Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

QUOTE(Erškėtrožė @ 2008 10 30, 23:08)
Sveikos. Baisingai užsidegus ieškau informacijos apie kamėjų sagių gaminimą. Paskubom permečiau jūsų temą, mačiau, užsiimat tokiais dalykais. Gal galėtumėt papasakot, kaip, iš ko daromos jos, ir kur būtų galima įsigyti reikalingų medžiagų?  ax.gif  Jei negaila... Dėkui už informaciją.

As tai gaunu gatavas kamejas per pazistamus ax.gif O siaip, tai galima dar ir paciai kepti is fimo modelino, jeigu formeles turi, bet as sito tai nebandziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2008 10 31, 13:07)
As tai gaunu gatavas kamejas per pazistamus ax.gif  O siaip, tai galima dar ir paciai kepti is fimo modelino, jeigu formeles turi, bet as sito tai nebandziau ax.gif

O kur tie pazistami gauna? hihihi.gif
Atsakyti
O gal galit ikelt parodyt kaip atrodo ta "gatava"?
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2008 10 31, 13:07)
As tai gaunu gatavas kamejas per pazistamus ax.gif  O siaip, tai galima dar ir paciai kepti is fimo modelino, jeigu formeles turi, bet as sito tai nebandziau ax.gif

Oi, formelių neturiu, ir labai norėčiau sužinot, kur jų gauti. Dar geriau, aišku, gatavos kamėjos, bet kur jų rast pirkt... ? g.gif Gal išduosi pažįstamų paslaptį? ax.gif
Atsakyti
Man is Izraelio atsiuncia rolleyes.gif
O LT ju pirkti nemaciau niekur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2008 10 31, 14:28)
Man is Izraelio atsiuncia rolleyes.gif
O LT ju pirkti nemaciau niekur unsure.gif

Mjo, velnias, toloka. doh.gif
Atsakyti
O as apie kamejas galiu isduoti paslapti ax.gif lotuliukas.gif Kas siaulietes, tai Mickeviciaus g.esancioje karoliuku, siulu parduotuveje sake jau tuoj uzsives kameju, vat nail.gif
Atsakyti
Va tu cia gera paslapti isdavei biggrin.gif ,bet as tai is Klaiedos ir gerai,kad man kamejos nelabai rolleyes.gif o tai nagus nusigrauzciau is ne vilties ,kad i siaulius negaliu papulti doh.gif
Atsakyti
Nu kaip tos kamėjos atrodo? Gal galit bent parasyt kaip angliškai vadinasi, paieskociau intike
Atsakyti
Man išdavė paslaptį, kad ir Kaune, kažkur Bazėj siuvimo skyrelyje yra tų gatavų mergelių. Vuhu! Reiks pralėkt visus sandėlius. lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip su tais akmenukais remeliuose? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erškėtrožė @ 2008 10 31, 15:05)
Man išdavė paslaptį, kad ir Kaune, kažkur Bazėj siuvimo skyrelyje yra tų gatavų mergelių. Vuhu! Reiks pralėkt visus sandėlius.  lotuliukas.gif

Jei kas žinot parašykit kokiame sandėlyje rasti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 31 spalio 2008 - 19:10