Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

QUOTE(Katastrofa @ 2008 10 27, 15:58)
sveikos.
gerti ar negerti KT yra kiekvienos pasirinkimo reikalas. sureguliuoti ciklą galima ne tik KT pagalba. aišku reguliavimas hormonais yra super paprastas ir greitas. pakuotę išgėrei ir viskas jau sureguliuota. gaila tik, kad KT palengvina pasekmes, o ne gydo tikrąją priežastį.
kalbant apie apsaugą, jei norit kalkit ant kryžiaus mane, bet čia jau vyro išsikalinėjimas, kad su prezervatyvu nieko nejaučia. jie gi plonyčiai. ne avies žarnos ar odinės movos kaip anksčiau kad būdavo. nebent jis kokiu anestetiku prieš tai pasitepė

Pritariu drinks_cheers.gif o jei jis sako kad nejaucia, valio, mylekites tada be apsaugos, leliuku bus wub.gif
Atsakyti
o aš atrodo prisikalbėjau unsure.gif . gyriausi gyriausi, kad mmm susitvarkė, o šį mėn vėluoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2008 10 27, 16:31)
o aš atrodo prisikalbėjau  unsure.gif . gyriausi gyriausi, kad mmm susitvarkė, o šį mėn vėluoja  unsure.gif

gal streso kokio dar papildomai turėjai?
Atsakyti
kai as paskutini karta meciau gerti KT po 3 savaiciu pasijauciau.... nescia biggrin.gif
ir rezultatas netrukus bus mum ant ranku ir nespesim keist sauskelniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinam 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif sveikinu
Atsakyti
Na ka gi ir as nebegeriu KT po dvieju metu vartojimo. Siaip jokiu ypatingu pokyciu nepastebiu, isskyrus viena - deja labai nemalonu - menesiniu nesulaukiu jau apie 50 dienu doh.gif tai jau pradeda nervinti ir gazdinti cool.gif Teks keliauti pas gydytoja.
Atsakyti
dekui 4u.gif

Gied, ar tik nebusit nestuke.gif: ? hihihi.gif

siaip daznas reiskinys, organizmas po KT dvigubai vaisingas pasidaro biggrin.gif
o as kazkaip atvirksciau galvojau, kol isitikinau, kad netiesa smile.gif
Atsakyti
Ne, nebusiu schmoll.gif saugojomes kitais budais, o des sventos ramybes pasidariau ir testa - neigiamas. Esu pries pirma nestuma naudojus KT, po nutraukimo pirma men saugojomes, o antra iskart pastojau. Kaip dabar bus niekas jau nebeaisku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gied: 27 spalio 2008 - 21:42
QUOTE(ruzava @ 2008 10 27, 16:24)
gal streso kokio dar papildomai turėjai?

nu kad ne g.gif ... šiaip man po kelionės truputį susimaišė mmm, o dabar išvis maišosi unsure.gif
Atsakyti
Metusi kt jaučiuosi puikiai, ciklas - kaip laikrodis, kas 28 dienos, nebegrįžo spuogai, kurių, prieš pradėdama gerti kt, prieš kiekvienas mmm apturėdavau sočiai, jokio pms....mmm lengvos, man turbūt daugiau skaudėdavo su kt nei be jų dabar smile.gif)))
Taip kad aš tikrai ne prie tų, kurios sako, kad kt pridaro daugybę žalos. 3 metus gėriau Yariną.
Papildyta:
QUOTE(Teri @ 2008 10 24, 01:04)
gal kas zinot ar nutraukus gerti tabletes pradeda slinkti plaukai?man niekad neslinko,bet dabar pradejo verysad.gif ,tableciu vartojima nutraukiau pries menesi.manot cia gali buti del to?

Šiaip tai rudenį visoms slenka smile.gif)))
Papildyta:
QUOTE(rudens-vaikas @ 2008 10 23, 11:50)
labai lengva šnekėti ir piktintis, kai pati nesat su tuo susidūrus. Yra situacijų, kai kitų priemonių odai gydyti, deja, bet nėra... Aš pvz. nuo savo spuogų išbandžiau visiškai viską (ir sakau tai nė kiek neperdėdama), ką įmanoma gauti vaistinėse ir tik vienintelės KT mane išgelbėjo nuo to, kad jau buvo prieita net iki to, kad veido spuogus reikėdavo su chirurgų pagalba šalint  doh.gif Aš tikrai džiaugiuosi, kad Jūs su tokiom problemom nesusidūrėt, bet ir nereikia piktintis, kai KT geriama vien dėl spuogų. Čia gi kiekvieno žmogaus pasirinkimas.  4u.gif

Pritariu 100 proc. Jeigu spuogai atsiranda būtent dėl tų priežasčių, kurias sutvarko tik hormonai, tai jokie tepaliukai nepadės. Ir atvirai kalbant, jeigu po kažkiek laiko man vėl grįš spuoguotas veidelis - tikrai ramiai sau gersiu kt ir vargo nematysiu. Tikrai nemanau, kad vardant sveikos gyvensenos verta vaikščioti bjauriai spuoguotu veidu....beje, kitiems tada tikrai neatrodo kad esi sveikas biggrin.gif , juk veidą pamato pirmiausia. Juk chemija mus dabar ar taip ar taip visur lydi...
Atsakyti
Mečiau ir aš. Pirmų mėn. sulaukiau po 47d..Pradėjo baisiai slinkti plaukai doh.gif ,nuotaika pirmą mėn buvo siaubinga doh.gif Kaip suprantu,po kontrac. nutraukimo-organizmui stresas.
Atsakyti