Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

[quote=Aistiene,2008 11 12, 19:08]
[QUOTE]Ragasa, Oho 3 darbai per diena... Tasyte grazi, o tai sagei kur su zirgu, tai kazko truksta nu jo man irgi taip atrodo kad truksta kazko,bet nebeismastau,ka cia pakeitus.Gal ikvepimas ne tas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragasa: 12 lapkričio 2008 - 18:38
[quote=ragasa,2008 11 12, 19:31]
[quote=Aistiene,2008 11 12, 19:08]
[QUOTE]Ragasa, Oho 3 darbai per diena... Tasyte grazi, o tai sagei kur su zirgu, tai kazko truksta nu jo man irgi taip atrodo kad truksta kazko,bet nebeismastau,ka cia pakeitus.Gal ikvepimas ne tas g.gif
[/quote]

nu jo kai parasiau, tai negirtas nesuprasi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kuri žinot, kur galima nusipirkti juodų ar tamsių užsegimų sagėms? Kiek ieškojau, visur tik šviesūs, sidabro spalvos...
Atsakyti
Aistiene auksas tu, kad pasnibzdejei, ir dar tau i az brukstelsiu, su kvailu klausimuku blush2.gif
Atsakyti
aha man irgi butu idomu tokia informacija:)
o gal zinot kur galim isigyt tokiu segiu pagrindu, ant kuriu galima vert karoliukus?

QUOTE(gėlėta jūrė @ 2008 11 12, 21:46)
Sveikos 4u.gif

Gal kuri žinot, kur galima nusipirkti juodų ar tamsių užsegimų sagėms? Kiek ieškojau, visur tik šviesūs, sidabro spalvos...

Atsakyti
Po kiek Mickeviciau gatvej kamejos?
Atsakyti
o cia mano sage ax.gif

user posted image
Atsakyti
grazu smile.gif tik nuotrauka prasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 11 14, 20:34)
grazu smile.gif tik nuotrauka prasta ax.gif

aha,vakare fotkinau,tai gavos su seseliais ax.gif
Atsakyti
Sveikos, galvoju, gal ir man parodyt savo pirmuosius blynus blush2.gif ...

Labai nekritikuokit blush2.gif http://public.fotki.com/antklode/
Atsakyti
QUOTE(Antklode @ 2008 11 15, 15:27)
Sveikos, galvoju, gal ir man parodyt savo pirmuosius blynus blush2.gif ...

Labai nekritikuokit blush2.gif  http://public.fotki.com/antklode/

Na kaip pirmieji tai sakyciau "neprisvile". Tik vat, kad jau labai i Aistienes panasus, tai ir vertinti sunkoka. Visuomet lygiuoji kopijas pagal originala g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2008 11 15, 15:42)
Na kaip pirmieji tai sakyciau "neprisvile". Tik vat, kad jau labai i Aistienes panasus, tai ir vertinti sunkoka. Visuomet lygiuoji kopijas pagal originala  g.gif

Na kiekvienam savas originalas... Mano originalas-darbai, matyti pries 6-7 metus ir net ne Lietuvoj, tuomet dar ne visi lietuviai zinojo, ka su tokia vilna veikti...
Atsakyti