Kokios dailios sagės
[quote=Sandra_SM,2008 12 01, 22:58]
Kokios dailios sagės
Kokios dailios sagės
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 12 02, 11:22)
Nesu tiek kompetentinga kad galeciau kritikuot sages, tavo sages krupsciai padarytos,sutinku, bet toks jausmas kad tik rankos dirba.....karoliuku spalvas pakeisim,dar kaspinelio spalva pakeiciam vat ir dar viena sage....cia ne kritika,cia mano NUOMONE , o gal as negaliu pasakyt savo nuomones?
kai priprate girdeti tik grazius ir labai grazius zodzius,sutinku,kitokia nuomone priimti sunku o gal net ir nesinori
del savito braizo sutinku,pvz Ievuschkos sages turi savo braiza,bet i jas nenuobuodu ziuret
kai priprate girdeti tik grazius ir labai grazius zodzius,sutinku,kitokia nuomone priimti sunku o gal net ir nesinori
del savito braizo sutinku,pvz Ievuschkos sages turi savo braiza,bet i jas nenuobuodu ziuret
Man dar jos nepabodo, kai pabos, mastysiu kazka kita
P.S. O nuomones man tikrai visu idomios ir jas gerbiu
Aciu, Jums merginos uz grazias jusu mintis
gaila, kad iki gruodzio 15 dienos tikrai negalesiu nieko kurti...sesija
Labas vakarelis, na ir as ikelsiu savo darbeli, sis idonud savo viduriuku, kuri dave pati klijante ir paprase su juo ka nors padaryti
Na stai ir rezultatas
man grazu
o kas ten per viduriukas?
Oi net nezinau kaip tai pavadinti, ten gal kokia druska ar taip gal koks kalnu varveklis net nezinau , zinau kad sitas daikciukas is australijos o kokia jo prigimtis net neisivaizduoju, labai idomus, visas tviska blizga, ir oksiduojasi, lyg rudys ant jo lipa.
evaj, labai grazi sage
nedaznai darbelius giriu, bet si isties labai patiko man asmeniskai
Evaj, kokia idomi sage
Ir spalva, ir technika. Grazu
Labai dekui uz ivertinima
Man paciai sis darbelis buvo ne mazas isbandimas
Jai patiko jums tikuosi patiks ir uzsakovui
QUOTE(evaj @ 2008 12 03, 22:15)
Labai dekui uz ivertinima
Jai patiko jums tikuosi patiks ir uzsakovui 
labai grazu...
QUOTE(evaj @ 2008 12 03, 21:02)
Labas vakarelis, na ir as ikelsiu savo darbeli, sis idonud savo viduriuku, kuri dave pati klijante ir paprase su juo ka nors padaryti
Na stai ir rezultatas

yyla >> tikra dailininke.. be galo grazus tavo paveikslai...