QUOTE(Smilla @ 2008 05 21, 12:30)

panasu, kad taviskis yra nuotaiku zmogus, kad masto ir, kad jaucia..., kad jo irgi netenkina toks gyvenimas. GAlbut pertrauka, padaryta tarp jusu, iseis i gera. Arba suprasite abu, kad vienas kitam nereikalingi, ir nebenorite vienas kito zeminti bei skaudinti, arba suprasite, kad vienas be kito negalite ir dar yra kazkokie jausmai, kurie pades viska isspresti.
KArtais zinai, buna susipyksti..atrodo viskas, viskas... nebenori to zmogaus matyti... bet praeina pora dienu, pasikalbi, apsprendi problemas ir vel draugauji
O del dukreles, tai jai labiau patiks matyti laimingus tevelius, nors jie ir negyvens kartu, nei matyti juos "gyvenancius" kartu, bet nelaimingus.
Mano draugas irgi yra is isirusios seimos, jo ex augina ju dukrele. Tai jis, kaip tevas, kiekviena kas antra savaitgali pasiima dukra pas mus. Toks teismo sprendimas po skyrybu ir jau metai laikosi jo gireztai ir su malonumu. Abu tevai atsizvelgia i vaiko poreikius, pamyne savo pykcius - kas buvo, tas... meiles nebera. Vienas kitam yra tik vaiko mama ir tetis. Situo pavyzdziu tik norejau pasakyti, kad imanooma auginti vaika ir issiskyrus.
taip, ir dar koks nuotaiku zmogus, as pvz net dabar domiuso kazkaip psixologija, kokia knyga manau paskaityt apie tokius ir kazkaip ji suprats is kitos puses,,, bet kolkas nezinau kokia, seip klausinejau pas pazistamus kolkas,,,

taip jis masto ir jaucia, bet kartais per velai, dazniausiai kai man jau nieko nesinori, kai jau mato kad as nuleidziu rankas tada iniciatyva rodo jis tada prisimena meile, glamones, kazkoi rupesti, bet tai greit praeina ir vel tas jo

labai noreciau kad nebendrautu su kaikuriais savo draugais, ir kad daugiau laiko skirtu seimai, bet nezinau kaip tai padaryt, bendziau sdaug sykiu sneket, sakyt bet tada prasideda barniai juk as kvaila ir nieko nebeimanoma padaryti,,,
taip jo neteinkina toks gyvenimas bet jis eina lengviausi keliu, nebando istaisyti tu santykiu, nebando ieskoto problemu savyje o tik mano pusei, kartais man taip sunku suprasti ji, ir is viso jis pats manau nezino ko jis nori, juk mes su vaiku jo brangiausi zmones dar tevai jo... bet

kai jau sakiau jo mama susirgo veziu, 4 stadija, tai va gal dar sita problema ji kankina,,, net nezinau man jo gaila, ir jis ne visad toks jau buvo paskutinys, kadaise juk viskas klostesi puikiai, juk laukem to vailelio, norejom jo, snekejom dauug kartu,, bet kazkaip wiskas isejo ne taip kaip norejau as..
Pertrauka manau nieko gero neduotu, jis priprastu prie tos laisves manau ir draugu tik dar labiau, o jo draugai jam tikrai daro itaka, dar kas kad tie draugai pagal mane tundros: isivaizduokite waziuojam 3 masinoj, o draugas sako, "tai va greit gimtadienis sefo tai baliu darys, ar eisi i kavine svest kur uzsakyta?" jis sako "be abejo!", o as klausiu "o as?" o kas svarbaiusia draugas sako man " kodel tu visad pati prasaisi eit su juo? juk ten bus tik vyrai!" Bet galu gale as juk jo zmona!
Papildyta:
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2008 05 22, 12:45)
pas mane buvo kazkas panasaus....galiu pasakyti, kad santykiai su tevais paslijo siaubingai...bet viskas susitvarke, kai as savo ex isspyriiau nafik. Tevai pasake man taip-gyveni su juo- nesiskusk..o jei taip blogai- isspirk ji ir mes tau padesim. Jei tavo tevai padeda broliui- pades ir tau, kai ismesi ta vyra. Tevai taip daro tam, kad tu suprastum- jei turi vyra ir su juo gyveni, vadinasi esi juo patenkinta ir pretenziju del nesulauktos pagalbos is artimuju neturi reikst, suprask, tai jau atskira seima. Bet jei tu ji isspirsi, tavo tevai manau uz tave dziaugsis ir pagalbos net prasyt nereikes. Db jau tau apsisprest..
o jei surasi kt vyra, kuris deramai elgsis, gerbs, myles ir rupinsis, patikek ir velgi tevai jum pades.. tiesiog, kai mes patys is nematom, ar nenorim matyti, kad skestam, artimiesiems tenka griebtis ir drastisku metdu, kad atsimerktume pagaliau
tai kas va butent kaltinu tevus gal per ziauriai, bet sakau taip kaip man rodos, kad net kai as vaikstau laiminga man wisad viska prikaisioja, cia ziurint dar kokios mama nuotaikos,,, nes tevas mano zmogus be nuomones,,,

kaip mama pasakys taip ir yra!

Na zodziu manau mes visi nuo wisko pavargom, mama aisku pergyvena del manes bet cia nereiskia kad reikia eit pas kaimynus ir wisiems pasakot koks jos zentas blogas, ir kaip mes sudinai gyvenam

Manau jei isvaryciau saviski santykiai tikrai daug paferetu,,, nors jie nera jau ten wisada tokie blogi, buna geru dienu o buna wisko