Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

QUOTE(Marla @ 2008 11 10, 18:00)
Gėriau KT apie 6 metus, dabar nebegeriu nuo liepos, t.y. jau 4 mėn, mmm  liko baisiai reguliarios, grįžo visi nuostabiaussieji žvėriški pilvo skausmaai per mmm, siaubingasis PMS'as, paniškai pradėjau bijot diedų.

kodel bijai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 11 11, 21:23)
kodel bijai? blush2.gif

nestuke.gif va sito bijau smile.gif
Atsakyti
na va, aš jau irgi mečiau gerti KT. smile.gif Na labai didelių požymių dar nematau - tik 2 sav praėjo. Bet retkarčiais pilvuką paskaudena. Bijau pirmųjų mmm, kad labai skaudės. O šiaip man patinka nesukti galvos kiekvieną dieną, kad nepamirščiau išgert jų. Tik nepatinka, kad reikia naudotis guminėmis priemonėmis blush-anim-cl.gif
Kažkaip nesiseka mums su jomis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2008 11 04, 11:17)
Laba laba
Noreciau ir as pasisakyti..
Geriau "Jasminelle", na...pora metu, ir dar pries tai kitokius...  Kai siu metu sausi sumasciau ju nebegert... tada ir prasidejo linksmybes...  schmoll.gif  daba galiu pasakyti tik viena: aisku, tai saugu, ramu ir visa kita, bet jei buciau zinojus kad tokios problemos del to laukia...  g.gif  Zodziu mano nuomone- daugiau gywenime jokiu KT  doh.gif  Tfu tfu tfu...
Tai va...nuo sausio MM nebuvo puse metu...tada jau nebeistveriau nuejau pas gydytoja (skaiciau kad kitoms ir taip ilgai uztrunka)..
Tada rado pilicistines kiausides... geriau Duphastona...dabar daznokai MM buna (pora kart per menesi)... arba ilgai ju nebuna isvis... Sia metai i pabaiga...o dar nesusitvarke pas mane niekas...  blink.gif zodziu problemos nesibaigia  doh.gif
si menesy neissaugojom, dariau NT ir nieko  unsure.gif  - neigiamas...
zodziu jauciu kad dar ilgai kankinsiuos, kol atsisattys man viskas...  blink.gif

Uzjauciu ir suprantu labai, pati su tuo susiduriau, sakyk, o kaip tau su svoriu, ar priaugai svorio metus KT, ir ypac, kai atrado policistoze...?
Atsakyti
Sveikutes,
as taip pat meciau gerti KT jau pries keturis menesius. smile.gif Ir ka, pirmosios menesines pasirode po triju savaiciu, taip tesiasi iki siol, reguliariai, ir tesiasi 6-7 dienas, jau nervina, atrodo, tik sergu ir sergu. schmoll.gif gerai, kad nors neskausmingos, kaip budavo iki KT. tabletes geriau 6 metus, prasidejo baisi migrena, sukilo spaudimas, tai nelaukiau, paklausiau draugiu ir meciau gerti. Dabar ilgiuosi tu dienu, kai nereikejo sukti galvos del apsisaugojimo, bet sveikata vistik svarbiau. tikrai jauciuosi daug geriau. manau, kad ir ciklas susireguliuos laikui einant, na bent tikiuosi, bet prie KT nebegrisiu. 4u.gif
Atsakyti
KT negeriau jau daugiau, kaip metai ir labai gerai jaučiuosi. Gal tik mmm netokios reguliarios. Bet va pastoti tai sunkiau sekasi...
Atsakyti
KT nebegeriu jau metai su trupučiu ir labai gerai jaučiuosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nebegersiu jų daugiau tikrai.. Nukrito papildomi kilogramai, net draugai pastebėjo, kad atrodau geriau tongue.gif Taip pat dingo galvos skausmai, pykinimas. Jau nekalbu apie daug kokybiškesnį seksą. thumbup.gif Kadangi geriant KT negalėjau mylėtis tiek, kiek norėjau dėl išsausėjimo, tai dabar nepalyginamai geriau dėl to, kad viskas vėl normalu thumbup.gif Kas yra metę gerti KT, supras apie ką aš kalbu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nipiuke @ 2008 11 19, 01:25)
KT nebegeriu jau metai su trupučiu ir labai gerai jaučiuosi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Nebegersiu jų daugiau tikrai.. Nukrito papildomi kilogramai, net draugai pastebėjo, kad atrodau geriau tongue.gif  Taip pat dingo galvos skausmai, pykinimas. Jau nekalbu apie daug kokybiškesnį seksą.  thumbup.gif Kadangi geriant KT negalėjau mylėtis tiek, kiek norėjau dėl išsausėjimo, tai dabar nepalyginamai geriau dėl to, kad viskas vėl normalu thumbup.gif  Kas yra metę gerti KT, supras apie ką aš kalbu  cool.gif

na taip, pliusų yra pakankamai daug. Bet dėl kokybiškesnio sekso neturiu. Išvis jo neturiu. Man minusas, kad išvis negaliu mylėtis dėl netyčiuko baimės. Vakar kaip tik su gine kalbėjau, kad KT nėra jau visiškas toks jau baubas sveikatos atžvilgiu, ypač jei pastojus vienintelė išeitus būtų abortas. Tai va, grįšiu prie KT neužilgo.
Atsakyti
As meciau gerti KT pries 3 menesius, pirmieji 2 praejo labai ramiai, nesijaute kad kazkas pasikeite, o per trecia menesi prasidejo! Nuolat skauda pilva ir jau kelias savaites man tarsi mini mmm, kiekviena diena tepa ir taip neblogai verysad.gif As labai pergyvenu ar tai yra normalu? ar taip buna po KT vartojimo? O pas ginekologa labai nesinori eiti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nipiuke @ 2008 11 19, 01:25)
KT nebegeriu jau metai su trupučiu ir labai gerai jaučiuosi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Nebegersiu jų daugiau tikrai.. Nukrito papildomi kilogramai, net draugai pastebėjo, kad atrodau geriau tongue.gif  Taip pat dingo galvos skausmai, pykinimas. Jau nekalbu apie daug kokybiškesnį seksą.  thumbup.gif Kadangi geriant KT negalėjau mylėtis tiek, kiek norėjau dėl išsausėjimo, tai dabar nepalyginamai geriau dėl to, kad viskas vėl normalu thumbup.gif  Kas yra metę gerti KT, supras apie ką aš kalbu  cool.gif

drinks_cheers.gif
Aš irgi jau apie pusantrų metų nebegeriu KT, savijauta gera, sex nepalyginamas thumbup.gif , nuo PMS gėriau "Prefemin", geras reikalas smile.gif . Na, tik spuogai nuo veido nelabai nori dar trauktis, čia ir yra viena blogybė, bet kaip visiems sakau "jaunystėj neturėjau, ant senatvės spuogai lenda lotuliukas.gif ".
Prie KT žadu nebegrįšti, geriau pasisaugosiu nuo nėštumo kitais būdais, bet gyvenimas bus ryškesnėm spalvom nuspalvintas. smile.gif
Atsakyti
Manęs deja taip pat spuogai neapleidžia schmoll.gif , nežinau ko imtis jau net, viskas super, ciklas idealus mano, o spuogai tie bjaurybės nesitraukia
Atsakyti
Planuoju ir as mesti gerti KT, nes jau vartoju apie 5 m., o ir vaikiuko norisi... Bet baisu ir pagalvot, kad vel teks kenteti tuos pragariskus skausmus, trunkancius kiaura para istisa savaite. Jauciu, reiks eiti pas gine pasikonsultuoti ax.gif
Atsakyti