Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

metus KT nieko blogo nepastebejau,tiesa buvau prigazdinta jog nutraukus galiu nesulaukti savo dienu,arba jos uzsibus pernelyg ilgai,bet uzsimerkiau i visus perspejimus ir netgi palikau kokias 4 dezutes nesugertas(kurios i siuksline veliau iskeliavo),ir mano dieneles kaip laikrodukas po metimo,viskas vyksta naturaliai ir sauniai,na ir kas kad pamaudzia,paskauda,bet uztat naturalu,zinau jog mano pacios organizmas funkcionuoja,o ne hormonai tai daro clap.gif Atsisveikinau su KT visam laikui,aciu,bet isgyvensiu tikrai ir be ju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frangipani @ 2008 12 20, 17:29)
metus KT nieko blogo nepastebejau,tiesa buvau prigazdinta jog nutraukus galiu nesulaukti savo dienu,arba jos uzsibus pernelyg ilgai,bet uzsimerkiau i visus perspejimus ir netgi palikau kokias 4 dezutes nesugertas(kurios i siuksline veliau iskeliavo),ir mano dieneles kaip laikrodukas po metimo,viskas vyksta naturaliai ir sauniai,na ir kas kad pamaudzia,paskauda,bet uztat naturalu,zinau jog mano pacios organizmas funkcionuoja,o ne hormonai tai daro  clap.gif Atsisveikinau su KT visam laikui,aciu,bet isgyvensiu tikrai ir be ju  thumbup.gif

Saunuole drinks_cheers.gif Sveikinu priemus teisinga sprendima
Atsakyti
Metus KT nesigailejau nei vienos minutes, periodas tikrai kaip laikrodukas 28-29dienos. Tik dabar pradejo spuogiukai krutine idomiai berti tokiais skausmingais spuogeliais.Pienlige uzpuole.iki siolei skauda kairi sona vis sakau kad kazkas su kiauside. Myniau, trypiau gydytoju kabinetus paskutinius 3menesius. Snd vel buvau visiem ultragarsam isoriniam ir vidiniam ir man sako ko cia nori viskas tau gerai ir esi sveika g.gif tai nzn ale man skauda ne stipriai bet anskciau to nebuvo.. doh.gif tai taip ir nezinau..eisiu vel pirmadanieni pas bendros praktikos gydytoja nes man snd ligonineje sako o gal kas su zarnynu ale neskaudetupacios pilvo apacios? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2008 12 20, 17:12)
Man atrodo neatidziai skaitei,o kad vezio tikimybe isauga kelisdesimt kartu nematei?kad yra atveju kai nuo KT apako irgi nepaskaitei?Dabar labai dideja vaiku apsigimimas ir kad jau prasidejo mastymai kad tai nuo KT.Nieks nezino kas bus toliau nes KT gyvuoja viso labo tik 40metu.

O mini abortas niekuom nesiskiria nuo mechaninio,jis toks pats realus.

realus nerealus, fiziskai maziau veikia. del vezio nebijau ar taip ar kitaip visada galimybe yra, padidejus ar ne. kam lemta paskest, tas nepasikars.su apakimu atveju kaip supratau nedaug, gal isvis tik sutapimas.
jei butu dzin netyciukai tai KT nevartociau, bet kadangi vaiku bijau, nenoriu, kitos alternatyvos KT nematau.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2008 12 21, 01:35)
realus nerealus, fiziskai maziau veikia. del vezio nebijau ar taip ar kitaip visada galimybe yra, padidejus ar ne. kam lemta paskest, tas nepasikars.su apakimu atveju kaip supratau nedaug, gal isvis tik sutapimas.
jei butu dzin netyciukai tai KT nevartociau, bet kadangi vaiku bijau, nenoriu, kitos alternatyvos KT nematau.

Viskas gali but nesvarbu,save zaloji kaip sakant,bet kai yra zudomos mazos gyvybes ir zmogui dzin as nesuprantu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2008 12 21, 17:49)
Viskas gali but nesvarbu,save zaloji kaip sakant,bet kai yra zudomos mazos gyvybes ir zmogui dzin as nesuprantu. doh.gif

nu nenoriu as tu mazu gyvybiu, tai ka man dabar daryt? 6 menesius kol nevartojau KT vengiau sekso, bet kartais labai norisi, kad sienom praedi lipt, kokia iseitis? nematau. taip, man paranoja, bet kitaip negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2008 12 21, 19:22)
nu nenoriu as tu mazu gyvybiu, tai ka man dabar daryt? 6 menesius kol nevartojau KT vengiau sekso, bet kartais labai norisi, kad sienom praedi lipt, kokia iseitis? nematau. taip, man paranoja, bet kitaip negaliu.

O tai be KT jau kitu apsaugos priemoniu vengiat? Gumytes puikiai tinka retesniems santykiams ir pasisantykiavimams. Nematau bedos. As jau trecius metus su gumytemis draugauju, turiu nuolatinius santykius ir apie KT net nenoriu prisiminti. Netyciuku ir tyciuku ir dar neplanuoju ir nelaukiu, kol kas viskas pagal plana, tad nereikia taip ant tu KT uzsikabliuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 21 gruodžio 2008 - 19:37
QUOTE(jurgita% @ 2008 12 20, 00:40)
As irgi neperseniausiai meciau gert KT,perskaiciau visa tema bet nei viena neivardinot priezasties tokios del kurios meciau as.Meciau tada kai suzinojau kas istikruju yra KT,kaip jos veikia ir t.t.Pirma priezastis yra ta kad jos veikia ABORTUOJANCIAI,5metus jas geriau ir to nezinojau,nei viena ginekologe man sito nesake.Dar tai yra chemija,kuri labai kenkia moteriai,isivaizduokit kas tai per tabletes kurios moteri padaro nevaisinga!!!Daug dar galeciau pasakoti apie ju blogaji dalyka,pamatytumet kad nereguliaros gausios ar skausmingos mmm yra niekas pries ju salutini poveiki.O priezastis gert KT del spuogu plauku slinkimo ir panasiu dalyku,nepykit bet man kelia juoka.Juoka per asaras.Norincios apie jas galit pasiskaityti cia

http://www3.vdu.lt/life/

Gal kazkurios ir veikia ABORTUOJANCIAI, bet daugiausiai KT naudojant nebuna ovuliacijos nesubresta folikulas - o koks gi tada ABORTAS kai nera ka abortuot???
Ir sorry, bet ne tokiame saite kaip nurodytas ieskoti info - man asmeniskai vien pasisakymai pries dirbtini apvaisinima (tai is to vdu.lt/life puslapio) nuzudo nora kazko ten ieskot ir kazkuo tiket.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2008 12 21, 20:35)
O tai be KT jau kitu apsaugos priemoniu vengiat? Gumytes puikiai tinka retesniems santykiams ir pasisantykiavimams. Nematau bedos. As jau trecius metus su gumytemis draugauju, turiu nuolatinius santykius ir apie KT net nenoriu prisiminti. Netyciuku ir tyciuku ir dar neplanuoju ir nelaukiu, kol kas viskas pagal plana, tad nereikia taip ant tu KT uzsikabliuoti.

prezervatyvu patikimumas kiek prct? man pvz pora kartu prez buvo plyses ir nusimoves (ne fufliakas koks, uzdetas tinkamai). Nervu lastelu nuzudziau nezinau kiek....plius po prez. man kazkaip su kitu galu buna blogai.

QUOTE(Ingutevi @ 2008 12 21, 20:36)
Gal kazkurios ir veikia ABORTUOJANCIAI, bet daugiausiai KT naudojant nebuna ovuliacijos nesubresta folikulas - o koks gi tada ABORTAS kai nera ka abortuot???
Ir sorry, bet ne tokiame saite kaip nurodytas ieskoti info - man asmeniskai vien pasisakymai pries dirbtini apvaisinima (tai is to vdu.lt/life puslapio) nuzudo nora kazko ten ieskot ir kazkuo tiket.
irgi teisybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2008 12 21, 20:40)
prezervatyvu patikimumas kiek prct? man pvz pora kartu prez buvo plyses ir nusimoves (ne fufliakas koks, uzdetas tinkamai). Nervu lastelu nuzudziau nezinau kiek....plius po prez. man kazkaip su kitu galu buna blogai.

Kai pasiskaitineju mamu skyrelius, tai vaikuciu turi ir vartojusios KT, ir gumytes. Tad kas patikimiau, gan diskusinis klausimas. O del to plysimo, tai gal per sausa buvo..?
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2008 12 21, 21:08)
Kai pasiskaitineju mamu skyrelius, tai vaikuciu turi ir vartojusios KT, ir gumytes. Tad kas patikimiau, gan diskusinis klausimas. O del to plysimo, tai gal per sausa buvo..?

nebuvo per sausa. nzn kodel plyso. bet nuo tada nepatikimi jie visiskai.
o del kt as visada jas geriau laiku ir ne karto nenusizengiau instrukcijai biggrin.gif tfufutfu, bet per 6 metus nieko nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2008 12 20, 17:33)
Saunuole  drinks_cheers.gif Sveikinu priemus teisinga sprendima

Aciu,smagu kad yra bendraminciu rolleyes.gif gyveni zmogus ir mokaisi,kazkada nemaciau kitos iseities,o kai "suaugi" ir i prota ateini doh.gif kaip sakoma geriau veliau negu niekada thumbup.gif
Atsakyti