QUOTE(Lavinja @ 2008 05 22, 18:17)
Nezinau, man Aniaczkos pasakojimas atrodo kazkoks nerislus ir viskas painiojasi.Tai ji tevus kaltina, tai savo vyra...Su vyru ji nesiskirs,jai patinka susipykti, kankintis, tada taikytis ir but laimingai ir ---vel susipykti.Toks gyvenimo budas
Anksciau pagrindine problema buvo, kad jie gyvena kartu su tevais, kurie ruko prie vaiko,burba, kad ji namu nesutvarko ir t.t, o jie su vyreliu valge su peiliu ir sakute, ji nori seima issaugoti pati taip sake.Dabar jau vyras siaubingai blogas pasidare, bet posto gale jis jai pabuciavo i sikna(su kuo ir sveikinu).Bet nenormalus toj seimoj visi, iskaitant ir temos autore.Patarimu cia buvo pridalinta pakankamai,svarbiausias is ju -eiti dirbti,vaika vesti i darzeli ir issikraustyti is tevu namu.Su vyru ar be-cia tik jai vienai spresti,nuo zmonos seimoj irgi daug kas priklauso, kaip zmona privercia vyra gerbti ja, taip jis ja ir gerbia.Ant ciuzinio miegoti reikejo isspirti ji pati, ko jis guli salavos lovoj? 

Taip, ne pasakojimas nerislus, o tiesiog tokie santykiai, as pati skestu ir nesuprantu, kasdienybe priklauso nuo mano mamos nuotaikos

As nerasiau kad jei vyras man geras as laiminga vis tike yra nemalonu su tokiu gyventi, tiesiog rasiau apie ji, kad man padetumete suprast ar yra dar tokiu debilu... Musui seimoj yra daug problemu nes mes gyvenam 8 vienam kieme, ir wisi kisasi viens i kito gyvenima,,, sunku kai tenka isklausyti tevu priekaistus ir kai ka netaip padarai iskart atliekia dar senele ir sako O KA DABAR ZMONES PASAKYS, KA KAIMYNAI PASAKYS????
Del tu kruva patarimu jau buvau pokalbi del darbo, ir paskambins per dvi dienas pasakyti ar prieme ar ne.. lopselis bus nuo rudenio nes priima tik nuo us antru metu!!!o kaip iseit man is namu jei kolkas nedirbu, juk kad tam pasiekti reiia veikmu, tai ieskau darbo juk nesinori eiti po 12 val dirbt uz 800lt!!!
As tiesiog posto gale opradejau daugiau aprasineti musu seima, kaip kas laikosi ir ka daro,,, problemu yra daug, ruke prie vaiko ir rukys, kartais vaika myli kartais ant jo rekia kad vaika s jiems trugdo sakau viskas priklauso nuo mano mamos nuotaikos,,, kur cia busi normalus tokioj seimos, mano tevai iskyrus to kaimo nieko nemato, seneliai net nezino kad yra kazkas tokio kaip akropolis, ir labai daug konfliktu ir abipusio nesusipratimo, seimoj mano nera tokio zodzio kaip depresija ir jie turbut net nezino sito zodzio reikmes, pas juos svarbaisia taigi zmones sakgalejau ispirt bet tada nespeciau to pasakyt kai prasidetu visa gerkle skandalas, o juk mazas vaikas miega,,, gaila man jo