Įkraunama...
Įkraunama...

Skaudina artimi žmonės

Uzsipuolet Aniaczka truputi per smarkiai.Manau, kad jos tevai tikrai neturi zmogisku siltu jausmu, jei dukra puole i vyro (ko gero, ne pacio geriausio) glebi taip anksti - tai ne is gero gyvenimo.Pas juos seimoj tikrai svelnumo, atjautos, pagalbos beveik nera kaip supratau.Visgi, tie tevai nera ir patys blogiausi-ir vaika paziuri, ir "nachaliavai" pas juos gyventi leidzia trims asmenims, bet uz viska priekaistauja per ziauriai.Juk brolis elgiasi taip pat kaip ir aniaczka;o jam tai jie nepriekaistauja.As pati tokioj pat situacijoj buvau:vyras kasdien girtas, is k... parejes mane sutre isvadina, o mano motina man liepia eiti i gatve parsidavineti, nes is pasalpu gyventi geda(vaikui 5 men tebuvo).Motinystes atostogos-tai tipo gyvenimas is pasalpu, jei nezinojot doh.gif
Patarimas Aniaczkai-nekonfliktuok su vyru, stenkis iseiti su juo pagyventi atskirai. o kokiom priemonem- tai tavo reikalas...Ir jau dabar ieskok darzelio mergaitei ir darbo sau.Tai esminiai dalykai, kuriuos privalai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Lavinja @ 2008 05 01, 14:39)
Uzsipuolet Aniaczka truputi per smarkiai.Manau, kad jos tevai tikrai neturi zmogisku siltu jausmu, jei dukra puole i vyro (ko gero, ne pacio geriausio) glebi taip anksti - tai ne is gero gyvenimo.Pas juos seimoj tikrai svelnumo, atjautos, pagalbos beveik nera kaip supratau.Visgi, tie tevai nera ir patys blogiausi-ir vaika paziuri, ir "nachaliavai" pas juos gyventi leidzia trims asmenims, bet uz viska priekaistauja per ziauriai.Juk brolis elgiasi taip pat kaip ir aniaczka;o jam tai jie nepriekaistauja.As pati tokioj pat situacijoj buvau:vyras kasdien girtas, is k... parejes mane sutre isvadina, o mano motina man liepia eiti i gatve parsidavineti, nes is pasalpu gyventi geda(vaikui 5 men tebuvo).Motinystes atostogos-tai tipo gyvenimas is pasalpu, jei nezinojot doh.gif
Patarimas Aniaczkai-nekonfliktuok su vyru, stenkis iseiti su juo pagyventi atskirai. o kokiom priemonem- tai tavo reikalas...Ir jau dabar ieskok darzelio mergaitei ir darbo sau.Tai esminiai dalykai, kuriuos privalai padaryti.

neuzsipuole jos niekas. Tiesiog buvo duota patarimu, o jai ju nereikejo. ji tik nori issipasakoti. Net jeigu ir nori, mes galime jos isklausyti, paguosti. tik jau jokiu manau patarimu. Juk kiekvienam reikia skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 05 01, 11:50)
Saunuole Mariem, reikia gyventi siai dienai pagal savo kisene. Juk visa tai ilgai nesites. Tik reikia moketi islaukti. Bet svarbiausia ka turi, tai ramybe ir niekas tau nervu netampo.

Tai butent, drinks_cheers.gif ramybe yra svarbesne smile.gif ypac kai laukiesi smile.gif anksciau "draskaiusi", norejau, kad vaiku tevas viskuo aprupintu, maniau, kad tai jo pareiga.. bet, atejo laikas, kada supratau, kad netikusi vyra reikia siusti i Kinija zigioti lotuliukas.gif
Ateis laikas prisiteisiu alimentu (irgi nervu sau negadinsiu ir labai teisme nesidraskysiu) o kol kas... svarbiausia vidine pusiausvyra smile.gif
AS TO LINKIU TEMOS AUTOREI smile.gif Be to, gyvenimas be pinigu (jei tik ant ju neuzsiciklini) skatina kuribiskuma smile.gif mes vis sugalvojame nauju skaniu receptu smile.gif
O vaikui svarbiausia smile.gif rami ir laiminga mama, bei tinkama psichologine atmosfera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 05 01, 15:29)
Tai butent, drinks_cheers.gif ramybe yra svarbesne smile.gif ypac kai laukiesi smile.gif anksciau "draskaiusi", norejau, kad vaiku tevas viskuo aprupintu, maniau, kad tai jo pareiga.. bet, atejo laikas, kada supratau, kad netikusi vyra reikia siusti i Kinija zigioti  lotuliukas.gif 
Ateis laikas prisiteisiu alimentu (irgi nervu sau negadinsiu ir labai teisme nesidraskysiu) o kol  kas... svarbiausia vidine pusiausvyra smile.gif
AS TO LINKIU TEMOS AUTOREI smile.gif Be to,  gyvenimas be pinigu (jei tik ant ju neuzsiciklini) skatina kuribiskuma smile.gif  mes vis sugalvojame nauju skaniu receptu smile.gif
O vaikui svarbiausia smile.gif rami ir laiminga mama, bei tinkama psichologine atmosfera smile.gif

Visiskai teisingai. Kai nera, tenkiniesi tai ka turi. Dabar kai situacija pagerejo ir ne tik krema galiu nupirkti sau Izraelio gamybos, bet ir daug ka. Teisme nereikia draskytis, nes nera tikslo nei sau nei kitiems nervu gadinti. As teisme buvau labai rami, siekiau savo uzsibrezto tikslo. Ir tai ka iskovojau, pagerins situacija ne man (is dalies man bus lengviau), bet ir vaikui.
Matai vienos be pinigu negali gyventi, o kitos gali. Turiu omeny, kad tenkinasi tuom ka turi.
Paskutinio sakinuko trys zodziai super.
As manau Mariem, kad autorei sunku su tevais, su vyru. Bet jai sunkiau suprasti, kad ne piniguose jos laime. Reikia gyvenime tureti ir nuopoliu ir virsuneliu. Ne viskas is karto ateina. Jeigu nusprestu gyventi atskirai, tai taip reikia ir padaryti/. Va tik vieno nesuprantu, kodel nekeliauja gyventi pas vyro tevus. Pagyveno pas vienus, dabar pagyvena pas kitus.
As net tokios minties neveju laukan, bet vis pamastau Galbut jiems abiems patogu gyventi pas tevus, juk pinigu nereikia moketi uz nuoma.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 05 01, 16:41)
Visiskai teisingai. Kai nera, tenkiniesi tai ka turi. Dabar kai situacija pagerejo ir ne tik krema galiu nupirkti sau Izraelio gamybos, bet ir daug ka. Teisme nereikia draskytis, nes nera tikslo nei sau nei kitiems nervu gadinti. As teisme buvau labai rami, siekiau savo uzsibrezto tikslo. Ir tai ka iskovojau, pagerins situacija ne man (is dalies man bus lengviau), bet ir vaikui.
Matai vienos be pinigu negali gyventi, o kitos gali. Turiu omeny, kad tenkinasi tuom ka turi.
As manau Mariem, kad autorei sunku su tevais, su vyru. Bet jai sunkiau suprasti, kad ne piniguose jos laime. Reikia gyvenime tureti ir nuopoliu ir virsuneliu. Ne viskas is karto ateina. Jeigu nusprestu gyventi atskirai, tai taip reikia ir padaryti/. Va tik vieno nesuprantu, kodel nekeliauja gyventi pas vyro tevus. Pagyveno pas vienus, dabar pagyvena pas kitus.
As net tokios minties neveju laukan, bet vis pamastau Galbut jiems abiems patogu gyventi pas tevus, juk pinigu nereikia moketi uz nuoma.

Tiesa pasakius manau, kad ten visi tiesiog isprotejo (labai prasau neisizeisti).. man taip pat buvo ir vyras pas mano tevus gyveno, viskas lygai taip pat.. ir visa seimyna kraustesi is proto.. taciau dabar kai as viena, nesuku sau galvos kur jis ir su kuo (nors zinau, kad turi kita seima ir pinigu )su tevais nereikia istisai "trintis" vienoje virtuveje.. gyvenu sau ramiai.. ateis laikas, galesiu vel dirbti ir as sau pirksiu brangius kremus smile.gif o jei likciau gyventi su vyru, tai visai moraliskai issekciau smile.gif ir vaikus nukankinciau savo asaromis smile.gif

beje as dar gal ir myliu ji, bet irgi apie tai stengiuosi mastyti filosofiskai..
ateis laikas, pamilsiu kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 05 01, 17:47)
Tiesa pasakius manau, kad ten visi tiesiog isprotejo (labai prasau neisizeisti).. man taip pat buvo ir vyras pas mano tevus gyveno, viskas lygai taip pat.. ir visa seimyna kraustesi is proto.. taciau dabar kai as viena, nesuku sau galvos kur jis ir su kuo (nors zinau, kad turi kita seima ir pinigu )su tevais nereikia istisai "trintis" vienoje virtuveje.. gyvenu sau ramiai.. ateis laikas, galesiu vel dirbti ir as sau pirksiu brangius kremus smile.gif o jei likciau gyventi su vyru,  tai visai moraliskai issekciau smile.gif ir vaikus nukankinciau savo asaromis smile.gif

beje as dar gal ir myliu ji, bet irgi apie tai stengiuosi mastyti filosofiskai..
ateis laikas, pamilsiu kita smile.gif

Saunuole. Juk viskam savas laikas.
Moraliskai issekus ir brangus kremas nepadetu lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Tiesiog tau nepasitaike dar ant kelio mirksiukas.gif zmogus, su kuriuo jaustumeisi patogiai. Todel ir galvoji, kad ji myli.
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2008 04 29, 22:06)
gal nereikia smulkintis, jei rasau, reiskias zinau ka rasau..  jei viska tureciau- manau i sita tema net nelysciau..
o internete tu gali issipasakot, nieks nedraudzia.. bet jei viesai pasakojies, tai turi ir visokia nuomone isklausyti.. ar ne taip?
sekmes! Linkiu neverkslenti "kokie blogi visi" (tevai, VT, Brolis.. ) geriau daryk tai ka privalai, islaikyk save, savo vaika, jei negali to daryti pati, tai mokek priverst savo VT.. ka cia daugiau bepridursi..  mirksiukas.gif

man asmeniskai butu Paprasciausiai geda apsistoti su vaiku ir "Chamu" pas tevus.. ir dar skustis kad jie mat neisskestom rankom jumi prieme...  unsure.gif

atsiiprasant ne tevai kalti kad "pasirinkai" ne ta asmeni Vaiko tevu.. Esi pilnamete, uz save ir savo vaika atsakinga asmenybe. Galiu garantuot kad tevai tau neliepe ir taves neskatino pasidaryti vaika kolneturi darbo, nesi baigus mokslu.. Aciu pasakyk jiems kad dar stoga virs galvos duoda ir nereik dar iskazkur ispest papildomo tukstantelio nuomai apsimoket.  doh.gif

P.S. o kiek pampersai ir vaistai kainuoja dauguma sio forumo dalyviu puikiai zino. . .  mirksiukas.gif

taip, gal per jausmingai reaguoju i kaikuriu patarimus blush2.gif verysad.gif bet tikrai kaikurie net tie nelabai malonus, kurie atveria man akys, nes taip ir turi buti, aisku aciu rolleyes.gif net ir uz tuos nemalonius patarimus, vien uz tai kad skaitot aciu! Ir man geda irgi bet tikrai nelabai faina, kai tau paciai blogai, o tau artimiausi zmones vis prikaisioja koki as pasirinkau gyvenima.. patikekit kaip as skaciuoju dienas iki tos dienos, kai vaikas eis i darzeli tikrai iskart isnuomosiu nors bendrabucio kambary kad tik vienai but su vaiku, ir paciai susitvarkyt!
Papildyta:
QUOTE(Anota @ 2008 04 30, 21:06)
toks vaizdas,kad tau cia reikejo tik paguodos ir gailescio...na bet tavo situacijoj tikrai yra sprendimu...kuriu tu nenori matyt.

500lt ir maistui ir pampersams pakaks(gal po biski jau pratink ant puoduko?).
galu gale galima tuos kelis menesius ir pagyvent taupiau ,pavalgyt skurdziau,ir figura pageres thumbup.gif (asmeniskai as geriau vandeni ir duona valgyciau nei su tokiu kaip tavo vyru gyvenciau).
kodel tu taip nori ,kad tave tevai islaikytu,ar tau jau labai daug padetu????juk pati didziausia pagalba kad laiko jus po savo stogu ir tavo dar vyra. blink.gif

bet jau tau geriau ,taip sedet ir tik saves gailet,bet nepajudint ne pirsto schmoll.gif

tada nesuprantu niekaip...

na ne reikejo man wisko, ir paguodos, iir patarimu ir velniu, ir wiso kito,,, thumbup.gif 500lt nepakas nekaip nes noriu iseit is namu ir gyvent su vaiku dviese, taigi nuomai man niekaip ne liks! As tikrai daug galvoju apie viska, bet turiu sulaukt kol vaikas bus pakankamai paauges iki lopselio, ir iskart eisiu dirbti, darbu skelbimus jau ziuriu seniai, bet wi nedristu palikti waika lopsely, vis jos gailiuosi, noriu su ja daugiau laiko praleist! Vyras reikalingas geriau pagyvent finansiskai iki eisiu dirbt o tikrai mazai liko! tiesiog nenoriu to vaiko tevams ant sprando palikt,,,( nes lopseliui per maza) , visai nenoriu nuo tevu but priklausoma
Papildyta:
QUOTE(Lavinja @ 2008 05 01, 13:39)

ka apie tevus ir sakaiu, taip ie man duoda daug ka namus, bet kadaise juk ir jiems mano seneliai naxaliavu dave! tai kodel as blogesne uz juos! juk tevai gi jie, o ne svetimi zmones man galu gale! Del svelnumo ir uzuojautos tikra tiesa parasyta, nera zmogisku tokiu jausmu, kartais jauciuosi lyg jie man svetimi,,,mane labiausiai nervina tai kad as wisur kalta, siandien nesiojau 3 valanda malkas ant ranku( o brolis miegojo dar ir net nepadejo) ir motina kai isejau su vaiku vakare pasivaiskciot sako man ka per visa diena padarei, nei grindys isplovei,nei ka! Tai dar kol nesiojau girdejau apkalbas kad galiu daug daugiau ka namuose daryt nes pastoviai sedziu namie jau nuo nestumoatostogu, visi dirna o as mat namuose sedziu,,, stengiuosi nekonfliktuoti su vyru, bet as negaliu tarp dvieju ugniu gyventi irgi, juk man sunku, o blogiuasiai kad nei vienu nei kitu negaliu pasikliaut ir sulaukt supratimo...todel ir noriu iseiti kuo toliau nuo situ zmoniu nors juos ir myliu,,,
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 05 01, 14:41)

Taip gal ne piniguose laime, bet wistiek padetu labiau kai liksiu viai viena su vaiku...Kolkas mano gyvenime vien nuopoliai, ir ju pradedu del wisko kaltint save kad gal as pati kalta, nes pati pasirinkau toki vyra, juk maciau koks buvo dar mums draugaujant, buvau jaunesne ir vis tikejausi kad gyvenime viskas lengviau, aisku dabar moku uz savo klaidas, ir kasdien man vis aiskiau daros... As labai noreciau dar pabandyt iseiti atskiraui pagyvent su vyru gal tikrai problema tame yra,gal vyras nenori su amno tevais but, gal tada kas pasikeistu, bet jei iseiciau kai grisciau atgal mano kambartys tikriausiai butu atiduotas broliui ir jo zmonai,,,, ir tektu isklausyti vel kad va isejai ko dabar gryzti??? Labiausiai gaila mano seneliu, nes jie man padedabiskiuka, gyvena tame paciame kieme, ir sako kad mano tevu nieks neismete ir taip nesielge o dabar jie man taip daro,,, sako kol jauni tegu padeda kuo gali,, o juk vietos tikrai yra,, juk didelis namas, tereikia tik biski daugioau supratimo wini kitiems,,, bet to nera!
Kodel neeinam pas vyra gyvent, nes jo tevas nenori sako kad geriau tegu jo dukra su seima ateitu gyvent pas juos,,,, mat as jauna, karjeriste, kuriai svarbu tik palakstymai, juk uosvio suprtimu as klata kad jo sunus bastosi, kad as negaliu sukurt to seimos liepsneles...mama vyro serga veziu tai ka man ten eit,,, vyro visi draugai ten, gertu tik su jais, o as buciau viena su vyro visad gieru tevu ir vis blogiau atrodancia mama....
Atsakyti
QUOTE(aniaczka @ 2008 05 04, 01:53)
Taip gal ne piniguose laime,  bet wistiek padetu labiau kai liksiu viai viena su vaiku...Kolkas mano gyvenime vien nuopoliai, ir ju pradedu del wisko kaltint save kad gal as pati kalta, nes pati pasirinkau toki vyra, juk maciau koks buvo dar mums draugaujant, buvau jaunesne ir vis tikejausi kad gyvenime viskas lengviau, aisku dabar moku uz savo klaidas, ir kasdien man vis aiskiau daros... As labai noreciau dar pabandyt iseiti atskiraui pagyvent su vyru gal tikrai problema tame yra,gal vyras nenori su amno tevais but, gal tada kas pasikeistu, bet jei iseiciau kai grisciau atgal mano kambartys tikriausiai butu atiduotas broliui ir jo zmonai,,,, ir tektu isklausyti vel kad va isejai ko dabar gryzti??? Labiausiai gaila mano seneliu, nes jie man padedabiskiuka, gyvena tame paciame kieme, ir sako kad mano tevu nieks neismete ir taip nesielge o dabar jie man taip daro,,, sako kol jauni tegu padeda kuo gali,, o juk vietos tikrai yra,, juk didelis namas, tereikia tik biski daugioau supratimo wini kitiems,,, bet to nera!
Kodel neeinam pas vyra gyvent, nes jo tevas nenori sako kad geriau tegu jo dukra su seima ateitu gyvent pas juos,,,, mat as jauna, karjeriste, kuriai svarbu tik palakstymai, juk uosvio suprtimu as klata kad jo sunus bastosi, kad as negaliu sukurt to seimos liepsneles...mama vyro serga veziu tai ka man ten eit,,, vyro visi draugai ten, gertu tik su jais, o as buciau viena su vyro visad gieru tevu ir vis blogiau atrodancia mama....

kad tevai vaikus myli skirtingai, tai tiesa. Nors ne visose seimose taip buna. O kad esi savimi pasitikinti, tai irgi nedaugeliui patinka. Bet duosiu patarima, mokek islaukti. O pasitaikius progai veik.
Taciau jeigu taip blogai vyras turetu deti siokias tokias pastangas seimos gerovei. O suversti tau kalte ir visus kampus jiems yra labai lengva. Buk stipri ir nepaluzk.
Atsakyti
QUOTE(ing @ 2008 04 19, 13:29)
Ar nėra galimybės išeiti gyventi atskirai, kiek supratau vyras uždirba ir duoda pinigų.  Jei tau tavo tikri tėvai atsibodo del priekaištų tai jam...., net baisu pagalvoti, todė ir lekia pas draugus. Gerai apgalvok, ką turėtum pakeisti...

drinks_cheers.gif
manau vyras negali gyvent su tavo tevais,tau kuo greiciau reik kalbet su vyru ir bekt is tu namu. Aisku jei jus tikrai dar viens kita mylit ir nenorit skirtis,tik taip galesit issaugot savo seima!
Su tevais negalima jaunai seimai gyvent,as istveriau 5 metus,bet po ju pratrukau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzinamaze @ 2008 05 05, 14:30)
drinks_cheers.gif
manau vyras negali gyvent su tavo tevais,tau kuo greiciau reik kalbet su vyru ir bekt is tu namu.  Aisku jei jus tikrai dar viens kita mylit ir nenorit skirtis,tik taip galesit issaugot savo seima!
Su tevais negalima jaunai seimai gyvent,as istveriau 5 metus,bet po ju pratrukau doh.gif

o kodel butinai ta vyra kalbint,juk ne pas jo tevus gyvena?juk jai butu normalus vyras seniai pats butu siules issikraustyt,juk finansine puse kiek supratau tam dideliu sunkumu nekiltu...?

negaletu gyvent but isejes kalbint nereiktu,manau tai paprasciausias slunkius,kuriam taip patogiau(nereik uz nuoma moket,geriau pralakt). schmoll.gif

as manau tokiam vyrui isejimas nepades,juk ne mazas vaikas seniai but isejes.

kurkis pati ateiti pagal galimybes,palik ta slunkiu... 4u.gif
Atsakyti
Sunki situacija,bet ir tevai kokiu reta. Dauguma pateisinate tevus,as ne. Tevai tam ir yra kad padetu vaikams iseiti i gyvenimo kelia. Na nenusiseke mergaitei su vyru,anksti pastojo,bet jei ji buvo visa gyvenima tevu nemylima,engiama naturalu kad ji ieskojo meiles vaikino glebyje.
Tevai suteike stoga virs galvos,bet jie gyvena 6kambariu name,negi gaila kambarelio savo dukrai ir anukei?! Tuo labiau kad patys jauni budami glaudesi pas savo tevus,kol isigijo savo busta.
Kartu gyvena brolis,akivaizdu kad su juo elgiamasi visiskai skirtingai,nei su dukra.
Taip as esu tokios nuomones kad tevai uzaugine savo vaikus nusipelne ramios senatves,bet gyvenimas margas,buna visokiu niuansu,jei nepasiseke tavo vaikui is pirmo karto sukurti sotaus ir laimingo gyvenimo kodel jam nepadejus???Tuo labiau jei yra galimybe.
Del vyro, jis nepatinka tevams,bet motina kaskodel pritaria kai jis skriaudzia jos dukra unsure.gif
Aniaczka- turi pati kabintis i gyvenima,tavo situacijoj nera kuo pasitiketi,net laikinai verysad.gif Merginos tau labai daug patarimu prirase,bet spresti viska teks tau. Ramybe labai svarbi, ypac auginant vaikus. Del vyro jei jauti kad isejus atskirai gyventi santykiai pasikeis,bandyk (paskui nekankins klausimai kas butu jei butu). mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 05 04, 08:54)
[size=1][/size]
kad tevai vaikus myli skirtingai, tai tiesa. Nors ne visose seimose taip buna. O kad esi savimi pasitikinti, tai irgi nedaugeliui patinka. Bet duosiu patarima, mokek islaukti. O pasitaikius progai veik.
Taciau jeigu taip blogai vyras turetu deti siokias tokias pastangas seimos gerovei. O suversti tau kalte ir visus kampus jiems yra labai lengva. Buk stipri ir nepaluzk.

butent kiek kartu buvau is mamos isgirdus ta fraze," nebuk tokia tikra juk pasitiki savim per daug! jei ne as su teciu jums jau seniai butu galas ei dienos be musu neisgyventumete:" mane taoi bisina prie ko cia ji, juk mes daug uz ka mokam, ir malkas, ir daug ka kita... tikrai blogai vyrui cia su mama, jai niekas nepatinka, mat jinai daug ko nesuranta, jo seima skiriasi nuo musu, net kai mes su vyru valgom su peiliu ir sakute juokiasi sako o kokie intelegentai! kas cia juokingo? jis ir pyksta, mamai jis toks ponas ir as! labai daug musu pykciu todel kad kai grizta vyras namo, o mama tvarko namus ir yra jau sutvarkius virtuve as jam negaliu gamint nes virtuve katik isvalyta, as prisiukslynsiu, as vyrui sakau vaziuojam kur pavalgom, tai ir prasideda, zinau mano mama daug del ko kalta irgi,, bet mes kazkiek irgi, tikrai pavargom vienas nuo kitu, ir manau musm reiketu iseiti,
Papildyta:
QUOTE(gretux @ 2008 05 05, 19:26)
Sunki situacija,bet ir tevai kokiu reta. Dauguma pateisinate tevus,as ne. Tevai tam ir yra kad padetu vaikams iseiti i gyvenimo kelia. Na nenusiseke mergaitei su vyru,anksti pastojo,bet jei ji buvo visa gyvenima tevu nemylima,engiama naturalu kad ji ieskojo meiles vaikino glebyje.
Tevai suteike stoga virs galvos,bet jie gyvena 6kambariu name,negi gaila kambarelio savo dukrai ir anukei?!  Tuo labiau kad patys jauni budami glaudesi pas savo tevus,kol isigijo savo busta.
Kartu gyvena brolis,akivaizdu kad su juo elgiamasi visiskai skirtingai,nei su dukra.
Taip as esu tokios nuomones kad tevai uzaugine savo vaikus nusipelne ramios senatves,bet gyvenimas margas,buna visokiu niuansu,jei nepasiseke tavo vaikui is pirmo karto sukurti sotaus ir laimingo gyvenimo kodel jam nepadejus???Tuo labiau jei yra galimybe.
Del vyro, jis nepatinka tevams,bet motina kaskodel pritaria kai jis skriaudzia jos dukra unsure.gif
Aniaczka- turi pati kabintis i gyvenima,tavo situacijoj nera kuo pasitiketi,net laikinai verysad.gif Merginos tau labai daug patarimu prirase,bet spresti viska teks tau. Ramybe labai svarbi, ypac auginant vaikus. Del vyro jei jauti kad isejus atskirai gyventi santykiai pasikeis,bandyk (paskui nekankins klausimai  kas butu jei butu).  mirksiukas.gif sekmes  4u.gif

visa gyvenim manes mama nesuprasdavo, niekad nesuprasdavo kas yra paauglyste, ksas yra pirmoji meile, depresija, musu seuimoj depresija tai ne liga, pamenu dar mokykloj o va kai brolis su savo busima zmona buvo issiskyre tu ka tikra trauma jos vaikui. jam reikia padeti! o kad man sunkiau tai niekam neidomu! glaudesi pas tevus ir tebesiglaudzia, juk senele isejo i kita namuka kieme, palikdama jiems wisa xata g.gif
aciu visiem kas parase nuomones blogas ie geras, man tikrai daug kas padejo, juk nieks nemato geriau nei svetimi zmones, bet kas del vyro, nenoriu taip visko lenhvai paleisti, ir suzlugdyti ka bandziau issaugot wisa ta laika, juk yra ta musu mergyte, ir dar noreciau pakovot su vyru del musu santykiu, kai jis negeria jie wisai geri, bet wiskas baigiaisi tuo kai lieka gert su draugais! jei iseitume is namu gal bu=tu wiskas kitaip, taciau tam nepritaria mama, juokiasi sako iseisi ir tu p-o menensio grisi, kodel mane taip wisada turi nustatyti pries gyvenima, vaikystei dar pamenu 12 metu buvau o man reze i akis kad as narkomane, ***** ir mano vyras bus alkoholikas ir vaikai debilai! verysad.gif kokia tai mama? velgi bijau iseit is namu su vyru o gal veliau manes nepriimtu atgal kas tada??? na bet zinau viena nemalonios gyvenimo akimirkos suteikia zmogui daug stiprybes ir nori gyventi geriau!
Atsakyti