Siandien pirma diena, kai meciau KT
                Sveikos merginos, 
  Ilgai svarsciau, tempiau, vis atideliojau, bet ryzausi mesti. Pirma diena be KT, sakyciau, normaliai, ir kazkaip nuotaika geresne , o gal tik toks isitikinimas. Labai nerimauju del menesiniu. Sito labiausiai bijau, tai buvo priezastim, del ko ilgai nenorejau mesti KT. Bet... nebenoriu tu tableciu...

QUOTE(viltuse @ 2008 09 23, 18:03)
Sveikos merginos, 
  Ilgai svarsciau, tempiau, vis atideliojau, bet ryzausi mesti. Pirma diena be KT, sakyciau, normaliai, ir kazkaip nuotaika geresne , o gal tik toks isitikinimas. Labai nerimauju del menesiniu. Sito labiausiai bijau, tai buvo priezastim, del ko ilgai nenorejau mesti KT. Bet... nebenoriu tu tableciu...
sveikinam metus
QUOTE(Katastrofa @ 2008 09 24, 13:11)
sveikinam metus  
 . iš pirmos dienos nieko nespręsk. va po kokio mėnesio jau galėsi apie savijautą pasakyt, o kol kas per mažai laiko praėjo  
na, "pralinksminot" mane
                as irgi nusprendziau padaryt pertrauka,be zinokit gailiuosi po menesio nevartojimo pradejo lyst spuogai ir ju vis daugiau. 
  oda riebesne.teplioja vis dar.plauku nemazai isslinko. 
 nezinau ka daryt. 
 gal kas kokiu patarimu?

QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 09 25, 16:59)
as irgi nusprendziau padaryt pertrauka,be zinokit gailiuosi po menesio nevartojimo pradejo lyst spuogai ir ju vis daugiau. 
  oda riebesne.teplioja vis dar.plauku nemazai isslinko. 
 nezinau ka daryt. 
 gal kas kokiu patarimu?
Spuogai praeis
                As taip pat meciau gert KT nuo liepos pradzios, nes man buvo daug minusu jas geriant. Kol kas jauciuosi gerai, menesines ateina kaip laikrodukas, tik pirma diena baisiai skausminga buna (pamirsus buvau, ka reiskia  
 ), jauciuosi laimingesne (vel noriu SB) ir lengvesne (nes anksciau jauciausi nelaiminga ir pripusta kaip oro balionas). Tik vienas minusas, kad pradejo dygt spuogai, nuo kuriu man ant veido randai pasidaro.  
  Kol geriau KT, oda buvo svarutele, o dabar vel... Pries pradedant gert turejau su veido oda problemu... Bet tikiuosi gal susitvarkys..

QUOTE(Cila @ 2008 09 25, 19:33)
, jauciuosi laimingesne (vel noriu SB) 
Va tame tai tikrai gėris
QUOTE(Cila @ 2008 09 25, 16:33)
Tik vienas minusas, kad pradejo dygt spuogai, nuo kuriu man ant veido randai pasidaro.  
  Kol geriau KT, oda buvo svarutele, o dabar vel... Pries pradedant gert turejau su veido oda problemu... Bet tikiuosi gal susitvarkys..
as irgi tikejaus
                KT geriu tik tada kai MB namuose, tai buna tik koki menesi, bet tikrai jauciu kad esu pavirstu i spurga kazkokia , tiesog nervai ima 

QUOTE(sapis @ 2008 09 25, 20:20)
KT geriu tik tada kai MB namuose, tai buna tik koki menesi, bet tikrai jauciu kad esu pavirstu i spurga kazkokia , tiesog nervai ima 
ui, ar verta dėl mėnesio kt gert
QUOTE(junyte @ 2008 09 25, 18:02)
Spuogai praeis 
 Plaukai ataugs 
 Man nakvišų aliejaus kapsulės tame reikale lyg padėjo 
 O tai tie tepliojimai tau jau visą mėnesį ar kaip?
na taip,bet man sokas,visko tiek daug negero vienu metu
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 09 27, 16:44)
na taip,bet man sokas,visko tiek daug negero vienu metu 
 ne,pirma menesi,dabar tiesiog labai padaugeje isskyru.kokios firmos nakvisu alieju geret?
Geriu healthilife firmos