Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

ir metus gert KT, bet pradzioje irzli buvau, apetitas didelis. dabar jau gal metus negeriu, gandru nelaukiu:) bet manau ner cia ko tos chemijos ryt. saunuoles kurios nebegeriat:)
Atsakyti
labux,
Tema gera -"Mečiau gerti KT..."
ir klausimas "Kaip jaučiuosi?..."
Galiu atsakyt - nėščia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pink1985 @ 2009 01 11, 03:00)
Sveikos
vartojau KT 3,5metu bet nusprendziau mesti tik dvi dienos kai nebegeriu tableciu bet pajutau kad maudzia pilvo apacioj toks nemalonus jausmas kai pries sirgima mmm ir skauda mylintis pilvo apacia  verysad.gif labai bijau kad nebutu ko rimta.prasau parasykit jei kas zinote del ko taip galetu buti  unsure.gif  labai aciu  4u.gif

Pas mane tos pacios bedos doh.gif
QUOTE(mamaingrida @ 2009 01 12, 22:08)
labux,
Galiu atsakyt - nėščia  doh.gif

JEZUSMARIJA blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaingrida @ 2009 01 12, 21:08)
labux,
Galiu atsakyt - nėščia  doh.gif

Jei metus KT būtai pasirinkus kitą apsaugą, tai gal nebūtum nėščia, na nepyk bet šiais laikais kvailai skamba kai netyčiukai gaunasi, aš 5 metus gėriau KT, o paskutinius metus gumytės, jei pagal instrukciją naudoji apsaugos priemones jos nepaveda
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2009 01 13, 11:25)
Jei metus KT būtai pasirinkus kitą apsaugą, tai gal nebūtum nėščia, na nepyk bet šiais laikais kvailai skamba kai netyčiukai gaunasi, aš 5 metus gėriau KT, o paskutinius metus gumytės, jei pagal instrukciją naudoji apsaugos priemones jos nepaveda

Tai o gal cia ir buvo toks tikslas? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2009 01 13, 11:25)

ar tikrai? KT -taip, pagal instrukciją laiku geriant apsauga 99proc. , prezervatyvų kiek? Vat nbaudojom pagal instrukciją ir ką, kartą nusimovė kažkaip, 3 kartus buvo plyšęs. Daugiau neberizikuoju.
Atsakyti
Geriau kontraceptikus kokius penkis metus,dabar esu metusi daugiau kaip metus.Menesines nereguliarios,galima sakyti beveik ju ir nebuvo,labai slinko plaukai,dabar kazkaip jau maziau,spuogais beria netik veiduka,bet ir krutine,nugaryte,pas gydytoja jau nusibodo vaiksciot,bet kas belieka,buna menesiu kai labai pilvuka maudzia,vaikstau issiputusi,bet nieko nesulaukiu,o taip noreciau ,kad viskas susitvarkytu.
Atsakyti
[quote=Dreksiuke,2009 01 13, 09:14]

o kas tau butent yra?ar su pilvu problemos?gal zinaj kokiu priemoniu atstatyti organizma po KT vartojimo? g.gif ar taj normalu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Danulka @ 2009 01 13, 15:45)
Geriau kontraceptikus kokius penkis metus,dabar esu  metusi daugiau kaip metus.Menesines nereguliarios,galima sakyti beveik ju ir nebuvo,labai slinko plaukai,dabar kazkaip jau maziau,spuogais beria netik veiduka,bet ir krutine,nugaryte,pas gydytoja jau nusibodo vaiksciot,bet kas belieka,buna menesiu kai labai pilvuka maudzia,vaikstau issiputusi,bet nieko nesulaukiu,o taip noreciau ,kad viskas susitvarkytu.

Rekomenduoju pagerti agnucastono lasiukus, kas vakara po 40, ir taip koki puse metu. Gal kam tai ir juokinga, bet pati turejau problemu su sirgimu po KT metimo, is vis mmm nesulaukiau puse metu, paskui su vaistais issauke, nuo tada pradejau gerti vakarais , po valgio, pries miega, tuos lasiukus, pirma menesi sunkiai, velavo, bere veida, pute pilva ir tt, bet sulaukiau tu dienu, dabar jau baigiu 3 buteliuka, tai mmm dienas turiu, gal ne tiksliai kaip laikrodukas, bet jos ateina, nebera tokiu sunkiu pms. Pabandykit, man padeda, nors skeptiskai pati i tai ziurejau, bet gydytoja rekomendavo, sake, kad moterys sulaukia neblogu rezultatu, kol kas nenusivyliau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreksiuke @ 2009 01 13, 08:14)

JEZUSMARIJA blink.gif

Aciu, dievui, kad tos bedos - nu ...ne visai bedos.
Tik pastoti DAR neplanavau... Liepe daktare po 5 metu KT naudojimo padaryti bent pora men. pertrauka... Nu ka - padariau. Naudojau makstin kisamas pries akta tabletes ( g.gif uzkrito pavadinimas). Kaip jau sakiau, rezultatas - nestumas doh.gif Vyras nusijuoke, ir pasake, kad vaikutis musu noru nepaiso - ateis, kad JAM reikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2009 01 13, 20:48)
Rekomenduoju pagerti agnucastono lasiukus, kas vakara po 40, ir taip koki puse metu. Gal kam tai ir juokinga, bet pati turejau problemu su sirgimu po KT metimo, is vis mmm nesulaukiau puse metu, paskui su vaistais issauke, nuo tada pradejau gerti vakarais , po valgio, pries miega, tuos lasiukus, pirma menesi sunkiai, velavo, bere veida, pute pilva ir tt, bet sulaukiau tu dienu, dabar jau baigiu 3 buteliuka, tai mmm dienas turiu, gal ne tiksliai kaip laikrodukas, bet jos ateina, nebera tokiu sunkiu pms. Pabandykit, man padeda, nors skeptiskai pati i tai ziurejau, bet gydytoja rekomendavo, sake, kad moterys sulaukia neblogu rezultatu, kol kas nenusivyliau. mirksiukas.gif

aš kelis mėn geriau meflovan. susitvarkė viskas thumbup.gif . pastebėjau, kad po kt metimo, jei tik koks mažesnis stresas, tai iškart mmm vėluoja unsure.gif
Atsakyti
Jungiuos ir as i jusu rata 4u.gif baigsiu sia pakuote ir mesiu KT. visada galvojau kad cia nieko gero ir kad nenaturalus dalykas moteriai yra o daktarai kvaila isvadindavo kai as savo teorija jiems desciau ir sake nejuokink ir gerk toliau blink.gif dar be to spuogu rimtu neturiu bet kaktos srity pastoviai kazkokie nespaudziami spuogeliai/berimai yra ir nesuprantu kodel g.gif
o jei as geriu maziausios dozes KT gal netiketina kad metus gert svoris pamazetu ar kiti dalykai keistusi g.gif
Atsakyti