Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

Oi merginos, kokios jus saunuoles-auksarankes thumbup.gif thumbup.gif Labai dziaugiuosi atradus sita jusu temele. As pati tai negaminu, neturiu tam talento, bet labai noriu atnaujinti papuosalu dezute sagemis. Tai prisirinkau cia jusu kontaktu, tai kad pirksiu dabar pirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamai blush2.gif

user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=381&i=dsc036291hv5.jpg][IMG]http://img381.imageshack.us/i
Atsakyti
Grazu bigsmile.gif
Labai gera nuotrauka wub.gif , viskas suprantama ax.gif ,galima kopijuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aistiene grozis wub.gif
Atsakyti
Aistiene - juoda-raudona derinukas visur tinka, klasika thumbup.gif
(tik pamažink nuotrauką, nes pyksta moderatoriai, ištrins paskui visą grožį mirksiukas.gif )

Aš rodausi taip pat su tokių spalvų sage, kurią pavadinau "Purpurinis vakaras":
user posted image

Atsakyti
ievushka, super tos juodos gėlytės
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 06 17, 17:25)
Aistiene - juoda-raudona derinukas visur tinka, klasika  thumbup.gif
(tik pamažink nuotrauką, nes pyksta moderatoriai, ištrins paskui visą grožį  mirksiukas.gif )

user posted image

Jau nebepasimazina ax.gif

Sage labai daili. Graziai man tie ibadymai gelyciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 06 17, 18:25)
Aistiene - juoda-raudona derinukas visur tinka, klasika  thumbup.gif
(tik pamažink nuotrauką, nes pyksta moderatoriai, ištrins paskui visą grožį  mirksiukas.gif )

user posted image

labai grazu tikrai juoda raudona klasika smile.gif
Atsakyti
Labas, merginos,
mes čia Panevėžyje darančios papuošaliukus buriamės į klubą. Esam jau septynios.
Gal yra norinčių prisijungti? Kol kas kviečiame tik tas, kurios jau moka ir daro.
Žadam susirinkti kitą penktadienį - birželio 27d.
Jei domina, parašykit. Bus malonu susitikti. Dana
Atsakyti
labas Danaa...as paneveziete ir butu labai smagu sudalyvauti...nesu jau labai mokanti, bet kazka moku,o viso kito butu smagu ismokti is jusu:) mirksiukas.gif jei priimsit tai man zinute:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 06 19, 14:28)
labas Danaa...as paneveziete ir butu labai smagu sudalyvauti...nesu jau labai mokanti, bet kazka moku,o viso kito butu smagu ismokti is jusu:) mirksiukas.gif jei priimsit tai man zinute:)

Smagu, kad atsiliepei. Parasysiu Tau zinute del susitikimo tikslesnio laiko. Iki.
Atsakyti
ok:)...bet ryt isvaziuoju iki antradienio, tai jei ka atsakysiu grizus...nenurasykit tik:)
Atsakyti