QUOTE(Medinis @ 2007 01 17, 16:54)
Nors tiesiogiai ir nepasakyta, bet sau pasidariau išvadą, kad skiriamasi dėl žmonos neištikimybės...
QUOTE(navy @ 2007 01 17, 17:17)
Teoriškai taip.
Bet priežastys, kurios davedė žmoną iki neištikimybės .......
Įsivaizduokit dviejų sutuoktinių gyvenimą......6 metai miegantys atskiruose ne tik lovose, bet ir kambariuose....Vyras daug dirba, jis pavargęs, jam reikia pailsėti.... nevalia jam trukdyti....Žmona nežino, kas yra atostogos, neatsimane, kada buvo su savo vyru svečiuose....negavus dovanų gimtadienio proga.....galų gale - gerai nepadulkinta.....
...... visos dovanėlės ir malonios smulkmenėlės iš JOS pusės, buvo pakomentuotos kaip "bet juk tai brangu"..... "ar mums to tikrai reikėjo".....
Ir dar....Vyras 7 metus nešioja tuos pačius drabužius, nes jam nereikia kitų...Yra prasti darbiniai, ir yra išeiginiai.....Ir tie išeiginiai nesunešiojami faktiškai, nes jie retai kada dėvimi.....
Tiesa, žmoną pastebi kiti vyrai, nes ji visai daili....

.... sulaukia komplimentų iš kitų, bet tik ne iš savojo.....
Paklausus "ar aš gražiai atrodau?" ...Atsakymas" taip, tu atrodai gražiai"....
Galima, aš perrašysiu scenarijų? Pradėkim nuo to, kad neištikimas vyras. Ir jis dėsto savo priežastis: žmona visą dieną tvarko, gamina, užsiima su vaikais, todėl vakare pavargusi, miega atskiram kambary, nėra sekso, vyrui nieko nedovanoja. Jei vyras ką dovanoja, tai priekaištauja, kad jis išlaidus. Žmona 7 metus nešioja tuos pačius drabužius, nes jai grindis plaunant išeiginių nereikia. O vyrą tik pastebi kitos moterys, o ne jo žmona, todėl jis ir susirado meilužę. Ar smerktumėt tokį vyrą? Aš smerkčiau. Nes jis neteisus. Žmonės skirtingi ir dėl to turi dėti pastangas, kad jų santuoka būtų sėkminga, o ne lakstyti per svetimas lovas. Na, jūs užsiėmėte internetiniu flirtu (jei nieko nepanioju?), bet tai jau tikrai ne santuokos puoselėjimu kvepia. Visada palaikau moteris, todėl jei neištikimas vyras, tai ir kaltinu jį, o ne žmoną ar meilužę. Bet šiuo atveju jūs ir pasielgėte kaip toks vyras... Visada neištikimi vyrai ieško pasiteisinimo: ji apsileido, neskiria dėmesio ir t.t. Beje, kalbant apie internetinę rašliavą. Jei jūsų vyras atsispausdins jūsų chatų logus, tai teisme jais nelabai ką gali įrodyti. Nesu susidūrusi su "virtualiais įrodymais", bet manau, kad galima būtų iš pažinčių svetainės savininko gauti susirašinėjimų logą, o tai jau galėtų būti rimtu įrodymu. Todėl jei turite įrodymų, kad skiriatės dėl vyro kaltės, tai tempkite juos į teismą, nes galite per skyrybas smarkiai nukentėti (finansiškai). Vyras jūsų turbūt nemenkas paršas, bet jūsų priežastys man atrodo "pritemptos".