Įkraunama...
Įkraunama...

INDIGO vaikai

Mane stebina tik viena- kai kurių plepučių netolerancija, nepagarba kito žmogaus pažiūroms.
Jeigu aš domiuosi indigo vaikais, vadinasi, man to reikia. Jeigu netiki tokiais dalykais, kam lįsti į temą ir įžeidinėti kitus?
Atsakyti
Vaižgante, na betgi nėra to, ta teorija visa skylėta smile.gif Mes iš jos daugiau juokiamės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 02, 17:17)
Mane stebina tik viena- kai kurių plepučių netolerancija, nepagarba kito žmogaus pažiūroms.
Jeigu aš domiuosi indigo vaikais, vadinasi, man to reikia. Jeigu netiki tokiais dalykais, kam lįsti į temą ir įžeidinėti kitus?

Aš pavyzdžiui, visai nesityčioju. Visai rimtai, su didžiausiu susidomėjimu paklausiau, kaip pas tave išėjo trys vaikai, tų pačių tėvų ir visi skirtingi. Ir kaip tas vargšelis niekuo neypatingas jaučiasi, kaip jis bendrauoja su ypatingaisiais broliu ir seserim? Aš labai domiuosi, bet va man niekas nepaaiškina. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 02, 16:17)
Jeigu aš domiuosi indigo vaikais, vadinasi, man to reikia.

Visur bandau issiaiskinti kam to reikia. Konkreciai, papunkciui, ale nieks man i si klausima neatsako. Kreipiuosi i visus indigo teorijos salininkus. Atsakykit i paprastus klausimus.
1. Kokiu tikslu rusiuojami vaikai?
2. Ka siulo indigo teoretrikai tokio, ko nesiulo kiti mokslai.
3. Kokia konkreciai nauda gauna tevai kurie nustato , kad jo vaikas indigo(kristolinis)
4. Ar manote, kad mano anksciau pacituotos taisykles elgsenai su indigo vaiku netinka kitiems vaikams?
5.Ar nematote nei vieno prasilenkimo su logika(ypac mokslininku tyrimuose ir statistiniuose domenyse apie indigo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uola: 02 lapkričio 2005 - 18:07
O aš dar galvoju - kuo ta akivaizdžiai skylėta teorija tokia patraukli, kad skatina TĖVUS ja taip nuožmiai ja tikėti? Suprasčiau, jei ją propaguotų, tarkim, Švietimas, motyvuodamas, kad dabar 95 proc. vaikų kitokie, taigi švietimo sistemą reikia keisti. Bet tėvai? Kokia jau čia laimė tvirtai tikėti, kad tavo vaikas niekuo neypatingas? Va, Vaižgantė nuo dūšios tvirtina, kad jos vidurinėlis yra toks pat, kaip 95 procentai kitų vaikų - t.y. indigo, mažoji tokia pat kaip visi jos amžiaus - krištolinė, o vyresnėlis iš viso niekuo neypatingas g.gif Nu nuoširdžiai užjaučiu tave, Vaižgante, dėl tokių neypatingų vaikų, kai net pati motina pripažįsta, kad jie tokie pat, kaip 95 proc. kitų tongue.gif

Aš, pvz., kaip motina, galiu pasakyt, kad mano abu vaikai ypatingi ir unikalūs, ne taip, kaip kiti, ir kitų tokių daugiau pasaulyje nėra (kas galėtų paneigti? cool.gif ). Ir ne aurų prasme, ko nepatikrinsi, o remiantis liudytojų parodymais smile.gif Pvz. mano vyresnėlis gerai mokosi, gražiai piešia, jam sekasi sportuoti, treneriai sako, kad turi nuostabią motorinę atmintį, yra gero charakterio, orientuojasi nestandartinėse situacijose, nemeluoja, neišlaidauja nesąmonėms, nealpsta dėl mobiliakų ir nekelia problemų, o vietoje to visada susiranda ką veikti, bla bla bla bla bla smile.gif Mažiukas tu tarpu yra su dideliais pūkais ir dargi garbanotas (garbanotų mažiau negu indigo tongue.gif), visų pripažintas gražuolis (įrodymai - man dėl jo pūkų turguj bobos nuolaidas daro, o dėl auros ką?), dar jis moka pūstis nosį, valgyti šaukštu ir šakute, leidžiasi kerpamas ir kirptis nagus, žino, kur dedami žaislai, klausinėja "kasia?" ir labai puikiai dainuoja "du gaidiki", ką gali paliudyt auklėtoja ir darželio muzikos mokytoja. Ji sakė, kad kartais anas pradeda dainuot, kai kiti baigia, ale dainuoja tai nuo dūšios ir garsiai, kurčias neišgirstų laugh.gif Na, ar rasi kur garbanotą, dainuojantį "di gaidiki"? Bijau, kad nerasi smile.gif

Ir įtariu, kad kiekviena normali mamytė panašiai pasisakytų apie savo vaikus. Todėl ir nesuprantu, kodėl tėvai tiki tokiom hitlerinio tipo teorijom... Ir dar baltais siūlais susiūtom? g.gif
Atsakyti
vaiku neturiu. bet vistiek manau, kad tokios visokios teorijos yra nerimtos, nes butent, kiekvienas vaikas yra unikalus. o asmeniniai gebejimai kuo puikiausiai yra vystomi gyvenime smile.gif
Atsakyti
Yr vaiku, kuriems reikia kazkokio spec demesio, spec korekcijos,apecsupratimo ar elgsenos. Bet tai padeda surasti ne auros ismatavimai, o motinos sirdis, psichologoinis isprusimas, filosofinis poziuris ar kt. kartais ir psichiatras, medikas, profesionalus psichologas ar spec pedagogas. Na negalima nubraukinet visokiu bedeliu auroms ir mistifikuotai patogiems tevu tikejimams apie nieka.
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 11 02, 17:44)
Aš pavyzdžiui, visai nesityčioju. Visai rimtai, su didžiausiu susidomėjimu paklausiau, kaip pas tave išėjo trys vaikai, tų pačių tėvų ir visi skirtingi. Ir kaip tas vargšelis niekuo neypatingas jaučiasi, kaip jis bendrauoja su ypatingaisiais broliu ir seserim? Aš labai domiuosi, bet va man niekas nepaaiškina.  cry.gif

Tas neypatingasis yra puikus vaikas. Kiekvienai mamai tokį turėti linkiu. Jis tikrai nesijaučia "prastesnis", nes dėmesį dalinu visiems vienodai.

O apie savo indigo ne viską pasakoju, nes vėl liksiu nesuprasta. Jis turėjo labai rimtų problemų, ir mums negalėjo pagelbėti nei psichologai, nei psichiatrai. Pirmiausia ieškojau pagalbos pas juos. Jam padėjo būtent netradiciniai metodai. Kokie- nepasakosiu. Džiaugiuosi, kad viskas eina geryn ir aš vėl galiu šypsotis.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 03, 19:20)
O apie savo indigo ne viską pasakoju, nes vėl liksiu nesuprasta. Jis turėjo labai rimtų problemų, ir mums negalėjo pagelbėti nei psichologai, nei psichiatrai.

Aurų nematė? tongue.gif Nes jei, pvz. ilgai nekalbėjo ar į lovą šlapinosi, tai ko čia nesuprast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 03, 18:20)
O apie savo indigo ne viską pasakoju, nes vėl liksiu nesuprasta. Jis turėjo labai rimtų problemų, ir mums negalėjo pagelbėti nei psichologai, nei psichiatrai. Pirmiausia ieškojau pagalbos pas juos. Jam padėjo būtent netradiciniai metodai. Kokie- nepasakosiu. Džiaugiuosi, kad viskas eina geryn ir aš vėl galiu šypsotis.
Naturalu. Yra beda -yra jos sprendimas. Yra intymiausi uzubaliai, kuriu niekada forume neviesinciau, ale yra tokiu dalyku, kuriuops issakydama tik kitiem pamacyciau.
Ka turi omenyje "netradiciniai" metodai?
Atsakyti
QUOTE(uola @ 2005 11 03, 18:55)
Naturalu. Yra beda -yra jos sprendimas. Yra intymiausi uzubaliai, kuriu niekada forume neviesinciau, ale yra tokiu dalyku, kuriuops issakydama tik kitiem pamacyciau.
Ka turi omenyje "netradiciniai" metodai?

Va va, prasideda. Uola galetu tardytoja dirbti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 04, 11:24)
Va va, prasideda. Uola galetu tardytoja dirbti... biggrin.gif
Pateiktas klausimas,prilygstanta valstybines paslapties isdavimui? manyciau, kad ne. Tai kodel i ji vengiama atsakyti?
Atsakyti