Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

Gryžtant prie duphastono, tai jis labai plačiai naudojamas ginekologijoje. Man jis skirtas tikslu reguliuot sutrikusį ciklą. Kaip alternatyvą galėjau rinktis kontraceptikus arba bandymus pastoti. Kadangi nenorėjau nei vino, nei kito, rinkaus duphastoną. Pasitikiu savo ginekologe, tikiuosi kad ir parinktas gydymo būdas man tiks.
O KT nenoriu schmoll.gif , pastebėjau kad negeriant jų daug rečiau skauda galva , o ir lovoj reikalai žymiai pagerėjo thumbup.gif O kad plaukai slinktų labiau, kažkaip nepastebėjau.
Atsakyti
Na as pabaigiu sita pakuote gerti, ir metu KT! user posted image
Atsakyti
Gėriau aš Novynette gerų porą metų, jei ne daugiau.. ilgą laiką viskas buvo gerai, bet paskutiniu metu prasidėjo migrenos visokios, naktimis negalėdavau miegoti - pylė prakaitas, skaudėjo galvą, lipau sienom ir neturėjau kur pasidėt.. Sekančią dieną po paskutinio tokio priepuolio net nebaigus visos pakuotės mečiau jas gert. Na ir ką - skaudėjo galvą visą savaitę, vėliau praėjo. Nuo to laiko migrenos nei karto nebuvo jau du mėnesius (tfu tfu tfu). Oda greičiau riebaluojasi, spuogelių atsirado. MM prasidėjo tada, kai ir turėjo prasidėti, tik kažkaip labai trumpos buvo g.gif Šiaip džiaugiuosi, kad mečiau, tik tiek, kad anksčiau buvo patogiau ir nereikėdavo galvoti, ar turim nusipirkę prezikų ir pan. rolleyes.gif A..ir dar svoris kažkiek padidėjo unsure.gif tai vat galvoju, ar čia susieti su KT kažkaip, ar tiesiog daugiau valgiau paskutiniu metu doh.gif
Atsakyti
Na nemanau, kad nustojus gerti KT pradeda slinkti plaukai unsure.gif Man prieš metant KT jau slinko plaukai, ir dar dabar tebeslenka, ir nežinojau ką daryti kol nepabandziau plauti plaukų su Cutrin bio plius nuo slinkimo. Priežasties reikia ieškoti kitur, gal kokių vitaminų trukstą ar panašiai g.gif
Atsakyti
Man irgi slenka plaukai, nuo labai senai. Bet as nezinau tiksliai, ar is vis tai slinkimas, nes kai sukuojuosi, ant zemes "pametu" ju biggrin.gif bet kuokstais tai kolkas dar neslenka (tfu tfu tfu) ax.gif Man liko si vakara isgerti 1 tablete, valio! bigsmile.gif Ir nebegersiu KT. Siaip as irgi Novynette geriau, jau daugiau nei metus. Bet paskutiniu metu susimasciau, kad ir siaip jau po truputi ateina tas laikas galvojimui apie leliu, ir siaip, kam save nuodyti. Na , vartoji - gerai, nevartoji - dar geriau. Kiekvieno pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
rolleyes.gif Pritariu, kad čia kiekvieno pasirinkimas. Kas kaip nori tas taip daro smile.gif
Atsakyti
Man nuo kt prasidėjo klaikūs galvos skausmai, nemoku nupasakot net, kasdien kaip apsvaigusi vaikščiodavau, be to, prisidėjo begalinis silpnumas. Jas buvau gėrus virš metų kažkur, iki tol kontraindikacijų nepastebėdavau. Metus gerti, savijauta kardinaliai pasitaisė. Aišku, galima sakyt, kad ne kontraceptikai kalti buvo dėl tų skausmų, tačiau kitos priežasties nemačiau.
Nesigailiu, kad jas mečiau. Kitų išbandyti taip pat neturiu jokio noro ir būtinybės. Pilna ir kitų apsaugos priemonių, tereikia išsirinkti.
Atsakyti
Man metus KT po menesio priaugau pora kilogramu, kazkaip ir apetitas rodos didesnis.... o gal sutapimas?
Atsakyti
QUOTE(J.P. @ 2008 10 24, 17:26)
Na nemanau, kad nustojus gerti KT pradeda slinkti plaukai  unsure.gif  Man prieš metant KT jau slinko plaukai, ir dar dabar tebeslenka, ir nežinojau ką daryti kol nepabandziau plauti plaukų su Cutrin bio plius nuo slinkimo. Priežasties reikia ieškoti kitur, gal kokių vitaminų trukstą ar panašiai  g.gif

o aš tai sieju tik su KT. Plaukai pas mane visada buvo stori ir stiprūs, niekada neslinkdavo, bet, praėjus mėnesiui po metimo, pilnos šukos pasidarė. niekas daugiau nepasikeitė, tik mečiau KT. O vitaminus pradėjau gerti dar prieš pradedant mesti.
manau, čia kiekvienai skirtingai, kaip jau ir sakė kažkuri. Vienas spuogai užpuola, kitoms ciklas užsitęsia iki begalybės (mano draugės ciklas, metus KT, tapo 70- 80 dienų doh.gif ), o man, matyt, kibo į plaukus unsure.gif juk aug kas pripažįsta, kad plaukai labai pasitaiso, geriant KT, tai kodėl negali būti atvirkštinis variantas?
bet aš tikiu, kad reikia išlaukti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(viltuse @ 2008 10 26, 21:38)
Man metus KT po menesio priaugau pora kilogramu, kazkaip ir apetitas rodos didesnis.... o gal sutapimas?

aš sakyčiau, kad gal ir gali, juk organizmas turi persitvarkyti, tai gal jis taip kovoja su tuos stresiuku, kurį patiria, negaudamas jam įprastos "dozės" hormonų mirksiukas.gif
Atsakyti
Hm, jau seniai galvojau apie metima KT. Perskaičiau jūsų svarstymus ir apsisprendžiau - kaip tik darau pertrauką, tai ir nebegersiu daugiau... Kaip tik būtų reikėję eiti pas gydytoją prasitęst receptuko. smile.gif
Tik va nežinau kaip su MB bus. Jis irgi prieš KT, sako chemiją į save kiši jau kelinti metai, kas iš to gero gali būti? sad.gif Bet bandėm kažkada su prezervatyvu pasimylėt tai nieko gero sad.gifsad.gifsad.gif Sakė nieko nejaučia... sad.gif Reikės galvot ką čia daryt ...
Atsakyti
Aš KT gėriau vien tam, kad susireguliuotų ciklas, bet dabar kai jas mečiau, vėl ta pati bėda kamuoja g.gif
Atsakyti
sveikos.
gerti ar negerti KT yra kiekvienos pasirinkimo reikalas. sureguliuoti ciklą galima ne tik KT pagalba. aišku reguliavimas hormonais yra super paprastas ir greitas. pakuotę išgėrei ir viskas jau sureguliuota. gaila tik, kad KT palengvina pasekmes, o ne gydo tikrąją priežastį.
kalbant apie apsaugą, jei norit kalkit ant kryžiaus mane, bet čia jau vyro išsikalinėjimas, kad su prezervatyvu nieko nejaučia. jie gi plonyčiai. ne avies žarnos ar odinės movos kaip anksčiau kad būdavo. nebent jis kokiu anestetiku prieš tai pasitepė
Atsakyti