QUOTE(astaxa @ 2008 04 29, 22:06)
gal nereikia smulkintis, jei rasau, reiskias zinau ka rasau.. jei viska tureciau- manau i sita tema net nelysciau..
o internete tu gali issipasakot, nieks nedraudzia.. bet jei viesai pasakojies, tai turi ir visokia nuomone isklausyti.. ar ne taip?
sekmes! Linkiu neverkslenti "kokie blogi visi" (tevai, VT, Brolis.. ) geriau daryk tai ka privalai, islaikyk save, savo vaika, jei negali to daryti pati, tai mokek priverst savo VT.. ka cia daugiau bepridursi..
man asmeniskai butu Paprasciausiai geda apsistoti su vaiku ir "Chamu" pas tevus.. ir dar skustis kad jie mat neisskestom rankom jumi prieme...
atsiiprasant ne tevai kalti kad "pasirinkai" ne ta asmeni Vaiko tevu.. Esi pilnamete, uz save ir savo vaika atsakinga asmenybe. Galiu garantuot kad tevai tau neliepe ir taves neskatino pasidaryti vaika kolneturi darbo, nesi baigus mokslu.. Aciu pasakyk jiems kad dar stoga virs galvos duoda ir nereik dar iskazkur ispest papildomo tukstantelio nuomai apsimoket.
P.S. o kiek pampersai ir vaistai kainuoja dauguma sio forumo dalyviu puikiai zino. . .
taip, gal per jausmingai reaguoju i kaikuriu patarimus

bet tikrai kaikurie net tie nelabai malonus, kurie atveria man akys, nes taip ir turi buti, aisku aciu

net ir uz tuos nemalonius patarimus, vien uz tai kad skaitot aciu! Ir man geda irgi bet tikrai nelabai faina, kai tau paciai blogai, o tau artimiausi zmones vis prikaisioja koki as pasirinkau gyvenima.. patikekit kaip as skaciuoju dienas iki tos dienos, kai vaikas eis i darzeli tikrai iskart isnuomosiu nors bendrabucio kambary kad tik vienai but su vaiku, ir paciai susitvarkyt!
Papildyta:
QUOTE(Anota @ 2008 04 30, 21:06)
toks vaizdas,kad tau cia reikejo tik paguodos ir gailescio...na bet tavo situacijoj tikrai yra sprendimu...kuriu tu nenori matyt.
500lt ir maistui ir pampersams pakaks(gal po biski jau pratink ant puoduko?).
galu gale galima tuos kelis menesius ir pagyvent taupiau ,pavalgyt skurdziau,ir figura pageres

(asmeniskai as geriau vandeni ir duona valgyciau nei su tokiu kaip tavo vyru gyvenciau).
kodel tu taip nori ,kad tave tevai islaikytu,ar tau jau labai daug padetu????juk pati didziausia pagalba kad laiko jus po savo stogu ir tavo dar vyra.
bet jau tau geriau ,taip sedet ir tik saves gailet,bet nepajudint ne pirsto
tada nesuprantu niekaip...
na ne reikejo man wisko, ir paguodos, iir patarimu ir velniu, ir wiso kito,,,

500lt nepakas nekaip nes noriu iseit is namu ir gyvent su vaiku dviese, taigi nuomai man niekaip ne liks! As tikrai daug galvoju apie viska, bet turiu sulaukt kol vaikas bus pakankamai paauges iki lopselio, ir iskart eisiu dirbti, darbu skelbimus jau ziuriu seniai, bet wi nedristu palikti waika lopsely, vis jos gailiuosi, noriu su ja daugiau laiko praleist! Vyras reikalingas geriau pagyvent finansiskai iki eisiu dirbt o tikrai mazai liko! tiesiog nenoriu to vaiko tevams ant sprando palikt,,,( nes lopseliui per maza) , visai nenoriu nuo tevu but priklausoma
Papildyta:
QUOTE(Lavinja @ 2008 05 01, 13:39)
Uzsipuolet Aniaczka truputi per smarkiai.Manau, kad jos tevai tikrai neturi zmogisku siltu jausmu, jei dukra puole i vyro (ko gero, ne pacio geriausio) glebi taip anksti - tai ne is gero gyvenimo.Pas juos seimoj tikrai svelnumo, atjautos, pagalbos beveik nera kaip supratau.Visgi, tie tevai nera ir patys blogiausi-ir vaika paziuri, ir "nachaliavai" pas juos gyventi leidzia trims asmenims, bet uz viska priekaistauja per ziauriai.Juk brolis elgiasi taip pat kaip ir aniaczka;o jam tai jie nepriekaistauja.As pati tokioj pat situacijoj buvau:vyras kasdien girtas, is k... parejes mane sutre isvadina, o mano motina man liepia eiti i gatve parsidavineti, nes is pasalpu gyventi geda(vaikui 5 men tebuvo).Motinystes atostogos-tai tipo gyvenimas is pasalpu, jei nezinojot
Patarimas Aniaczkai-nekonfliktuok su vyru, stenkis iseiti su juo pagyventi atskirai. o kokiom priemonem- tai tavo reikalas...Ir jau dabar ieskok darzelio mergaitei ir darbo sau.Tai esminiai dalykai, kuriuos
privalai padaryti.
ka apie tevus ir sakaiu, taip ie man duoda daug ka namus, bet kadaise juk ir jiems mano seneliai naxaliavu dave! tai kodel as blogesne uz juos! juk tevai gi jie, o ne svetimi zmones man galu gale! Del svelnumo ir uzuojautos tikra tiesa parasyta, nera zmogisku tokiu jausmu, kartais jauciuosi lyg jie man svetimi,,,mane labiausiai nervina tai kad as wisur kalta, siandien nesiojau 3 valanda malkas ant ranku( o brolis miegojo dar ir net nepadejo) ir motina kai isejau su vaiku vakare pasivaiskciot sako man ka per visa diena padarei, nei grindys isplovei,nei ka! Tai dar kol nesiojau girdejau apkalbas kad galiu daug daugiau ka namuose daryt nes pastoviai sedziu namie jau nuo nestumoatostogu, visi dirna o as mat namuose sedziu,,, stengiuosi nekonfliktuoti su vyru, bet as negaliu tarp dvieju ugniu gyventi irgi, juk man sunku, o blogiuasiai kad nei vienu nei kitu negaliu pasikliaut ir sulaukt supratimo...todel ir noriu iseiti kuo toliau nuo situ zmoniu nors juos ir myliu,,,
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 05 01, 14:41)
Visiskai teisingai. Kai nera, tenkiniesi tai ka turi. Dabar kai situacija pagerejo ir ne tik krema galiu nupirkti sau Izraelio gamybos, bet ir daug ka. Teisme nereikia draskytis, nes nera tikslo nei sau nei kitiems nervu gadinti. As teisme buvau labai rami, siekiau savo uzsibrezto tikslo. Ir tai ka iskovojau, pagerins situacija ne man (is dalies man bus lengviau), bet ir vaikui.
Matai vienos be pinigu negali gyventi, o kitos gali. Turiu omeny, kad tenkinasi tuom ka turi.
Paskutinio sakinuko trys zodziai super.
As manau Mariem, kad autorei sunku su tevais, su vyru. Bet jai sunkiau suprasti, kad ne piniguose jos laime. Reikia gyvenime tureti ir nuopoliu ir virsuneliu. Ne viskas is karto ateina. Jeigu nusprestu gyventi atskirai, tai taip reikia ir padaryti/. Va tik vieno nesuprantu, kodel nekeliauja gyventi pas vyro tevus. Pagyveno pas vienus, dabar pagyvena pas kitus.
As net tokios minties neveju laukan, bet vis pamastau Galbut jiems abiems patogu gyventi pas tevus, juk pinigu nereikia moketi uz nuoma.
Taip gal ne piniguose laime, bet wistiek padetu labiau kai liksiu viai viena su vaiku...Kolkas mano gyvenime vien nuopoliai, ir ju pradedu del wisko kaltint save kad gal as pati kalta, nes pati pasirinkau toki vyra, juk maciau koks buvo dar mums draugaujant, buvau jaunesne ir vis tikejausi kad gyvenime viskas lengviau, aisku dabar moku uz savo klaidas, ir kasdien man vis aiskiau daros... As labai noreciau dar pabandyt iseiti atskiraui pagyvent su vyru gal tikrai problema tame yra,gal vyras nenori su amno tevais but, gal tada kas pasikeistu, bet jei iseiciau kai grisciau atgal mano kambartys tikriausiai butu atiduotas broliui ir jo zmonai,,,, ir tektu isklausyti vel kad va isejai ko dabar gryzti??? Labiausiai gaila mano seneliu, nes jie man padedabiskiuka, gyvena tame paciame kieme, ir sako kad mano tevu nieks neismete ir taip nesielge o dabar jie man taip daro,,, sako kol jauni tegu padeda kuo gali,, o juk vietos tikrai yra,, juk didelis namas, tereikia tik biski daugioau supratimo wini kitiems,,, bet to nera!
Kodel neeinam pas vyra gyvent, nes jo tevas nenori sako kad geriau tegu jo dukra su seima ateitu gyvent pas juos,,,, mat as jauna, karjeriste, kuriai svarbu tik palakstymai, juk uosvio suprtimu as klata kad jo sunus bastosi, kad as negaliu sukurt to seimos liepsneles...mama vyro serga veziu tai ka man ten eit,,, vyro visi draugai ten, gertu tik su jais, o as buciau viena su vyro visad gieru tevu ir vis blogiau atrodancia mama....