Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

pagaliau ir as sulaukiau savuju mmm lotuliukas.gif o del KT vartojimo, tai kiekviena renkasi tai kas jai geriausia. pries 5 metus ir as buvau visom keturiom uz tabletytes, ir tik dabar atejo supratimas, kad vistiek tai yra saves zalojimas unsure.gif o beje jei partneriai kas kuri laika keiciasi tai ne tik nestumo reikia bijoti bet ir visokiu ligu, nuo kuriu deja tabletytes neapsaugoja sad.gif
Atsakyti

cia jau kas be ko, kaitaliojant partnerius saugotis LPL yra privaloma ir tikrai ne tabletėmis, tai jau bet kuris išsilavinęs asmuo turėtų žinot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 22 gruodžio 2008 - 09:35
[quote=gandrone,2008 12 21, 22:48]
pagaliau ir as sulaukiau savuju mmm lotuliukas.gif o del KT vartojimo, tai kiekviena renkasi tai kas jai geriausia. pries 5 metus ir as buvau visom keturiom uz tabletytes, ir tik dabar atejo supratimas, kad vistiek tai yra saves zalojimas unsure.gif o beje jei partneriai kas kuri laika keiciasi tai ne tik nestumo reikia bijoti bet ir visokiu ligu, nuo kuriu deja tabletytes neapsaugoja sad.gif
[/qu]

drinks_cheers.gif DZIAUGIUOSI KAD YRA SUPRANTANCIU ZMONIU
Atsakyti
nutraukiau KT...
o pastoti galima iskart, pirma menesi po nutraukimo? unsure.gif
Atsakyti
As manau, kad nelabai gerai pastoti iskarto po KT, bent jau as tai tikrai kokius 3 menesius palaukciau kol organizmas issivalytu. smile.gif Bet tikimybe pastoti tikrai yra, nezinau ar sioje temoje, bet skaiciau, kad kazkuri mama galvojo, kad metus gerti KT dar menesi vaisingumas neatsistato, tad nesisaugojo ir... pastojo!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandrone: 23 gruodžio 2008 - 14:30
gandrone, aciu uz atsakyma smile.gif pastoti dabar tikrai neplanuoju, taigi teks prisiminti kitas priemones unsure.gif visgi budavo ramu, geriant tabletes cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif aš mečiau gerti KT, tačiau turiu problemų su MMM. Dabar jos man vėluoja 43 dienos. Ir pas gydytojus buvau, tačiau jis man nieko gero nepasakė, jau baisu darosi. Tikriausiai reikės dar karta pasirodyti. g.gif
Atsakyti
Nesijaudink, ateis jos!!! Kuo maziau stresuosi tuo greiciau ir ateis! Pagulek vakarais karstoje vonioje, gal kokiu vitaminu pagerk, kad sudetyje butu nakvisu aliejaus mirksiukas.gif man bent jau tai padejo, tad 39 diena sulaukiau savuju mmm thumbup.gif
Atsakyti
o as su tabletytem jauciausi geriau....nei krutis skaudeji nei plaukt per menesines reikejo...as sutinku,kad jos zalingos.viskas kas kisasi i gamta zalinga,bet kas siou metu nezaloja g.gif
Atsakyti
Aš irgi mečiau, tiksliau nelabai daug ir vartojau. Man toks stresas gavosi, užmiršti išgerti, o dar kai visus poveikius išstudijavau doh.gif Galvojau, gal pleistrą bandyti, bet gi poveikiai tie patys g.gif
Atsakyti
QUOTE(austekx @ 2008 12 29, 12:47)
Aš irgi mečiau, tiksliau nelabai daug ir vartojau. Man toks stresas gavosi, užmiršti išgerti, o dar kai visus poveikius išstudijavau doh.gif Galvojau, gal pleistrą bandyti, bet gi poveikiai tie patys g.gif

drinks_cheers.gif Tu teisi poveikis tas pats nes hormoniniai tie pleistrai,geriau behormone kontracepcija,yra daug apsisaugojimo budu,tik reik issirinkt sau tinkancia ir patinkancia ir kad kuo maziau kenktu sau.MOTERYS pirmiausia mylekime save!
Atsakyti
As meciau KT nuo rugsejo, galvojau, kad bus kazkoks siaubas, nes taip jau karta buvo, kai metus KT, nesusirgau puse metu, bet gydytoja patare gerti agnucaston lasus, ne tabletes, o lasiukus, ir nezinau, ar tai sutapimas, ar ne, bet kiekviena menesi sulaukiu tu savo dienu, sunkiai, bet jos ateina, truputi veluoja, paskutine savaite pries sirgima pms juodas...bet po to praeina. Liepe tu lasiuku nenutraukti, gerti juos bent jau puse metu. Tai taip ir darysiu, jau antra buteliuka baigiu. Sekmes 4u.gif
Atsakyti