Įkraunama...
Įkraunama...

INDIGO vaikai

Mano dukra - ne indigo. Ji- krištolinė. Krištolinių vaikų aurose nėra ryškios indigo spalvos.
Sūnui aiškinau, kad jis yra kitoks todėl, kad mes kalbėjomės apie tai, jog jam reikės išmokti prisitaikyti. Reikėjo jam paaiškinti, kad negalima visiems pasakoti apie tai, ką jis mato. Turėjau paaiškinti ir tai, kad egzistuoja du pasauliai- dvasinis ir realusis, nes jis jų neskyrė ir dėl to turėjo problemų...
Atsakyti
Vaizgante, o treciam Tavo vaikuciui dar nieks jokios spalvos nesugalvojo?
Kokia nauda tau yra zinoti, kad dukra kristoline?
Atsakyti
QUOTE(uola @ 2005 11 01, 18:29)
Kokia nauda tau yra zinoti, kad dukra kristoline?

Nu tu Uola ir duodi - aišku, kad nauda biggrin.gif Galės būsimam žentui išaiškint, kad po vestuvių žmonos stipriai nemuštų. Visi žino, kas yra krištolas - nemėtyti ir nevartyti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 01, 17:46)
Mano dukra - ne indigo. Ji- krištolinė. Krištolinių vaikų aurose nėra ryškios indigo spalvos.
Sūnui aiškinau, kad jis yra kitoks todėl, kad mes kalbėjomės apie tai, jog jam reikės išmokti prisitaikyti. Reikėjo jam paaiškinti, kad negalima visiems pasakoti apie tai, ką jis mato. Turėjau paaiškinti ir tai, kad egzistuoja du pasauliai- dvasinis ir realusis, nes jis jų neskyrė ir dėl to turėjo problemų...

A, nu jo. Dabar aišku. Tik ko tavo vyresnėlis toks nuskriaustas? Nei indigo, nei krištolinis. Tėvai gi tie patys? Kaip jis vargšas reaguoja į tai, kad jo gamta(dievas?) neapdovanojo jokiomis išskirtinėmis savybėmis?
Atsakyti
Mano dukra irgi indigo. Ypač pastaraisiais metais, kai paauglystė prasidėjo. Nu visiškai neįmanoma susišnekėt. Vis prieštarauja, kovoja už teisybę iki negalėjimo. dabar viską supratau ir nebesivarginsiu auklėdama. Juk ji geriau žino, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 11 01, 18:57)
Mano dukra irgi indigo. Ypač pastaraisiais metais, kai paauglystė prasidėjo. Nu visiškai neįmanoma susišnekėt. Vis prieštarauja, kovoja už teisybę iki negalėjimo. dabar viską supratau ir nebesivarginsiu auklėdama. Juk ji geriau žino, ane?  biggrin.gif

Ajai biggrin.gif Tikrai patogu. Einu vyrui pasakysiu, kad aš - indigo, ir tegul neaiškina biggrin.gif Sakysiu, tylėk, plia, aš tavo aurą naskvozdj vižu biggrin.gif Gaila, kad jis pas mane tą teoriją žino ir priskiria prie "lochotron'ų" kategorijos... Čia vertimas iš rusų kalbos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 10 31, 20:18)
Ajei, aš irgi musėt su diagnoze doh.gif  Laikykitės, žmonės - mano mažiukas - tikrų tikriausias indigo! Ta prasme, tamsiai mėlynas. Ta prasme, ne iš išorės, iš išorės jis ružavas ir šviesiaplaukis ir dar garbanotas, jis indigo savo esme, savo vidumi... Aš tikrai tuo įsitikinau! Kaip įsitikinau? O koks kitas vaikas, jei ne indigo, sugebėtų rengiamas seilėm mėlynai išterliot geltoną megztuką? Seilės tai iš vidaus, nu? Išpūtė burbulą ir išsiterliojo. Ryškiai mėlynai. Nagi nagi? Kaip jums? blink.gif

Megztuko gaila, skalbiau, keikiausi. O tą prakąstą rašalo kapsulę, kurią man savanoriškai atidavė, išmečiau smile.gif

Noa, o tu tikra, kad ten buvo rašalo kapsulė, ne aura?
Atsakyti
QUOTE(zosse @ 2005 11 01, 22:42)
Noa, o tu tikra, kad ten buvo rašalo kapsulė, ne aura?

Ajei blink.gif O gal tikrai blink.gif Sakai, aurą išmečiau į šiukšlyną? Tai kaip jis dabar be auros į daržą išėjo blink.gif

A, ale gal nieko. Pas vyresnėlį tada tų aurų - pilnas stalčius. Atidarai stalčių, o ten - voliojasi, tai vat mažiukas kokią vieną ir nusigriebia smile.gif Tada vyresnėlis pas mane irgi indigo, superindigo, nes su daug aurų, aniaaaa? rolleyes.gif
Atsakyti
Noa nebeda ka ismetei negrazinsi , siulau praplaut su feiry tada krikstolas pasimatys . Ale vel beda negalima bus nekur leist vargsiuko dar nugrius ir suduz . Bliamba rimtai su tokiais nusisnekejimais tevus gydyt reik .
Jei auru daug jis saturnitas ( ar kaip ta planeta kur daug tu auru turi smile.gif)) )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 02 lapkričio 2005 - 12:03
Ai ai, nematot, nežinot, o tyčiojatės iš matančių ir žinančių. Fu kaip negražu taip elgtis.
Nesupranti, tai ir sėdėk savo vietoje Va iš manęs pavyzdį imkite. Nematau tų aurų, nesuprantu, kokia nauda liaudies ūkiui iš jų matymo ir vaikų klasifikavimo pagal auras. Būtų gal smagu parodyti savo aniuolėlius kokiam matančiam, kad tą aurų spalvą pasakytų. Nu bet kad tai kainuoja, o naudos liaudies ūkiui tai jokios. Aš su jais vis tiek nesusišneku ir nuolat ginčijuos ir tai, kad jie kitokie nei aš, tai ir be aurų, ir net be savo akuliorių matau. Kam už tai pinigus mokėti, geriau jau juos investuosiu į liaudies ūkį (vietinį) - didesnį namą, didesnį kiemą, kad galėtume visi keturi kitokie laisvai jaustis.

Tai va - pasisakiau kultūringai, išlaikydama visą pagarbą indigo auras matantiems ir pramę tame matyme randantiems.
Pagyrimus prašom namuose ax.gif
O kam nepatiko galite pakeikti čia - vis tiek retokai užsuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 11 02, 09:39)
Ajei blink.gif  O gal tikrai blink.gif  Sakai, aurą išmečiau į šiukšlyną? Tai kaip jis dabar be auros į daržą išėjo blink.gif

A, ale gal nieko. Pas vyresnėlį tada tų aurų - pilnas stalčius. Atidarai stalčių, o ten - voliojasi, tai vat mažiukas kokią vieną ir nusigriebia smile.gif Tada vyresnėlis pas mane irgi indigo, superindigo, nes su daug aurų, aniaaaa? rolleyes.gif

Ale klausyk rolleyes.gif Netoli tos vietos kur auras fotografuos gali padaryt kioskelį ir visiems norintiems turėt indigo vaikus už simbolinį ne mažiau 50 lt mokestį gali mygom juos tokiais paverst rolleyes.gif
Arba nuliūdusių nuo žinios kad jų vaikas paprastas tėvelių paguodimui juos tokiais paverst ax.gif
Dar klientais galėtų tapt ir tų krištolinių vaikų tėvai - visų vaikai kaip ir priklauso indigo, o čia matai ne tokie... blink.gif
Ir nauda ūkiui anot aifos būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 11 02, 14:59)
Ir nauda ūkiui anot aifos būtų  rolleyes.gif

A jooooooo blink.gif Ir dar reiktų su tuo fotografuotojų kampeliu sutartį sudaryt - kad atitinkami klientai galėtų pasitikrint, kaip teisingai mes tas auras patvarkėm laugh.gif Jiems irgi nauda - kitaip, be mūsų, tas pats klientas pas juos negrįžtų smile.gif Galėtų abonementus daryt - 10 nuotraukų su nuolaida išeitų biggrin.gif O jie mums visus klientus su blogom aurom (aišku, pirmą kartą auros būtų blogos visų be išimties) ax.gif Tada pavaryyytume biggrin.gif

Tobulėk dvasiškai - užsisakyk aurą! Nori - indigo, nori - krištolinė, nori - deimantinė, nori - dryžuota, a nori - nors iš su chanel/gucci/adidas simboliais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 lapkričio 2005 - 15:39