Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

QUOTE(viltuse @ 2008 09 17, 15:12)
merginos, o kaip jums su svoriu? Nukrito po KT metimo? O apetitas? Gal sumazejo?

praėjo jau daugiau nei du mėnesiai, kol kas nejuda lašinukai, stovi savo vietoj ax.gif

QUOTE(Liberty_83 @ 2008 09 17, 19:24)
man nenukrito, taciau ir nepriaugau gerdama KT. O apetitas kazkaip  keistai padidejes, ypac vakare doh.gif

o, apetitas tai žvėriškas doh.gif stengiuos laikytis biggrin.gif

QUOTE(viltuse @ 2008 09 23, 19:03)
Sveikos merginos,
Siandien pirma diena, kai meciau KT  ax.gif  Ilgai svarsciau, tempiau, vis atideliojau, bet ryzausi mesti. Pirma diena be KT, sakyciau, normaliai, ir kazkaip nuotaika geresne , o gal tik toks isitikinimas. Labai nerimauju del menesiniu. Sito labiausiai bijau, tai buvo priezastim, del ko ilgai nenorejau mesti KT. Bet... nebenoriu tu tableciu...

sveika prisijungusi drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 09 25, 15:59)
as irgi nusprendziau padaryt pertrauka,be zinokit gailiuosi po menesio nevartojimo pradejo lyst spuogai ir ju vis daugiau. blink.gif  oda riebesne.teplioja vis dar.plauku nemazai isslinko. verysad.gif nezinau ka daryt. verysad.gif gal kas kokiu patarimu?

va, dėl plaukų ir man neramu... visada jie pas mane buvo vešlūs, stori, o dabar ašaros byra, kai jie taip kuokštais varo... jau vaikštau visada plaukus į kasą supynusi, kad kuo rečiau šukuot reiktų... bet kol kas nepadeda verysad.gif
Atsakyti
mergos, o jums plaukai tikrai dėl kt slenka g.gif ? gal gyvenimo pasikeitimas, stresas, vitaminų trūkumas/perteklius kaltas?
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 28, 23:53)
mergos, o jums plaukai tikrai dėl kt slenka  g.gif ? gal gyvenimo pasikeitimas, stresas, vitaminų trūkumas/perteklius kaltas?

ir aš iš pradžių galvojau, dėl ko dar galėtų būti. bet kad bent jau pas mane viskas slenka sava vaga- gyvanamoji vieta ta pati, darbas tas pats, maistas tas pats, kai mečiau gerti KT, iškart pradėjau gerti vitaminus (jei būtų perteklius, tai galir dar kur atsilieptų, ne tik ant plaukų) g.gif
šiaip daug esu iš panų girdėjusi, kad, pradėjus gerti KT, jų plaukai tiesiog atsigauna, ima blizgėti, neslenka, yra paklusnūs. tai ir pagalvojau, kad, metus KT, gali prasidėt atvirkštinę reakcija g.gif doh.gif
bet čia tik mano pasvarstymai blush2.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš biggrin.gif mečiau gerti ne savo noru, o dėl daktarės patarimų, neva nuo to yra pastovūs galvos skausmai, besitesiantys iki paros doh.gif tai žiūrėsim kaip čia bus ax.gif Ko labiausiai bijau iš aš tai skausmingų mėnesinių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2008 09 29, 08:38)
ir aš iš pradžių galvojau, dėl ko dar galėtų būti. bet kad bent jau pas mane viskas slenka sava vaga- gyvanamoji vieta ta pati, darbas tas pats, maistas tas pats, kai mečiau gerti KT, iškart pradėjau gerti vitaminus (jei būtų perteklius, tai galir dar kur atsilieptų, ne tik ant plaukų) g.gif
šiaip daug esu iš panų girdėjusi, kad, pradėjus gerti KT, jų plaukai tiesiog atsigauna, ima blizgėti, neslenka, yra paklusnūs. tai ir pagalvojau, kad, metus KT, gali prasidėt atvirkštinę reakcija g.gif  doh.gif
bet čia tik mano pasvarstymai blush2.gif

girdėjau, kad nėščioms moterims sustiprėja nagai, atsigauna nagai, oda suskaistėja ir t.t., o kt gi apgauna organizmą, kad jis nėščias, todėl visai gali būt. nebandėt kokių kondicionierių vartot ar dar kokio velnio? nelabai žinau, ką reikia daryt, kad plaukai stiprūs būtų doh.gif . o vitaminai nepadeda g.gif ?
Atsakyti
na va jau kaip menuo nenaudoju kt thumbup.gif dideliu pasikeitymu nelabai yra,tiki tiek kad tokiu menesyniu senai neturejus ir ntikrai nepasilgau,bet uztad draugo noriu visur ir visada blush2.gif o jis tik tuo ir dziaugias lotuliukas.gif ir sako kad kvaili buvom kad tiek metu vartojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maziute @ 2008 09 29, 13:39)
na va jau kaip menuo nenaudoju kt thumbup.gif  dideliu pasikeitymu nelabai yra,tiki tiek kad tokiu menesyniu senai neturejus ir ntikrai nepasilgau,bet uztad draugo noriu visur ir visada blush2.gif o jis tik tuo ir dziaugias lotuliukas.gif ir sako kad kvaili buvom kad tiek metu vartojau ax.gif

O manai, kad KT buvo kaltos dėl nenoro? ax.gif klausiu tik sportinio įdomumo, nes esu girdėjus kad nuo kaikurių dingsta noras blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Siuo metu darau pertrauka nuo KT. Jau praejo beveik 3 menesiai. Viskas siaip gerai, bet va spuogeliu tai atsirado, kad ojojoj doh.gif doh.gif

Norejau jusu paklausti, ar jums irgi taip pat buvo ax.gif Jau mane jie ziauriai nervoja. Ir valau veida ir siaip labai priziuriu, bet deja atrodau, kaip kokia paaugle bash.gif

Kiek laiko, jus manote, man teks kenteti nuo to? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(andromed111 @ 2008 09 29, 21:27)

aš daugiau nei puse metų spuoguota buvau unsure.gif . o paskui viskas susitvarkė mirksiukas.gif . dar ir dabar prieš mmm koks vienas kitas iškyla, bet tikrai ne taip kaip buvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(andromed111 @ 2008 09 29, 22:27)

Kenciu jau 1,5 metus cool.gif
Atsakyti
Mane ir spuogai pamilo, niekaip nepaleidžia, paauglystėj neturėjau už tai dabar atkenčiu doh.gif jau koks 3 mėnesis, o KT metus jau 7 mėnesiai
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 09 29, 16:43)
O manai, kad KT buvo kaltos dėl nenoro?  ax.gif  klausiu tik sportinio įdomumo, nes esu girdėjus kad nuo kaikurių dingsta noras  blush2.gif

Aga as taip manau,nes pries KT tai viskas buvo kaip dabar,o kai pradejau gert,net nepastebejau kaip tas noras pasikeite,kaltinau mokslus rupescius visokiausius,kartais net negera pasidarydavo kai draugas pradedavo kybint,bet jam tai reikejo,tai vos ne vos prisiversdavau.O kai nustojau gert tai abu laimingi,ir draugui nebereikia vargt kol mane ikalbina lotuliukas.gif
Atsakyti