Aha, mano irgi labai suriebejo vietom oda
Ir kaip sakot, KT geriant buvo sausoka.

QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 07, 23:28)
sveikos metikės
. kaip sekasi visom? kaip sveikatos? mane vėl spuogais mėto
, bet jaučiu šiaip problemos su oda, nes po kt viskas lyg ir susitvarkė...

sekasi neblogai

merginos, kaip manot, ar galima susiet tai, kad mečiau KT su nerealiu plaukų slinkimu ir nagų lūžinėjimu?

plaukai pradėjo slinkti prieš porą savaičių. slena tai taip normaliai, gerai, kad gan daug tų plaukų turėjau, bet gaila, jie visas mano pasididžiavimas. o dabar kuokštais slenka. jau net galva bijau eit plaut

o nagai... vos ne iki gyvnagio turiu nusikarpyt, ir tai lūžinėja bei sluoksniuojas

kaip manot, ar tai susiję?
Ruzava, tai labai susije. Kiek sako, ir per nestuma ir lygiai taip pat vartojant KT mazai iskritineja plaukai, uztat kai pagimdai arba nutrauki KT, ima slinkt. Siaip naturalu, kad didele dalis gali isslinkt, bet ne pro sali butu suvartot specialiu nagam/plaukam vitaminu kursa.

liepsnele, dar prieš ruošiantis mest KT, vitaminus variau į save
dabar dar pastiprinimui nusipirkau grynai plaukams.
matyt, turėsiu išlaukt...

matyt, turėsiu išlaukt...
na o as norejau paklaust kaip metusios gert kt saugojates..cia kalbu apie tas kurios vaiku neplanuoja..nes as mesciau bet prezervatyvais nepasitikiu nei is tolo

QUOTE(*aistonija* @ 2008 09 12, 22:43)
na o as norejau paklaust kaip metusios gert kt saugojates..cia kalbu apie tas kurios vaiku neplanuoja..nes as mesciau bet prezervatyvais nepasitikiu nei is tolo 

aistonija, nepasitikiu jais ir aš, bet kad daugiau nieko doro pasaulis dar nesugalvojo

na, aš save raminu, kad nelipu į lovą su bet kuo, kad bandom saugotis prezervatyvais, o jei jau bus kas- auginsim

aistonija, tikėkis tik geriausio. arba naudokis ir prezervatyvu, ir liepk vaikinui prieš baigiant ištraukt... bent jau drąsiau bus

Šiaip aš priešininkė KT, bet jeigu nėtyčiukas būtų labai labai blogas dalykas, tada gerčiau KT, na o jei esi su mylimu vaikinu, su juo planuoji ateitį tai geriausia išeitis bent jau mums yra gumytės, nes jei netyčia būtų netyčiukas, tai nebūtų kažkas baisaus, o būtų kažkas nuostabaus.
Pati gėriau KT 5 metus, kol nebuvau tikra, kad noriu su šiuo žmogus turėti vaikų
Pati gėriau KT 5 metus, kol nebuvau tikra, kad noriu su šiuo žmogus turėti vaikų

mergaites, cia gal truputi ne i tema, bet nesvarbu gal 
ziurekit kai meciau gerti KT ir saugojames gumytemis man prasidejo kazkoki keistumai( tiesa, anksciau man taip buvo kai dar negeriau KT). neaiskumais vadinu baisiai daug isskyru tokiu "varskiniu". Tai maniskis sako gal as kartais alergiska gumytem?(unsure). Na jis sita istrauke nes jo draugo zmona siaproblema turejo..Oh kaip as nerimauju dabar:(

ziurekit kai meciau gerti KT ir saugojames gumytemis man prasidejo kazkoki keistumai( tiesa, anksciau man taip buvo kai dar negeriau KT). neaiskumais vadinu baisiai daug isskyru tokiu "varskiniu". Tai maniskis sako gal as kartais alergiska gumytem?(unsure). Na jis sita istrauke nes jo draugo zmona siaproblema turejo..Oh kaip as nerimauju dabar:(
Nezinau kaip redaguoti
tureciau turbut pamineti kad skaudejo mylintis

Nezinau kaip redaguoti

ko jūs tų prezervatyvų bijot
? visas pasualis saugojasi jais ir visiem gerai. aišku, jei įdrėski, perplėši, blogai užsidedi ar dar kažkas, tai avarijų gali būt, bet jei viskas 100% pagal instrukcijas, niekas neplyšta ir t.t., nėra reikalo pergyvent. be to, galima prezervatyvus derint su kitom apsaugos priemonėm. kremukais, tepaliukais ir t.t. šiaip nieko nuostabaus, jei yra alergija prezervatyvam. nemažai žmonių ją turi. man irgi negerovės nuo jų. peršti, niežti, dega... bet kai atsitaikai rūšį viskas gerai būna

QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 14, 22:55)
ko jūs tų prezervatyvų bijot
? visas pasualis saugojasi jais ir visiem gerai. aišku, jei įdrėski, perplėši, blogai užsidedi ar dar kažkas, tai avarijų gali būt, bet jei viskas 100% pagal instrukcijas, niekas neplyšta ir t.t., nėra reikalo pergyvent. be to, galima prezervatyvus derint su kitom apsaugos priemonėm. kremukais, tepaliukais ir t.t. šiaip nieko nuostabaus, jei yra alergija prezervatyvam. nemažai žmonių ją turi. man irgi negerovės nuo jų. peršti, niežti, dega... bet kai atsitaikai rūšį viskas gerai būna 

Nebijom mes prezervatyvu, nors prisipazinsiu nlb patinka. ka tik KT meciau laukiu normalaus ciklo gal ka nors kito mastysim. Tik va sunerimau ar cia gal vykti tokie dalykai del alergines reakcijos ar siaip kas negerai?

QUOTE(Liberty_83 @ 2008 09 14, 22:12)
Nezinau kaip redaguoti
tureciau turbut pamineti kad skaudejo mylintis 

Nezinau kaip redaguoti

šiaip "varškės" pobūdžio išskyrų gali būti ir dėl ginekologinių problemų. aš tai patarčiau apsilankyt pas ginekologą, kad tau pasakytų, ar su sveikata viskas tvarkoj

aš tiesiog už pasitikrinimą

Papildyta:
QUOTE(amesteja @ 2008 09 14, 20:03)
Šiaip aš priešininkė KT, bet jeigu nėtyčiukas būtų labai labai blogas dalykas, tada gerčiau KT, na o jei esi su mylimu vaikinu, su juo planuoji ateitį tai geriausia išeitis bent jau mums yra gumytės, nes jei netyčia būtų netyčiukas, tai nebūtų kažkas baisaus, o būtų kažkas nuostabaus.

amestėja, pritariu tau. kol dar nebuvau įsitikinusi, kad būsiu su šituo žmogum- saugojomės KT. o dabar, kai jau tiek laiko kartu praleista, kartu gyvenam jau ne pirmus metus, vestuves planuojam, tai nei baimės dėl