QUOTE(J.P. @ 2008 10 24, 17:26)
Na nemanau, kad nustojus gerti KT pradeda slinkti plaukai

Man prieš metant KT jau slinko plaukai, ir dar dabar tebeslenka, ir nežinojau ką daryti kol nepabandziau plauti plaukų su Cutrin bio plius nuo slinkimo. Priežasties reikia ieškoti kitur, gal kokių vitaminų trukstą ar panašiai
o aš tai sieju tik su KT. Plaukai pas mane visada buvo stori ir stiprūs, niekada neslinkdavo, bet, praėjus mėnesiui po metimo, pilnos šukos pasidarė. niekas daugiau nepasikeitė, tik mečiau KT. O vitaminus pradėjau gerti dar prieš pradedant mesti.
manau, čia kiekvienai skirtingai, kaip jau ir sakė kažkuri. Vienas spuogai užpuola, kitoms ciklas užsitęsia iki begalybės (mano draugės ciklas, metus KT, tapo 70- 80 dienų

), o man, matyt, kibo į plaukus

juk aug kas pripažįsta, kad plaukai labai pasitaiso, geriant KT, tai kodėl negali būti atvirkštinis variantas?
bet aš tikiu, kad reikia išlaukti
Papildyta:
QUOTE(viltuse @ 2008 10 26, 21:38)
Man metus KT po menesio priaugau pora kilogramu, kazkaip ir apetitas rodos didesnis.... o gal sutapimas?
aš sakyčiau, kad gal ir gali, juk organizmas turi persitvarkyti, tai gal jis taip kovoja su tuos stresiuku, kurį patiria, negaudamas jam įprastos "dozės" hormonų