Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

Yyyla, labai idomios sages, net nesuprantu is ko tas vidurys padarytas g.gif

Magnolija, niu nerealu, man kur Merlin Monroe, ten viskas grazu smile.gif , bet tokiam fone, tai as isvis be zodziu bigsmile.gif

Ievuska, labai dailu, kruopstu 4u.gif
Atsakyti
stai ir as atėjau pas jus parodyti savo sagyčių...smile.gif ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2008 10 20, 21:50)
stai ir as atėjau pas jus parodyti savo sagyčių...smile.gif ax.gif
user posted image
user posted image

Kiek eina iziuret, tai labai originalios bigsmile.gif thumbup.gif Bet kad visai nesimato kas ten ant ju pavaizduota lens.gif
Atsakyti
Labai nuostabios sages,man patiko labai patiko wub.gif

dekui Aistiene blush-anim-cl.gif *joli* 4u.gif
O Magnolijos sages man visada patiko ir patiks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 21 spalio 2008 - 07:00
Labai įdomios sagės smile.gif
Atsakyti
aciu:) malonu girdet.. pirmas bandymas, gal ir puse velnio..

o del matomumo, jo..gaila, kad taip prastai nusifotkino, va pabandziau isdidint, kas sages viduje:) Klimtas..ech..jo darbai zavingi..
user posted image
Atsakyti
aciu visoms uz ivertinimus ax.gif

Arbuzu, o is ko pagrindas tavo segiu? labai idomiai atrodo... wub.gif

o cia maniske dar nauja blush2.gif niekaip neatsitraukiu nuo savuju drugeliu rolleyes.gif
pagrindas seniai darytas bet siom dienom prisiruosiau pabaigti ir nufotkint cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Magnolija_: 21 spalio 2008 - 18:09
Mergaites, reikia patarimo unsure.gif
Noriu daryti sage ir kad karoliukai butu ne prisiuti, o priklijuoti. Gal kuri klijuoja ir patars kokius klijus naudoti? Bandziau su superiu, bet karoliukai "apsinesa" klijais, pasikeicia ju spalva... Gal yra kokie, kad tikrai neliktu spalvos? g.gif

O Magnolijos darbai kaip visada nuostabus wub.gif Grazi paskutinioji sage wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 21 spalio 2008 - 18:32
aciu cindy mirksiukas.gif o man sitas klausimas irgi idomus... g.gif bandziau ir as su momentu bet nekas...gal tik galvoj ureiktu pamegint su momentu ne tuo skystu,o yra toks tirstas kaip buna geltonas tai yra toks ir skaidrus permatomas...gal su juo nepasiveltu baltai taip bet jis ir ne toks stiprus man regis... g.gif gal tikrai kas zino kokius klijus smulkiems darbeliams?

o su momentu siaip galima klijuot bet kad neapsiveltu reikia stengtis daug nepripilti ir neliesti perdaug priklijavus...nezianu ar aiskiai as cia is savo patirties doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 10 21, 19:37)
aciu cindy mirksiukas.gif  o man sitas klausimas irgi idomus... g.gif  bandziau ir as su momentu bet nekas...gal tik galvoj ureiktu pamegint su momentu ne tuo skystu,o yra toks tirstas kaip buna geltonas tai yra toks ir skaidrus permatomas...gal su juo nepasiveltu baltai taip bet jis ir ne toks stiprus man regis... g.gif  gal tikrai kas zino kokius klijus smulkiems darbeliams?

o su momentu siaip galima klijuot bet kad neapsiveltu reikia stengtis daug nepripilti ir neliesti perdaug priklijavus...nezianu ar aiskiai as cia is savo patirties doh.gif  lotuliukas.gif

O kazkada buvau nusipirkus superi, kad nervus isgadino doh.gif Visiskai nieko neklijavo schmoll.gif Laikiau 15min uzlasinus, o akmenukas neprilipo doh.gif
Taigi laukiam patarimu kuo klijuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 10 21, 19:57)
aciu visoms uz ivertinimus ax.gif

Arbuzu, o is ko pagrindas tavo segiu? labai idomiai atrodo... wub.gif
o cia maniske dar nauja blush2.gif  niekaip neatsitraukiu nuo savuju drugeliu rolleyes.gif
pagrindas seniai darytas bet siom dienom prisiruosiau pabaigti ir nufotkint cool.gif

user posted image

Nepaprastai graži! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas zinot, kaip pinti sage ant perforuoto pagrindo?
va tokio:

http://www.hobera.lt...products_id=506

Bandiau daryti, bet man nesigauna padaryti, kad nesimatytu to gelezinio pagrindo doh.gif
Padekit prasau blush2.gif
Atsakyti