Paskaitykit,gal pades
cia
QUOTE(ievajac @ 2008 08 21, 10:12)
Mergaites iskilo man tos klausimas
Kaip reikia graziai apdeti juostele aplink sage? gal kas galit ideti sages kita puse, kad galeciau paziureti kaip jus tai darote?

Kaip reikia graziai apdeti juostele aplink sage? gal kas galit ideti sages kita puse, kad galeciau paziureti kaip jus tai darote?

Priklauso nuo sagės pagrindo. Jei kalbėt apie kvarbatkėles aplink sagę, tai galima pirma raukti juostelę, tada siūti ją prie pagrindo (jei jis minkštas) arba klijuoti prie pagrindo (jei kietas). ARba galima siuvant raukti - taip gal lengviau tolygiai suraukti juostelę. O šiaip tai geriausias patarimas - atsisėst ir pabandyt

Bik, tikrai fainai pateikta
.
Justes, man jos nerealios, ir didelio kruopstumo reikalaujancios
.
Yyla, ir cia pasikartosiu, kad tavosios tokios netiketos, meniskos
cia mano su sidabru tokia kiek minimalistine. uzsegima islanksciau is tos pacios vielos

Justes, man jos nerealios, ir didelio kruopstumo reikalaujancios

Yyla, ir cia pasikartosiu, kad tavosios tokios netiketos, meniskos

cia mano su sidabru tokia kiek minimalistine. uzsegima islanksciau is tos pacios vielos

naca - labai įdomi sagė
O kokio ji dydžio maždaug?
O aš rodau porą paskutinių veltų sagių:

QUOTE(ievuschka @ 2008 08 22, 11:48)
Jau ta sraigytė paskutinė

ir man ta sraigine tokia baisiai simpatiska
Ievuschka, nedidele- to akmenuko skersmuo gal 2,5 cm.

Ievuschka, nedidele- to akmenuko skersmuo gal 2,5 cm.
ir as savo keleta nauju aguoneliu parodysiu 

Abi sagės nuostabios
Turiu vieną klausimuką, gal ir ne į temą... iš kur jūs gaunat tuos paveiksliukus, ar iš servetėlių ar pačios atsispausdinat per kompą.

Turiu vieną klausimuką, gal ir ne į temą... iš kur jūs gaunat tuos paveiksliukus, ar iš servetėlių ar pačios atsispausdinat per kompą.

QUOTE(jutute @ 2008 08 25, 14:16)
Abi sagės nuostabios

maniskiai paveiksliukai tai daugumoje spausdinti is interneto, bet ir su servetelemis taip pat kartais darau

labuka,
labai noriu pasidaryti sage, ideju irgi yra, tik nezinau, kaip graziai nugarele padaryti
bukit geros, imeskit foto arba parasykite kaip tai padaryti
duoduosi jau valanda po senesnes temeles, bet randu tik uzsiminimus apie gaminima.. kad geriausia oda ir dirbtine oda. o pats uzsegimas pirkti buna?
labai noriu pasidaryti sage, ideju irgi yra, tik nezinau, kaip graziai nugarele padaryti

QUOTE(KYM @ 2008 08 25, 14:38)
labuka,
bukit geros, imeskit foto arba parasykite kaip tai padaryti
duoduosi jau valanda po senesnes temeles, bet randu tik uzsiminimus apie gaminima.. kad geriausia oda ir dirbtine oda. o pats uzsegimas pirkti buna?

kažkur rulle buvo įmetus visą išsmaų aprašymą su nuotraukomis, kaip ji daro sages su dekupažo technika dekoruotu paveiksliuku. Tai ir kitos pusės apdaila aprašyta. O šiaip, manau, kiekvienas sugalvoja vis kitaip, kaip jam gražiau, patvariau. Užsegimų sagėms būna pirkti labai daug kur, pvz. "Viskas jūsų rankdarbiams" prie Menų gimnazijos stotelės, siuvimo reikmenų parduotuvėse, kad ir Hiper Rimi žirmūnuose arba toje 2-jų aukštų audinių parduotuvėje Manto g. prie Kalvarijų turgaus. Taip pat galima užsisakyti internetu www.rankdarbiai.com.
QUOTE(ievuschka @ 2008 08 25, 15:02)
kažkur rulle buvo įmetus visą išsmaų aprašymą su nuotraukomis, kaip ji daro sages su dekupažo technika dekoruotu paveiksliuku. Tai ir kitos pusės apdaila aprašyta. O šiaip, manau, kiekvienas sugalvoja vis kitaip, kaip jam gražiau, patvariau. Užsegimų sagėms būna pirkti labai daug kur, pvz. "Viskas jūsų rankdarbiams" prie Menų gimnazijos stotelės, siuvimo reikmenų parduotuvėse, kad ir Hiper Rimi žirmūnuose arba toje 2-jų aukštų audinių parduotuvėje Manto g. prie Kalvarijų turgaus. Taip pat galima užsisakyti internetu www.rankdarbiai.com.
aciu