QUOTE(Chippie @ 2008 04 15, 14:29)
manau, kad cia ne su tevais reiketu sneketi, o pradeti nuo santykiu su vyru.
Jei jis geria ir bastosi tai gal jam negerai namie. O namie manau kad tikrai negerai, nes jaucia kad uosviai jo nemegsta ir visai nenori kad jis tuose namuose butu.
Zodziu cia uzburtas ratas, kuo daugaiu jis bastosi, tuo labaiu jaucia atsiauria atmosfera namuose ir manau pats zino, kodel tuose namuose zmones jo nemegsta.
Tevai pyksta irgi nebepagrindo. Dabar isivaizduoju, man ir mano vyrui jau per 50, visa gyvenima dirbau, stengiausi del namu, vaiku ir tt, ir i senatve negaliu gyventi savo namuose taip kaip noriu. Stai ir visu barniu priezastys.
Geriausia butu iseiti ir isikurti savo namuose. Ir rasti budu kaip vyra naujuose namuose ir salia seimos laikyti, tiksliau padaryti taip kad jis pats npretu tuose namuose buti, o ne bastytis ir gerti su draugais.
Kuo toliau tuo bus blogiau, jei ir toliau taip gyvensite. Cia tai faktas, tereikia apsidairyti aplinkui.
Jei jis geria ir bastosi tai gal jam negerai namie. O namie manau kad tikrai negerai, nes jaucia kad uosviai jo nemegsta ir visai nenori kad jis tuose namuose butu.
Zodziu cia uzburtas ratas, kuo daugaiu jis bastosi, tuo labaiu jaucia atsiauria atmosfera namuose ir manau pats zino, kodel tuose namuose zmones jo nemegsta.
Tevai pyksta irgi nebepagrindo. Dabar isivaizduoju, man ir mano vyrui jau per 50, visa gyvenima dirbau, stengiausi del namu, vaiku ir tt, ir i senatve negaliu gyventi savo namuose taip kaip noriu. Stai ir visu barniu priezastys.
Geriausia butu iseiti ir isikurti savo namuose. Ir rasti budu kaip vyra naujuose namuose ir salia seimos laikyti, tiksliau padaryti taip kad jis pats npretu tuose namuose buti, o ne bastytis ir gerti su draugais.
Kuo toliau tuo bus blogiau, jei ir toliau taip gyvensite. Cia tai faktas, tereikia apsidairyti aplinkui.
taip aisku butu galima pabandti ir toki varianta, manau reiktu rimtai pasisneket su vyru apie isejima is namu, pabandyti atskirai pagyventi... uosviai nemegsta nes gal pats kaltas, bet ar verta su juo toliau buti, nes jo elgesys nepakenciamas... viena minute my;i kita apvadina s... ir t.t kai negeria tai dirba iki nakties kai geria manes net su vaiku neprisimena, jei iseitume, likciau viena be draugiu, nebutu nt su kuo pasisneketi, jau ir nebezinau susipainiojau, aisku reiktu stengtis kazka daryt tarp musu nes yra vaikas, ir jei matysiu kad jokio tolko is jo, isidarbinsiu ir bandysiu sau su vaiku nuomoti kazka kad tik pabegt nuo sitos aplinkos,,, buna net taip kad jau manau gal ka as blogo darau?
Papildyta:
QUOTE(SkyLy @ 2008 04 15, 22:55)
aisku buna force majore bet is esmes zmogus gyvena tik taip kaip jis pats nori gyventi.
sedeti verkti ir kaltint bele ka ar eiti ir daryti kazka..sorry,as tavo vienmete bet nuo nestumo pradzios be vyro,bet ka gi nesedziu ranku sudejusi,einu ir ariu,mastau ir kol kas tpfu tpfu tpfu gyvenimas tik i gera.
o del storumo,gal tikrai kartais paziurekk blaiviai i veidrodi,numesk pora kilu,taupyk babkes,kurias vyras duoda,siek tiek isleisk ant saves,koki manikiura ar ka pasidaryk,pati sau grazesne busi,atsiras pasitikejimas savim.o tada gal ir prisiruosi ka nors keist gyvenime.beje tevai manau tave beprotiskai myli tik jiems sunku ziuret kaip griauni ju tau padovanota gyvenima savom rankom.irodyk tevam kad tu stipri,kad gali ne tik verkti ir pamatysi nuo smulkmenu pasikeis ir gyvenimas.
sedeti verkti ir kaltint bele ka ar eiti ir daryti kazka..sorry,as tavo vienmete bet nuo nestumo pradzios be vyro,bet ka gi nesedziu ranku sudejusi,einu ir ariu,mastau ir kol kas tpfu tpfu tpfu gyvenimas tik i gera.
o del storumo,gal tikrai kartais paziurekk blaiviai i veidrodi,numesk pora kilu,taupyk babkes,kurias vyras duoda,siek tiek isleisk ant saves,koki manikiura ar ka pasidaryk,pati sau grazesne busi,atsiras pasitikejimas savim.o tada gal ir prisiruosi ka nors keist gyvenime.beje tevai manau tave beprotiskai myli tik jiems sunku ziuret kaip griauni ju tau padovanota gyvenima savom rankom.irodyk tevam kad tu stipri,kad gali ne tik verkti ir pamatysi nuo smulkmenu pasikeis ir gyvenimas.

as nieko nekaltinu, tik sakau kaip yra, negi net jau issisakyt negalima, ka jau sutaupysi ten daugji duoda i dien kazkiek pinigu tai reikia ir sulciu vaikui, ir kazkokiu vaisiu, ir kazka nusipirkt tai pampersu tai krempo kokio, taip dabar numeciau kelis kg as vistike jam stora,m pradejau eit i soliariuma tikrai labai isgrazejau palyginus kokia buvau bet dabar tapau dar didesne k... nes jo manymu bastausi su vaiku po miesta ir ieskau sau meiluziu, sakau nusipirkim dukrai batus o jis man aiskina pataupyk ant savo soliariumu ir bus batai, o tai kad jis ant saves isleidzia i diena po 50lt nes valgo kavinese ir daro ka nori, pinigus leidzia be tolko!duoda draugui jei neturi uz kaisgert!!! tevams mano neitiksi niekad nes motina yra tikrai labai sunkaus xarakterio jai mane jau 11 metu k... vadindavo uz tai kad rubus ne taipo sudejau!