O man jau trecias menuo nuo kt metimo tai taip puikiai jauciuosi  
  jokiu blogu pojuciu,tik per pirma menesiniu diena labai sakuda, o jokiu spuogu ir dar kokiu blogumu nera 
 tik matau gera metimo puse 

QUOTE(Marla @ 2008 12 04, 17:34)
Kažkaip ir aš ilgą laiką taip mąsčiau, bet dbr imu manyti, kad ne veltui sakoma, jog KT yra blooogis. Įtariu, jog nuo sutrikusios hormonų pusiausvyros atsirado gimdos kaklelio žaizdelė (pirmą kartą lankantis pas ginekologę ji apie tai neužsiminė, vadinasi, ji nėra įgimta), dariausi tyrimus, ar nėra vėžinių pakitimų, laukiu rezuktatų. Dar yra suaktyvėję skydliaukės hormonai (irgi labai gali būti, jog tai KT pasekmė), slenka plaukai... Eisiu tirtis. Ką jau kalbėti apie visas trombozes ir didesnį kraujo krešėjimą... Tai ne juokas. Aišku, malonumas myletis be nieko neapsakomas, bet nevertas mūsų sveikatos. Vkr išgėriau paskutinę pakuotę. Nesakau, kad dedu tašką, bet kol kas darysiu pertrauką, kad galutinai įsitikinčiau nuo ko visos tos bėdos ir ar man tikrai nekenkia KT...
as jau gal nuo vasaros negeriu KT ir nebezadu gerti. visu pirma kaip ir daugeliui nuo KT man didejo svoris, krutine ( o ji ir taip didesne
QUOTE(micefee @ 2008 12 04, 20:13)
Kažkaip ir aš ilgą laiką taip mąsčiau, bet dbr imu manyti, kad ne veltui sakoma, jog KT yra blooogis. Įtariu, jog nuo sutrikusios hormonų pusiausvyros atsirado gimdos kaklelio žaizdelė (pirmą kartą lankantis pas ginekologę ji apie tai neužsiminė, vadinasi, ji nėra įgimta), dariausi tyrimus, ar nėra vėžinių pakitimų, laukiu rezuktatų. Dar yra suaktyvėję skydliaukės hormonai (irgi labai gali būti, jog tai KT pasekmė), slenka plaukai... Eisiu tirtis. Ką jau kalbėti apie visas trombozes ir didesnį kraujo krešėjimą... Tai ne juokas. Aišku, malonumas myletis be nieko neapsakomas, bet nevertas mūsų sveikatos. Vkr išgėriau paskutinę pakuotę. Nesakau, kad dedu tašką, bet kol kas darysiu pertrauką, kad galutinai įsitikinčiau nuo ko visos tos bėdos ir ar man tikrai nekenkia KT...
na gal, man nieko tokio blogo nebuvo, svoris tik kad augo, bet nuo nervinio ėdimo. Aš turiu kitą bėdą, minėjau anksčiau, negaliu mylėtis apskritai be KT, nes nepasitikiu prez., žvakutėmis, kremais, NLA, NŠP ir panašiai. O vaikų nenoriu tragiškai. Todėl nesimyliu
QUOTE(Marla @ 2008 12 05, 11:13)
na gal, man nieko tokio blogo nebuvo, svoris tik kad augo, bet nuo nervinio ėdimo. Aš turiu kitą bėdą, minėjau anksčiau, negaliu mylėtis apskritai be KT, nes nepasitikiu prez., žvakutėmis, kremais, NLA, NŠP ir panašiai. O vaikų nenoriu tragiškai. Todėl nesimyliu 
 Bet padidėjęs noras tiesiog mane žudo  
o prezervatyvais?
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 12 05, 14:52)
o prezervatyvais?
ir šitais visiškai nepasitikiu, prezervatyvų deriniais su žvakutėm-kremukais ir pan. taipogi. plius man nuo jų kažkas ne tas su antru galu darosi. alergija ar ką
QUOTE(dira @ 2008 04 15, 19:36)
Aš KT nutraukiau prieš beveik 3 metus - tai pokyčiai buvo tokie
*****ciklas pasidarė nereguliarus bei atsirado rusvų išskyrų

*****mm tapo ne tokios gausios

*****prasidėjo pilvo skausmai prieš mm

*****sumažėjo krūtinė

*****pasibaigė tinimai prieš mm

*****pastoti neišėjo
Dabar 3 mėn. turėsiu naudoti jearine dėl tepliojimų bei cistos, išgėriau 2 pakuotes - pasikeitimai
******gausesnės mm

***** didesnė krūtinė
 [tik skausminga kartais 
 ]
*****ciklas reguliarus

*******prasidėjo tinimai

******kartais pykina

******padidėjęs apetitas, kurį reikia tramdyti

******atsirado spuogelių

taigi, dar mėnesiuką pagersiu ir gal gandrai aplankys
*****ciklas pasidarė nereguliarus bei atsirado rusvų išskyrų
*****mm tapo ne tokios gausios
*****prasidėjo pilvo skausmai prieš mm
*****sumažėjo krūtinė
*****pasibaigė tinimai prieš mm
*****pastoti neišėjo
Dabar 3 mėn. turėsiu naudoti jearine dėl tepliojimų bei cistos, išgėriau 2 pakuotes - pasikeitimai
******gausesnės mm
***** didesnė krūtinė
*****ciklas reguliarus
*******prasidėjo tinimai
******kartais pykina
******padidėjęs apetitas, kurį reikia tramdyti
******atsirado spuogelių
taigi, dar mėnesiuką pagersiu ir gal gandrai aplankys
as uz 5 men irgi mesiu KT, nes tuokiuosi ir jau planuosim
QUOTE(Marla @ 2008 12 05, 15:26)
ir šitais visiškai nepasitikiu, prezervatyvų deriniais su žvakutėm-kremukais ir pan. taipogi. plius man nuo jų kažkas ne tas su antru galu darosi. alergija ar ką
Man prezervatyvai irgi ne prie sirdies... Ne del baimes, o siaip nelimpa jie man nors tu ka.
O kodel kitoms norint pastoti liepiama vartoti kontraceptines?
                as meciau liepos menesi.mmm kaip laikrodukas. man tas svarbiausia..
Tik va viena blogybe kad pasigavau pienlige kuri mane nuolatos kankina
 itariu, kad nuo hormonu pasikeitimo ar cia tik siaip sutapimas. Gyvenu ant zvakuciu visokiu,kurios padeda savaitei ir vel kartojas 
  vel pirmad einu pas gydytoja.  Baisu greit planuojam vaikuti "gaminti" ale kaip as tokia visa su tokiomis bedomis 

Tik va viena blogybe kad pasigavau pienlige kuri mane nuolatos kankina
                pirma karta girdziu, kad kontraceptines liepia vartoti norint pastoti 
 gal kad vaisinguma padidinti gali skirti hormonus kokius, bet kad kontraceptines... o mums su vyru prezervatyvai visai nieko  
  atradom tokius vienus, kuriuos naudojant jie nelabai jauciasi  

QUOTE(micefee @ 2008 12 05, 21:25)
QUOTE(gandrone @ 2008 12 07, 14:06)
pirma karta girdziu, kad kontraceptines liepia vartoti norint pastoti 
Naudojant KT kiausides kaip ir "miega", o baigus vartoti, kiausides kaip ir skuba "atidirbti" todel daznai esant ciklo sutrikimams, po keliu menesiu KT vartojimo pavyksta pastoti.
QUOTE(Marla @ 2008 12 05, 14:26)
nu čia jau paranoja kvepia