Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

QUOTE(Ashji @ 2008 12 05, 15:00)
user posted image
Sveikutes mirksiukas.gif
Cia mano naujos sagutes "Kates akytes" ax.gif

Oi koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2008 12 01, 13:59)
O čia mano vakar daryti

mano sūnutis pamatė ir pareiškė: padaryk man Kalėdoms tokią thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Sandra_SM @ 2008 12 01, 21:58)
per paskutines tris dienas padariau stai tokias  tongue.gif

antroji patiko wub.gif

QUOTE(b_i_k @ 2008 12 04, 18:47)
Štai keletas mano...

b_i_k , mes su tavim gal kažkada vienodą sapną sapnavom biggrin.gif , tokios pat formos, kaip tavo antroji sagė, dariau senai vasarą ar pavasarį g.gif , kažkur Japonijoj gyvena mano sagė. Tik pas mane koloritas alyvinis, violetinis, nes japonės vardas reiškė tai, tik baisi tinginė esu blush2.gif , nesukeliu nuotraukų į psl. pusmetį ...

man labai labai taviškė graži wub.gif , elegantiška ir puošni rolleyes.gif , mielai tokią nešiočiau cool.gif

QUOTE(Ashji @ 2008 12 05, 13:00)

Gražu smile.gif

Sagių mylėtojos, necituokit su nuotraukom mirksiukas.gif

kad ir dabar, evaj, aistiene mirksiukas.gif , juk tos sagės matosi šiame pačiame puslapyje, ne naujokės esat, juk pas kai kurius skaitytojus ir internetas lėtas, kol užkrauna doh.gif , o ir šiaip tvarka yra, kad necituoti mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif , dar suprantama, kai kažkas retai lankosi, nori pagirti sagę, kuri senai rodyta ir pacituoja, bet šiaip.... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz pagyras,net sirdele atsigavo 4u.gif Padarysiu dar su melynom akytem tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ashji: 05 gruodžio 2008 - 20:00
QUOTE(Ashji @ 2008 12 05, 15:00)
user posted image
Sveikutes mirksiukas.gif

zinokit,as tas sages gyvai maciau bigsmile.gif tai nesulyginsi su nuotrauka doh.gif puse grozio nesimato nuotraukoje doh.gif Labai grazios sages mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 05 gruodžio 2008 - 20:05
labas vakaras smile.gif prisiziurejau cia visokiu grozybiu ir pati uzsimaniau ka nors panasaus pasidaryti, taciau beda ta kad niekada nieko nesu dariusi blush2.gif labai patiko naca sages rodytos stai sitame psl.: http://www.supermama...?...9599&st=240
tos is vielyciu su akmenukais. Bandziau perskaityti dauguma sagiu temu taciau neradau kur butu uzsiminta kaip jas daryti, gal is jusu kas zinot? kur nusipirkti tokio storio vielutes (ziurejau silvercity ir jurates akmeneliai bet ten tokiu nebuvo)
kiek supratau tai cia pats formos pagrindas islankstytas is vieno gabaliuko, o paskui tie kiti yra tvirtinami prie jo? kaip juos pritvirtinti? labai nesupykit jeigu rasau ne i ta tema kur reiketu blush2.gif gal galite nurodyti kur galeciau rasti info? aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Dekui,sesute 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės.
Džiugu, kad patiko...

Ta proga net skelbimą įsidėjau SM.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

cia kaledines dovaneles smile.gif
Atsakyti
Ragasa man labai patiko pirmoji gelyte. Reiks ir man pabandyti pazaisti smile.gif Ar jus tokios sagem cia organza naudojat ir apdeginat taip?
Papildyta:
Gal kas zinot kur Kaune galima nusipirkti naturalaus kailiuko atraizeliu dazytu?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 12 09, 13:36)
Ragasa man labai patiko pirmoji gelyte. Reiks ir man pabandyti pazaisti smile.gif Ar jus tokios sagem cia organza naudojat ir apdeginat taip?
Papildyta:
Gal kas zinot kur Kaune galima nusipirkti naturalaus kailiuko atraizeliu dazytu?

taip cia organza,iskarpiau lapelius,apdeginau ir susiuvau. smile.gif o del kailiuku ir kitokiu medziagu tai(rodos jau kazkur rasiau) daug ka atkapstau devetu rubu turgeliuose blush2.gif .Ten visokiu lobiu galima rasti ir kailiuku ir organzos ir karoliuku ir odos ir ko tik nori tik laiko ir kantrybes reikia tureti thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti