzeli ir eiti dirbti, alimentai ir vaiku pinigai visais sias atvejais bus mokami.
kas del kelio i universiteta, tai jei daznai tenka vazineti, tai zymiai pigiau yra nuolatinis, nei pastoviai pirkti talonelius, o pirkti didelius sauskelniu ipakavimus labiau apsimoka nei mazus, beto tavo vaikelio jau toks amzius, kad gali potruputi pradeti pratinti ant puodo arba gali pirkti pigesnias sauskelnias
3. man nebuvo panasu i smerkima, o i gausybe patarimu (del kursiniu rasymo, tekstu rinkimo ir pan.).
4. o jei kas ka ir turi, tai manai, kad is dangaus viskas nukrito?? blink.gif ir is kur gali zinoti kas su kokiom problemom yra susidures?

mano patarimas butu tik vienas - pazvelk i save ir savo gyvenima ne is aukos pozicijos, o is subrendusios moters 4u.gif
Atsakyti
man nieks kitas ne cento neduoda!!!! verysad.gif

dar norejau kad paskaiciuotum vaiko prieziura kol tu esi universitete-aukles paslaugu valandos kaina 6-10 Lt (manau tu mamai uz tai nemoki.. g.gif ) o ji JUk taipogi neprivalo to daryti...

kaip ir neprivalo priimti po savo stogu..

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aniaczka @ 2008 04 30, 00:00)

toks vaizdas,kad tau cia reikejo tik paguodos ir gailescio...na bet tavo situacijoj tikrai yra sprendimu...kuriu tu nenori matyt.

500lt ir maistui ir pampersams pakaks(gal po biski jau pratink ant puoduko?).
galu gale galima tuos kelis menesius ir pagyvent taupiau ,pavalgyt skurdziau,ir figura pageres thumbup.gif (asmeniskai as geriau vandeni ir duona valgyciau nei su tokiu kaip tavo vyru gyvenciau).
kodel tu taip nori ,kad tave tevai islaikytu,ar tau jau labai daug padetu????juk pati didziausia pagalba kad laiko jus po savo stogu ir tavo dar vyra. blink.gif

bet jau tau geriau ,taip sedet ir tik saves gailet,bet nepajudint ne pirsto schmoll.gif

tada nesuprantu niekaip...
Atsakyti
Tiesa pasakius as pati jau kelis menesius beveik visai be pinigu gyvenu.. liko gal kokie 50lt ir dar menesi pragyventi, bet nepergyvenu, nes prasimaitinti tikrai galima..darzoves ir kruopos ne kainuoja ir 2lt, o mesos uz 10lt (pvz 800g. kiaulienos kumpio) mum visai savaitei su maziuke uztenka.. sakyciau, kad mes visavertiskai ir labai sveikai maitinames.. nevalgom jokiu saldainiu ir chipsu, tik sveika maista smile.gif ir puikiai abi jauciames smile.gif ax.gif 4u.gif
Jei kur reikia nueiti, einu pestute.. o kosmetika naudoju sena smile.gif veida tepu vaikisku kremu smile.gif (kuris irgi pora lt tekainuoja) ir labai graziai atrodau smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 04 30, 22:45)
Tiesa pasakius as pati jau kelis menesius beveik visai be pinigu gyvenu.. liko gal kokie 50lt ir dar menesi pragyventi, bet nepergyvenu, nes prasimaitinti tikrai galima..darzoves ir kruopos ne kainuoja ir 2lt, o mesos uz 10lt (pvz 800g. kiaulienos kumpio) mum visai savaitei su maziuke uztenka.. sakyciau, kad mes visavertiskai ir labai sveikai maitinames.. nevalgom jokiu saldainiu ir chipsu, tik sveika maista smile.gif ir puikiai abi jauciames smile.gif ax.gif  4u.gif
Jei kur reikia nueiti, einu pestute.. o kosmetika naudoju sena smile.gif veida tepu vaikisku kremu smile.gif (kuris irgi pora lt tekainuoja) ir labai graziai atrodau smile.gif ax.gif

Saunuole Mariem, reikia gyventi siai dienai pagal savo kisene. Juk visa tai ilgai nesites. Tik reikia moketi islaukti. Bet svarbiausia ka turi, tai ramybe ir niekas tau nervu netampo.
Atsakyti