Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu pasitikrinti krūtis

QUOTE(Lilajar @ 2009 04 04, 14:43)
Siulau pas gyd. Tutku, kainos pas ji labai geros. Surask tel. www.onkovita.lt ir uzsirasyk. Priema uz keliu savaiciu privaciame kabinete Santariskese prie Gintarines vaistines. Uz konsultacija ir echoskopija paeme is manes 80 lt. Kitur vien konsultacija kainuoja 140-150 lt. BUTINAI NEDELSK!!! Sekmes.

Dekui labai uz atsakyma,
uzsirasiau, laisva tik geguzes 14 buvo... planuoju nestuma, tai iki to laiko galiu ir pastoti ir pagal dabartini cikla, bus pries pat menesines.. zodziu nekas.. unsure.gif
Bet teks laukti.. kitos iseities nera verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milduxe: 05 balandžio 2009 - 21:03
QUOTE(Velniukstis @ 2009 02 26, 21:56)
ai ir dar aš tik porą mėnesių kai nutraukiau maitinimą krūtimi  g.gif kaži nieko, ne per anksti tyrimams ?

Turi praeiti pusę metų 4u.gif
Atsakyti
Noriu profilaktikai issitirti, jauna dar esu , bet meciau kt, nebaigus pakuotes ir speneli skauda, kazkaip noretusi uzsirasyt ,kad echo padarytu. Gal zinote ar galima skambint sekmadeini ar dirba tik nuo pirmadienio? 4u.gif aciu labai.
Atsakyti
sveikos, uzsiregistravau pas Tutku Onkovitoje geguzes 12d, bet pamirsau paklausti, kiek kainuoja konsultacija ir echoskopija doh.gif gal kuri neseniai buvot ir galit pasakyti, kiek kainuoja?
Atsakyti
merginos, gal kuri zinot, kiek dabar kainuoja mamologo konsultacija Centro poliklinikoj (Pylimo g.), einant privaciai? Susinervinau - paskambinau uzsiregistruot, liepe skambint po savaites, nes atseit dar neturi grafiku. Paskambinau po savaites, sako, oi, mes jau per pusdieni suregistravom visam men. blink.gif doh.gif Galim nebent privaciai rasyt, o kiek kainuos tas privaciai, tai taip ir nesugebejo paaiskint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 04 30, 02:14)
merginos, gal kuri zinot, kiek dabar kainuoja mamologo konsultacija Centro poliklinikoj (Pylimo g.), einant privaciai? Susinervinau - paskambinau uzsiregistruot, liepe skambint po savaites, nes atseit dar neturi grafiku. Paskambinau po savaites, sako, oi, mes jau per pusdieni suregistravom visam men.  blink.gif  doh.gif Galim nebent privaciai rasyt, o kiek kainuos tas privaciai, tai taip ir nesugebejo paaiskint  cool.gif

as balandzio pradzioj ejau uzsirasyti, tai privaciai pavyko uzsiregistruoti birzelio 10d.. man kruti siaubingai skauda, o du menesius laukti... vakar susiradau onkovitos telefona ir uzsiregistravau ankstesniam laikui.
mano drauge kai buvo pries kelis menesius, tai kazkur 50lt lyg ir mokejo. gal kainos nepakito...
Atsakyti
Onkovitoi konsultacija,echoskopija (be mamogramos) kainuoja 80Lt
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2009 04 30, 14:41)
Onkovitoi konsultacija,echoskopija (be mamogramos) kainuoja 80Lt

aciu labai 4u.gif as dar perjauna mamografijai, tai nemanau, kad darys smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kažkas neseniai lankėtės pas Tutkų Onkovitoj?
Kaip jis?
kokios kainos?
Atsakyti
Lankiausi ir pas Tutku, bet siais metais i Narmeda (patogiau pagal rajona)nuvariau, pas gyd.Balni.
Krutu echoskopija 60 lt. konsultacija 60 lt.
Metams vel ramu. Po metu gal mamorgafija jau darysiu...
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2009 12 03, 12:28)
Sveikos, gal kažkas neseniai lankėtės pas Tutkų Onkovitoj?
Kaip jis?
kokios kainos?

Buvau pavasarį, man jis patiko, labai kruopščiai viskas vyko biggrin.gif . Echo ir apžiūra 80 litų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2009 12 07, 12:29)
Buvau pavasarį, man jis patiko, labai kruopščiai viskas vyko biggrin.gif . Echo ir apžiūra 80 litų 4u.gif

Dėkui, eisiu pas jį šios savaitės pabaigoj. Tikiusi, kad nieko blogo neras, nes ginė sakė, kad yra pakitimų verysad.gif
Atsakyti