na as beibiui jauciuosi dar gerokai per jauna nors ir planuoju ateity su draugu bet kai mes tik metai kartu abu studijuojam kartu dar negyvenam tai beibis butu negerai visai
kt geriu daugiau nei puse metu jokiu blogybiu nejauciu bet kai zinau kad tai nera gerai ir t.t. tai galvoju nebegert..o su prezervatyvu jau buvo ivykes pokstas
daugiau rizikuot nenoriu
QUOTE(Liberty_83 @ 2008 09 14, 23:33)
Nebijom mes prezervatyvu, nors prisipazinsiu nlb patinka. ka tik KT meciau laukiu normalaus ciklo gal ka nors kito mastysim. Tik va sunerimau ar cia gal vykti tokie dalykai del alergines reakcijos ar siaip kas negerai? 
nieko blogo juose nėra. aišku, kaip ir kiekvienas daiktas turi savų pliusų ir minusų, bet tikrai ne tragedija.
sėkmės laukiant normalaus ciklo
Aš irgi metus gerti KT pasijutau kur kas geriau:)
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 15, 10:45)
nieko blogo juose nėra. aišku, kaip ir kiekvienas daiktas turi savų pliusų ir minusų, bet tikrai ne tragedija.
. man gan ilgai reikėjo laukt kol jis susitvarkė, bet susitvarkė 
As sulaukiau pirmojo ciklo po KT metimo, 1o dienu man velavo. aisku, tai dar nieko nereiskia. bet va dabar tie visi negerumai kazkokikie prasidejo.
[quote=ruzava,2008 09 15, 09:15]
šiaip "varškės" pobūdžio išskyrų gali būti ir dėl ginekologinių problemų. aš tai patarčiau apsilankyt pas ginekologą, kad tau pasakytų, ar su sveikata viskas tvarkoj
aš tiesiog už pasitikrinimą
Papildyta:
As tikrai nueiciau pas gine bet velniskai laiko nera ( aisku, jo tureciau rasti), snd prisiskaiciau kad tokiu pozymiu gali buti sutrikus hormonams,kurie manau sutrike nesenai metus KT. Uzsiminciau saviskiam apie grybeli isvytu is namu sakytu su kuo as j au ten
QUOTE(Liberty_83 @ 2008 09 15, 17:01)
As tikrai nueiciau pas gine bet velniskai laiko nera ( aisku, jo tureciau rasti), snd prisiskaiciau kad tokiu pozymiu gali buti sutrikus hormonams,kurie manau sutrike nesenai metus KT. Uzsiminciau saviskiam apie grybeli isvytu is namu sakytu su kuo as j au ten

savo sveikatai negali nebuti laiko, kaip pati supranti
na ir idomiai surasei del isvarymo is namu del grybelio
Deja, jis atsiranda ne del uzkretimo, o sutrikus bakteriju pusiausvyrai.
QUOTE(Liberty_83 @ 2008 09 15, 18:01)
As sulaukiau pirmojo ciklo po KT metimo, 1o dienu man velavo. aisku, tai dar nieko nereiskia. bet va dabar tie visi negerumai kazkokikie prasidejo.
man po metimo ciklas kaip laikrodukas buvo, deja, tik pirmus mėnesius. vėliau durniuot pradėjo, tai būna, tai nebūna
QUOTE(liepsnele @ 2008 09 15, 20:11)
savo sveikatai negali nebuti laiko, kaip pati supranti
bet aišku, geriau pasitikrint. mylėk save ir saugok. pasitikrinsi (aišku, linkiu, kad jokių blogumų nerastų) ir bus ramu
QUOTE(ruzava @ 2008 09 15, 21:55)
bet aišku, geriau pasitikrint. mylėk save ir saugok. pasitikrinsi (aišku, linkiu, kad jokių blogumų nerastų) ir bus ramu
ir juo galima užsikrėt bet kur
Atvirai pasakius net nzn nuo ko tie visi grybeliai..
nusipirkau kazkokio tepaliuko,uris neva turetu padeti, ziuresiu jei nepades reikes rasti laiko nueiti pasitikrinti.
QUOTE(Liberty_83 @ 2008 09 16, 07:51)
nusipirkau kazkokio tepaliuko,uris neva turetu padeti, ziuresiu jei nepades reikes rasti laiko nueiti pasitikrinti. 
yra daug būdų pasigauti grybelį. manau netgi per daug stengtis nereik
QUOTE(Liberty_83 @ 2008 09 16, 08:51)
tų grybelių pilna
jei jau tragiškai neturi laiko, tai patepk kelis vakarus, bet jei matysi, kad nepadeda, tai varyk pas daktarą
QUOTE(ruzava @ 2008 09 16, 16:09)
tų grybelių pilna
aš turėjau grybelį nuo paketų, mano sesuo turėjo grybelį nuo stringų nešiojimo, o draugė- nuo antibiotikų
jei jau tragiškai neturi laiko, tai patepk kelis vakarus, bet jei matysi, kad nepadeda, tai varyk pas daktarą
mes čia tik spėjam, kad tau gali būti grybelis, nesigydyk, vadovaudamasi vien mūsų pasvarstymais
ir netempk ilgai 
Aciu mergaites uz visus atsakymus