Įkraunama...
Įkraunama...

INDIGO vaikai

QUOTE(Noa @ 2005 11 30, 22:29)
tai stotų aiškumas, vienybė ir epilogas. Niu kaip iš rašto ax.gif

Į žemę nusileistų taika ir vienybė, visi žmonės vieni kitiems šypsotųsi ir išeidami nerakintų durų...Ir liūtas gulėtų šalia ėriuko...Ech... rolleyes.gif Viskas bus gerai 4u.gif
O kaip sakydavo mano vienas labai mylimas dėstytojas "viskas yra gerai, viskas bus dar geriau, viskas bus labai gerai"...Tik kad kai negerai būna, tas gerai ir užsimiršta....
Kažkaip supoetėjau blink.gif matyt reik skelbt kol neapsigalvojau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 30 lapkričio 2005 - 21:40
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 30, 22:35)
Į žemę nusileistų taika ir vienybė, visi žmonės vieni kitiems šypsotųsi ir išeidami nerakintų durų...Ir liūtas gulėtų šalia ėriuko...Ech... rolleyes.gif  Viskas bus gerai  4u.gif
O kaip sakydavo mano vienas labai mylimas dėstytojas "viskas yra gerai, viskas bus dar geriau, viskas bus labai gerai"...Tik kad kai negerai būna, tas gerai ir užsimiršta....
Kažkaip supoetėjau  blink.gif matyt reik skelbt kol neapsigalvojau  tongue.gif

blink.gif na jau tikrai poetiškai tongue.gif
Užtai ir patarlė yra: GINČUOSE GIMSTA TIESA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 11 30, 21:29)

O čia, žiūrėkit, ponulio Artūro gerų nervų dėka visi gražiai susitaikė, netgi seniai kur taip mačiau smile.gif Dar va Vaižgantė apie savo mažių papasakotų, tai stotų aiškumas, vienybė ir epilogas. Niu kaip iš rašto ax.gif

Jei aš parašyčiau visą teisybę apie savo mažiuką, kuris man jau nelabai mažiukas atrodo, nes mažesnę sesę turi, užvirtų naujos diskusijos...
Nereikia.
Ir koks skirtumas, kiek jis šaukštų sulankstė?Mes jais dabar cukrų kabinam- originaliai atrodo... Neskatinu to daryti.
Džiaugiuosi, kad su juo dabar kur kas lengviau...Nelinkėčiau nė vienai mamai patirti to, ką su juo patyriau...Net prisiminti nenoriu... O rašyti- tuo labiau...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 30, 22:58)
Net prisiminti nenoriu... O rašyti- tuo labiau...

Nežinau apie ką kalbi, bet....apie tai kas man skaudžiausia ( na dėl kitokių dalykų ) forume viešai kalbėt nekyla nei rankos, nei reikalą matau. Tai bent ta prasme suprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 30 lapkričio 2005 - 22:11
QUOTE(Noa @ 2005 11 30, 19:29)
Cha cha, visai ne į temą pagalvojau - pons Artūras turi didelį minusą - jis ne boba. Būtų boba, gal nebūtų taip gaują bobų užrūstinęs.

A kita vertus, ir pliusą jis turi, kad yra ne boba biggrin.gif Būtų boba, būtų seniai užputojęs kaip mums, boboms, būdinga, iš serijos, o tu pati dūra/senmergė/ negramatna/ausų neplauni/kas su tavim gyvent gali, visi dar aršiau susipjautų, finale ateitų moderatorius ir viską ištrintų, prieš tai rėksnius įspėjimais apdovanojęs laugh.gif

O čia, žiūrėkit, ponulio Artūro gerų nervų dėka visi gražiai susitaikė, netgi seniai kur taip mačiau smile.gif Dar va Vaižgantė apie savo mažių papasakotų, tai stotų aiškumas, vienybė ir epilogas. Niu kaip iš rašto ax.gif

Oi kaip smagu buvo po sio posto ....smile.gif smile.gif
Nu fainuoliskai tu cia ....

Labai zinokities cia man i nauda buvo padraugauti su jumis...
Nuotabu saves pazinimo-psichoterapijos siansa gavau ...

labiausiai brangus man mno minusai - kaip ten as uznorejau visom viska uzrodyt ir apsviesti .... nu linksma visdelto kai vyriokas moteriskes sviecia vaiku auklejimo ir ugdymo iki gimdymo klausimais smile.gifsmile.gif.

Isivaizduojat kaikur tai net man pavykdavo ... sudomindavau wink.gif ax.gif
Na bet cia tai uzsiroviau ... 4u.gif "ne ant tu papuoliau" smile.gif

Labai dziugu, kad pabaigoj susidraugavom
Ir dabar man labai faina tarp jumi smile.gif

Retai kada tiek laiko uzsibudavau forume
Parasau nekazinkiek bet gi aslabai letai rasau taiva prasedziu nemazai ...smile.gif

Neprizadu kad daznai pasirodisu ... nabet prisipazystu labai knietes kur nors apie ka nors pabazarinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 30, 19:19)
O Amonašvili bent jau CD variante ir man būtų įdomu. Kada nors. Nes smalsu. Tikrai. Be jokio išankstinio nusistatymo

Jei smalsu tai va cia zemiau vieciuke
kur galima atsipumpuot MP3 failiukus
Pasikalusyti radijo laidos ir Amonashvilio susitikimo su tevais iraso

Garso failiukai
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 30, 22:09)
Nežinau apie ką kalbi, bet....apie tai kas man skaudžiausia ( na dėl kitokių dalykų  ) forume viešai kalbėt nekyla nei rankos, nei reikalą matau. Tai bent ta prasme suprantu.

Va būtent tai ir yra...
Atsakyti
Tai ką, jau indigo temai tašką padedat, kad taip meiliai suokiat? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu tai kad ir aptarėm viską, ir jau puslapių 50. Ateis moderatorius ir užrakins smile.gif
Atsakyti
Svarbu, kad pokalbis link taikos pasuko 4u.gif
Atsakyti
sveiki zinot ka?as auginu indigo vaika patikekit didesnio kosmaro mano gyvenime dar nebuvo...ka turiu omeny?tas jo vidinis pasaulis man nesuprantamas jis gyvena ir elgiasi kaip nori o baisiausia viskam turi paaiskinima galiu jam kartoti diena dienon kad kazko daryti negalima bet jei jis nori padaro ir viskas!o dar ta jo intuicija jis visda beveik visada atsako ta ka zmogus nori girdeti!JIS TIKI GALtaip ir yra galvoja kad yra protingesnis uz bet kuri suaugusi....
o dar dadekit hyperaktyvumo diagnoze tai istos inercijos net neisivaizduoja ko pridaro!pagalvokit jis dar tik 1 klasej o jau ji visa mokykla zino nuo 1oku iki 12ku kad yra toks grazus berniukas toks mielas.....ji pastoevei vyresni kazkuom vaisina tai saldainiu tai traskuciu o kelis syk dave net pinigu!!!!!nebezinau ka daryti???dabar domiuosi gal yra kokios specialios mokyklos bet vienintele esanti vsi jau nebedirba....mat valstybe pagailejo keliu lt....bet gal tie zmones atidarytu privaciai manau atsirastu klientu.....
Atsakyti
QUOTE(RebekaG @ 2004 07 22, 18:09)
As tai zinau viena nerealu vaika. Nezinau indigo, neindigo... bet nerealus. Ir visiems hiperaktyviems iki jo dar toli sviecia. Arba bus genijus arba isprotes unsure.gif Jis siemet baige antra klase. Visu jo pridarytu baiku neimanoma isvardint. Vieni ji laiko su psichikos nukrypimais, kiti nerealiai gabiu. Mokytojai nezino koki pazymi is piesimo rasyti, nes tokio 10-balej nera.
Beje, Tuja, jis prisimena kaip gime smile.gif kas ten zino, jo fantazija beribe. Ir dar, pagal jo gabumus, jam turetu but idomiau bendraut su vyresniais nei jis, bet yra atvirksciai. Su mazais gali daryti daugiau biespriedielu ir gyventi savo fantaziju pasauly.

vava maniskio mokytoja ir stebisi kaip jis greitai viska isisavina per tevu susirinkima mano vaika apibudino dar tokio gabaus vaiko per 30metu patirti nera sutikus beje kalbant ir apie elgesi pats blogiausias.....stebis kaip jis randa kalbu su 12okem kurios daznai valgykloj sedi jam smagiau su jom bendrautnegu su bendraklasiais....
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2004 10 18, 18:38)
Puikiai žinau, ką reiškia žodis INDIGO. Mano sūnui 7,5 metai. Jis žiūri į pasaulį visai kitu kampu. Todėl su juo sunku. Kartais nežinau, kas ką augina- aš jį, ar jis mane? Su juo niekada nenuobodu. Ir rūpesčių niekada netrūksta. sad.gif

patikek suprantu ka turi omeny!
Atsakyti