Įkraunama...
Įkraunama...

Skaudina artimi žmonės

QUOTE(laureta @ 2008 05 20, 07:21)
[size=1][/size]
o kodel tu jam nespiri atgal? dave kumsciu per ranka, vozk atgal?
noriu pasidometi, jeigu zadi ji mesti lauk, ar butas tau priklauso?

JOkiu budu nereikia duoti atgal, geriau duoti durniui kelia. nes jis jei gali pirmas duoti, tai dar daugiau primus, jei ji duos atgal. dar ir vaikutis nukentes.

Saunuole, kad nusistatei tikslia data, po kurios keisis tavo gyvenimas. Ir patikek, i gera smile.gif
As irgi buvau nustaciusi data - ex vyras turejo nuo sausio 2 dienos isvaziuoti i reabilitacija. Aisku, jis to nepadare. TAi sausio 2 dienos vakare jo daiktai buvo sukrauti, buvo paskambinta tevui ir seseriai, kad atvyktu ir padetu isvesti ji is namu. PAti sau ir kitiems pasakiau, kad ta diena pasikeis viskas. tai nebuvo paciai kur trauktis smile.gif.
Tau butina konkreciai susiplanuoti, kada ir kaip iseisi, kur iseisi , kas pades daiktus pervezti ir t.t. GAlu gale, juk tu gyveni SAVO tevu namuose, galima isvaryti ji lauk su tevu pagalba .
LAikykis, tu ir tavo vaikas verti geresnio gyvenimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2008 05 20, 08:47)
JOkiu budu nereikia duoti atgal, geriau duoti durniui kelia. nes jis jei gali pirmas duoti, tai dar daugiau primus, jei ji duos atgal. dar ir vaikutis nukentes.
Saunuole, kad nusistatei tikslia data, po kurios keisis tavo gyvenimas. Ir patikek, i gera smile.gif
As irgi buvau nustaciusi data - ex vyras turejo nuo sausio 2 dienos isvaziuoti i reabilitacija. Aisku, jis to nepadare. TAi sausio 2 dienos vakare jo daiktai buvo sukrauti, buvo paskambinta tevui ir seseriai, kad atvyktu ir padetu isvesti ji is namu. PAti sau ir kitiems pasakiau, kad ta diena pasikeis viskas. tai nebuvo paciai kur trauktis smile.gif.
Tau butina konkreciai susiplanuoti, kada ir kaip iseisi, kur iseisi , kas pades daiktus pervezti ir t.t. GAlu gale, juk tu gyveni SAVO tevu namuose, galima isvaryti ji lauk su tevu pagalba .
LAikykis, tu ir tavo vaikas verti geresnio gyvenimo  4u.gif

vienas gali trenkti atgl, o kitas ne.
Jei teisingai supratau, jis gyvena zmonos tevu bute. tuomet problemu kilti neturetu. gerai, kad padarys gala smurtui.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 05 20, 07:21)
[size=1][/size]
o kodel tu jam nespiri atgal? dave kumsciu per ranka, vozk atgal?
noriu pasidometi, jeigu zadi ji mesti lauk, ar butas tau priklauso?

jei tuo metu nemiegotu visi mano artimieji ax.gif , ir noreciau skandalo vosciau su kokia kede per galva , tiesiog pagalvojau tegul jau vaikas nurimsta ir eina miegoti, ilsetis... ir taip jau tu skandalu daug, mes gyvenam nuosavame name,
Papildyta:
QUOTE(Smilla @ 2008 05 20, 07:47)

LAikykis, tu ir tavo vaikas verti geresnio gyvenimo  4u.gif

tai aisku tevai mane net palaikytu ir gal net pasikeistru tarpusavio santykiai, tiesiog cia mano seima ir jie manes kaip man nebutu sunku neskriaudzia ir neisvaro is namu, vyras debilas, kad padare ta vaika tai dar nereiskia kad buti tevu!
Papildyta:
Tai sta, po vakar vakaro ir visu tu asaru doh.gif diena praejo gan neblogai, puse dienos praleidau unike, veliau buvau Pasaulio drabuziuose pirkt vaikeliui savo thumbup.gif kazkokiu naujesniu rubeliu,,, taigi nuotaika buvo puiki, grizdama namo vaziavau autobusu, kur netycia mano akys vis norejo ziureti i mazdaug 4-5 metuku mergyte, kuri vaziavo su senele, ziurejus i ja man norejosi verkti, maciau jioje savo dukra po poros metu, ir galvojau, kai jinai jau bus tokia tevo neatsimins net,,,nebent is nuotrauku, kuriu yra tikrai ne 100 o daugiau... ir is vis tokios mintys i galva lindo, net vienu momentu apsiverkiau i ja ziurejus, pagalvojau per visas vaiko sventes ir gimtadienius, kai ruosiu balius jai, tevo nebus, negu jinai kalta ir kuom ji kita nuo tu vaiku, kurie turi normalias seimas, kur yra normalus vyras!!!! verysad.gif graudu tuo momentu man norejosi mirt is sielvarto pagalvojus ka as pasakysiu jai kodel tevelio nera salia... bet geriau jokio negu toki, kuris sukelia namuose tokia erdve kad net nesinori i juos grizti, kai zinau kad grizes jis is darbo...siandien gryzus is darbo, pasisiule nuvezt mane i maxima, apsipirkt, viska nuirkom, net i soliariuma pasake kad nueiciau nes turbut seniai nebuvau, taip kazko paklausinejo, as net neklausiau jo kaip jam sekasi, ir kas naujo, man buvo visiskai dzin,,,, grizus namo jis pavalge, nuvaziavo i pardutuve atveze sau 2 butelius alaus ir man du kokteilius, ir ramiai ziurejo tv kartu su musu dukra, per siandien nesusipykom ne karto, bet santykiai antiek salti, kad dabar sedziu kitam kambary ir net nenoriu eit gultis nes jis ten yra!
Atsakyti
QUOTE(aniaczka @ 2008 05 20, 23:38)
jei tuo metu nemiegotu visi mano artimieji ax.gif , ir noreciau skandalo vosciau su kokia kede per galva , tiesiog pagalvojau tegul jau vaikas nurimsta ir eina miegoti, ilsetis...  ir taip jau tu skandalu daug, mes gyvenam nuosavame name,
Papildyta:
tai aisku tevai mane net palaikytu ir gal net pasikeistru tarpusavio santykiai, tiesiog cia mano seima ir jie manes kaip man nebutu sunku neskriaudzia ir neisvaro is namu,  vyras debilas, kad padare ta vaika tai dar nereiskia kad buti tevu!
Papildyta:
Tai sta, po vakar vakaro ir visu tu asaru doh.gif  diena praejo gan neblogai, puse dienos praleidau unike, veliau buvau Pasaulio drabuziuose pirkt vaikeliui savo  thumbup.gif  kazkokiu naujesniu rubeliu,,, taigi nuotaika buvo puiki, grizdama namo vaziavau autobusu, kur netycia mano akys vis norejo ziureti i mazdaug 4-5 metuku mergyte, kuri vaziavo su senele, ziurejus i ja man norejosi verkti, maciau jioje savo dukra po poros metu, ir galvojau, kai jinai jau bus tokia  tevo neatsimins net,,,nebent is nuotrauku, kuriu yra tikrai ne 100 o daugiau...  ir is vis tokios mintys i galva lindo, net vienu momentu apsiverkiau i ja ziurejus, pagalvojau per visas vaiko sventes ir gimtadienius, kai ruosiu balius jai, tevo nebus, negu jinai kalta ir kuom ji kita nuo tu vaiku, kurie turi normalias seimas, kur yra normalus vyras!!!! verysad.gif graudu tuo momentu man norejosi mirt is sielvarto pagalvojus ka as pasakysiu jai kodel tevelio nera salia...  bet geriau jokio negu toki, kuris sukelia namuose tokia erdve kad net nesinori i juos grizti, kai zinau kad grizes jis is darbo...siandien gryzus is darbo, pasisiule nuvezt mane i maxima, apsipirkt, viska nuirkom, net i soliariuma pasake kad nueiciau nes turbut seniai nebuvau, taip kazko paklausinejo, as net neklausiau jo kaip jam sekasi, ir kas naujo, man buvo visiskai dzin,,,, grizus namo jis pavalge, nuvaziavo i pardutuve atveze sau 2 butelius alaus ir man du kokteilius, ir ramiai ziurejo tv kartu su musu dukra, per siandien nesusipykom ne karto, bet santykiai antiek salti, kad dabar sedziu kitam kambary ir net nenoriu eit gultis nes jis ten yra!

Is tavo minciu ir parasymo matosi, kad labai pergyveni del dukreles ateities ir kad tu viduje dar kovoji - palikti vaikui teva, ar ne... Turi buti tvirta, jei noresi su juo issiskirti. Vyrus veikia ne zodziai, o VEIKSMAI. GEriausia nieko nesakyti, o pradeti daryti. Niekada nevelu pabandyti viska is naujo. JEi tikrai pabandysi ji isvaryti lauk, atsiriboti, galbut tada jis supras, ka praranda. NEs dabar tu tik tyli, arba verki uzsidariusi. jam labai patogu gyventi...
Dar del dukreles-ir po skyrybu, jei tevui vaikas reikalingas, jis juo rupinsis ir pades auginti. Tik tiek, kad jus jau negyvensit kartu.
Atsakyti
QUOTE(aniaczka @ 2008 05 20, 23:38)
jei tuo metu nemiegotu visi mano artimieji ax.gif , ir noreciau skandalo vosciau su kokia kede per galva , tiesiog pagalvojau tegul jau vaikas nurimsta ir eina miegoti, ilsetis...  ir taip jau tu skandalu daug, mes gyvenam nuosavame name,
Papildyta:
tai aisku tevai mane net palaikytu ir gal net pasikeistru tarpusavio santykiai, tiesiog cia mano seima ir jie manes kaip man nebutu sunku neskriaudzia ir neisvaro is namu,  vyras debilas, kad padare ta vaika tai dar nereiskia kad buti tevu!
Papildyta:
Tai sta, po vakar vakaro ir visu tu asaru doh.gif  diena praejo gan neblogai, puse dienos praleidau unike, veliau buvau Pasaulio drabuziuose pirkt vaikeliui savo  thumbup.gif  kazkokiu naujesniu rubeliu,,, taigi nuotaika buvo puiki, grizdama namo vaziavau autobusu, kur netycia mano akys vis norejo ziureti i mazdaug 4-5 metuku mergyte, kuri vaziavo su senele, ziurejus i ja man norejosi verkti, maciau jioje savo dukra po poros metu, ir galvojau, kai jinai jau bus tokia  tevo neatsimins net,,,nebent is nuotrauku, kuriu yra tikrai ne 100 o daugiau...  ir is vis tokios mintys i galva lindo, net vienu momentu apsiverkiau i ja ziurejus, pagalvojau per visas vaiko sventes ir gimtadienius, kai ruosiu balius jai, tevo nebus, negu jinai kalta ir kuom ji kita nuo tu vaiku, kurie turi normalias seimas, kur yra normalus vyras!!!! verysad.gif graudu tuo momentu man norejosi mirt is sielvarto pagalvojus ka as pasakysiu jai kodel tevelio nera salia...  bet geriau jokio negu toki, kuris sukelia namuose tokia erdve kad net nesinori i juos grizti, kai zinau kad grizes jis is darbo...siandien gryzus is darbo, pasisiule nuvezt mane i maxima, apsipirkt, viska nuirkom, net i soliariuma pasake kad nueiciau nes turbut seniai nebuvau, taip kazko paklausinejo, as net neklausiau jo kaip jam sekasi, ir kas naujo, man buvo visiskai dzin,,,, grizus namo jis pavalge, nuvaziavo i pardutuve atveze sau 2 butelius alaus ir man du kokteilius, ir ramiai ziurejo tv kartu su musu dukra, per siandien nesusipykom ne karto, bet santykiai antiek salti, kad dabar sedziu kitam kambary ir net nenoriu eit gultis nes jis ten yra!

vakar tuo viskas nepasibaige, kai grizau i kambary jis paklause kur buvai salava? nuo tu zodziu man norejosi verkt ir rekt visa gerkle norejosi ji uzmust, bet paziurejau i ji ir supratau geriau miegosiu ant zemes ant matraso negu su juo, taip ir padariau ismiegojau visa nakti tik ryte kazkas girdziu ima mane ant ranku ir deda ant lovios su meiliais zodziais "ka tu darai??? juk susalsi!" tik paklausiau ar jis jau iseina i darba ir net nepaziurejkau i ji nuejau ant lovos miegot ir miegojau o toliau veliau tik jauciau kaip jis mane anklode uzkloja kad man butu silciau pabuciavo i skruosta . ir sikna lotuliukas.gif ir nuvare i darba,,, nesuprantu tokiu zmoniu,,,
Papildyta:
QUOTE(Smilla @ 2008 05 21, 07:42)
Is tavo minciu ir parasymo matosi, kad labai pergyveni del dukreles ateities ir kad tu viduje dar kovoji - palikti vaikui teva, ar ne... Turi buti tvirta, jei noresi su juo issiskirti. Vyrus veikia ne zodziai, o VEIKSMAI. GEriausia nieko nesakyti, o pradeti daryti. Niekada nevelu pabandyti viska is naujo. JEi tikrai pabandysi ji isvaryti lauk, atsiriboti, galbut tada jis supras, ka praranda. NEs dabar tu tik tyli, arba verki uzsidariusi. jam labai patogu gyventi...
Dar del dukreles-ir po skyrybu, jei tevui vaikas reikalingas, jis juo rupinsis ir pades auginti. Tik tiek, kad jus jau negyvensit kartu.

taip, labai pergyvenu kad nesugebesiu jos apsaugoti, kad nesugebesiu matyti jos vaikiskas akys, kai jinai paklaus kur mano tevelis, ir kodel jis ne su mumis??? verysad.gif nemanau kad jis pasikeistu tai turbut butu pasaulio pabaiga,,, netikiu tuo nors giliai sirdyje noreciau nes as jo gailiuosi o gal net vis tike ji myl;iu,,, bet negaliu as mylet to kas mane skriaudzia,,,mane ir mano vaika, as jam galu gale jo vaiko motina o ne kokia drauguze ar sugerove... ax.gif jam zinau kad patogu gyventi, bet tai jau nebeilgai truks,
Atsakyti
QUOTE(aniaczka @ 2008 05 21, 11:45)
vakar tuo viskas nepasibaige, kai grizau i kambary jis paklause kur buvai salava? nuo tu zodziu man norejosi verkt ir rekt visa gerkle norejosi ji uzmust, bet paziurejau i ji ir supratau geriau miegosiu ant zemes ant matraso negu su juo, taip ir padariau ismiegojau visa nakti tik ryte kazkas girdziu ima mane ant ranku ir deda ant lovios su meiliais zodziais "ka tu darai??? juk susalsi!" tik paklausiau ar jis jau iseina i darba ir net nepaziurejkau i ji nuejau ant lovos miegot ir miegojau o toliau veliau tik jauciau kaip jis mane anklode uzkloja kad man butu silciau pabuciavo i skruosta . ir sikna lotuliukas.gif  ir nuvare i darba,,, nesuprantu tokiu zmoniu,,,
Papildyta:
taip, labai pergyvenu kad nesugebesiu jos apsaugoti, kad nesugebesiu matyti jos vaikiskas akys, kai jinai paklaus kur mano tevelis, ir kodel jis ne su mumis??? verysad.gif  nemanau kad jis pasikeistu tai turbut butu pasaulio pabaiga,,, netikiu tuo nors giliai sirdyje noreciau nes as jo gailiuosi o gal net vis tike ji myl;iu,,, bet negaliu as mylet to kas mane skriaudzia,,,mane ir mano vaika, as jam galu gale jo vaiko motina o ne kokia drauguze ar sugerove... ax.gif  jam zinau kad patogu gyventi, bet tai jau nebeilgai truks,

doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif panasu, kad taviskis yra nuotaiku zmogus, kad masto ir, kad jaucia..., kad jo irgi netenkina toks gyvenimas. GAlbut pertrauka, padaryta tarp jusu, iseis i gera. Arba suprasite abu, kad vienas kitam nereikalingi, ir nebenorite vienas kito zeminti bei skaudinti, arba suprasite, kad vienas be kito negalite ir dar yra kazkokie jausmai, kurie pades viska isspresti. wub.gif
KArtais zinai, buna susipyksti..atrodo viskas, viskas... nebenori to zmogaus matyti... bet praeina pora dienu, pasikalbi, apsprendi problemas ir vel draugauji smile.gif

O del dukreles, tai jai labiau patiks matyti laimingus tevelius, nors jie ir negyvens kartu, nei matyti juos "gyvenancius" kartu, bet nelaimingus.
Mano draugas irgi yra is isirusios seimos, jo ex augina ju dukrele. Tai jis, kaip tevas, kiekviena kas antra savaitgali pasiima dukra pas mus. Toks teismo sprendimas po skyrybu ir jau metai laikosi jo gireztai ir su malonumu. Abu tevai atsizvelgia i vaiko poreikius, pamyne savo pykcius - kas buvo, tas... meiles nebera. Vienas kitam yra tik vaiko mama ir tetis. Situo pavyzdziu tik norejau pasakyti, kad imanooma auginti vaika ir issiskyrus.
Atsakyti
na zinai papasakosiu apie save truputuka. pas mane buvo viskas tas pats tik kad gyvenom pas vyro tevu. konslageris kitaip nepavadinsi. ka as padariau susikroviau manta ir per viena pazistama tik pazystama vaikina i svedija islekiau. su vaiku. pradzia ten irgi nekokia bet su keliom lietuvaitem kurios ten buvo su vaikiukais susimesdavom kapeikas ir samdydavom kita lietuvaite musuu atzalas pasaugot. o dabar turiu antra vyra(neoficealiai) 2grazius vaikucius. ir normalia seima. Gal dauguma mamyciu mane pasmerks , bet tada neturejau kito pasirinkimo. jug taip ne tik sau bet ir savo vaikui gadini gyvenima. ka jis mano -barnius? aciu ne nereikia mums tokio gyvenimo. sekmes ir tau. viskas susitvarkys , pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2008 05 21, 11:30)
O del dukreles, tai jai labiau patiks matyti laimingus tevelius, nors jie ir negyvens kartu, nei matyti juos "gyvenancius" kartu, bet nelaimingus.
Mano draugas irgi yra is isirusios seimos, jo ex augina ju dukrele. Tai jis, kaip tevas, kiekviena kas antra savaitgali pasiima dukra pas mus. Toks teismo sprendimas po skyrybu ir jau metai laikosi jo gireztai ir su malonumu. Abu tevai atsizvelgia i vaiko poreikius, pamyne savo pykcius - kas buvo, tas... meiles nebera. Vienas kitam yra tik vaiko mama ir tetis. Situo pavyzdziu tik norejau pasakyti, kad imanooma auginti vaika ir issiskyrus.

Zinoma kad imanoma vaika auginti abiems tevams net ir negyvenanat kartu,svarbiausia kad noras butu ir pareigos jausmas,o jei nera tai cia ir teismai nepades.

QUOTE(pumpuriukas20 @ 2008 05 21, 17:35)
na zinai papasakosiu apie save truputuka. pas mane buvo viskas tas pats tik kad gyvenom pas vyro tevu. konslageris kitaip nepavadinsi. ka as padariau susikroviau manta ir per viena pazistama tik pazystama vaikina i svedija islekiau. su vaiku. pradzia ten irgi nekokia bet su keliom lietuvaitem kurios ten buvo su vaikiukais susimesdavom kapeikas ir samdydavom kita lietuvaite musuu atzalas pasaugot.  o dabar turiu antra vyra(neoficealiai) 2grazius  vaikucius. ir normalia seima.            Gal dauguma mamyciu mane pasmerks , bet tada neturejau kito pasirinkimo. jug taip ne tik sau bet ir savo vaikui gadini gyvenima. ka jis mano -barnius?  aciu ne nereikia mums tokio gyvenimo. sekmes ir tau. viskas susitvarkys , pamatysi mirksiukas.gif

Saunuole 4u.gif gerbiu tokias moteris kurios neverkslena i pagalve o veikia ir sugeba issisukti is gyvenimo problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretux: 21 gegužės 2008 - 20:08
QUOTE(gretux @ 2008 05 21, 20:04)
Zinoma kad imanoma vaika auginti abiems tevams net ir negyvenanat kartu,svarbiausia kad noras butu ir pareigos jausmas,o jei nera tai cia ir teismai nepades.

Jei noras butu, tai ir santuokoje, seimoje gyvenant vyrai padetu moterims vaikus auginti...
Atsakyti
pas mane buvo kazkas panasaus....galiu pasakyti, kad santykiai su tevais paslijo siaubingai...bet viskas susitvarke, kai as savo ex isspyriiau nafik. Tevai pasake man taip-gyveni su juo- nesiskusk..o jei taip blogai- isspirk ji ir mes tau padesim. Jei tavo tevai padeda broliui- pades ir tau, kai ismesi ta vyra. Tevai taip daro tam, kad tu suprastum- jei turi vyra ir su juo gyveni, vadinasi esi juo patenkinta ir pretenziju del nesulauktos pagalbos is artimuju neturi reikst, suprask, tai jau atskira seima. Bet jei tu ji isspirsi, tavo tevai manau uz tave dziaugsis ir pagalbos net prasyt nereikes. Db jau tau apsisprest..
o jei surasi kt vyra, kuris deramai elgsis, gerbs, myles ir rupinsis, patikek ir velgi tevai jum pades.. tiesiog, kai mes patys is nematom, ar nenorim matyti, kad skestam, artimiesiems tenka griebtis ir drastisku metdu, kad atsimerktume pagaliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau, man Aniaczkos pasakojimas atrodo kazkoks nerislus ir viskas painiojasi.Tai ji tevus kaltina, tai savo vyra...Su vyru ji nesiskirs,jai patinka susipykti, kankintis, tada taikytis ir but laimingai ir ---vel susipykti.Toks gyvenimo budas doh.gif Anksciau pagrindine problema buvo, kad jie gyvena kartu su tevais, kurie ruko prie vaiko,burba, kad ji namu nesutvarko ir t.t, o jie su vyreliu valge su peiliu ir sakute, ji nori seima issaugoti pati taip sake.Dabar jau vyras siaubingai blogas pasidare, bet posto gale jis jai pabuciavo i sikna(su kuo ir sveikinu).Bet nenormalus toj seimoj visi, iskaitant ir temos autore.Patarimu cia buvo pridalinta pakankamai,svarbiausias is ju -eiti dirbti,vaika vesti i darzeli ir issikraustyti is tevu namu.Su vyru ar be-cia tik jai vienai spresti,nuo zmonos seimoj irgi daug kas priklauso, kaip zmona privercia vyra gerbti ja, taip jis ja ir gerbia.Ant ciuzinio miegoti reikejo isspirti ji pati, ko jis guli salavos lovoj? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2008 05 21, 12:30)
doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif panasu, kad taviskis yra nuotaiku zmogus, kad masto ir, kad jaucia..., kad jo irgi netenkina toks gyvenimas. GAlbut pertrauka, padaryta tarp jusu, iseis i gera. Arba suprasite abu, kad vienas kitam nereikalingi, ir nebenorite vienas kito zeminti bei skaudinti, arba suprasite, kad vienas be kito negalite  ir dar yra kazkokie jausmai, kurie pades viska isspresti. wub.gif
KArtais zinai, buna susipyksti..atrodo viskas, viskas... nebenori to zmogaus matyti... bet praeina pora dienu, pasikalbi, apsprendi problemas ir vel draugauji smile.gif

taip, ir dar koks nuotaiku zmogus, as pvz net dabar domiuso kazkaip psixologija, kokia knyga manau paskaityt apie tokius ir kazkaip ji suprats is kitos puses,,, bet kolkas nezinau kokia, seip klausinejau pas pazistamus kolkas,,, g.gif taip jis masto ir jaucia, bet kartais per velai, dazniausiai kai man jau nieko nesinori, kai jau mato kad as nuleidziu rankas tada iniciatyva rodo jis tada prisimena meile, glamones, kazkoi rupesti, bet tai greit praeina ir vel tas jo drinks_cheers.gif labai noreciau kad nebendrautu su kaikuriais savo draugais, ir kad daugiau laiko skirtu seimai, bet nezinau kaip tai padaryt, bendziau sdaug sykiu sneket, sakyt bet tada prasideda barniai juk as kvaila ir nieko nebeimanoma padaryti,,,
taip jo neteinkina toks gyvenimas bet jis eina lengviausi keliu, nebando istaisyti tu santykiu, nebando ieskoto problemu savyje o tik mano pusei, kartais man taip sunku suprasti ji, ir is viso jis pats manau nezino ko jis nori, juk mes su vaiku jo brangiausi zmones dar tevai jo... bet verysad.gif kai jau sakiau jo mama susirgo veziu, 4 stadija, tai va gal dar sita problema ji kankina,,, net nezinau man jo gaila, ir jis ne visad toks jau buvo paskutinys, kadaise juk viskas klostesi puikiai, juk laukem to vailelio, norejom jo, snekejom dauug kartu,, bet kazkaip wiskas isejo ne taip kaip norejau as..
Pertrauka manau nieko gero neduotu, jis priprastu prie tos laisves manau ir draugu tik dar labiau, o jo draugai jam tikrai daro itaka, dar kas kad tie draugai pagal mane tundros: isivaizduokite waziuojam 3 masinoj, o draugas sako, "tai va greit gimtadienis sefo tai baliu darys, ar eisi i kavine svest kur uzsakyta?" jis sako "be abejo!", o as klausiu "o as?" o kas svarbaiusia draugas sako man " kodel tu visad pati prasaisi eit su juo? juk ten bus tik vyrai!" Bet galu gale as juk jo zmona! blink.gif
Papildyta:
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2008 05 22, 12:45)
pas mane buvo kazkas panasaus....galiu pasakyti, kad santykiai su tevais paslijo siaubingai...bet viskas susitvarke, kai as savo ex isspyriiau nafik. Tevai pasake man taip-gyveni su juo- nesiskusk..o jei taip blogai- isspirk ji ir mes tau padesim. Jei tavo tevai padeda broliui- pades ir tau, kai ismesi ta vyra. Tevai taip daro tam, kad tu suprastum- jei turi vyra ir su juo gyveni, vadinasi esi juo patenkinta ir pretenziju del nesulauktos pagalbos is artimuju neturi reikst, suprask, tai jau atskira seima. Bet jei tu ji isspirsi, tavo tevai manau uz tave dziaugsis ir pagalbos net prasyt  nereikes. Db jau tau apsisprest..
o jei surasi kt vyra, kuris deramai elgsis, gerbs, myles ir rupinsis, patikek ir velgi tevai jum pades.. tiesiog, kai mes patys is nematom, ar nenorim matyti, kad skestam, artimiesiems tenka griebtis ir drastisku metdu, kad atsimerktume pagaliau mirksiukas.gif

tai kas va butent kaltinu tevus gal per ziauriai, bet sakau taip kaip man rodos, kad net kai as vaikstau laiminga man wisad viska prikaisioja, cia ziurint dar kokios mama nuotaikos,,, nes tevas mano zmogus be nuomones,,, blush2.gif kaip mama pasakys taip ir yra! biggrin.gif Na zodziu manau mes visi nuo wisko pavargom, mama aisku pergyvena del manes bet cia nereiskia kad reikia eit pas kaimynus ir wisiems pasakot koks jos zentas blogas, ir kaip mes sudinai gyvenam doh.gif Manau jei isvaryciau saviski santykiai tikrai daug paferetu,,, nors jie nera jau ten wisada tokie blogi, buna geru dienu o buna wisko doh.gif
Atsakyti