Įkraunama...
Įkraunama...

Finansinė padėtis

QUOTE(rittusia @ 2013 02 04, 18:36)

O dar kaip nare  Laabeille raso,kad artimi griauzia,ner baisiau verysad.gif
Ir kaip as sakau,niekada nesakyk,niekada.
Liūtė matau jus labai stipri,turite daug praktikos. Smagu kad jums taip viskas einasi kaip per sviesta,ir turite tvirta charakteri. Tik nepamirskite to,kad gyvenimas negailestingas,ir kartais labai stiprus zmogus paluzta verysad.gif .Ko jums tikrai nelinkiu 4u.gif Sakau is savo patirties.

Neina per sviesta, ir daug klaidu padaryta..ir daug kartu sakyta jau as tai niekada, jau as tai po to iskart skirciausi,o jau AS AS AS tai taip nedaryciau. O paskui graziai gyvenimas primine tuos zodzius, ir uoj kaip as elgiausi kitaip. Ir asaru kiek islieta. Ir taikytis bandyta. Ir antra karta iseiti buna daug sunkiau.Ir ta visu spaudima, gi tobula siema, tai kas tai durnei yra???? Sita irgi perejau. Ir alpimas kai per 4paras nemiegi neiminutes,visko buta. dabar nesu tokia stipri.Neisivaizduoji,kaip tada turejau tiek jegu, reiketu dabar savyje ju paieksoti. Matyt kai jau viduj viskas ussikaupia,kazkaip jos atsiranda,del vaiko.
Tai rasiau tikrai nenoredama ikasti 4u.gif
Atsakyti
Mamytes,nesipykime. Suprantama,vien pagal temos pavadinima,esame vienisos,nuvargintos gyvenimo,bet bukime kiek imanoma tolerantiskesnes viena kitai 4u.gif
O dabar prie reikalo smile.gif . Dukryte kaip ir pasveiko,tai siandien nuejau i Savivaldybe ir isdeklaravau dukra. Reikejo tik parasyti prasyma,ir nurodyti kokiu tikslu noriu ja isdeklaruoti. Atsakyma gausiu pastu po 20 dienu smile.gif .
Bandziau ir del darzelio,suzinoti,gal kokiu isimciu mano atveju galima sulaukti,deja,kaip ir tikejausi,pasake nera vietu. Nebent jei pas mane butu darzeliniai du vaikuciai,tai treciai i ta pati darzel, butu pirmenybe. O dabar tik laukti savo eiles unsure.gif .
Atsakyti
o kur gyveni vilniuj? 4u.gif nuomuojies, gal iseitu busta pigesni susirasti? variantu visad yr. priziureti kita vaikuti, irgi iseitis.

labeile, as anoj temoj tau seniai sakiau - skirkis. 4u.gif pagaliau, isdrisai. viskas buvo gtik laiko klausimas.mane nuo alkoholiko ne joks litas nesulaikytu. tegul duona be sviesto, bet DVASIOS RAMYBE UZTAT. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2013 02 05, 00:40)
..... dabar nesu tokia stipri.Neisivaizduoji,kaip tada turejau tiek jegu, reiketu dabar savyje ju paieksoti. .....


o as manau, kad cia kaip tik ir yra stiprybe, nesvarbu, kad praeityje, bet tu TAI PEREJAI, ISGYVENAI.....po tokiu isgyvenimu nebelieki toks pats, kaip buvai - daraisi STIPRESNIS, gal tik to nepastebi...
Atsakyti
tai kaip jums sekasi ritussia nenusiminkit kai vienoj temoj papasakojau savo istorija mane irgi labai smerke ir teise net uzdare tema
Atsakyti
Sveikos, mamytės, turiu problema...

Šiuo metu gyvenu viena su vaikeliu nuomojame bute, prieš pora savaičių mane paliko vyras.

Esu nedirbanti, jauna, studijuojanti mama, užsiėmu ividualia veikla, bet ten pajamos labai nepastovios ir retos.

Elementus vaikui vyras mokėti žada, bet nežinau kas ir kaip bus.

Kolkas gyvenam iš mano stipendijos ir to ką padeda tėvai...

Žinoma bandysiu eit dirbti normalų pastovų darbą, BET ar man priklauso kažkokios išmokos ir kur dėl to kreiptis ? Aš net neįsivaizduoju kokia institucija tuo rūpinasi + yra skolų kurios kankina.

Kita problema, nežinau kada išsiskirsiu su vyru, jis buvo pas advokatę - sakė skirybos kainuos 1000lt. Pinigų jis sakė joms neduos, jei noriu galiu pati juos mokėtis, nes jam gerai gyvent ir neišsiskyrus, o man manau bus blogai, nes neišsiskyrus turbūt negausiu jokių pašalpų socialinių iš valstybės ? Negi valstybė tokiose situacijose neskiria nemokamo advokato ?

Ar yra galinčių padįti man šituose biurokratiniuose dalykuose, kurių visiškai nesuprantu ? Būčiiau dėkinga....

Atsakyti
QUOTE(sandruciukass @ 2013 06 05, 12:16)
Negi valstybė tokiose situacijose neskiria nemokamo advokato ?



http://www.teisinepa...ne/tm/asarasas/
Atsakyti
Sveikos, matau kad tema senoka, bet gal galime ją atnaujinti?
Atsakyti
dingusios visos...sad.gif
Atsakyti
gaila,kad dingusios įdomu kaip jūs išsilaikote kai viena dirbtumėt ir du vaikai, o darželiu reikia ..o jei suserga aukles turite? kaip būna man įdomu..
Atsakyti
QUOTE(bernadeta274 @ 2016 07 10, 21:46)
gaila,kad dingusios įdomu kaip jūs išsilaikote kai viena dirbtumėt ir du vaikai, o darželiu reikia ..o jei suserga aukles turite? kaip būna man įdomu..

dirbu vienaa, du darželiniai. padeda vyresnės dukros, kartais mama pažiūri, bet retai. stengiamės savo jėgom išsisukti...
Atsakyti
4u.gif situacija mano tokia :
rugsejo menesi isejau is lazybu tarpininkes darbo,tikedamasi kad rasiu nesunkiai kita,deja,Siauliuose labai maza darbu,isdirbusi beveik 11metu,truputi daugiau nei uz minimuma,norejau pokyciu,sodra mokejo pirmus tris menesius 250,po triju menesiu gaunu 170eu, uz dukra alimentu negaunu, gaunu is vaiku islaikymo fondo 57eu, nekilnojamas turtas: bendrabucio butas, kur mokesciai tikrai dideli,kompensacijos pilnos negaunu,uz sausio menesi isvis nepritaike,tai reikia moketi 70eu, plius uz interneta du menesiai nemoketi (30eu) , gal dar koks 15ka uz elektra, dukros biologinis tetis yra kalejime,kiek zinau,dukra gauna nemokama maitinima mokykloje, jai 7eri, nesiskundziu labai,ribojam islaidas iki minimumo, jau kuris laikas neperkam rubu, o norisi ypac dukrai suteikti viska cray.gif verysad.gif jei kas galetumetume suteikti informacijos gal dar ka galima gauti?aciu,kad isklausete 4u.gif
Atsakyti